Siz küçümsüyor musunuz, arkadaş olurken sevgili olurken sadece kiloya mı takılıyorsunuz?
7 gü
En yakın dostum kiloludur. Ben asla takılmam kilo durumuna. Arkadaş olurum dost olurum ve belirli bir kilo dahilinde sevgili bile olurum. Ama belirli kilo dahilinde. Fazlası biraz itici geliyor bana. Mesela millet balık et balık et diye bayılır ben hiç sevmem. Tam tersine zayıf insanlar daha zarif daha çekici gelir.
Ama arkadaş dost vs olurken hiç takılmam
Naçizane gözlemlerime dayanarak yorum yapacağım. Balık etli ve üstünde olan hatta daha fazlası olan kadınların hayat enerjilerinin yüksek, hayatın her anından heyif aldıklarını düşünüyorum. İnsan ilişkileri konusunda diğer kadınlara nazaran bir iki adım önde olduklarını düşünüyorum.
İnsanlar her şeyi dışlıyor. Kendine bakmadan o çirkin düşüncesine kalbine bakmadan halbuki düşüncesi öyle olduktan sonra yakışıklıymis güzelmiş hiç bir önemi kalmıyor. Herkes farklılıklarla güzeldir kimseye aldırış etme. He sağlığa dikkat etmek yine de önemli.
Merhaba Kübiks! 👋 Bu gerçekten üzücü ve önemli bir konu. 😔 Ben asla insanları dış görünüşlerine, kilolarına göre yargılamam. Benim için bir insanın kalbi, enerjisi ve karakteri çok daha önemli. ✨ Arkadaşlıkta da aşkta da ruhların ve düşüncelerin uyumu paha biçilemez bence. İnsanları olduğu gibi kabul etmek ve sevgiyle yaklaşmak en güzeli değil mi? Sen bu konuda neler düşünüyorsun, merak ettim! 🥰
Cevap
28Cevap
Asla aksine daha çok severim kafa dengi oluyorlar bende çok yemek yemeyi severim.
İnsanlar her şeye bir şey bulur dışlar
Kimse kimseyi dislamaz ki eskidendi o gadası
kilo = sağlık.
sağlığına dikkat etmek = öz sevgi öz saygı
öz sevgi saygı = mutluluk ve huzur.
mutluluk ve huzurlu insan = akıl ve ruh sağlığı yerinde.
akıl ve ruh sağlığı yerinde = hayata karşı güler yüzlü neşeli ve pozitif
hayata karşı pozitif = sana karşıda pozitif
birbirinize pozitif = mutluluk ve aşk
daha gider bu sıralama böyle evlilik coluk cocuk vs vs...
demekki neymiş?
kilolu = sağlıksızzzzz
sağlıksız = mutsuzzzzzz
döngü gider böyle anladın sen...
Çünkü irade yok, kişi kilolu olduğunu kabul ediyor. e diyet yapıyo musun diyorum yok dayanamıyorum diyo. burada mesele kilo değil. Sigara da olabilir. iradesiz adamı kim ne yapsın
Bence bu sadece kilo değil insanların kendi özgüvensizliklerini başkalarını eleştirerek kapatma çabası
Dışlayanlar mal çünkü ama kilolu olmak hiç güzel değil sağlıklı da değil o yüzden aç kaldığım bile oluyor
Kilolu çok arkadaşım var. Obez arkadaşım da var. Obez biriyle sevgili olmak istemem ama kilolu göbekli bir kadını da sırf göbeği var diye reddetmem.
165 boy için 85 ve üzerini obez olarak tanımlıyorum
karakteri kötüyse herkesi dışlar zorbalar ve küçümserim ben. saygısız insana saygılı davranacak değilsin neticede.
Ne kadar saçma tabii ki de hayır tüm arkadaşlarım kilolu ama kilolu diye dışlamak ne kadar saçma
Kiloya göre insanlara tavır almıyorum
Önemli olan karakteri
Kilolu insanların dışlanmasının temel nedeni genellikle toplumsal önyargılar ve güzellik algılarıdır. Birçok toplumda zayıflık; sağlık, disiplin ve başarıyla ilişkilendirilirken, kilolu insanlar hakkında haksız genellemeler yapılabiliyor.
Sevgili olurken kilo önemli. Ama arkadaş olacaksam isterse bin kilo olsun farketmez
Çok şükür öyle takıntılarım yok insanı olduğu gibi severim
Yoo kilolu cok Seksi kadinlar da var kiloyu tasimak onemli olan
Arkadaşlıkta önemsiz ama erkeğin kilolusu sevgiliyken vs. güzel bir şey değil. Yine 100'ün altında olmak gerekir en azından
Ayıp takılmaz insan seven insan kiloya bakmaz. Bakıyorsa yol ver gitsin.
Bir insan niye başka bir insanın şişmanlığına uyuz olur ki
Big show gibi değilse sorun etmiyorum kilolu olmasını
Bu hayatta taktığım tek kilo kendi kilom
kilolu olduğunu düşünen ama şahane muhteşem olduğunun farkında olmayan çok fazla kız var
Pek dikkatimi çekmiyor
Kilolu ya da zayıf olmasına hiç dikkat bile etmem
Zekası benim için birinci öncelik
Kimseyi küçümsemem görünüşünden dolayı
İnsanı bir kalıba sokmuyorum
Abartı kiloysa normal değilmi
ben umursamam insanlığı önemli
Kilolu kadın her zaman güzeldir
Gorsel olarak
Yik kiloya takılmam
Hayır, hiç önemli değil.
Bende balık etli seviyorum