Yıllardır bana ilgisi olan yakın dostumu zamanında görmezden geldim, şimdi hayatına sevgili girdi bu saatten sonra duygularımı açsam mı?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 yıllık çok iyi giden dostluğumuz olan bir kız arkadaşım var. Yaklaşık 3 yıldır devamlı bana ilgisini belli ediyordu en son 2025 yılında doğum gününü kutlamadım ve buna çok içerlenip görüşmelerimiz azaldı. Benimde ilgim çok vardı ama aynı anda hem özel sektörde çalışırken kendi işimi yapıyordum gece 3 e kadar yazılımların bitmesiyle uğraşıyordum. Onu hayatıma almak maddi sorunlardan dolayı beni ve onu daha çok mutsuz edecekti. Şimdi projelerimi tamamladım kazancım çok iyi ama tam kız kardeşinin doğum gününde yeni edindiği erkek arkadaşı ortamı merak edip baskın yapar gibi serseri bir arkadaşıyla aramıza geldi. Ve ortamın tadını kaçırdılar. Şimdi kıza sınır koydum ama o konuşmak istiyor. İstemediği bir yola girdiğini belirtiyor. Usulünce konuşup dinlesem benim de hislerimi anlatsam sizce uygun olur mu bu saatten sonra. Oğlanı kesinlikle istemiyor ailesi de karşı ama yaşı, aile baskısı, çevre baskısı yüzünden bu yola girmiş. Ailecek görüşüyoruz ve ailesi hep beni istemiş beni hepsi çok seviyor. Sizce ne yapmalıyım, çok kararsızım.

Güncellemeler
4 ay
Dün buluşup konuştuk. Bana, ben de seni çok seviyorum neden geç kaldın dedi. Bir şey diyemedim haklıydı ama sadece şartlar el vermeyince mecbur kaldım. Sonra sarılmak istedi ağladı 2 dk boyunca sarıldık seni hiç bırakmayacağım dedi.
Yıllardır bana ilgisi olan yakın dostumu zamanında görmezden geldim, şimdi hayatına sevgili girdi bu saatten sonra duygularımı açsam mı?
Cevapla