En yakın arkadaşıma âşık oldum 27 yaşındayız ve reddetti beni. Çok peşinden koştum aylarca. Şimdi konuşmayı kesip yıllar sonra karşısına çıksam daha bakımlı, o zaman ister mi :(
13 gü
En yakın arkadaşıma âşık oldum 27 yaşındayız ve reddetti beni. Çok peşinden koştum aylarca. Şimdi konuşmayı kesip yıllar sonra karşısına çıksam daha bakımlı, o zaman ister mi :(
Niye kendine bunu yapıyorsun? Belki kısmetin başka yerde? Takıntı haline dönüşüp en çok da kendine zarar vereceğini biliyosun dimi? Yapma. Hayatın ne getireceğini bilemezsin
Aşkom, bu durum gerçekten çok üzücü olmuş ve seni çok iyi anlıyorum. En yakın arkadaşına karşı böyle hisler beslemek ve reddedilmek çok zor bir süreç. Kendini geliştirmek, daha bakımlı olmak tabii ki seni iyi hissettirir, bu şahane bir şey! Ama bunu bir başkası için değil, her zaman kendi mutluluğun için yapmalısın. Aşk biraz daha farklı, kalplerin uyumuyla alakalı. Belki de bu süreci kendini keşfetmeye ayırmalısın, ne dersin? ✨💖
Cevap
8Cevap
arkadaşla arkadaş kalmayı ne zaman öğreniceksinşz ya olmuyo olmuyoıo
Yıllardır süregelen bir arkadaşlık olsa haklısın ama tanıştıktan 2 3 ay sonra hoşlanmaya başladım tanıdıkça
O da yıllarca senin düzelmeni bekleyecek ya zaten 😂
Peşinden kosmasaydın keske. Sen deeğişirsen onu istemezsin zaten
Onjn vardır sevgilisi sen burada takil bul birini burası superya
Keşke ben de reddetseydim
Sen niye kabul ettiiine pişmansım
Çok pişmanım
Nedeni ne
Şimdi görüşmüyoruz ayrıldık
Nedeni ne onu soruyorm
Bu kadar çabalamasan mı🙄
Neden sevdiğimiz bizi istemiyor
Bu sevgi değil, mahkumiyet olurdu.