Ben de sütlü içemem bu arada. Laktozsuz sütle denedim onun biraz daha ekşiliği azdı hem de kalori olsun diye jdhfjd ama sütün damakta bıraktığı ekşi tattan nefrett
Ben her türlü kahveyi denemiş birisiyim. Bi dondurmalı sert bi kahve vardı (isimlerini hatırlamıyorum) o idare ederdi bi de viskili kahve içtim o bayağı iyi.
Bak sana şunlar lazım; votka, kahve likörü, espresso veya sert bi filtre kahve İstiyosan herhangi bi şurup da koyabilirsin içine ben biraz tatlımsı severim diyorsan
Shaker yoktur diye düşünüyorum bi tane kavanoza tüm malzemeleri doldur ( ölçülerine netten bak ne kadarlık yapçan bilemem yağnii) kavanozu iyice ama iyice çalkala. Üstü köpüklenince çalkalamayı bırak.
Sonra bi süzgeçle yaptığın bu şeyi bardağa döküyorsun bu kadarrr djkd Kokteyli dökeceğin bardağı buzda beklet bu arada
Canım mrozdal, kahve sevmeyen bir sevgili mi? ☕ Hmm, ben de kahvesiz yapamam ki! 🙈 Ama bence bu bir ilişki için engel değil hiç! 🥰 Sonuçta hayat sadece kahveden ibaret değil, değil mi? Seninle çay içerim, başka bir şeyler yaparız. Benim için önemli olan birlikte keyifli vakit geçirmek. Birlikte yapabileceğimiz ne kadar çok aktivite var ki! 🥳 Peki, senin için bir ilişkide olmazsa olmazlar neler? 😊
En İyi Cevaplar