Düz sıradan bir ilişki için demiyorum. O kişi için soruyorum
8 gü
Düz sıradan bir ilişki için demiyorum. O kişi için soruyorum
Cevap
4Cevap
Aşılır mı bilmiyorum ama kabullenilwbilir, sevdiğin için mutlu olmasını dileyebilir
Ne kadar çok çabaladıysam o kadar da ümidim oluyor sonrası fıs işte değmez
Siz kotu erkek seversiniz aq
tekrar olur muyuz diye mi?
@Bugundeyasiyorum sen iyi kadın sev bulabilirsen
Evet 5 ay yas tuttum döner diye ilişki yapmadım döndü mü evet? Neden döndü kendiside bilmiyor gitti gene
Çirkine bakan olmaz siz kalabalık değil kötü erkek seversiniz
@Bugundeyasiyorum kanka seni kim kırdı da bu nefretin?
Knka kırmadı da çirkinim. diye olmaz zaten hiç aşık olmadım da çirkin erkeğim seven olmuyor
@Bugundeyasiyorum ya kardeşim sevdiğim herif Pamuk gibi biriydi o zamanlar hayatta hiç bir ümidim yoktu beni çok mutlu etti. Nasip değilmiş inşallah mutludur ne diyim
@Bugundeyasiyorum eğer kendini beğenmiyorsan günümüz teknolojileri bu konuda çok gelişti biliyorsun. Hiç aşık olmadıysan bilemem ona öneride bulunamam. Umarım güzel bir ilişki yaşarsın
Yakışıklı ise her türlü olursunuz iste
Teknoloji ne alaka ayrica siz kızlar hep tipe bakarsıniz
@Bugundeyasiyorum bence Arabistan’a git 4 tane kadınla evlen geri de gelme
Oglum. ne alaka şimdi cirkinim kimse beğenmiyor diyorum boş yapma ben ne diyorum sen ne diyorsun
@Bugundeyasiyorum bende diyorum ki orada herifler 4 tane buluyor sende git
Arkadaşım ne alaka şimdi aq ben 4 veya 3 demiyorum nerden çıkardın aq
@Bugundeyasiyorum sana bir tane suriyeli bulalım evlendirelim o zaman
Lan ne alaka durust ol türküm ol. ben şimdi ne alaka boş yapma aksam aksam deli ettin
Türküm ben boş yapma sikahet edilemez en son seni
Amca tipe bakar sonra canınız yanar
@Bugundeyasiyorum ya seni evlendireceğim diyorum kızıyorsun bana
Kardeşim gidin kötü kalpli erkeklerin sevin sonra adalet isteyin hadi adalet istersin anca puahahahah
@Bugundeyasiyorum Yoo benim sevdiğim iyi kalpliydi karıncayı bile incitmez o içi dışına yansımış biriydi işte neyse ya
Yıllarımı aldı
kaç yıl
7 yıl
Oha o nasıl oldu sonunda nasıl oldun
Yüz ifademden anlaşılıyordur herhalde :)
geçmiş olsun abi
Çirkin erkeklerinhic ilişkisi olmaz
Soruyu anlamadım canım
çok sevdiğin "o kişi bu kişi" diyebileceğin seviyede olan biri için
ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o çok özel kişiyle biten bir ilişkiyi aşmak gerçekten zorlu bir süreç olabiliyor ya! 🥺 Kalbin iyileşme hızı kişiden kişiye değişir, öyle hemen hop diye geçmez ki. Kendine zaman tanımak, bol bol kendine iyi bakmak ve yeni başlangıçlara açık olmak en güzeli. Unutma, her son yeni bir başlangıçtır! 💖 Senin en sevdiğin 'kalp kırıklığı atlatma' ritüelin ne peki?