• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Ben sevdiğime sadık mı kalırdım yoksa aldırtır mıydım?

gariphikaye01
gariphikaye01 Takip Et
Xper 7 Yaş: 53
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Buyurun değerlendirin beni
Ben sevdiğime sadık mı kalırdım yoksa aldırtır mıydım?
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Aldatır mısın bilemem. Ama profiline baktımda yaşın doğru mu resimler senmisin fakemi bilmiyorum ama yorum yapmak istiyorum bu soruya. Senin yaşındaki erkekler kendini kanıtlamak için daldan dala konarlar 18.20 yaşlarda kızlarla takılırlar ve kendini genç hissederler bunuda kanıtlama çabasına girerler kendinden yaşça küçük kişilere meyil ederler. Özellikle cinsellikte hep ben bitmedim gençim nasıldım yorumla diye yorum isterler. Gerçekten hep kaçarlar, görüntü ortada yaş almış olgun bir erkek var ortada belli bir yaştan sonra kabullenmek gerekiyor genç delikanlı olmadığını. Tamam yaşlandın ama bitti mi? Bitmedin olgunlukta güzel bir şey en güzel hali beyaz saçlı olmanında ayrı bir havadı var fit olmanında. Özellikle yaş aldıktan sonra kendine hala özen gösteriyor olmak güzel sağlık olmak için yediğine içtiğine dikkat etmek güzel. Bu yaşlarda hormonlar değişim gösteriyor tansiyon, şeker, kollestroldu derken mecbur sağlıklı olmak gerekiyor. Ancak bu söylediğim şeyleri kendin kendi sağlığın için yapıyorsan çok güzel. Başkalarına kendini kanıtlamak genç görünmek beğenilmek için herkes beni beğensin peşinde kendini kanıtlamak amaçlı yapılıyorsa. Ben bu insandan korkarım aldatır kendini kanıtlamak için daldan dala atlayıp duracaktır.

Bu saydıklarım sadece erkekler için geçerli de değil ayrıca kandınlarda da var böyleleri. Bu gibi insanlardan hep korkmuşumdur.🙂

1
    17 Yorumla
    • gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Güzel yorumlamışsın katılıyorum Ama ben seviyorsam kesinlikle aldatmam inanan inanır inanmayan inanmaz saygı duyuyorum ve kendimi beğendirme çabasında değilim kendimi de çok güzel beğeniyorum Güzel bir insanım kendimle barışığım bütün insanların da kendiyle barışık olmasını istiyorum Instagram'da tabii de durumlarda İnan çok kendimi de paylaşmam göstermem her zaman gerçekten yanayım ben bir sürü insanlar aldatır bu yaşla alakalı değildir 20 yaşındaki kadın da sevgilisini anlatır 50 yaşındaki adam da aldatır aldatma ile alakalı şu cümleyi kuracağım seviyorsa aldatmaz sevmeyen insanların hepsi aldatır

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Seviyorsa aldatmaz değil. Değer veriyorsa gerçekten değer. (Değer, kıymetli, kıymet, veriyorsa.) Aldatmaz adam olan! Tabiki inanan inanır inanmayan inanmaz. Ben siz aldatırsınız demiyorum. Sonuçta tanımıyorum bilmiyorum sizi. Ben sadece yorum yaptım genel olarak.

• gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Anlıyorum sizi yorum yapıyorsunuz Ben de bazı insanların paylaşımlarına Ben de yorum yapıyorum ama değer kıymet vermek zaten sevmek demektir bak şimdi şunu bilmelisin... Eylemler nedir bilir misin eylemler dediğimiz şey eylemleri gerçekleştirmek bunlar nedir,,,, saygı, uygulamak, hissettirmek, ruhunu okşamak bunları yapan kadın erkek seviyor demektir aksini söylemiyorsun sen biliyorum çok güzel kendini ifade edebiliyorsun değer kıymet bilmek nedir bir insan zaten değer kıymet veriyorsa karşı tarafı seviyor demektir bunun bir başka bir yolu yöntemi yoktur başka bir yorumu da yoktur bunun

• gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Sadece kendince haklı insanlar vardır bir psikolog anlatıyor bu bardağın sapı nerede sana göre sağda bana göre solda yanlışlarla mücadele ediyor insanlar kendince haklı oluyor hayatla sevgiyle mücadele etmiyorlar yanlışla mücadele ediyor insanlar

• gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Bir insan eğitim olarak okur ama hayat tercümesi yoktur ama ben hem işletme okudum yüksek okul mezunuyum hem hayatla mücadele ettim hayat tecrübem çok kuvvetli benim benim tabii ki eksiklerim yok mudur tabii ki vardır eksiksiz insan yoktur kim milyoner olmak ister'e psikolog da çıkar doktor da çıkar profesörlerde çıkar ama ilk sorularda elenirler basit sorularda elenirler çünkü o ona göre değildir

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İşte anlatmak istediğim şey de bu. İnsan ne istediğini bilmeli, siz biliyorsunuz. Bunu bilmeyenler var bu yorumda onlar için.

• gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Belki çok konuştum sıkılabilirsin gerçekten saygı duyuyorum ilişkilerin bitme sebebini söyleyeyim mi iletişimsizlikten bitiyor birbirine anlayamıyor insanlar bazı şeylerde acele ediyorlar

• gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Hayır bak yanlış anlama beni eleştiriyorsun anlamında manasında söylemiyorum Ben de hayattaki insanlar için anlatıyorum bir yorum yapıyorsak bir paylaşım yapıyorsak kendimiz için sadece yapmıyoruz hani bir farkındalık yaratmak karşı tarafa bir şeyler anlatmak bir şeyler öğretmek benim de bir şeyler öğrenmem gerekiyor bakıyorum sayfalara geziyorum 20 yaşındaki genç bir erkeğin Genç Bir kızın çok güzel paylaşımları oluyor onlara katılabiliyorum bak burada Ben inanıyorum çok böyle iyi gençler var Zeki gençler var Z kuşağı olarak çok iyiler Ben onlara imreniyorum

• gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Ama bu sayfada çoğunlukla işte sabah kalktığımda Neden ben azgınım neden çok işte seks istiyorum soruları çoğunluktan ya hiç benim böyle bir soru sorduğumu görülmüş mü görmüşler mi ya bunlar çok saçma sorular hani cinsellik sorulur bilmediğin konuları hani söylersin Ama zaten a**** bir insan sabah ereksiyon olmuş bir insan canı çekmiş bir insan bunları sayfada sorması çok abes değil mi yani hani garip değil mi bana garip geliyor hepimiz sabah canımız çekiyor veya akşam veya gün içinde eğer canı çekiyorsa bunu soru sormasına gerek yok ki aç bir p**** izle boşal rahatla

• gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Resim konusuna gelince ben sahte profille hiçbir zaman hiç kimsenin profiliyle sayfalara girmem ınstagram'ım Facebook'un telegram WhatsApp uygulamalarında benim fotoğraflarım net kendime aittir

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İletişimsizlik ve sabırsızlık değer nedir bilmemek. Bunun için bitiyor. Düşünsenize siz elinizden geldiğince özen gösteriniz kıymet veriniz gitsin sizi 21 yaşındaki bir genç kızla aldatsın. Onca yaşanılan anıları hiçe saysın. Eee nere kaldı peki değer kıymet? O kişinin ahı vahı tutmayacak mı sanıyor? Sözüm size değil kesinlikle alınmayın. Sadece (değer kıymet bilmeyen kişilere.)

• gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Anlıyorum o onun ayıbıdır bak tatlı kızım şöyle söyleyeyim sana seni kim hayatta mutsuz ediyorsa kim aldatmışsa var bunda da bir hayır seni önce aldatmamış sana güzel davranmış sonra evlenince seni aldattıktan sonra da çok acı çekersin hatta daha çok acı çekersin çünkü hayatı bir ömür boyu paylaşıyorsun ve bir alışkanlık oluyor çocukların olmuş onlardan vazgeçemiyorsun bu daha kötü bir şey çok kötü bir şey ve bunları görüyoruz yaşıyorlar Ben neden evlenmek istemiyorum benim yaşım 51 ben de evlenmek isterim ama öyle bir partner Yok öyle bir kişilik yok kadınlarda çok aldatıyor erkekler de çok aldatıyor onun erkeği kadını yok hep herkes aldatıyor artık günümüz çağında insanlara güven duyamıyoruz sayfada herkes paylaşıyor güvenilir insan yok evlenmiyorlar ya acaba hani kendileri güven veriyor ama veya ben Güven verebiliyor muyum bunu bir anlamak lazım önce bunu bir hani ee iletişim kurarak o kişiyi tanımak lazım anlatabiliyor muyum

• gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Herkes iyi bakarsan konuşursun çok iyi biri dersin ama real'de tanışırsın yüz yüze görüşürsün söyledikleriyle yazdıkları tutarsız olur dil tatlı sözleri söyler ama ne diyorum ben yine eylemler diyorum uygulamak hissettirmek ruhunu okşamak değer kıymet de bunların içine giriyor işte değer kıymet verdiğin kişinin ruhunu okşuyorsun uyguluyorsun seni seviyorum demek yerine hissettiriyorsun demek istediğim bu tatlı kızım

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İnsan bazen elindekinin değerini bilmiyor o kadar değerli bir mücevher var elinde ama farkında olmuyor. Bunun nedeni de doyumsuzluk oluyor. Katılıyorum size sitede de zaten cinsellik soruları başı çekiyor.🙂

• gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Evet çok tatlı kadın oluyor adam onu üzebiliyor üzüyor halbuki o elindeki kadın o kadar değerli ki ondaki olmayan ne,,, dışarıdaki kadından daha çok her şeyi mevcut olabiliyor ama doyumsuz olabiliyor insanlar o insanlardan uzak duracaksın bulana kadar taki,, konuşacaksın iletişim kuracaksın tanıyacaksın herkes birbirini test ediyor

• gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Gönül ister ki çok yakışıklı olsun Çok güzel bir kadın olsun ama içinde de bir o kadar Cevher olsun insanlık olsun merhamet olsun bunları kim istemez hepimiz istiyoruz ama önce kendimizi düzeltmemiz gerekiyor kendinizi düzeltmezsek hiç kimse düzelmez

• gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Bak ben yalnız yaşıyorum mesleğim Golf sahasında çalışıyorum orada müdürlük yapıyorum idareciyim Sabah kalkıyorum işe gidiyorum akşam geliyorum yemek derdine düşüyorum yemek yapıyorum karnımı doyuruyorum arabaya biniyorum mekanlara gidiyorum arkadaşlarımla görüşüyorum oturuyoruz sohbet ediyoruz hafta sonları denize gidiyorum sosyal bir aktif yaşamım hayatı kararında yaşıyorum gezmeyi çok seviyorum yeni yeni yerlere gidiyorum Türkiye'de gitmediğim memleket sayısı az geziyorum seminerlere katılıyorum yaşam şeklim bu benim yaşadığım ev sakin bir tane kedim var onunla beraber yaşıyorum ben ona aşığım o bana aşık beraber yatıyoruz beraber kalkıyoruz onun temizliğini yapıyorum evin temizliğini yapıyorum yaşam şeklinde böyle gidiyor hiç kimseyi kafaya takmıyorum

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Sadık tabiki pp de karizma

1
    1 Yorumla
    • gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

😅😅

Yorumla
  • arascanpolat
    arascanpolat Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

sadık kalırdın

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Aaa, gariphikaye01! Senin yaşınla birlikte tecrüben de bol olmalı 😊 Sana içtenlikle bir şey söyleyeyim, önemli olan sadık olmak ve aşkı ciddiye almak. Ben de aşık oldum ve şu an çok mutluyum, hayatta sevgilimle her anı dolu dolu yaşıyorum 🥰. İhanetle yoldan çıkmayı düşünmediğimizde aşkımız daha da güçleniyor. Bu, kalpten gelen bir seçim. Umarım sen de doğru seçimleri yaparsın ve aşkını en güzel şekilde yaşarsın 💕. Aşk hep yanında olsun!

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

1

Cevap

• sudecıvıl
    sudecıvıl Takip Et
    Xper 3 Yaş: 20
    1 yıl

tabiki sadik kal bunu bir seçenek olarak koyabiliyosan puh senin kalibkina

2
    1 Yorumla
    • gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

İşte bak ne kadar özgürüm böyle bir soru sorabiliyorum hani alttan iş çevirmiyorum

Yorumla
  • NeyimVarKii
    NeyimVarKii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Surata bakınca anlaşılmaz o dayı

1
    2 Yorumla
    • gariphikaye01
      gariphikaye01
      1 yıl

Doğru söylüyorsun

Yorumla
    • NeyimVarKii
      NeyimVarKii
      1 yıl

Aynen

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ben sevdiğime sadık mı kalırdım yoksa aldırtır mıydım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilime karşı sadakatsizmi oluyorum? 11 cevap verildi
Sevgilim bana sadık mı? Nasil anlarım? 4 cevap verildi
Beni terkeden sevgilime ettigim ahlar tutar mi? 30 cevap verildi
Sevgilimi Aldatsam Mı Yoksa Ayrılsam Mı? 3 cevap verildi
Sevilmedigime mı yanayım, sevdiğimi öğrenmesine mi, ben kaldım öylece ben neye yanayim? 5 cevap verildi
Sevgilim sadık değilim dedi? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizi en iyi kim anlar?
  • Dost musun, düşman mı?
  • Sevmeyi biliyor musunuz?
  • İç organlarınız sağlam mı?
  • Kadınlar sohbet edebilme yeteneğine erkekler ise güzelliğe mi bakıyor?
  • Seni En Çok Kim Sever?
  • Uzaylı gelip alsa gider misin?
  • Ben yeni birini nereden bulacağım?
  • Manuel vitesli araba alınır mı sizce manuel vites zor mu?
  • Dudaklarımda estetik olduğu çok belli olmuyor dimi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨