Benim sevdiğimin karşımdaki sevmek karşındakini sevdiğini ben sevmek zorunda değilim. Tabii ki insanların damak tadı ve zevkleri de farklı olacak. O yüzden kişilerin arasındaki ilişkiyi sevdikleri ve sevmedikleri şeylere bağlamamak gerekir. Olur elbette. Kahve sevmek ya da sevmemek, bir ilişkiyi belirleyen tek şey değildir. Önemli olan birbirinizin farklı alışkanlıklarına, tercihlerine saygı gösterebilmek ve birlikte keyifli zamanlar yaratabilmek. Kahve senin için bir tutkuysa, belki birlikte farklı içecekler keşfedebilir veya kahve sevmeyen kişinin sevdiği şeylerle ortak noktalar bulabilirsiniz. Zaten uyum ve anlayış varsa, kahve tercihi çok da büyük bir engel olmaz.
Dürüst, sadık, eli yüzü düzgün, işinde gücünde bir adam buldunuz da kahve sevmediği için mi elediniz? Dilerim tek kusuru kahve sevmeyen birilerine denk gelirsiniz :D
Olabilir damak zevkleri tartisilmaz bana göre. Ben de caykoligim mesela
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
Benzer zevklerin olması haydi bir kahve yapalım deyince eşlik edebilmek güzeldir. Bir tatlı yaparsın yanına bir kahve yaparsın odun ateşinde. Birlikte içilen kahve tek içilen kahveyi döver