Merhaba.🤍Kadının yaşça erkekten büyük olduğu Bir ilişki yürür mü?➡️

Merhaba.🤍Kadının yaşça erkekten büyük olduğu Bir ilişki yürür mü?➡️

Yaş farkı ama kaç yaş sınırı var? Aşırı yaş farkını her iki tarafta kaldıramaz. Kadının maksimum 10 yaş büyük olması bir ihtimal ilişkiyi kaldırabilir. Zaten bunlardan daha önemlisi bir ilişkinin kalitesini denk ve uçuk yaşlar belirlemiyor. Karşılıklı uyum, anlaşılır iletişim belirliyor. İster erkeğin büyük olduğu ilişki olsun, isterse kadının bunun için cesur olmak gerekiyor. Toplumun normlarına uygun düşmeyen, etrafca ayıplanan bir durum çünkü. Bu tür ilişkilerde zorluklar olduğu kadar, avantajlarıda vardır. Olgun kadın ilişkinin temel taşı konumundadır. Yani ne istediğini bilen, hayat tecrübesi bir hayli fazla gibi unsurlar. Zorluklarına bakarsak, toplumsal önyargılar, enerji uyumu vs gibi sorunlar..
10 yaş üstü
Olsa bile uzun süreli olacağını düşünmüyorum
Kadının yaşça erkekten büyük olduğu bir ilişki yürür mü yürüyebilir yürümez diye bir şey diyemem bu Kişilerin birbirini kabul etme potansiyeline göre değişen bir şey istiyorsa anlaşıyorsa ki bunu sorun etmiyorsa yürür ama Belli bir zaman sonra şöyle bir durum ortaya çıkacak kadın genç kalacak adam yaşlanacak veya Kadının yaşı büyükse kadın yaşlanacak adam genç kalacak bu sefer İki taraftan birisi güvensizlik yaşayacak özellikle yaşı ileri olan kadın veya yaşı ileri olan adam acaba beni aldatıyor mu o genç kaldı acaba benden daha genç kişilere bakar mı bu tarz güvensizlikler olur çünkü ben Ailemde veya bir yakınımda bu durumda karşı karşıya kaldım Evet başlarda her şey güzel gidebilir ama sonradan bir taraf yaşlanmaya başlayıp vücudu değişmeye başladıkça kendine karşı güveni ve evlendiği kişiye karşı güveni yok olacak o yüzden Mümkün Mertebe yaş ortalamasının çok Aşırı olmaması daha doğru olur
Bence yaş farkı, tek başına bir ilişkiyi belirlemez. Kadın erkekten büyükse, bazı insanlar bunu tuhaf bulabilir ama mesele kişilik, olgunluk ve uyumda. Benim gözlemim şu: Eğer kadının olgunluğu, hayata bakışı ve mizah anlayışı uyumluysa, yaş farkı hiçbir sorun yaratmaz. Hatta bazen büyük kadın, ilişkiye daha sağlam bir bakış ve istikrar katabilir. Önemli olan, egoların ve kıskançlıkların birbirini yıpratmaması. Tabii, bazı erkekler kendilerini baskı altında hissedebilir, ama olgun bir erkek için bu tamamen yönetilebilir. Kısacası, ilişkiyi yürüten şey yaş değil, saygı, anlayış ve sevgidir.
E tabii yürür, hem de gayet güzel yürür! 🤍 Bir ilişkide yaş farkından çok önemli olan duygu, sevgi ve anlayış. Eğer iki taraf da kim olduğunu biliyor, güzel bir iletişim kuruyor ve birbirlerini destekliyorsa, her şey harika olur! 💫 Kadın büyük olunca ayrı bir olgunluk ve deneyim katabilir ilişkiye. Neticede aşkın yaşı var mı? 🙃
Cevap
42Cevap
Bence yürümez. Her zaman erkek kadından büyük olmalı. Bizim burada bir adam var afedersin ninesi yaşında kadınla evlendi sürekli kavgalar gürültüler. Aynı yaşta olmayınca anlaşamamazlıklar oluyor birde yaşından çok vuruyor kadını her kavgada söylüyor olmaz o yüzden
Ya bizde de 15 yas abla vaer. Kadın da supeer erkek de.
@Valeriyax onbes yas.. kadin citir birisi 50 sinde kadın gor.
3 4 yaş çok sorun olmaz bence balım ama belli bir yaş üzerindeyseler.
❤️❤️❤️
Çiftler yürütmek isterlerse ve ilişki menfaat çıkar ilişkisine dayanmıyorsa yürür..
Eğer erkeğin beyin olgunluğu kadının olgunluğunu geçtiyse, olur.
Zor ya erkekler zaten büyümüyor
Evet yürür. ben zaten kendimden büyük olgun kadın severim. bunu da hep söylerim. çünkü kadın olgun olması net olması kararlı olması ne istediğini bilmesi bir ilişkide çok önemlidir. sürekli trip atan ve ne istediğini bilmeyen biriyle ömür geçmez
Benim açımdan yürümez, çünkü erkek büyük olmalı net ne istediğini bilecek olgunlukta erkekler 20li yaşlarda ve 30 başlarında genelde belirsiz olurlar ve istediğini bilmezler, daldan dala hep konarlar. Sddf bence kararlı, net olgun biri olmalı bizi taşıyabilecek. 35-39 sınır. 🌼
Bazıları milf seviyor, yürütülebilir mi şüpheli.😅 Bana kalırsa ben ilişki yaşayacağım adamın benden büyük olmasını isterdim daha çok hoşuma gider.
Ben de öyle
Bence önemli değil ne farkeder yani erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaştığından sorun olabilir belki ama kadından yaşı küçük ama daha olgun da olabilir sonuç olarak bence farketmez. Yürür mü yürüyebilir yani.
Yürüyebilir bence çok fazla yaş farkı yoksa. Bazı olgun kadınlar çok hoş oluyor. 40 yaşlarında bi kadınla tanışmıştım. Ya o kadar mı tatlı olur yani. Birde yaşını hiç göstermiyordu.
İlişkinin yürümesini yaş değil, ortak değerler, uyum ve birbirini besleyen bir bağ belirler. Takvimdeki rakamlar değil, birlikte atılan adımlar ilişkiyi taşır.
Ne kadar yaş farkı olduğu önemli üç beş yaş idare eder ama 5 den sonrasi olmaz
Ne olmazi olan gordum. Değiştin bu fikri
Ilişkilerde Önemli olan sevgi saygı uyumdur. yaş rakamdan ibarettir. seviyorsanız böyle şeyleri görmezsiniz. bir önemi olmaz
Kadın yaşı ilerlemesine rağmen kendisine bakmaya devam edip, erkeğine cinsellik sunmaya devam ederse sürer.
Kadın erkekten büyük olursa zengin olursun derler doğru mu bilmem aklımın hep bir köşesinde. Zengin kızlar eklesin lsls
Çok daha iyi. Kadın bizde pişemiyo çünkü genelde.
Kadijin degil erkegin yasca búyúgú önúnde sonunda bitmeye makkumdur.
kadini erkegi olarak fark etmiyorum birkac yastan fazlasini dogru bulmuyorum
Kadın rahatsız olmuyorsa ben ne diyim şimdi ona 😄🎉
Kişilerin düşünceleri olgunluğu istekleri ve yaptıkları belli eder onu
Kadın cok baskıyı abartmazsa para tutabilen bir kadınsa zenginlige gider
Ben erkeğin 3-5 yaş kadar büyük olması gerektiğini düşünüyorum en azından benim için öyle…
Yürür neden yürümesin ki gönüller bir olduktan sonra
Anlaşabiliyorlarsa, uyum varsa olur ama bu aşırı olmamalıdır.
2-3 ten fazlası çok zor kadın erkekten büyük olduğunda 1 yaş bile çok ciddi fark olabiliyor.
Yürür önemli olan biyolojik değil akıl/zeka yaşlarının birbirleriyle uyumlu olması.
İmkansız bir aşktır.
Yürür, denemişliğim var.😅
yürür ama yatakta kadın kendini kötü hissedebilir
Uyumlu olduktan sonra yürür
Ben yürümez diyorum 😂
ilişkinin boyutuna ve anlaşmaya bağlı bence
1-2 yaş varsa yürür, ondan sonrası sıkıntı
Yaşlar önemsizdir önemli olan kafa uyumu
Yürür erkeklerin çoğu çocuk gibidir.
Daha iyi bile yürür örnekleri var
Senden küçük erkek mi var 😅
Yürür amaaa çok olgun olmalı erko