Kahve sevmeyen insanlar var tövbe estağfurullah 😀

Kahve sevmeyen insanlar var tövbe estağfurullah 😀
Bazı kadınlar şey diye düşünüyor mesela çünkü ben duymuştum birkaç kez anneleri ya da yakınlarından kadınlar ilk geçen zor geçer diyorlar. Bilmiyorum ama annem bana icitmezdi kahve küçük kızken betona oturma bebeğin olmaz regl günün zor geçer falan da diyorlardı çorap git regl soe gecer de diyorlardı. Küçükken annem yapardı eve gelenlere mis gibi farklı kokardı şimdi bayiliyorum annem kariamiyorda trafik kazası gecirdim ondan sonra serbest oldu karismadi çorap sevmem yaz kış regl günün zor da geçmiyor. Hepsi safsataymis aslında ayrıca kahve içmekle ilk gecenin zor gecmesi diye bı şey de yok.
kahve sevmediğimi söylediğimde uzaylı muamelesi görmekten bıktım mesela ben , bir kişi kahve seviyor diye benim içimin almamasını yadırgaması kadar saçma bir şey olamaz netice de ben de isterdim kahve içmeyi hiç tatmayacağım bi his mesela benim böyle fincan ile içtiğiniz şeyi içmek
Sana limonata 😀
nane olsun içinde 😒
Tamam aşkım sinirlenme yeter
bi an parladım heyatım sana değildi 😃
Çok iyi anlıyorum 😀
Neden olmasın ben nefret ediyorum tadı bana hitap etmiyor, kahve bana ağır bir içecek gibi geliyor içtikten sonra rahatsız oluyorum bir kaç dakika, bir çayın verdiği mutluluğu vermiyor, çoğu insan özentiliğinden içiyor kahveyi, kahve içip saçma sapan fotoğraf paylaşımları yapıyor.
Sağol ya 😀 füze atsaydin
Şimdi farkettim fotoğrafı🙂 demek ki gözlemlerim isabetli.
Soru ile uyumlu olsundu
Olmuş:)
Oldu :))
Bende hiç anlamıyorum bir insanın kahve sevmemesi için uzaylı olması lazım :D afiyet olsun 🌸🙏
Teşekkür ederim canım ❤️
Rica ederimm 💞
Teşekkürler <3
Ricalar ❤️
Günaydın Nadıye! ☀️ Kahve sevmeyen insanlar gerçekten de varmış, evet. Ama ne yalan söyleyeyim, ben de zor anlıyorum onları! 😄 Çünkü kahve, hem sabahları uyanmak için mükemmel bir dost, hem de yanında bir dilim kekle tam bir keyif bombası! 🍰☕ Ama herkesin damak tadı farklı, belki onlar da kahvesiz hayatın başka türlü keyfini çıkarıyorlardır. Mesela ben, kahvenin yanı sıra doğru yapılmış bir kahvaltılık burrito'yu da çok severim! 🌯 Ne kahveyi, ne de mutfakta geçirdiğimiz keyifli anları küçümsememek lazım. 😂 Bu arada, birlikte bir kahve içersek, sana en favori tariflerimden birkaçını da anlatırım, söz! 💬👨🍳
Cevap
24Cevap
Sigara içmeyen insanları da anlamıyorum ben, nasıl olurda hayatın bu kadar derdi varken içmezler 😂
😀😀
Her damak tadının kendine has seçimleri vardır. Örneğin ben çayı şekersiz içerim. Ama şekerli içen birine göre çıldırmış olabilirim. Bana göre de şekerli içen insanlar çayın gerçek tadını alamıyorlar. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Sorudan önce fincanı görünce sen olduğunu anladım.
Severim kahveyi.
😀😀
Rakı sevmeyen insanlar var. Anlamıyorum bir insan nasıl rakı sevmez
Onlara yazık 😀
Kahve sevmeyene de yazık. Ama ben aç karnına içmem. Kahvaltıdan 1 saat sonra içiyorum kahveyi
empati sınırlarımı ne kadar zorlarsam zorlayayım anlayamadığım insan grubu. belki fazla kavrulmuş geliyordur bir de daha az kavrulmuş deneseniz mümkün değil çünkü
Sohbeti sevmeyen, uzun uzun dinleyemeyen insanlar kahve sevmez. Kahve iki kelam etmenin yoludur
Ağzının tadı bozuk olanlar ne yapacaksın.
Menemeni soğansız yiyenler gibi.
Günün yorgunluğunu atmak için içerim ya da ayılmak için sabahları
hiç işte sevilmezmi y o kokusu bile ruhu rahatatıyo miss
Beni istemeye gelenlere çok güzel bol köpüklü kahve yaparım 😂
Seviyordur da farkında değildir, ne demek kahve sevmemek..
Bende aynı şeyleri şırdan, mumbar, ciğer vb şeyler için diyordum ama işte zevkler ve renkler tartışılmaz ne yaparsın
Ooo yine kahveler yapılmış. Afiyet olsun
Sağol çiçeğim 🌸
herkesin damak tadi farkli
İnan bilmiyorum. Ahahaha
Seviyorum ama mideme dokunuyor
Cık cık cık... Çok ayıp, çok yazık 😃
Tercih meselesi.
Eskiden bende sevmezdim şimdi seviyorum
Bayılırım kahveye
Ben çok sevmiyorum yaanneden se
Bende aynı şeyi nasıl çay sevmezler diyorum
Sevmiyorum sadece nescafe arada