Bir ilişkide kadın erkekten yaşça büyük olabilir mi?
Kadın büyük olabilir
Hayır erkek büyük olmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
olabilir tabi ki neden olmasın önemli olan yaş değildir aradaki uyumdur aynı şekilde küçük olan erkeğinde ne kadar olgun olduğu önemli çünkü olgun olan erkekler genelde kıymet bilen değer verip sevgisini hissettiren yanlış yapmaktan kaçınan insanlar oluyorlar olgun olmayanlar ise daha çok her gün birisi kafasındalar o yüzden olgun olan birisini bulmanız en hayırlısı ve en iyisidir bir erkek ne kadar olgunsa ilişkideki tavrı o kadar iyidir mesela aranızdaki sorunları konuşarak halleder kavga çıkarmak yerine veya önünüze büyük bir engel mi çıktı beraber el ele verip çözelim der sadece erkekler de değil kadınlarda da olgun bir kişiliğe sahip insanları bulmak en iyisi ve en doğrusudur
Yani ben seçenek olarak hayır seçeneğini işaretledim çünkü bu konuda birtakım tecrübe sahibi oldum şimdi burada açıklamak istemiyorum ama yani birtakım sıkıntılar problemler meydana gelebiliyor tabii ki herkesin hayat tercihi evlilik tercihi ya da içinde bulunduğu durumları bilmeden yorum yapmak mümkün değil ama kadınların biraz daha genç olması en azından anne olması veya çocuk doğurması çünkü kadınların bedenleri erkeklere göre çok çabuk yıpranıyor, ancak tabii ki bunlar belli kriterler değil o zamanki hayatın şartları Sevgi durumu insanların tercihleri herkesin hayatı kendisini ilgilendirir böyle şeylerle genelleme yapmayı hiçbir şekilde doğru bulmuyorum.
Yaş sadece bir sayı ultra fark Yoksa göz önüne getirilmenin bir önemi bile yok şu an 25 yaşındayım yaşıtım insanlar bana gereksiz geliyor olabilir 30 yaşındaki bekar bir kadınla görüşebilirim onunla konuşabilirim önemli olan ne kadar beni yansıttığı
Öyle bir şartlandırma yapamayız. Ama şahsi fikrim erkek kadından büyük olsa daha sağlıklı bir ilişki olur. Yine de gönül bu tabii ki, kadından yaşça küçük olan bazı erkekler düşünce tarzı olarak bayağı olgunlaşmış görüyoruz. Özellikle erkek 26-35 yaş arasıysa işte. Sonrası yeniden çocuklaşıyorlar. Ergen ergen haller. 😃
Cevap
46Cevap
Olurda erkek büyük olsa daha iyi
Evet, bir ilişkide kadın erkekten yaşça büyük olabilir. Yaş farkı, ilişkilerdeki birçok faktörden sadece biridir ve ilişkinin sağlığı ve başarısı için belirleyici değildir. İnsanlar farklı yaşlarda olabilirler ve yaş farkı, bir ilişkideki dengeyi veya uyumu etkileyebilir, ancak bu durum her zaman olumsuz değildir. İlişkilerde önemli olan saygı, iletişim, anlayış, duygusal uyum ve ortak değerler gibi faktörlerdir. Eğer iki kişi birbirine saygı gösterir, birbirlerini anlar ve desteklerse, yaş farkı önemsiz hale gelebilir. Önemli olan, her iki tarafın da mutlu ve sağlıklı bir ilişki yaşayabilmesidir.
Sanırım en mantıklı cevap kardeşim sağolasın 🙏
Teşekkür ederim 🌹
Olabilir ama burada önemli nokta erkeğin ne kadar olgun olduğudur çünkü eğer bir ilişkide erkek yeteri kadar olgun olmazsa o ilişki yürümez..
Büyütürsün, büyüyünce o da başkasını büyütür 😂 bu kadar basit 😂
Ben kadın ve erkek artı beş/ eksi beş ideal diyorum. Çok sıradışı bir uyum ve elektrik varsa ona da çiftler karar verir kime ne.
Kadın büyük olabilir bence.. önemli olan karşılıklı sevmek sevilmek. Mutluluğu yakalayabilmek 😍
Anne oğul ilişkisi dinamiği… bu dönem zaten yaşıtlardada bu dinamik var … erkekler sorumluluk ve geç olgunlaştıklarıniçin … kadınlar evirip çevirip annelik yapıyorlar … bunbir tip ilişki ve mümkün hatta yaygın
ilişkilerin şekli be tiplemesi var
Olabilir elbette. Büyük olacaksa da en az 4-5 yaş olsun, 1 yaş falan büyük olup da benim sinirimi bozmasın. 🤣 Neden böyle diyorum bilemezsiniz o yüzden yargılamayın..
@scorpiongirl429 Sude elimdeki yüzüğü benden çok hoşlanan guzel bir kiz var ben eedim sen adam olursun yok senden bir bok olmaz bana benden hoşlanan biri var bu yüzüğü harbidende o sen varsın diye onunla konusmuyordum ama madem öyle bu yüzüğü ona vericem parmağına ben takacağım sen şaka sandın degilmi beni hadi Allaha emanet
@XxSertaçılıcalıxx hoşlanan biri varsa daha ne yirtiniyorsun 🤣 milletin telefon sapığı olur benim KS sapığım var
İletişim kalitesi ve kendini bilmek ilişkilerin temel anahtarıdır. Kimin büyük olduğundan çok kendine yatırım yapmış olması mühim burada. Yaş sadece sayı ama hissettirdikleriniz gerçek
Tabi ki kadın büyük olabilir örnekleri çok.
Tabi daha önce evlenmemiş olma şartıni unutmamak lazım.
ya da evlenmiş olsa bile çocuğunun olmaması.
Bence kadın büyük olmalı olgun kadınlarla birliktelik harika oluyor olgun derken orta yaş bu arada
Aslında genellikle yaşıt olmak daha iyi. Ama duruma bağlı çok yaş farkı olması hoş değil. Davul bile dengi dengine.
Erkekler yaşça küçüklerle arkadaşlık edebiliyor Kadınlarda da aynı durum olmalı ama hoş karşılanmiyor çevre buna tepki gösteriyor
Öyle çok ilişkim oldu hepside çok sağlıklıydı ne istediğini bilen ayakları yere basan insanlar
geçmişte hayatıma girenlerin bir tanesi 90’lı bir tanesi 91’li bir tanesi 92’liydi.. tamam konu kapandı.
Peygamber efendimizin ilk eşi kendisinden 15 yaş büyüktü bu bize güzel bir örnektir demekki kadın büyük olabilir hatta evlenme teklif edebilir
Önce doğru insanı bul yaş kısmına çok takılma
Olabilir ama ben o ilişkinin pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum
akıl yaşta değil baştadır ama erkek küçükse arada en fazla 4 5 yaş fark olması normal.
fark etmez ten uyumu istek coşku ver gazı ;yaşın ne önemi var mühim olan sabaha kadar dans.
Tercihen ya aynı yaşta olmalı ya da bir iki yaş büyük olabilir erkek
Kadin erkeğe göre daha çabuk çöküyor o yüzden erkek büyük olması bana daha mantıklı geliyor ama yinede bunun tersini çok gördüm bence iki taraf da memnunlar sa bize söz düşmez diye düşünüyorum
Bunun yaş farkı ile alakası yok, iki kişinin birbirlerine uyumu ile alakalı. Yaş sadece bir sayı.
Olabilir neden olmasın
Hiçbir kadın kendinden yaşça küçük bir erkekle ilişki istemez kardeşim aksini iddia etmeyin..
Olur da.. hangi yaş araligi olduğu önemli.
5 yas farka kadar olabilir en fazla 7 . dahasi sorun olur bence
@vurguncagla artık katılıyorum
Erkeklerin geneli kadına oranla daha geç olgunlaşıyolar olgun biri olursa yaş önemli olmaz ama genelde erkek büyük olmalı.
Nadir görülen doğa olayı 😁
Benim annem babamdan 5 yaş büyük 🥴
Bu yaştan sonra hiç tercihim olmaz
Erkek nasıl büyük olabiliyor sa kadınlar da büyük olabilir aşk bu yasa bakmıyor
Kadinlar kendinden kücük erkekleri sevmiyorlar mı zaten?
Kadın küçük olmalı, kadınlar daha çabuk çöke biliyor.
Olabilir bence ilişkide aranan tek kriter kafa uyuşması olmalı
Kadının büyük olması daha güzel bence.
Evet olabilir bunun neresi tuhaf
Bence erkek büyük olmalı
Evin reisi erkektir
Hayır erkek büyük olmalı
Olabilir absürt bir yaş farkı yoksa arada
Olabilir çok var böyle
Bana göre erkek büyük olsa daha iyi
Arada uçurum fark yoksa olabilir
Olabilir..
1-2 yaş büyük olabilir