• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Olgun erkek genç kız mı yoksa olgun kadın genç erkek ilişkisi mi daha sağlıklı yürür sizce?

MekanınSahibiHande
MekanınSahibiHande Takip Et
FenomenMaster Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
415
Yapay Zekaya Sor

Olgun erkek / genç kız ❤️

Olgun erkek genç kız mı yoksa olgun kadın genç erkek ilişkisi mi daha sağlıklı yürür sizce?
İlişki Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Bence yaştan çok olgunluk belirleyici. Ama deneyimle sabır birleştiğinde denge daha kolay kuruluyor. Olgun tarafın duyguyu yönetebildiği, genç tarafın da öğrenmeye açık olduğu ilişkiler daha sağlıklı ilerliyor. Hangi tarafın kadın ya da erkek olduğu ikinci planda kalıyor. Asıl fark, birinin öğretirken ezmemesi, diğerinin de öğrenirken kendini kaybetmemesi. Bu denge varsa ilişki yürür, yoksa yaş farkı tek başına bir şey kurtarmıyor.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• SivisPacemParabellum
    SivisPacemParabellum Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı.

Kendilerinden daha olgun kadın isteyen erkekler genelde ana kuzusu, öz güveni düşük, hayatta değer görmemiş beta kılıklı erkeklerdir. Bunlar değil bir aile emanet etmek, iki koyun bile emanet edilmez.

Erkek, her yönden daha olgun olmalıdır ancak kadın da çocuk gibi olmamalıdır. Arada fark uçurum olunca ilişki yürümez. Tam tersi; kadın olgun olunca yine yürümez.

3
    1 Yorumla
    • MekanınSahibiHande
      MekanınSahibiHande
      4 ay

Bencede

Yorumla
  • вshєldσn u
    вshєldσn Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.

Şimdiye kadar genç kızlarla çok daha iyi anlaştım Onlarla her zaman benle fazlasıyla iyi anlaştılar

1
    1 Yorumla
    • MekanınSahibiHande
      MekanınSahibiHande
      4 ay

Evet daha keyifli oluyor

• Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    4 ay

Olgun kadın genç erkek djd

5
    2 Yorumla
    • Byıstanbulbeyfendisi
      Byıstanbulbeyfendisi
      4 ay

Waov

Yorumla
    • Ciho7ist
      Ciho7ist
      4 ay

Genç erkek mi dediniz

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
4 ay
  • Bence burada olgun erkek / genç kız ya da olgun kadın / genç erkekten çok, tarafların duygusal olgunluğu belirleyici oluyor 😌 Yaş farkı tek başına ilişkiyi ne mükemmel yapıyor ne de batırıyor. Karşılıklı saygı, güç dengesi, beklentilerin uyumu varsa her kombinasyon yürür. Ama biri öğretmen diğeri hep “öğrenci” modunda kalıyorsa ilişki yoruyor. Sen hangisinde kendini daha güvende hissedersin peki? 💬💕

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

24

Cevap

72

Cevap

• Kauren m
    Kauren Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 22
    4 ay

Olgun erkek - Olgun Kadın ilişkisi ama olgun kadına denk gelemiyoruz hep bir tarafa tutulu kalıyorlar.

0
    3 Yorumla
    • MekanınSahibiHande
      MekanınSahibiHande
      4 ay

Olgun kadın kimseden beklentisi olmayan durmadan pat küt mesaj yazmayan beklemeyen kadınlar oluyor genelde.

Yorumla
    • Kauren m
      Kauren
      4 ay

Aynen aynen beklentisi yoksa ne diye ilişki düşünüyor ki?

Yorumla
    • MekanınSahibiHande
      MekanınSahibiHande
      4 ay

Sevilmek beklenmez zaten seviliyorsundur vs

Yorumla
  • SilverBlooming u
    SilverBlooming Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Ikiside aynı yaşlarda olmaz mı 😄

3
    1 Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Olmaz. Biri deve biri cüce olacak

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.

Olgun kadın seviyorum. yaşça büyük olmalı.

1
    4 Yorumla
    • MekanınSahibiHande
      MekanınSahibiHande
      4 ay

Mesela kaç yaş?

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      4 ay

30-40

• MekanınSahibiHande
      MekanınSahibiHande
      4 ay

Oha 40 ne 😅

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      4 ay

Kendi tercihim :D

• ksciüye
    ksciüye Takip Et
    Xper 5 Yaş: 74 , eic 100%
    4 ay

Olgun erkek genç kız ilişkisi çünkü normal ve fıtrata uygun kadın ve erkek için yaş kavramı farklı işliyor erkekler kendinden küçük ister gençleri sever ezelden beri erkek büyük olur dünya yaratıldığından beri kadının büyük olması istisnadır dünyanına sonuna kadar değil sonsuza kadar böyle olacak hep söylüyorum hep cennette bile erkek büyük olacak olgun erkek genç kız ilişkisi olacak Mahmut efendi hazretleri kadınlar 17 erkekler 33 yaşında olacak derdi aradan bin yıl da geçse kadınların yaşı 18 erkeklerin 34 olmayacak derdi ama bu devirde bunu kimse kabul etmez tabii o yüzden hacı hocalar da söylemez az kişi bilir ama Müslüman feministler için üzgünüm acı gerçek bu feministler artık hep kadının büyük olmasını dayatıyorlar erkekler genç sever en çok güzelliğe önem verir güzelliğin en dorukta olduğu yaşlarda genç kızlık dönemidir 16-18 yaşlarında kızlarda fiziksel gelişim tamamlanır yani genç bir kız yeni olgunlaşmış taptaze bir meyve gibidir kadınlar genç erkeklere çıtır demez ama erkekler genç kızlara çıtır der lolita der yaş kavramları kadın ve erkek için farklı işler erkekler hep kendinden küçüklere daha düşkün oldu erkekler geç olgunlaşıyor bu yüzden erkek büyük olmalı çıtır tabiri genç kızlara denilir genç erkeklere denmez olgunluk kadınlar için iyi bir şey değil

1
    0 Yorumla
  • Narkozcubebiş
    Narkozcubebiş Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 63%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.

Bence tamamen kişiye göre çünkü bazı kişiler yaşı küçük olsada yaşına göre daha olgun davranabiliyorlar. Bu devirde birde yaş farkı önemini azalttı sanki mesela erkek küçük kız büyük olsada garipsenmiyor o kadar. Olgun kadınlar daha tecrübeli ve erkeğe nasıl davranacağını nasıl taviz vermeyeceğini veya nasil sevgi vereceğini daha iyi biliyorlar ilişki bu sayede yürüyebiliyor bazen. Olgun erkek genç kız olunca da eğlenceli uyumlu bir ilişki yakalanabilir erkek zaten geç olgunlaşir ya olgun kadın tecrübesiyle erkeğe birşeyler katacak ilişkiyi idare edeceek ya da genç kız olgun erkeği gençliği güzelliği ve enerjisyliyle idare edecek ama herşeyden önemlisi iki tarafında sevmeye ve geçinmeye gönlü olması

1
    2 Yorumla
    • MonkeyDDragon
      MonkeyDDragon
      4 ay

Anestezi teknikeri misin

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Olgun kadın cehenneme gitsin. Köle fantezisi olan sahibe arayan pasif erkeklerin tercihidir olgun kadin. Bana ne olgun kadınlar yürüdü pas vermedim. Yaşım 35- ama 45 yaşında kadını napiyim. Kurumuştur zaten

Yorumla
  • akrepmine
    akrepmine Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 65%
    4 ay

Olgun adam da genç kadın ziyan oluyor ama olgun kadın da genç adam daha dengede çünkü büyüyen kadın daha eğitici öğretici ama diğer türlü adamlar daha yorguna sebep kadın daha toy yetersiz her zaman evlilikte kadın dengesi önemlidir O yüzden yaş faktöründe kadının bir tık daha diğerine nazaran büyük olması şans olaraktan nitelendirilir daha uzun süreli evlilik sürer

6
    1 Yorumla
    • fantastikadammm
      fantastikadammm
      4 ay

Tersi

Yorumla
  • PeachGirl58
    PeachGirl58 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    4 ay

Genç zihnen olgun erkek zira gördüğüm tüm 30+ erkeklerde 15-24 yaş erkek beyni vardı. Genç erkek iyidir kadın yaş aldıkça enerjisi artar. Erkek yaş aldıkça huzur sakinlik ister eğlenceye harekete gelemez huysuzluk başlar. Ruh evreleri farklı gelişiyor.

1
    103 Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Genç ama zihnen. Olgun olsun demişsin. Sonra 30+ erkek 15-24 yas beyni vardi demişsin. Yani 30 dan küçük olunca daha mi olgun oluyor? 30 unu geçince mi beyni küçülüyor bunu mu demek istiyorsun. Huzur ve enerji kisiye göre değişir tabi kadın yaslandikca enerjisi artar saçmalığı nereden çıktı? Ne zamandır seks yapmıyorsa enerjisi artar tabiki senin gördüklerin öyledir. Olgun dullar 😅😆ozaman 40 yaşındaki kadin 30 dan küçük adamla mi çıksın saçma. Enerji falan dedin de. 35 yaşında dolu arkadaşım var gayet enerjikler. Ben neden sana yorum yapıyorum bundan banane dersen. Laf bana da dokundu ondan. Erkekler 3 üstü dedin beyni 15 yas dedin bana da laf geldi. Ondan yorum yapma gereği duydum

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

Genç ruhu olgun erkek ideal benim için diğerlerinin ergen erkekten farkı yok.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

30 üstü erkeklere cimrilik huzur isteği durgunluk çekememezlik kıskançlık öfke oluşuyor.30 üstü kadınlarda beliren şeylerin benzerleri sizde de var sadece neşe kısmı sizde yok. Beden yaşlandığı için erkek 30 üstüde olsa genç olanı istiyor yaşlandığını kabullenmek istemiyor. İmajını yükseltiyor ben yaşlıyım ama eşim bakın ne güzel ve genç demek için. Kompleks ve onay arayışi. Halbuki onlarda fiziksel olarak düşüyor ama istekleri daha iyi daha güzel daha genç. Valla 30 üstü erkeklerde yaşlı erkek huysuzluğu mendeburluğu geliyor. Kimi görsem böyle. Dullara gelince erkeğin kötü enerjisinden ayrılınca nefes almış oluyorlar.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

İlişkiler ona dönecek zaten evlilik kurumu çok zayıflayacagı için çocuk yapmanın aile kurmanın önemi kalmayacak o yüzden kimse yaşlara takılmaz

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Haklı olduğun taraf var ama kısmen haklı 😅 30 yaş üstü erkeklerin bir çoğu cimri evet. Bende anlamıyorum hiç cimri değilim. Biryeree görmüştüm Aralık ayında doğanlar cömert olur diye acaba ondan mi ben böyleyim. Gayet her buluşmada hesabi ben ödüyorum kiz arkadaşım kasaya bile gelmez. Hatta gizliden öderim haber vermem ödüyorum diye en son kalkalim derim. Oda hesap derse ben ödedim derim 🙂. genelde haklısın tabiki bende çok gördüm öyle 30 üstü cimri falan ama dediğim gibi azınlık ben kaldım 😅 konu sen ben değil tabi de. Demek istediğim istisnalar var. Ayrıca bende 20', li yaşlardan geçtim ozamanlar daha da cocuksuydum. Şimdi tam olgun olduğuma inanıyorum. Yani 25 yaşındaki halimle şu an arasında fark var. Olgunlastim davranış olarak. Sen dedin ki 30 dan küçük ve olgun. Bende tersini diyorum işte geç olgunlasiyoruz diyorum. Ama sen sorduğum soruya halen cevab vermedin. Ben sordum. Kadin kaç yaşında erkek kaç yaşında olmali diye cevapsız kaldi eski mesaja bakarsan

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

25-29 arası genç ama zihnen olgun erkek kastettiğim.18-24 arası tabiki olmaz. Onlar hiç olgun olamıyor. Senin bahsettiğin şekilde hesabı ödeyen erkeklerde ayrılınca para yedirdim diyor 😂

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

25- 40 aralığındaki kadın eğer zihnen olgunsa 25-29 yaş arası erkekleri tercih edebilir. Kadın kendine iyi baktıysa özellikle 35-40 arası da genç durabiliyor.

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Öyle de. Ona bakarsan kadinlarda cinsellik yasayinca. Kullanildim diyor. Yaptı attı diyor... Ayrıca 40 yaş üstü kadınlarla genç kızları kiyaslayacak olursak. Senin dediğin kısmen doğru olsa bile. Genç kızın cinsel azgınlığı, hayat enerjisi, simdi sen diyorsun kadınlar yaş aldıkça ruhu gençleşiyor ozaman 30 yaşındaki adama da enerjisine 2 li kızlar yetişiyor. Ayrıca zevk meselesi kimisi olgun kadın sever kimi genç. Bende yeri geldi 42 yaşında 40 yaşında takıldıklarım oldu. Kimi kullanmak için geldi bana. Evinin elektriğini ödeyecekmisim. Halbuki o evde ben kalmıyorum kendisi kalıyor oğluyla. Oğlu da 14 yaşında boyum kadar. Diğeri de kafadan kırık geveze bilseydim ben yinede bütün 49 yaş üstü kadınları ayni kefeye koymuyorum. Başkası denk gelir o daha düzgün biri çıkar. Herkes aynı değil ki. Aşk her yaşta. Herkesle yaşanır. Aşkın yaşı olmaz. Resitse sorun yok demektir. İster 20 ister 40 çok yaşlı olmadıkça çok genç olmadikca sorun yok ayrıca 45 yaşında biriyle takıldım. Yanaktan öpüyorum yaşlı yanağı gibi kuru bir cilt. Zevk almadım 😅 genç daha iyi tabi ayrıca 30 yaş üstü kadınlar da çocuk için evleniyor, yapıp boşanıyor. İstatistikler böyle. Belli bir yaştan sonra aşkla değil mantıkla hareket ediyor. Kısırlama zamanı yaklaşınca çocuk yapmak için önüne çıkan zengin erkekle evlenip çocuk yapip gecinirse geçinir gecinemezse boşanır kafası. Sonra hem analık hem babalik yaparım düşüncesi. Siz de az değilsiniz. Erkek 25-29 olcak dedin. Bu yastaki erkeğe kaç yaşında kadın denk gelmeli sence? 40-45 mi

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Ha erkek 29 kadın 39 olacak yani guzel. Ara bul ozaman yolun açık olsun diyelim. Bol şans sana

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

25-29 yaştaki erkekler dediğim kadınları seçer demiyorum kadın özelinde düşünüp bu yaştaki erkeklerde düşünülmeli bence.30 üstü erkek zamanla enerjisi tükeniyor. Kadın kendine birazda olsa iyi baksa olgun düşünen bahsettiğim yaştaki erkekler olur. Çocuk mevzusunu sorun edebilirler onda ada kadınlar gelişen teknolojiyle 50 ye kadar hamile kalabiliyor. Erkek başını okşamak para vermek dışında iletişime girmediği çocuk için genç kadın istiyorsa onu bilemem. Tüm yük kadında oluyor zaten. O yaştaki erkeği tercih eden erkekte belki sağlıklı sizdeki mantıkla sağlıklı çocuğum olsun performansı iyi olsun diye genç olanı isteyebilir.

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Sen çok denk gelmişsin 30+ üstü erkeklere. Gördüklerin üzerinden yorumluyorsun 😅 görmediklerin var ama. Ben çok gördüm neşeli erkek 30 üstü olup. Çok neşeli olunca da çocuksu, büyümemiş, diye damga yiyoruz orası da ayrı. Ayrıca yay erkeği terazi erkeği çok neşeli. Sana denk gelenlere göre yorum yapmakda haklısın 🙂 ikilemdesin ama hem yaşı küçük ama olgun olsun diyorsun, hemde 30, lular durgun olgun diyorsun çelişki ama şaşırttı neyse. Sende genç erkek güzel iyi demişsin ama biz genç kız isteyince de yaşlandığını kabullenmemek için bakin sevgilim genc demek için diyorsun aynisi sende de var sende kendinden küçük istemenin sebebi bundan olabilir. Bazı konularda haklı olsanda bazı konular kısmen ya da öyle denk geldi diye helsi öyle zannediyor. Neyse ki sıkıldım bu tartışmadan bana bişey kazandırmıyor. Boşa zaman kaybi işte senle konuşmak 😅

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

30 lular durgun olsun demiyorum neseleri eğlenceleri yok. Ayakkabıları eskir almak zorunda kalırlar diye ellerinin üzerinde yürüyecekler neredeyse... Öyle bir cimrilik... Kendine eş ailesine bakacak hizmetli arıyor çoğu... Sözü dinlensin dırdır olmasın kafa ağrımasın işini görevini yapsın otursun köşeye mantığındalar... İş burca değil biyolojik ve ruhsal yaşa bakıyor... Gördüklerimin büyük çoğunluğu böyle

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Ben seni anladım da sen beni anlamadin. Sen dedin ki. 25-29 yaş arası olgun davranan erkek dedin. Yani ağır , yani olgun, yani durgun... Sonra da 30 üstü neşesi yok , durgun, dedin. Bu çelişki yani. Neyse tamam gördüklerin üzerinden yorumlaman böyle olmuş. İnşallah hayatının aşkını bulursun ne diyeyim, 😅 ama ailen ve çevren kabullenmeyecek kendinden 10 yaş küçük erkeği. şu an yaşın kaç bilmiyorum ama. 28 yaşındaki erkeği ailenin kabullenecegini. Çevreni şaşırtmayacağını zannetmiyorum. Yinede sen bilirsin herkesin tercihi kendine

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

Zihnen olgun ama hala neşesi olan durgun huzur isteyen huysuz cimri erkek değil.

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Tamam abla. Genç erkekler kurban olsun sana. Olgun seven. Sahibe seven. Köle pasif bulursun elbet. ya da sapık falan 😅 olgun seven erkek de geneli sapık oluyor çünkü. Sapık olmasa elini sallasa ellisi olduğu için yasitina bakar sana bakmaz

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

Sen 34 olunca baya sinirlendin.30 üstü erkektende cinsellik peşindekiler genç kadın arıyor. Sadece genç erkek mi arıyor sence. Yaşlı kadında performans için genç seçiyor olmasın. Kendi yaşındaki erkekleri az çok bilir. 😃 Genç yaşlı fark etmez hep cinsellik peşindeler zaten 😀 Abla diyerek hakaret ettiğini zannediyorsun bende abi diyeyim benden büyüksün.

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Abla kelimesi hakaret kelimesi değil. Ben seni benden büyük sandım. Farketmez senden büyüksemnabi diyebilirsin ben yanlış anlamam. Herkes her yaşta cinsellik peşinde oluyor ama genelde olgun seven erkekler. Olgun kadin istekli kadin zannediyor halbuki yanlış zannediyor biraz tecrübesi olsaydi öyle zannetmezdi. Bilmiyorlar işte... Olgun sevem erkek sapık tabiki. Ya cinselliğe düşkündür ya köle pasifdir. Bişey mi şey. Çevremde çok gördüm hem yasitimi hem küçüğünü büyüğümu. Bilirim tabiki kim ne kafada. Her yaştan arkadaşım var ve oldu. Dediğin doğru olabilir olgun kadının genç erkek aramasi cinsel performans olabilir tabiki de. Ama 40 yaş üstü erkekde gecerli bu 30 larindakinde değil 😅😄😆 ayrıca 40 yaş üstü olup performansi iyi olan erkeğe rastlamissindir sen bilirsin benden iyi. Ben duyuyorum sen görmüşündür 😅banane abla kime verirsen ver naparsan yap tamam ya. 34 yaşındaki erkeğin şeyi kalkmiyor haklısın. Sende biliyorsun 34 yaşındaki en iyi skendir diye de naza çekiyorsun 😅😆 verceksen ver artık uzatma 😄

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

Terbiyesiz nasılda komplekse girdin. Yaşlı erkeklerde iş bitiyor deyince. Doğrusu bu asla genç yaşlardaki gibi olmaz kemik yoğunluğu ve kasları tutamazsın biyoloji bunu söylüyor kusura bakma. Performansına bakılması gereken erkektir. O yüzden daha dinç ve güçlü olabilecek erkeği istememiz mantıklı. Erkeğinde yaşlanınca genç olanı seçerek kendini öyleymiş gibi zannetmesi gibi. En azından bizimki daha mantıklı doğru düzgün çocukla bağ bile kuramayan bu kültürün erkeklerinin çocuk isteği için genç tercih etmesinden daha mantıklı bir sebep. Cinsellik olmazsa evlilik sallanır. O yüzden erkeğin performansı önemlidir. Sizde yaşlandıkça 20 lik erkekteki enerji olmaz olamaz. Biyolojik olarak mümkün değil. Bunlar benim gözlemlerim kabul edip etmemek sana kalmış 😂

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Tamam naparsan yap git istediğin adamla evlen düzenli pompalasin seni 😅😆😄 çocuk olacak annesi 40 yasinda babası 25 o genç çocuğun da gözü dışarı kayar sonra. Karım yaşlı der gider gençlerle takılır. İllahaki oda 30 una 40 kina gelir. Bu sefer genç kız merakı başlar. Aldatır falan. Gerçi aldatan her yaşta aldatir da. Genelde gençliğini yaşamamış kacamak yapamamış bireylerden bahrum kalmış erken evlenmiş erkekler daha meyilli oluyor gözü açılıyor falan. Tamam zevkine düşüncene saygım sonsuz. Doyurabilcen sanki 2'lik. Erkeği adam günde 5 posta atar sen bu yaşta pert olursun 😄😆😅 adam 30 unda olacak halen istekli sen 50 olacaksın ne çocuk verebilecek o yaştan sonra nede cinsellikde yetebileceksin. Sende biliyorsun yaş ilerledi mi cinsellik azalır. Kadinlar zaten regl döngüsü için döllenme ihtiyacı duyar. Menepoza girince cinsel istekde azalıyor. Sanırım gençsin daha 40 olmadın. Hele bir 40'ina gel anlarsin ne demek istediğimi. Tamam menepoza girmezsin o yaşta ama cinsel istek azalıyor. Her yaştan ilişkim oldu deneyimden biliyorum. Yaş ilerledi mi kadında da erkekde de cinsellikte azalmalar oluyor. Kafa yapısı falan ne dersen 10 yaştan küçük bir erkekle sanmıyorum kadının uzun süreli anlasabilecegini. Zaten çoğu insan benim gibi düşünüyor. Bende o yaşlarda iken senin dediğin yaşlardaki kadınlara yanaştım. Çoğu olumlu bakmıyor. Yaş farkını sorun ediyor. Sen nadir türdensin. Şimdi diyeceksin senle alakalı falan diye. Alakası yok. Toplumda kabul görmüş bir sistem var. Bir kadın kendinden 10 yaş ve üstü erkeği kardeş gibi görür. ikisi de azginsa ve şartlar elvverirse en fazla cinsellik olur daha da sürmez. Evlilik olmaz yani. Pek görülmemis bişey. Kısa süreli ver git mesele😅😆 anın etkisiyle yaparsa bişey yapar sonra mantığı reddeder. Bu işler böyle. Bizimde elimizden binlerce kadın geldi geçti. Siraya dizdik yeri geldi 😆😅😄

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

İleride evlenmek çocuk yapmak bunların önemi kalmayacak istediğinde çocuğu yapacaksan yaparsın. Onun dışında yaş muhabbeti biraz değişti sadece bizim gibi ülkelerde farklı düşünülüyor başka kültürlerde bu sorun değil

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

@Emre3558123 "kadınlar gelişen teknolojiyle 50 ye kadar hamile kalabiliyor"

kısmını okuduktan sonra yorum yapmanın saçma olacagını düşündüm bu tartışmaya. yav adam biyolojiden bahsediyor ama doğal olan bir süreçte hücrelerindeki dnası hasar almış bozuk telomerli düşmüş atp düzeyleri olan kadından doğacak çocugun riskli gebelikle doğacagını söylemek işine gelmiyor.

yumurta çiftliklerini bilen bilir 2 yaşını geçmiş tavuk bile barındırmazlar çünkü yumurta verimi anlamlı şekilde düşmeye başlıyor üreticiler için. boşuna yem bile yedirmezler tavukları gençleştirmeye giderler. Tıp ve teknoloji gelişse nolacak birader? hepsi göz boyama. ilerki yaşlarda hamile kalsan bile o çocugun ilerde türlü türlü hastalıklara yakalanmayacagının garantisi bile yok. hatta bununla ilgili araştırmalar da var. bilim zaten 35 lere bile kalmadan kadınlarda bu yaşlardan sonra gebeliğin riskli olacagını kendi söylüyor.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm iyi de erkeğinde sperm hücre kalitesi düşüyor. Erkekteki y kromozomu birçok kalıtsal hastalığın taşıyıcısı. Yaş almış erkek ve kadın kiminle evlenirse evlensin doğacak çocuk risk altında. Geçen yıl İzmirli çift evlendi kadın 32 erkek 55 yaşında çocuklarında hastalık çıktı. Kadın genç sağlıklı erkek üreme hücresinde spermin kalitesi yok belli yaştan sonra y genindeki hastalıklar ortaya çıkmaya başlıyor. Ama işte erkek kendinde sorun olduğunu kabul etmez o başka

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

valla herkes kendi adına konuşsun benden foşur foşur dolu dolu sperm geliyor çünkü kendime dikkat eden biriyim çinkonun ve d vitaminin ve egzersizin testo ve sperm sağlıgı üzerindeki olumlu etkilerini biliyorum. o bahsettiğin erkekler kırışık buruşuk vücudunda sperm bile kalmamış gtü göbeği salmış kıçının kılları ağarmış bilinçsiz erkekler.

ayrıca dediğin örnekte kadında sorun olmadıgına nasıl emin oldun? üstelik sadece 1 çifte bakarak bu kanıya varamazsın yanıltıcı olur. 32 yaş genç sanılıyor ama o bile bu devirde kadının doğurganlıgını kötü etkileyebiliyor. çünkü yaşadıgın devir full stresle dolu 30 yıl evveldekine göre daha beter bir yaşantı hakim şu an huzursuzluk stres toplumda almış başını gidiyor. hatta yayınlanan bir raporda yeni kuşagın eski kuşaklara göre daha da hızlı yaşlandıgından bahsediliyordu. kadının kilo alması insülin direncine sahip olması bile büyük bir risktir gebelik için. kaldı ki ben şu an toplumda gözlemsel analiz yaptıgımda 22-23 yaşından sonraki çogu kızda şişmiş genişlemiş yüz yapısı görüyorum ve bu zaten kafadan insülin direncine işaret. bu tip kızlar 30-35 ine gelene kadar düzenli egzersiz veya hareket hayatlarında yoksa emin ol ki çocuk dogurmaları risklidir. ben kedi besleyen biriyim hayvanlardan çok fazla gözlemleme fırsatım da oldu hamile kedilerde hastalık varsa doğacak yavrular da hasta çıkıyordu. dişiler daha riskli bu konularda. hatta civciv de çıkardıgım oldu, yumurtası çok fazla büyük tavuklardan olan civcivler gelişim evrelerinde daha hızlı hastalanıyorlardı ve en ufak soguk yemesinde toparlanamıyorlardı iştahtan kesilip zayıflıyorlardı.

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

bir de yazmayı unuttum şu an 20-25 yaşlarında bir ton pcos sendromu olan kız mevcut piyasada.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm iyi de ne yapalım yani evlilik kurumu bitiyor zaten. Erkeklerde de iktidarsızlık var.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm 30 lu yaşlar kadınların östrojen seviyesinin en yüksek olduğu dönem sizde 20'li yaşlarda testosteron yüksek ondan sonra iyi bakım olmazsa düşüşe başlıyor.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm dişi kediyle insanın sistemini bir tuttun ya pes 🤣 bilim dünyası ağlıyor.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm 20'lerindeki bir erkeğin sağlıklı spermi asla 30 üstü erkekte olmaz. İç ve dış yaşlanmayı durdurmanın imkanı yok botoks dolgu estetik haricinde. İnsanın gözündeki renkli iris kısmının berrak rengi bile soluyor ışık gidiyor. Spor ve beslenmeyle anca hayat kaliten artar daha dinç durursun. Başkasının yardımı olmadan bakkala çakkala gidersin evinin işini yaparsın. Belli yaştan sonra ağır egzersiz bile önermezler çünkü kemik kırılırsa geri dönüşümü imkansıza yakın.

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

kim uydurdu onu :D yok öyle bişey. östrojenin bir sürü türü var. faydalısı hamileyken üretilir. faydasız olanı kontrolsüz artsın da bak gör nası meme kanseri riskin artıyor kocaman memelerle. kadını yağlandıran insülin direnci yaptırtan kaslarını eritip suratının kollarının sarkmasına yol açan şey bile testosterone'u östrojene dönüştüren aromataz enzimidir. yağ dokusu iltihabi parametreleri artırır bagısıklıgı baskılar insülin direncine neden olur. testosterone gençleştirir yağ yaktırır kas artırır korkuyu yok eder, östrojen ise yağlandırır ve korkak yapar insanı. bir de progesterone/östrojen oranı vardır bu oran bozulursa naneyi yersin dogurganlıgın biter yumurta üretemez hale gelirsin menapoz olursun.

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

ulan manyak insanlardaki riskleri görebilmek için en kolay ulaşım deneği olan memeli farelerde yapıyor bilim camiası bu deneyleri sen gelmişsin bana kediyle bir mi tutuyon diyon. sen boğa burcu falan mısın sanki yazım tarzından boğa kokusu geliyor burnuma

yaşlanmanın olması ve testonun düşmesinin en büyük nedeni çok yemenin az hareketin etkisiyle zamanla azalan büyüme hormonu düzeyleridir. bu durum 20 lerde belli olmuyor 20 lerin sonlarına doğru belirgin hal almaya başlıyor yaşam tarzıyla. gününün çogunu aç geçirip kendini sık sık otofajiye sokarsan istersen 40-50 ol yine 20 lerdeki testonu ve büyüme hormonu düzeyleini korursun. büyüme hormonu seni yaşlanmaktan dna hasarından korur. insanların çogu buna dikkat etmeyecke biçimde yiyip içip zıçıp yatacak tarzda hayat yaşadıkları için dünya genelinde bu tarz insanların varlıgından haberin olmuyor tüm mesele bu. yaşlanmanın çaresi yokmuş gibi algı yapıldıgına aldanma. formülü basit, ölmeyecek kadar yersen ve devamlı aç gezersen dna'ların hasar almıyor. al sana beleş yaşlanma karşıtı formül. ama yapabilecek nefsine iradesine sahip çıkabielcek insan sayısı az. her babayiğidin harcı değil bu. bilimsel olarak zaten kanıtlandı otofajiyi araştırırsan anlarsın

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm Östrojenin en yoğun olduğu dönem 30'lu yaşlar ben söylemiyorum doktorlar söylüyor.40 ve sonrası gebelikler risklidir.30'lu yaşlardaki hamilelik kadının daha çok psikolojisine zarar verir orta yaş üretkenlik çağıdır. İşinde kariyerinde kendini kanıtlayabileceği para kazanabileceği dönemde çocuk doğurmak eve tıkılmak yanlız olarak çocuk büyütmek iyi gelmez. Tahammülü kalmaz. Zaten çoğu anne büyütme yükünü tek başına üstleniyor yardımsız o psikolojiyi kendi aşmaya çalışıyor.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm östrojen kadının kalça bölgesinde yağlanma yapar ki bu çocuğun sağlıklı olması için gereklidir. Rahim üst dokusu kalçaların yağlı olması doğurganlığın iyi olduğuna işaret

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm erkekte de aynı östrojen artışı göbek bölgesinde yağlanma yapar cinsel performansı düşürür. Erkekte de kadındaki gibi hafif göğüs oluşmaya başlar

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm meme kanseri riski erkekte de var bu arada 😃

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm Aynı hormon parametreleri erkekte mevcut. Sizde de östrojen var biliyorsun dimi

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

sigtir et onu bunu da burcun ne boğa mı

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

@acayipadamm kahkaha attım 😅😁😆😄

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Burcunu ne yapcan kızın. Sadece merak değil mi? Sen bu burçlardan çok anlıyorsun. Bunu tahmin ettin inşallah çıkar da sevinmek için bir nedenimiz daha olur 😅

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

@Emre3558123 merak abi. çünkü meraklıyım karakter yapısından yazım tarzından konuşmalarından bazıları net belli ediyor burçlarını

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

@acayipadamm benim yazım tarzım burcumu belli ediyor mu peki? Genelde yanlış yazmamaya. Güzel yazmaya dikkat ediyorum ama. Eskiden böyle değildim. Zamanla yazimlarim da değişti. Mesela ben lisedeyken. Sesli harf kullanmadan yazardim yazıyı. Kısa kısa

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

@Emre3558123 aslında yazım tarzından kastım, yazarken verdiği enerji demek istemiştim. Seni çok çözemedim, tanıdıgım yaylara pek benzemiyon.

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

@acayipadamm teşekkürler kanka. Doğum haritam farklı ondandır. Marsim yay. Gerçek hayatta görsen tanısan yay bu adam dersin kesin 😅 yazılara gelince biz gelişime ve değişime açık insanlarız düzgün yazmak istediğim için düzgün yazıyorum 😅 yazıma bakıp bu adam güzel yaziyor. Terazi burcu demek yanlış olurdu 😁

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm otofaji Nobel ödülü aldı dostum ama şu an tartışmalı pozisyonda. Bazı bilimsel gerçekler bile zamanla değişebiliyor. Herşeye kesin kes bel bağlama.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

Burcum oğlak yükselen koç ay koç. Haritamda çoğu gezegende kova var.

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

kızım ruh hastası mısın sen. adam hasarlı dnaların, hasarlı proteinlerin hücrelerin yenilendiğini hücrelerin gençleştiğini gösterdi otofajiyle. var olan bişeyi niye yokmuş gibi gösteriyon laga luga ediyon. dünya genelinde açlıgı alışkanlık haline getirmiş tek tük 1-2 sonradan ünlenmiş insanlar var git araştır yaşlarından çok çok genç duruyorlar 60 larında bile 20-27 gösteriyorlar. bunlar gibiler medyada reklam olmadıkları için bilinmiyor sayıları az çünkü. iş biraz iradede bitiyor bu irade herkeste yok. ömrünün çogunu ölmeyecek kadar yiyip oruçlu geçir desek adam bi daha mı gelcem dünyaya diyor. bilimsel olarak hücrenin yaşlanmasını zaten sirtüin genler tersine çeviriyor, bu genlerin çalışması için gerekli şartlar uzun açlık ve egzersiz. hücrede NAD+ artışı oldugunda sirtüin genler de devreye giriyor ki bu genlerin aktivasyonuyla hücre kendini onarmaya başlıyor. bunun lamı cimi yok. git inanmıyorsan bu yazdıklarımı GPT ye sor. ben youtube'da anti-aging le alakalı bilimsel araştırmaları takip eden uzmanları takip ediyorum hepsinin dediği şey aynı. NAD düşerse sirtüin genler aktifleşemiyor. ve hücre yaşlanması ve onunla ilişkili hastalıklar açıga çıkmaya başlıyor diyor. ben bile sırf denemek için 2 gün aç bıraktım kendimi, çevremdekiler tanıyamadı zhnim berraklaştı, yüz resmen 10 yaş geriye gitti, bakışlarım bile değişti. genç veletler bana dışarda abi yerine hocam çekmeye başladı.

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

yaşlanma dediğin şey hatalı dnalı hücrenin kendini kopyalamayı durdurması. bunu kendini koruma mekanizmasıyla yapıyor hücre. bu durum uzun vadede organ doku eksilmesiyle sonuçlanıyor çünkü hücrelerin azalmaya başlıyor, daha az atp ürettmeye başlıyorsun. bunun adı da yaşlılık

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

Burcunu şimdi gördüm. oğlak oldgunu tutturamadım ama toprak oldugun kesindi. ben de boğa olabilir bu diye aklımdan geçirdim ona odaklandım. ama şöyle diyim burcunu tutturamasam da toprak soguklugunu fazlasıyla hissettiriyorsun karşıya onu diyim. Ben de balık burcuyum

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm Bak otafaji herkeste uygulanabilir bişey değil sende bunu anlamıyorsun tehlikeye sebebiyet verir. Ketojenik beslenme, Carnivor beslenme , Rekose beslenme,3 gün aç kalma 2 gün aç kalma çoğu bünyeyi yorar. Çoğunluğu yanlış görülüyor. Diyabet hastası olan genç erkeğe kadına bunu uygula yenileneceksin diyemezsin. Kafana göre bu beslenme türünü herkes yapsın iyileşir diyemeyiz. Önce alışırsın sonra mide küçüldüğü için az yersin. Yediklerinde stres üzüntü kaygı kaynaklı doğru beslenme olmaz çoğunlukla çok az tüketebildiğin besinlerde yarıdan fazlası sağlıksız olur. Nerdeyse herşeyde gluten, Palm yağı, monosodyum glutamat, renklendiriciler mevcut. Sosyoekonomik düzeyin iyi olacak kafanda rahatsa yapabiliyorsun bunları.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm su grupları erkekleri de kadınsı olur. Burçlara çok hakim olmandan belli. Genelde yükselende haritada su elementi baskınsa gay trans ya da ameliyatla kadın oluyorlar. Dedikoducu polemik yaratan kıskanan ilgi bekleyen kadınsal özelliklerin hepsi görülüyor.😃

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm Nerden dolayı soğuk olduğumu anladın dostum. Üsteki adamın bile burcunu bilememişsin kıvırdın hiç yaylara benzemiyorsun diyosun.😂 topraklar herşeyde akıl mantık arar sessizce gözlemler. Herşeye senin gibi harala gürele dalmaz.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@Emre3558123 @acayipadamm
      Evlilik ciddi bir kurum siz bu kurumda kapıcı bile olamazsınız. Böyle devam edin milletin başını yakmayın. Potansiyel tehlike kırmızı kod. Terazi ve yay en sadık olmayan erkek grubu. En çok aldatma boşanma ateş ve hava grubunda oluyor. İstatistikler böyle.

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

hocam beni sinirlendirme lütfen. millet balık burçlarına manipülatif diyor ama sizin gerçek anlamda işin derinliğini sorgulayamayan bir makine oldugunuzu kimse söylemiyor. Balık burçları gerçekçidir sanılanın aksine hayalpereset falan değildir. Toplumun çogunlugunu deli olarak gören ünlü filozof schopenhauer de balık burcuydu. bahsettiğin hastalıklar zaten sürekli yemekten zamanla oluşan hastalıklar. şu an insanlar genç yaşlardan bu yana düzenli oruç tutmuş ya da yeme içme iradelerini frenlemiş olsalardı öf pöf demeselerdi ilerki yaşlarda ne kanser olurdu ne diyabet ne alzheimer ne de hızlı yaşlanma olurlardı. hastalıkların alayı çok yemekten kaynaklıdır bu bilinen bir şey. en basit örneğini vericem sana ortadoğu coğrafyasında diğer ülkelere göre kanser anlamlı şekilde düşük çıkıyor ve bunu ramazan orucuna bağlıyor bu konuyu araştıran uzmanlar. orucun amacı zaten hastalık oluştuktan sonra sağlıga kavuşmak değil aksine oluşmadan evvel tedbiri baştan alıp hastalıgın oluşumunu baştan önlemektir. o yiyip içip keyif yaparak hastalığa sonradan yakalanmış kişiler kendi yaptıklarının sonucuna katlanıyor fizikte termodinamik kanunu değişmez. bana oğlaksı şekilde makine gibi cevaplar üretme. biraz duygusal zekan yüksek olsaydı benim düşündüğüm tarzda daha realist düşünürdün. çünkü oğlak duygusal zekası düşük olan kendini akıllı sanan ama akıldan uzak bir burçtur bana göre. sözde realist gösteriyorlar sizleri ama tamamen bir makineden farkınız yok. öğrenme biçiminiz bile makinemsi ve soğuk. böyle olmasa zaten seni toprak grubu olan boğa ile ilişkilendirmezdim en baştan zaten.

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

şu cümlelerini okudum da :

"Ketojenik beslenme, Carnivor beslenme , Rekose beslenme,3 gün aç kalma 2 gün aç kalma çoğu bünyeyi yorar. Çoğunluğu yanlış görülüyor. Diyabet hastası olan genç erkeğe kadına bunu uygula yenileneceksin diyemezsin"

sen tamamen ordan burdan öğrendiğin 3-5 bilgiyi ezberlemişsin ve onu bana satıyorsun. işte tipik oğlak kafası. kendinden özgün şeyler sentezleyemez oğlaklar asla. oradan buradan öğrendikleriyle makine gibi gider. Bana bir oğlagın yapabileceği makinemsi tarzda ezber bilgilerle gelme. varsa sıradışı tespitlerin onları döktür şaşırt beni. çevrenden 3-5 farklı kavramlar duymuşsun onlar üzerinden gidiyorsun ezber biçimde.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm işin bilimsel yönünü uzun uzun açıklayan sen psikolojik sosyal duygusal yönünü genelde ben söyledim.😂😂😂 şaka gibisin

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

Senin oğlak oldugunu bileydim baştan hiç bulaşmazdım bile. çünkü oğlakla tartışmak zaman kaybıdır. kendini süper iq sanan saçma bi burçtur oğlak. ot gibidir. Makinamsıdır, özgünlük ve vizyon yoktur. Sizin kaleminiz asla olamaz bilimsel konular. hatta çogu doktor başak oğlak boğalardan çıkıyor ve hiçbiri de bi bok bilmiyor sistemin tekelinde kukla gibi kontrol ediliyor olan hasta insanlara oluyor. oğlagın konuşma frekansı bile aynı değil benimkiyle. seni yükselen koç da kurtaramaz, haritandaki kova etkisi de kurtaramaz. ordan burdan öğrendiğiniz 3-5 farklı kavramlarla hareket ediyosunuz millete bişey biliyomuşunuz gibi satmaya çalışıyorsunuz öğrendiklerinizi, özgünlük sıfır. İkizler burcu Barbaros kozan size videolarında iyi giydiriyor haksız da sayılmaz. Boğalar da aynı, size göre sadece daha sabitler/kararlılar.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm İşin realist ve gerçek yönüyle bakmak gerek bilim gerçeklerle ilgilenir kendinde bana bilimsel süreçleri anlattın. Sonra bi baktım burcun ne senin demeye başladın😂😂 aslan deseydim ona da başka kulp takacaktın. Kendi burcundaki mükemmel buluşlar yapmış kişileri örnek gösterip ben akıllıyım deyince akıllı olmuyorsun. Çevre genetik aile kendini geliştirme düzeyi bunlar senin kapasiteni belirliyor. Bundan 1000 yıl önce ısaac newton'un yediği patatesin kalitesiyle senin yediğin patatesin kalitesi aynı değil. Gdo'lu sebzeler bol şekerle atıştırmalıklar yiyorsun. Bu burçta çok zeki insan var o zaman hepsi zekidir diyemeyiz. Astrolojik haritası nasıl hangi element baskın. Bu çalışma disiplinini kırılgan herşeyde hevesi kaçabilecek melankolik bir element veremez. Bilim materyalisttir olan şeylerle ilgilenir gerçek olmayan şeylere teori der kanıt belge ister zihinde oluşturulması inanmış olmak yetmez. O yüzden deney yapar. Dünya kendi etrafında dönüyor olabilir mi dediler mesela.😂 teleskop gönderdiler kanıtladılar hesaplamalar yaptılar evet böyle dediler. Benim haritamda dahilerin burcu denilen kova var her gezegende ama aşiri zekiyim demem. Çünkü tramvalar ekonomik düzey anne babadan gelen genler benim kapasitemi belirledi. Hatta araştırmalar yapıldı fakir ailede büyüyen çocukların zekası asla gelişmiyor ortalama zekada kalıyor. Ne kadar kitap okursa okusun gelişmek isterse istesin. Zekayı etkileyen bin tane faktör var.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm balıklar gerçekten manipülatif nazlı tripli şüpheci kinci oluyorlar. Kadınsı özellikler aşırı yoğun.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm arada boğa burçlarınıda harcadı 🤣 ne suçu var insanların.

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

"Üsteki adamın bile burcunu bilememişsin kıvırdın hiç yaylara benzemiyorsun diyosun. topraklar herşeyde akıl mantık arar sessizce gözlemler."

akıl fukarası yaratık. zoruna niye gitti otofajinin hasta olan adamda devreye girememe sebebini açıkladıgımda? yaylara benzemiyon dediğim o adamı ben zaten önceden tanıyordum burcunu da biliyordum. diğer tanıdıgım yaylardan biraz farklı diye öyle yazdım.

topraklarda akıl mantık olsa ne yazar olmayan mantıgın neyini arıyor topraklar. özürlü gibiler ve duygu fakiri hepsi. ciddi soguk tipler. sizden bi de korkuyorlar çekiniyorlar erkeksi bulanlar var toprakları. oysa bi bok değiller gözü kara asla değiller yaş tahtaya basmaz topraklar. sadece kendini cesurmuş gibi gösteriyorlar hepsi rol palavra. dişillik arıyorsan en dişil burç oğlak erkeğidir. kaç tane top'a denk geldiysem hepsi oğlaktı bu sitede. hepsi de vurdurmak istiyordu. sorularını da atabilirim sana eğer silinmediyse. :D su burçlarında duygusal zeka yüksek diye top olmuyor. iq denen değer EQ ya bağlı yani duygusal zeka direkt etkiliyor IQ yü. beğenmediğin balık einstein da çıkarmış sen rahat ol. sizin gibi ezberci bir mal olmaktan daha iyidir su grubu olmak. ülkeyi yöneten tayyip de balık. adam duygusal ve şiir okuyor diye kadınsı mı oldu şimdi.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm oğlak realist düşünür zaten olanla ilgilenir gördüğünü söyler. Sen mantığa göre hareket eden birine bilimden bahsedip sonrada duygusal zekan yok diyosun. Ne alaka duygusal zeka nereden bu kanıya vardın. Vakit geçirmeden tanımadan duygusal zeka 3-5 kelimeyle anlaşılmaz. Ben sadece burcun üzerinden yorum yapmadım dediklerinden hareketle dedim zaten bu burcun insanları da senin gibi oluyormuş dedim.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm Tamam kardeşim en zeki sensin hepimiz aptalız.

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

yav ben sizin olmayan realistliğinizi çatur çutur s kerim. boğalar da aynı boktur oğlaklar da. bana masal okuma. karşında hamsi balığı yok. epstein ve onun pedofili ruh hastası kız arkadaşı bile burçlarına bak oğlak ikisi de. sizden iyi o e çıkar. adam bile olamazsınız siz. dünyanın her yerinde bu böyledir.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm Ezbere gitmiyorum yorumlarımı okursan anlarsın. Sende ordan burdan dinlediklerini burada satıp benim burcum filozof burcu ben aptal olamam gibi argümanlarla bana gelmek de pek akıl işi değil. Kendin de ordan burdan derlediğin bilgiler yetmediğinde ama bak burcum balık biz aşiri akıllıyız diyosun 🤣🤣🤣 Allah hidayet versin. Benim dediklerim makine türü cevaplarmış

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

** kafalı kendin makine gibi gidiyorsun kendi yazdıklarını oku önce sen.. akıllıyım diye geçinen sensin ben de sana haddini bildiririm böyle yaptıkça sana. yok otofaji hastalarda uygulanamazmış diyabetli olanlar varmış cartmış curtmuş sen tamamen ezberden gidiyosun ben de sana sebeplerini söylüyorum kabul etmemek için 50 takla atıyorsun çünkü kibirlisin kendini bi bok sanan ama aslında bi bok olmayan oğlaksın. kovalar da aynı boktur ama onlar yine bişeyleri sentezlerler ezberci gitmezler hava grubu oldukları için ama siz bombok bi burçsunuz. boğa da aynı bokun lacivertidir

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

siz oğlakların içleri de aşırı fesattır sizi dürüst olarak niteleyenler de malın önde gidenidir :D kötücül bi burçsunuz ne yazık ki. oğlak yine şaşırtmıyor beni, her yerde aynı.

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

Bir de hala oğlak realisttir diyor yav kafayı yiyecem. a k realistliğin tanımı değişti de ben mi bilmiyorum

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

"balıklar gerçekten manipülatif nazlı tripli şüpheci kinci oluyorlar. Kadınsı özellikler aşırı yoğun"

bu yazına cevap verecem. be a k tatlım. bunları dişilik belirtisi olarak tanımlıyorsan aynısını delikanlı gibi karısını herkesten kıskandıgı için eve kitleyip hapseden, odaya kitleyen ve hatta gerekirse şiddet uygulayan boğa erkeklerine de diyeceksin. ve hatta duygusal yapıda olan başak erkeklerine de diyeceksin. o zaman anlaşırız. onlar toprak grubu ve sağlamcı/garantici ciddi yapıda göründükleri için adam niye kayırıyorsun o kadınsı bu erkeksi diye? hatta oğlak erkeği de duygusal tarafı var herkese göstermez bunu samimi olduklarına gösterir. sırf soguk ve ciddi diye eril falan olmuyor oğlak. sadece sorumluluk sahibiler garantici ve toprak elementi oldukları için. bunları da dişilik belirtisi olarak sayacaksın paşa paşa. ama senin gt yemez dürüst olmaya. astrolojiyi madem biliyorsun bu derece, o halde hava ve ateş gruplarının daha dışa dönük özgürlüğüne düşkün ve eril, toprak ve su gruplarının daha içe dönük ve dişil oldugunu da biliyor olman gerek. eğer su erkeklerine kadınsı diyeceksen ateş ve hava kadınlarına da erkeksi diyeceksin s ke ske.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm hahahh 😂😂

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm Barbaros kozan kendi gibi ikiyüzlü ikizleri beğenir zaten bana zıt burcu gerçekleri duymak hoşlarına gitmez onların. Yalan dolanla milleti kandırmayın seven ruh hali gitgelli en cok sevilmeyen İkizler mi doğruymuş. O adamın kendi psikolojisi bozuk zaten. Balık İkizler galiba kendini övüyor sevdiklerini övüyor. İşine gelmeyenleri yeriyor. Hahhahs senin gibi yani

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm dışa dönük eğlenceli neşeli olmak kadına özgü bişey. Erkekler daha düz yaşar duygusunu içine atar neşesini çok yansıtmaz boşuna erkek ağlamaz denmiyor çünkü erkeklerin duygusunu göstermesine çok rastlanılmamış.

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

niye adama sallıyorsun ki. adam doğruları konuşuyor. bi videosunda dinlemiştim oğlakla ben beraber uçakta olalım, uçak düşse ikimiz bi adada sağ kurtulsak benim ortak dilim bile yok ha ot ha oğlak diyordu, ortak bir dilimiz frekansımız bile yok diyordu. dibine kadar da haklı yani. asıl sen iki yüzlüsün barbaros kozan burç yorumluyor astrolojiyle ilgileniyor ona kadınsı demiyorsun ben sırf balık burcuyum diye burcunu sordugumu görünce boktan algılarınla kadınsı yapıyon burç bilen erkek olur mu diye. o kadar adisin ki nerden vuracagını şaşırıyon. bişeyleri bilmek araştırmak öğrenmek farkındalıklı olmak kadınsılık değildir. full erkek arıyorsan bazı ben merkezci egoist koç burçları var herkesi aşağılar kendinden başkasını düşünmez onlardan birini koca yapabilirsin. ilkel ve mağara adamı gibi hareket eden tipte koçlar mevcut. ego da eril bi özelliktir bu arada. kendinden başkasını düşünmeyen egoist kişi aslında erildir. çünkü ego kendini savunmak ezdirmemek için gereklidir. seni güzelce korur kollar bunun haricinde hiç bir duygundan anlamaz.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm adam burcu yükseleni anlaştığı burçlar haricinde herkesi gömüyor zaten.😂😂😂 deli deli gülmesi ayrı olay. Burçlar üzerinden millete hayal satıyor başkaları da yiyor. İkizler ikiyüzlü yalancı milleti dolandıran kurnaz burçlardan kendisine inanmayan doğruyu takip edecek olan realist dediğim dedik hayal satamayacağı burçlar tabiki işine gelmez. Size cennet arsa satar gibi düşüncelerini empoze ediyor.

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Ablanın neden genç erkek istediği belli oldu. 😅 Doğum haritasında kovalar varmış. Koca burçları marjinal fikirli olurlar zaten 😄 ayrıca oğlak burcu çalışkan olur. Bu çalışıyordur biyerde orada genç erkekler yürüyordur buna buda takılmıştır birileriyle bakmıştır genç daha iyi ondan uyduruyor birşeyler 😄😅😂😆 kendini haklı çıkarma çabası yaptığı anormalligi örtüyor. Çünkü tepki alıyor çevresinden genç erkekle gezince kendini genç hissediyor. Bak evde kalmadım genç erkekler bsna yürüyor diyebilmek için 🙂🙂

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Arkadaşım çoğu yorumunda insanların burcunu bildi. Beni önceden tanıyor. Doğum haritamda balık burcu da var. Oyüzden sen tanıdığım yaylara benzemiyorsun dedi. Gaylar konusunda en çok lezbiyen gay. Vs kovalardan çıkıyor aksine.. marjinaller buda onları siradanliktan çıkarıp eşcinselliğe sürüklüyor. Bu burç gaydir, su burç lezbiyendir diyemeyiz. Her burçdan çıkıyor. Bazı konularda haklı olsan da bu konuda haksizsin. Ayrıca o adamın gülüşü hakkatten kötü. Tüm videolarini izlemedim ama genelde bildiğini söylüyor. İlişkiler üzerine yorum yaptığı videolari da izledim. Burçlarla ilgilenen erkeği çoğu kadın sevmiyor. Burada yorumları gördüm. Arkadaş gizli ilimlere meraklı onun kız tavlama gibi bir niyeti yok. Bende söyledim burçlarla ilgilenme kadınlar sevmez diye dinlemiyor beni 😅 bende ilgilenmezdim de. Sevgililerim hep ilgiliydi banada birşeyler öğrettiler😄

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@Emre3558123 Kadın tavlama peşinde demedim. Ayrıca onun başka yorumunu görmüştüm aynı şekilde kendi burcundan olmayanlara saldırıyordu. Allah şifa versin kafayı onlarla bozmuş.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@Emre3558123 Genç kadın isteyen erkek normal kadın mı anormal hayırdır. Yaşınız var diye baya komplekse girdiniz 🤣

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@Emre3558123 Genç erkekler bana yürüyor demedim erkeğin yaşına değil zihinsel olgunluğunu bakacaksın dedim. İlk sana söylememe rağmen fındık beyinli burç delisi arkadaşın gibi sende anlayamamışsın. Son 20 yılda 30 üstü erkekler 18'lik erkeklerden daha ergen.

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

la fındık beyinli olmayan beyinsiz :D senin kendince saçma gözlemlerine dayalı istatistiklerine niye güvenelim? su erkeklerine kadınsı diyip de karısına sevgilisine güvenemediği için kıskanç davranarak karısını eve hapseden dayak atan boğaya kadınsı dememek çifte standartlıgını gösterir. sen objektif bile değilsin senin dandik fikirlerini kimse sklemez. ayrıca takıntılılık da dişilliktir ve akrepin dışında başakların hepsi takıntılıdır hatta boğalar da takıntılı şizofrenlerdir. oğlaklardaki o kuralcılık ve inat da dişilliktir. erkek adam sklemez ve inatçı olmaz. balıklar için kinci nazlı tripli şüpheci olması dişil özellik diye tanımlıyorsan ske ske kendi grubunun erkeklerini de tanımlıcaksın :D ayrıca balıklar için gtünden uyduruyorsun kulaktan dolma bilgilerle hareket ediyon ben balıgım evet şüpheciyim ama trip değilim onu yengeçler yapıyor birşeye üzülsem 1 saat sonra umursamam normale dönerim ikizler gibi hiç bişey olmamış gibi davranırım. kin de tutmam sadece ani öfke patlamalarım olur o da haritamda olan 2 tane koç var mars/venüs ondan oldugunu tahmin ediyorum . ayım da ikizlerde.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm hahhah aferim bravo 🤣

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Kankacim hanfendiye karşı küfürlü ve argo konuşmanı anlıyorum ama tenzih ediyorum. 😅 Marsin koç sa, koç enerjisi verirsin karşına. Hanfendi fazla bişey yazmamış aferin bravo demiş. Daha fazla uzatmak istemiyor anlaşılan. Kendi haline bırakalım kadını 😅

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

@Emre3558123 yav fındık kadar beyniyle bi tek kendini akıllı sanıyor ona fitil oluyorum klasik oğlaklar zaten böyle oluyor. yoksa ben uzatmazdım bir de yazdıklarıma cevap veremeyince sa_lak sa_lak gülüyor bildiğin tipik oğlak eylemi. çünkü zor yerden sorular tespitler gelince bunlarda beyin iflas ediyor duygusal zeka düşük oldugundan, gülücük atarak konuyu bastırmaya eğilim gösteriyorlar. Bunlara makine gibi bilgileri öğreteceksin takır takır sırasıyla dizicek sana kuralına ve planına göre. başka bi espirileri yok. Barbaros Kozan az bile söylüyor. Onun özgün ve sıradışı tespitlerini kendi yapamayınca adama sa_lakça gülüyor diye poh atıyor. Adamın yapı öyle zaten ikizler burcu doğası bu, hava grubunun değişken burcu.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm kafası gelgitli adamı övüyor ya kendi sevdikleri hariç hepsini gömüyor o. Astrolojiyle senin gibi s. laklardan izleyici topluyor. Beynine giremediği kendi istediklerini kabul ettiremediği insanları tabi sevmez. Kandırqcak adam arıyor 😂 yüzünde nur yok adamın

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

izleyici toplayabilir sana niye battı bu? çok mu kıskanıyon adamı. sen hırslı bir oğlak olarak aynı başarıyı elde edemdin diye? beni kandırdıgı falan da yok danışmanlık falan da almışlıgım yok. adamı sadece tespitleri için dinliyorum ve nokta atışı tespitleri var burçlar konusunda. kandırıyor diyebilmen için dediklerinin çevrendeki tanıdıgın kişilerde tutmaması gerekir.. tabi senin kafa basmadıgı için anlamıyorsun hala bok atıyon adama.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm Niye bok atıcam ya diğer astrologlar gibi hayal satıyor. Maksat muhabbet olsun hiçbir dayanağı yok amaç eğlenmek. Sen çok kafaya takmışsın adama yalaklık yapıyorsun. Anca sizin gibilerin beynine girebilir.

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

İlk önce profildeki yaşım doğru falan diye profilin de yazıyordu. Sonra aynı yastayiz diyince benim yaşım doğru yazılmadı dedin yalan söyledin. Sonra yaşını sordum. Bu sefer cevab vermedin. Yalancısın işte neyse tartışmak biyere varmaz boşuna vakit oldurmeyelim. Tabi burada bulunma nedenimiz vakit öldürmek ama daha keyifli şeylerle vakit öldürmek varken genç erkek sevdalısı evde kalmış ablamizi üzmenin anlamı yok 😅😄😆

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Ayrıca takip ettiklerine bakiyordum. Simdi profilini gizlemiş 😆😄😅😂 takip ettiği erkekler de hep 3 yaş üstü. 3 yaş altı bi tane bile erkek yok 😅 kiviriyor yok takip isteği atıyorlar falan diyor. Bi 3 yaş üstü takip atıyor 30 yaş altı takip atmadığı için başladı genç erkek sevdası bence 😅😂😄😆

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@Emre3558123 Takip isteği atıyorlar demedim talep varda demedim. Sorudan görüp geliyorlar dedim. Düzgün olabilecekleri bende takip ediyorum napayım vebalı gibi mi davranayım. İyi konuştuklarım tabiki var. Anlama organınız sıfır kilometre hiç kullanılmıyor.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@Emre3558123 Erkeklerin çoğu yaşını küçük yazıyor ben farklı yazınca mı sorun sana dürüstlük borcum yok. Ben sana soruyor muyum yaşını dilini dinini. Beni alakadar etmez çünkü. Benim dediklerim sizde hazımsızlık oluşturdu o yüzden başladınız adımı yaşımı takip ettiğimi etmediğimi didiklemeye.😂

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@Emre3558123 yaşı 20 gözükenlerin çoğu sence 20 mi doğru yazan bi tane erkek yok hepsi yaş kompleksli.25 yazıyor 35 çıkıyor.20 yazıyor 32 çıkıyor. Hepsi karısını sevgilisini aldatan abaza tipler. Sizin gibiiii

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Ben kimseyi aldatıyorum zanda bulunma. Erkekler yaşını küçük yazıyor demişsin ben öyle küçük yazmadim. Onlar küçük yazdı diye mi sen küçük yazdın yaşını 😅 ayrıca yaşın tabiki banane de. Biz konumuz üzerine bu soruyu sordum. Konu bu çünkü ilişkiler ve yaş. Yoksa banane senin yaşından ayrıca dilini dinini memleketini sormadım ilgi alanim değilsin çünkü 😅😆😄 konu yaş ve genç erkeklerden hoşlanmak olunca senin yaşın kaç diye insan merak etmiyor değil. Bunda yanlış anlayacak bir şey yok. Bende 25 gösteriyorum profilime 25 yazmadim ama dikkat edersen 34 yazıyor 🙂sorudan görüp gelse ne olcak 20'lik erkekler gelsin. Sorudan görüp 😆 30 üstü erkekler sorudan görüp geliyorlar diye 20 likler gelmiyor diye 20'liklere merak saldım desene şuna. Ayrıca z kuşağı ile işimiz zor bizim 😅 banane tabi kiminle çıkarsan çık naparsan yap. Abla dediğim zaman da da trip atma çünkü benden büyüksün 😅😆

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@Emre3558123 Büyük ya da küçüğüm demiyorum amcaaa 😒 yaşını sorun edip yorumuma dolaşan nasıl genç erkek istersin diyen sensin. Komplekslerini çekememezliğini usulca kenara bırak ve git..👋

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Diyemiyorsun çünkü büyüksün ozaman yaşını sorduğum da söyleseydin gencim diye diyemiyorsun çünkü yalan söyleyemiyorsun. Bana amca diyorsun bende sana teyze diyim bari. Evde kalmış kokuşmuş teyze. Gençlere yürüyor. Aynı şekilde erkek genç kız istese kart zampara oluyor. Pedofili oluyor. Siz pedofili olmuyonuz tabi kadinsiniz ya ustunsunuz. Neyse işine bak. Bidaha yazma buda son söz benim olsun😅 kapak olsun sana üstüne bişey de yazma

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@Emre3558123 Hala yazdıklarımı anlamıyor ve anlayamıyorlar. Ne boş adamlarsınız

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

yav bırak şu sidikliyi :D teyze olmuş, çıtır erkek senin neyine sidiklii

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

@acayipadamm pedofili teyze 😂😅😆 oğlu yasindakilerle ilgileniyor 😄😂😅😆 40 yaş üstü değilse bişey bilmiyorum

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

@Emre3558123 evet kesin vardır en az bi 45 i bu teyzenin. yoksa yana yana genç erkek sevdasına tutuşmaz bu sidikli oğlak teyzem

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

@acayipadamm Allah bilir tipsizdir oyüzden resim koymamistir. Yoksa kadınlar sever resim koymayı ilgi çekmeyi beğenilmeyi. Bu şimdi ilgi çekmek istemiyorum falan da der ama söyleyeyim

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@Emre3558123 sizin gibi ab. z. nların olduğu esc bile aranan sitede foto koymak risktir. Ben whatsapp'ıma bile fotoğraf koymam rehberimdeki insanlar beni kanlı canlı gördü zaten. Neymiş kadınlar ilgi çekmeyi seviyormuş çıplak vücudunu paylaşan erkek napıyor sence 😒

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@acayipadamm ayyy nasıl kudurmuşlar andropoz amcalar 😀 sizin beyinler sıvılaşmış akıyor ikiside hala genç erkek sevdası olan teyze diyor papağan gibi. Düşünme organı aşağıda değil tepede. Yazdıklarımın ana fikrine odaklanın detaylarda boğuldunuz ang. tlar

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Ya bi s. Git boş yapma uzatma dedim o. Spu

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      4 ay

ah teyzem ah çilekeş teyzem benim

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Kanka sende uzatma lütfen. Bu arada benim burcumu doğru bilmişti. Ya Koç'sun ya da yay demişti. Bildi yani. orada boş yaptın arkadaşıma istekli teke seni

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      4 ay

@Emre3558123 defolun andropoz p. z. venkler
      İkinizde psikiyatriye görünün yaşlanmak sizi fena zorluyor. Onca dediğim şeyin içinde genç erkek dememe taktınız. Fındık beyinli milf edirne samsun ceyhan erkekler. Sabah akşam aranıyorsunuz.

Yorumla
  • Cedr1c
    Cedr1c Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    4 ay

Bence yaştan çok olgunluk önemli
    Olgun erkek genç kız ilişkisinde denge bazen güç farkına kayabiliyor
    Olgun kadın genç erkek ilişkisinde ise iletişim ve anlayış daha eşit olabiliyor
    Ama en sağlıklısı iki tarafın da gerçekten olgun olduğu ilişki oluyor

1
    0 Yorumla
  • merynT
    merynT Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48 , eic 100%
    4 ay

İkisi de birer merak ve fantezi denemesi bence. Ama olgun kadın , genç erkek daha heyecnlı oluyor. Bizim artık yaş itibariyle genç erkek olgun kadın kombinine uymaycağımız açık. Ama şu kadarını söyleyeyim , 30 lu yaşlardaki kadınların bana ilgi göstermesi de harika hissettiriyor.

0
    0 Yorumla
  • AsilSessizlik
    AsilSessizlik Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    4 ay

Bence olgun erkek genç kız ama genelde ilişkilerde yaş farkının çok olmamasına dikkat etmeliyiz özellikle 5-6 yaş farkı anlayabilirim ama 10-20 yaş fark olması Bence doğru bir şey değil

0
    0 Yorumla
  • Ssebastian
    Ssebastian Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    4 ay

Yaş sadece bir sayı; gerçek uyum, karakterlerin ve anlayışın savaşıdır.

1
    1 Yorumla
    • MekanınSahibiHande
      MekanınSahibiHande
      4 ay

Dogruuu

Yorumla
  • _Lunora
    _Lunora Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    4 ay

Erkek büyük ama yaş farkı fazla olmayan en sağlıklı veya yaşıt

2
    1 Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Tabiki. Baban yaşında olmasın. Babana baba diyebilecek yaşta olsun. 10 yaş büyük olur. Babana baba diyebilecek yastaysa

Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Ya aklı başında olan kişiler her zaman ilişkilerini yürütür aslında bizler şu empati işini çözersek bi sorun olmayacakta şu zamanda herkes deli barut ateş la bişey diyorsun bi bakmışsın eline satırı alıp geliyor durum çok kötü 😅

0
    0 Yorumla
  • a101kekspr
    a101kekspr Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Bilinçli birey ilişki yürütür ne istediğini bilen karşı tarafın var olduğunu bilen bireyler ilişki yürütür ne kadar söylemlerden ibaret olsa kdkfkd bu mümkün değil

1
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı.

Olgun erkek genç kızı gerçekten seviyorsa doğru bir ilişki olur, öteki türlü zor.

1
    0 Yorumla
  • TheVoidHunter
    TheVoidHunter Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    4 ay

Olgun erkek genç kız ilişkisi çok klişe, kadın daha büyük olsun diyorum. Zihinsel olarakta aynı her iki tarafta en azından belli bir olgunluğa erişmiş olmalı.

1
    0 Yorumla
  • Frankenstein16
    Frankenstein16 Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 98%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 748 cevap paylaştı.

Bu olgun erkek sevdası nerden geliyor çözemedim.

Kızım yaşındaki 20'lik ergenleri nasıl yanımda kız arkadaşım diye gezdireyim?

Kart kardeşim demezler mi adama?

0
    0 Yorumla
  • Asmodeusss
    Asmodeusss Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.

Kıza bağlı. Kız sürekli güldürülmek, eğlenmek istiyorsa genç daha iyidir tabii çünkü enerjisine uyar, ama olgun erkek daha "ağır başlı" olarak adlandırılır.

0
    0 Yorumla
  • Emre3558123
    Emre3558123 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Tabiki olgun erkek , genç kiz. Olgun kadin, genc erkek ilişkisi, kisa süreli bir ilişki de olabilir ancak

0
    1 Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Bu arada olgundan kastım baban yaşında annen yaşında değil tabiki. Senden büyük olsun ama babana baba diyebilecek yaşta olsun. Babandan 3-5 yaş küçük olursa. Babana baba dese olmaz, abi dese olmaz. Oyüzden yaş biraz önemli ciddi ilişkide. Kısa süreli de her şey mübahtır

Yorumla
  • Hasan-ARSLAN
    Hasan-ARSLAN Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Olgun erkek genç kız

0
    0 Yorumla
  • Vatandas72
    Vatandas72 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

@mekaninsahibihande olgun kadın genç erkek bence. Hem s2iş de daha rahat ve güzel olur 🔥

0
    4 Yorumla
    • MekanınSahibiHande
      MekanınSahibiHande
      4 ay

Yaşça küçük erkekler çocuk gibi oluyor

Yorumla
    • Vatandas72
      Vatandas72
      4 ay

@mekaninsahibihande yaşça küçük olmasın genç olsun en az 25 falan. Kadında istediği kadar olgun olsun. 🔥 O zaman nasıl olur?

Yorumla
    • MekanınSahibiHande
      MekanınSahibiHande
      4 ay

Güzel

Yorumla
    • Vatandas72
      Vatandas72
      4 ay

@mekaninsahibihande erkek en az cinsel olgunluğu (özellikle fiziksel anlamda) tamamlamış yaşta olursa artık yaşın önemi kalmaz değil mi? İkiside o an uçuş modunda olur 🔥🔥🔥

Yorumla
  • Meraklıbiri_işte
    Meraklıbiri_işte Takip Et
    Guru Yaş: 18 , eic 101%
    4 ay

olgun erkeğe genç kız

7
    3 Yorumla
    • Ciho7ist
      Ciho7ist
      4 ay

Beki

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Erkek 35 kız 25 iliskisi nasıl sence

Yorumla
    • Meraklıbiri_işte
      Meraklıbiri_işte
      4 ay

@Emre3558123 Uygun

Yorumla
  • Zekihocam
    Zekihocam Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 97%
    4 ay

İkinci tür iliskiler daha saglıklı oluyor gördüğüm kadar

0
    0 Yorumla
  • AdimEfe
    AdimEfe Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    4 ay

Genc kiz genc erkek disinda diger tum olasılıklar ilerler

0
    0 Yorumla
  • Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 89%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Çok afaki yaş farkı olmamalı benim için 6/7 yaş küçük olmalı

0
    0 Yorumla
  • schrodçg
    schrodçg Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 35%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Benden 17 yaş büyük sevgilim vardı harika birşeydi beni benden alıyordu pıttığını yediğim 😃😂🤣

0
    0 Yorumla
  • Rhaast
    Rhaast Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 46%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Her ikisi de bir noktada sıkıntılı aklı vicdanı ruhu olgun her insan uygundur

0
    0 Yorumla
  • BirGün_Belki
    BirGün_Belki Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    4 ay

Kafa yapılarına beklentilere bağlı Herkes yaşının insanı olamıyor

0
    0 Yorumla
  • MassiveStroke00
    MassiveStroke00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Cıvıl cıvıl neşeli ve eğlenceli kız ile oturaklı efendi ağır başlı erkek ilişkisi çok ideal bence

0
    0 Yorumla
  • __Alperen__
    __Alperen__ Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    4 ay

Tabi ki olgun erkek genç kız. Diğer türlüsü günlük iliski dışına çıkamaz.

0
    0 Yorumla
  • deliremecem
    deliremecem Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 98%
    4 ay

Handecim bu olgun kaç yaşında olacak gorecelide

0
    0 Yorumla
  • Kâl-Ell
    Kâl-Ell Takip Et
    Master Yaş: 29
    4 ay

Olgun kadın diye bir şey yoktur. Yaşı büyük olabilir, ama olgun olmak için olgun gibi davranmak gerek.

0
    0 Yorumla
  • KalkYerimeYat
    KalkYerimeYat Takip Et
    Guru Yaş: 35
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Yatakta mı

Gönül ilişkisinde mi?

0
    0 Yorumla
  • Klanman
    Klanman Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    4 ay

Olgun kadın - genç erkek
    Bunlar zamana ve ilişkiye bakış açısıyla değişim gösterebilir erkeğin ileriki yaşlarda genç kadın arayışı olmaya başlacaktır

0
    0 Yorumla
  • apotprk
    apotprk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    4 ay

Bence ikisininde kriterleri olmalı, zaten olmuşsa ya para için ya da aşırı derecede çekim olmuştur.

0
    0 Yorumla
  • haklısınızefendim
    haklısınızefendim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    4 ay

Genç kız anlayışlı bir olgun erkekle evlenir ve genç erkeklerle günlük rahatlama amaçlı birliktelik kurar kocasıda onu destekler

1
    0 Yorumla
  • melankolikhobit
    melankolikhobit Takip Et
    Xper 4 Yaş: 18
    4 ay

Olgun olmayan hiçbir insanla ilişki yürümez 🙂

2
    0 Yorumla
  • elfistediorumya
    elfistediorumya Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    4 ay

erkekler gec olgunlasiyo erkegin cocuk gibi olani hic cekilmiyor en iyisi bi kac yaş büyük olmasi

2
    0 Yorumla
  • Sananeecannm
    Sananeecannm Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Erkeğin olgunu her zaman makbuldür

5
    0 Yorumla
  • 1mrytprkk
    1mrytprkk Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Olgun kadın 🖤 genç erkek

5
    7 Yorumla
    • Ciho7ist
      Ciho7ist
      4 ay

Bende çok istiyorum öyle

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Mesela kaç yaş kadın kaç yaşında erkekle güzel olur? Örnek verir misin?

Yorumla
    • Ciho7ist
      Ciho7ist
      4 ay

Genç erkekmi istediniz

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

Anında geldi genç erkeğiniz. Fırladı önünüze

Yorumla
    • Ciho7ist
      Ciho7ist
      4 ay

@Emre3558123 ya jssbjsbshsbsjsbj

Yorumla
    • Ciho7ist
      Ciho7ist
      4 ay

@Emre3558123 fizik yakiuor abi massAllah helal olsun

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      4 ay

@Ciho7ist sağol kardeşim teşekkür ederim 🙂 az önce bir soruya cevab verdim burada... Hemcinslerinizden iltifat almakla ilgili. Oraya yaptığım yorumdan sonra senin iltifatini almak tesadüf oldu 😅 iltifat severim. Kim iltifat ederse etsin. Güzel bişey bu 🙂

Yorumla
  • Han_ıEmirbey
    Han_ıEmirbey Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    4 ay

Her dediğinizi yapacak erkek aradığınız için tabi. Olgun erkek genç kız dersiniz...

0
    2 Yorumla
    • MekanınSahibiHande
      MekanınSahibiHande
      4 ay

Hoşuma gidiyor 30-35 yaş erkek

Yorumla
    • Han_ıEmirbey
      Han_ıEmirbey
      4 ay

Erkekler geç olgunlaşır lafı hikaye bu arada ilave ediyim dedim

Yorumla
  • gyfygguggg
    gyfygguggg Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24
    4 ay

Olgun erkek genç kz oyle düşüniyom. Niye de cevap vereyim😂😂

0
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.

Genç kız olunca daha iyi yürüyor bence

2
    0 Yorumla
  • Ladybirdy
    Ladybirdy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.

İki gönül bir olsun gerisi mühim değil pek

2
    0 Yorumla
  • Melike12_ m
    Melike12_ Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

İkiside olgun olsun yaşla alakalı olmayandan

2
    0 Yorumla
  • Akrep-Bir_Adam
    Akrep-Bir_Adam Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Genç kız körpe falan filannnn 😂😂

0
    2 Yorumla
    • MekanınSahibiHande
      MekanınSahibiHande
      4 ay

Küpe yazıyor sandım hahaha

Yorumla
    • Akrep-Bir_Adam
      Akrep-Bir_Adam
      4 ay

😃😃😂

Yorumla
  • MsBetty
    MsBetty Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Yaşlar yakın olmalı bence

1
    0 Yorumla
  • Evelynyilmaz
    Evelynyilmaz Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 989 cevap paylaştı.

Kişilere bağlı. Bet bir şey söylenmez

1
    0 Yorumla
  • Blackspot
    Blackspot Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı.

Herkesin dengiyle olması en doğrusu.

1
    0 Yorumla
  • Furgan
    Furgan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 95%
    4 ay

Olgun kadın genç erkek

1
    0 Yorumla
  • Rayan2
    Rayan2 Takip Et
    Master Yaş: 50
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.

Olgun kadın-genç erkek

1
    0 Yorumla
  • falafos
    falafos Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 64%
    4 ay

Olgun kadın genç erkek

0
    0 Yorumla
  • Ahmet38sarica
    Ahmet38sarica Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    4 ay

Genel kanı olgun erkek genç kız. Ama belli olmaz

0
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı.

Etkinlik olsunda farketmez

0
    0 Yorumla
  • hapsurdu
    hapsurdu Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı.

Olgun erkek genc kiz bence

0
    0 Yorumla
  • Tankat
    Tankat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    4 ay

Erkek olgun kız çıtır olacak

0
    0 Yorumla
  • McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 49%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Olgun erkek genç kız ilişkisi ideal

0
    0 Yorumla
  • TheDuygusal
    TheDuygusal Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 100%
    4 ay

Olgun erkek / genç kız

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.

Her şey ortada değil mi ayan ve beyan.

0
    0 Yorumla
  • Yıldırım0637
    Yıldırım0637 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    4 ay

Olgun kız genç erkek ilişkisi daha iyi

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Olgun erkek genç kız mı yoksa olgun kadın genç erkek ilişkisi mi daha sağlıklı yürür sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sence hangisi daha uygun olgun kadın genç erkek ilişkisi mi yoksa olgun erkek genç kız ilişkisi mi? 9 cevap verildi
Olgun kadın genç erkek ilişkisi gerçekten daha mı sağlıklı ve ideal bir ilişki biçimi? 6 cevap verildi
Kızlar Genç erkek mi olgun erkek mi daha iyi? 16 cevap verildi
Genç erkek & olgun kadın ilişkisi mi yoksa genç kadın & olgun erkek ilişkisi mi daha öğreticidir? 18 cevap verildi
Erkekler mi ilişkilerinde daha olgun, kadınlar mı? 72 cevap verildi
Kadının mı, erkeğin mi sevdiği ilişki daha sağlıklıdır? 86 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Muska takmak gunumuzde çok mu sacma?
  • Eşimle /sevgilimle baş başa kaldığımızda... mutlaka yaparız🤣 ?
  • Şu an tatile gidecek olsan nereye giderdin?
  • Sizcede haklı değil miyim?
  • Göz yanmasını azaltmak için soğanı açık havada soymak gerçekten işe yarıyor mu?
  • İnternet konusunda en sık yaptığınız aktivite nedir?
  • İnsan kendini en çok hangi yaşta tanımaya başlıyor?
  • Zayıf yanınız nedir?
  • Gönül ferman dinler mi?
  • İğneden korkar mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨