9 ayŞu şekilde davranirsan iyilesirsin
Hüzün duygularını bastırma ağla zirla en fazla üç gün sonra iyilesirsin sonra hatıraları yok et göz önünde bırakırsan unutman zorlaşır
Daha sonra yaz yazı yazmak iyilestirir ya da örgü örmek buda iyilestirir
Sonra sosyalles ve kendine bakım yap tarzını degistir
Herkesin yolculuğu farklıdır ve şunu unutma karşıdaki kişi degersizdir sen ona anlam yuklesdigin için zihinsel olarak sevdin aslında zihnindeki kişi değil bunun farkında olmalisin
15 Yorumla- 9 ay
her şey kafada bitiyor zaten :) bizim ona yüklediğimiz anlam bitince, geriye bişey kalmıyor :)
- 9 ay
Bak farkındalığı yüksek bir kadınsın şimdi bunu eyleme dönüştürmek gerekiyor
- 9 ay
Eyleme dönüştü bile :)
- 9 ay
Akıllı kadının hali başka olur işte bu hiç bir erkek bizden değerli değildir
- 9 ay
Kesinlikle 😌
En İyi Cevaplar
9 ayKendimi hemen toplarım, zerre kadar bile değmeyen bir ruh hastası için biricik kâlbimi ve ömrümü israf etmem. Fakat intikam almaya da, bedelini ödetmeye de yemin ederim ve yaparım.
19 Yorumla- 9 ay
Burcunuz boğa mı :)
- 9 ay
Aslan 🤩🎉
- 9 ay
İntikam diyince boğa mı dedim acaba:))
- 9 ay
Aslan da kincidir 😃
- 9 ay
Annemde aslan olabilir mi acaba :)) kadın çok kinci:))
- 9 ay
Bir sor istersen 😏
- 9 ay
Bilmiyor ki doğduğu günü 😪
- 9 ay
Çoğu kişi de öyledir, temel özelliklerini okuyup karar verebilirsiniz o zaman, boğa, akrep ve aslan kıyas edebilirsin o üç burç çok kinci çünkü 😃🌿🌸
- 9 ay
Akrep sanmıyorum:)) boğa ve aslan da yoğunlaşayım :))
9 ayBelli etmesem de kendimi toplamam zor oluyor.. çok sevdiysem eğer hiç toparlanamiyorum sadece elimden yapacak bir şey gelmediği için alışmaya çalışıyorum
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
9 ayNeden bitti
Ne kadar sürdü
Ne kadar güzel ya da kötü anılarım oldu onunla
Onu bana hatırlatan eşyalar var mı
Bunlara göre değişir. ama en kötü 1 ay içinde kendime gelirim.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, bu karikatür her şeyi anlatıyor! İyileşme süreci herkes için farklı tabii ki. Kimisi kısa sürede toparlanır, kimisi biraz daha zaman alır. Önemli olan kendine zaman tanımak, o duyguları sindirmek ve kendine iyi gelen şeylere yönelmek. Bir fincan kahve, eşsiz bir manzara ya da güzel bir dost sohbeti mucize yaratabilir. Bir de unutma, geçiyor gerçekten! ❤️💫
23 Yorumla- 9 ay
💐
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen9 ayVay, ne tatlı bir cevap vermişsin! 🌈✨ Senin gibi biri bunu aşmak için harika adımlar atar zaten. Pozitifliğin ilham olmuş! 💕
- 9 ay
Yeni bir sevgili bulup * bakar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
9 ayBunu önceden bilmek çok imkansız ortalama değerler alınırsa 6 aydan başlar uzun ilişkiyse
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u 9 ayİlişkimin nasıl bittiğine bağlı, kavgalı gürültülü ayrıldığım zaman daha uzun sürüyor toparlanmak
117 Yorumla- 9 ay
Bende tam tersi dhaa çok soguyorum
- 9 ay
Kavga gürültüyle biten ilişkilerde sadece ilişki bitmiş oluyor, duygular coşmaya devam ediyor..
- 9 ay
Duygular tüm ilişkide zaman alır. Mühim olan kafada bitirmek ben onu yapamadim
- 9 ay
Sessiz sedasız biten ilişkilerde duygular çoktan bitmiştir.
- 9 ay
- 9 ay
Ağlatmayın anaları.
- 9 ay
Yine bir erkek yüzünden 🙄 yettiniz ya
- 9 ay
Yerinde olsam karışmam, seni evden atarlar sjfjs
- 9 ay
Djfkdks 😅😅
- 9 ay
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Unutmam çok zaman alır hatta belki unutamam, acısı maksimum 1 hafta sonra alışırım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u 9 ayÇok uzun sürer iletişim tamamen kopmalı o zaman bir kaç aya unuturum diye düşünüyorum...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Çok sevdiysem aylarca sürer, belli etmem ama içimde yaşarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 9 ayBelli bir süresi yok hayatcım :)
12 Yorumla- 9 ay
Erkekler bu konuda biraz daha başarılı sanırım Barışcım :) biz kadınlar fazla duygusal olduğumuz için hemen anlatamıyoruz :)
- 9 ay
yani erkekler başarılı değil aslında, gerçekten seven insan kolay kolay unutamaz uzun sürer acısı haklısın :)
9 ayÇok uzun sürmüştü , karşı taraf hemen toparlanıyordu.
13 Yorumla- 9 ay
Erkeklerin gamsızlığı mı ruhsuzluğu mu çözemedim.
- 9 ay
Yanlış erkek seçimleri desek daha doğru
- 9 ay
Haklısın.
9 ayEski sevgilini düşünmezsen kolay bitebilir. Kolayca kendini toparlaman için işe bir işle, bir hobi ile falan meşgul olabilirsin. Tabi bu süreçte sevgilini düşünmemen lazım. Ama eski sevgilin ve onunla yaşadıkların aklından çıkmıyorsa kendini toparlaman biraz zor olacaktır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
9 ayKendimi toparlamam.. Niye toparlayayım ki.. Güzel anlara odaklanırım.. Hayatıma kattıklarına bakarım.. Üzülürüm.. Kırılırım.. Dqgilqbilirim. Ama her sqbqh uyandığımda hayatıma devam ederim.. Güzel hatırlarım.. Bir şeyin toparlanması gerektiğine inanmıyorum.. Dağınıkta kalabilir.. Ne farkeder ki.. Önemli olan hayatın bir an için güzellesmesi.. Herkes kötü algılamış.. Hayat bir süreç.. Her istasyon her mola her kahve arası bize kattıklarına bakarım... Ötesi berisi çok umrumda degil :))
10 Yorumla toparlama diye bir şey yok bittiği an kahvemi yapar dizimi izlerim, müziğimi açar dans ederim. bittiği an herşeyiyle bitmiştir asla üzülmem düşünmem ve kafaya takmam.
110 Yorumla- 9 ay
Helal valla :)
- 9 ay
@HayatKısaKşlrUçyr neden öyle dedin? Bu tipler kendini geliştiremiyor.
Bittiği zaman insanın baştan sona bi sorgulaması gerekiyor kendisini. Kendisinde hata kusur görmeyen, herhangi duygusallığı olmayan narsist kadınlar topluma aileye her alana zarar veriyor. Her ilişki sonrası kendisine saygısı olan insanın yas süreci olur, yaşanılanı hazmetle süreci olur. Bunlara helal diyerek gaz vermenizi kesinlikle yanlış buluyorum. - 9 ay
@Azt333 çünkü ben maalesef öyle yapamıyorum. Bunu yapabilen kadınlar çok şanslı
- 9 ay
Bunu yapan kadınlar şanslı değiller. Doğru olan bu değil.
Ayrılıklar insan hayatında önemli bir serüvendir. Çektiğin acı aslında kendinden kopan eksilen bişeyin belirtisidir. Kendine odaklanarak yas süreci yaşayarak gelişirsin.
Eğlenceye çevirmek, umursamamak aslında kendine yapılan ihanettir - 9 ay
yeterince acı çeken bir insan, hayatına birisi girdi ve sonrasında tekrar çıktı diye acı çekmez ve dâhi yas tutmaz. çok daha büyük acılara göğüs germiş insanlar için bu bahsettiğiniz ayrılik, acı olarak görülemez. duygularını kaybetmiş olan insanlar o duyguları durduk yere kaybetmiyor. yaşantısını ve neler yaşadığını bilmediğin insanlar hakkın da konuşmak ne kadar doğru? ve ne kadar senin haddine tartışılır.
- 9 ay
@Azt333 kadınlara diyorsunuz ama yorumlarda dikkat ettiniz mi bilmem, hemcinsleriniz bu konuda bayaa duyarsız mı diyim gamsız mı.
- 9 ay
@HayatKısaKşlrUçyr her iki cinsiyet içinde doğru değil.
Bakın önce ki yorumu yapan kişiye de cevabım.
Önemli olan acılar yaşadıktan sonra duyarsız olmak değil, bir sonra ki ilişkiyi kötü bir boyuta geleceğini önceden sezip ayrılabilmek, aksi halde yine soğukkanlı olarak güzel şekilde bitirebilmek.
İlişki nasıl biterse bitsin mevzu acı çekmek değiil.
İnsanın kendisine yönelip süreci yaşayarak enerjisini toplaması.
Bastırmak çözüm değil, muhtemelen bastırıyor ve erteliyor bu duyguları duygusuz olduğunu zannediyor.
Oysa bastırılan her duygu bir gün açığa çıkıyor ve kişiye zarar veriyor - 9 ay
düşüncek veya acı çekicek kadar, acı kapasitem kalmadı demekki. hayatıma birisi girdi çıktı diye mutsuz olamam. bunun bahsettiğiniz olaylarla uzaktan yakından alakası yok insanlara haddinden fazla değer vermediğim için ve sevmediğim için gidişlerine üzülmüyorum. üzüntü yoksa ayrilik sonrası, acı ve kendi toparlama süreci de olmuyor. hayatını bilmediğiniz insanlar hakkında genel konuşmak yanlış bir yaklaşı. sen kendini biliyosan bi başkasının hayatına müdahale etmeye ve dâhi yargılamaya çalışma. herkes kendi kapısının önünü süpürse kâfi.
- 9 ay
lütfen sizde acılarınızın, ayrılıklarınizi kendiniz yaşayın. sırf diğer insanlar sizin gibi yaşamiyor diye yargılamayin ve linçlemeyin. zirâ bu sizi duygusu olmayan insanlardan çok daha fazla narsist yapar. herkes kendi ile ilgilenmeli. başkalarının duyguları sizi ilgilendirmez.
- 9 ay
evet seviyesiz ve hakaretle dolu cümleler. buda narsist ve kişilik bozukluğunuz olduğunu açıkça gösteriyor. daha önce de dedim herkes kendi kapısının önünü süpürsün. acılarını derin yaşayanlari da gördük kafaya takıp takıp kadınları öldürüolar. sevgilisinden kocasından ayrılan, ayrılmak isteyen kadınlar ölüyor neden? senin gibi düşüncelere sahiplerde ondan. sevmenin ne demek olduğunu bile bilmeyen insanlar gelip burada sevgi hakkında nidalar atıyor. kadınlar sizin gibi düşünen acısını derin yaşayıp ayrılığı kafaya takanlar yüzünden korkuyla yaşıyor. daha bana tek kelime bilr yazma senin gibi birisi ile muhattap olmak istemiyorum daha fazla zamanıma yazık git başka yerde oyna yazarsan silicem..
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
9 ayCok kafama takar üzülürum kafan allak bullak olur hayata küserim kotu bi durum sonra ertesi gun herseyi unutuyorum :))
26 Yorumla- 9 ay
Balık hafızalı :))
- 9 ay
Ciksss bilemedin herzaman ondan daha iyisi vardir :))
- 9 ay
:))
- 9 ay
Kendinden başka kimseyi fazla sevmiceksin :)
- 9 ay
Kesinlikle doğru :)
- 9 ay
:)) bizde yanlis olmaz
9 ayBitwn ilişkinin geçmişine bağlı...
Evlilik çocuk vs var mı, flörtmü üç aylık mı beş yıllıkmı
Fb mi gibi gibi bisürü şeye göre değişir111 Yorumla- 9 ay
Fb? 🙄
- 9 ay
fenerbahçe ile karıştırma sakın
- 9 ay
@Alemdaralii çok safım :/
- 9 ay
iyi ki varsın, dünya iyiler hatırına dönüyor
- 9 ay
- 9 ay
Cevabın içinde bi ona mı talıldın 😊
- 9 ay
Evet :/
- 9 ay
Niye ona takıldın ki?
Siz ne tür bir ilişkinin bittiğini sormuştunuz? - 9 ay
Aslında takıldığım şey ben fenerbahçe sanmıştım :/
- 9 ay
Yani o da olabilirdi ever, şu sıralar fenerbahçeli olamda zor biliyorsun.
Bece ben fenerbahçe anlamında sormuş oliym, sende üzülme olur mu 😊 - 9 ay
Peki :/
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayKendimi toparlarım da ruhu zor. Orada o yara kalır. Hatta meşhur bir şarkı var. Yara Kaldı, Yara Kaldı diye.
11 Yorumla- 9 ay
:)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ay3/5 günden fazla sürerse gider barışırım ama daha o kadar etkili bir aşka tutulmadım çok şükür
133 Yorumla- 9 ay
Tutulman dileğiyle :))
- 9 ay
O derece tutulursam karşındakine üzülürüm:))
- 9 ay
sebep :))
- 9 ay
Dağ delmeye giderim uçlarda yaşarım ben hasret kalır bana :))) yetmez Ankara 'ya deniz getirmeye zorlarım ömrüm çürür iki kulaç atacak aşkım diye bensizlikten geberir gider bebeğim :)))
- 9 ay
Ankara 'ya deniz getirme fikri güzelmiş ama :))
- 9 ay
Bütün kızlar toplanın birinize aşık olursam gelebilir:))
- 9 ay
o ne özgüven öyle :))
- 9 ay
Teoride mümkün duruyor güveniyorum 😀
- 9 ay
Önemli olan pratikte mümkünlüğü ama :))
- 9 ay
Aşkın gücüne inancın mı kalmadı senin :))
- 9 ay
aşka inancımız kalmamıştır gfjk
- 9 ay
İnanaçsızlar girmesin diye denizin girişine aşk testi koyacağım😂
- 9 ay
kesin kazık sorular sorarsın sen şimdi :))
- 9 ay
Kazdığın kuyuya seni düşürmeyi düşünüyorum şu an 😈
- 9 ay
Düşmem ben yannız :))
- 9 ay
Kuyu senin ister düş ister güzelce in gömer geçerim bana bakma sen :))
- 9 ay
beni gömecek daha doğmadı :))
- 9 ay
He he tamam sensin kuşlar sakın sen kuşlara uyma diyor yaşar o yüzden çok yaşa sen :))
- 9 ay
akustik versiyonunu çok sevdiğim bir şarkı :))
- 9 ay
Gömerken kaset çalar eşliğinde sana bunu dinletip, nostalji yaşatırız müessesemizin gömü ikramı olsun hadi 😀
- 9 ay
kuru kuru gitmez ama içecek bişeylerde isterim :))
- 9 ay
Kızılcık şerbeti uygundur :))
- 9 ay
çok manidar :)))
- 9 ay
Mani de yazarız olur
Sınır yok hizmette
Kuşlar uçar tersine
Kızlar gider Mersin'e
Ankara 'ya denizi getirdim
Martılar şaşkın kaldı
Simidi zar zor yedirdim 😂 - 9 ay
töbe :)))
- 9 ay
Bugün sevap My points lerim arttı 2. Tövbe eden kadınsın :))
- 9 ay
sayende imana geliyoruz kjfhgfkj
- 9 ay
Allah yar ve yardımcımız olsun😀
- 9 ay
sonumuz hayır olsun aminn jfvhxdljk
- 9 ay
Amin diyen kullardan
Ankaralı dullardan
Açığa çıkacak sırlardan bizi koru yarabbi
😂😂 - 9 ay
Ne sırrın var la :)))
- 9 ay
O la hiç olmadı gardaş 😀
- 9 ay
Angaralıyız napalım :))
9 ayMatematik problemimi ki bu sabit ne olsun 😃 kimi bir ömür unutamaz, kimi üç gün.
14 Yorumla- 9 ay
Sen unutabildin mi?
- 9 ay
Seni unutmadım ❤️🌹😍
- 9 ay
Çılgın dhfhf
- 9 ay
Xd jdkhlşlkk 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
9 ay1 yıldan fazla sürmüştü 🥺 unutmam kolay olmadı
14 Yorumla- 9 ay
Kadınlar olarak çok duygusalız bence 😪
- 9 ay
Sanırım biraz öyle , karşımızdaki kişiye gereğinden fazla anlam yüklüyoruz ve onda takılı kalıyoruz 😒
- 9 ay
Kesinlikle 😪
- 9 ay
🥺☺️
9 ayİlk ilişkim ilk aşkımdan sonra (3aylıktı) tam 11 ayda toparladım
12 Yorumla- 9 ay
😑
- 9 ay
😪.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
9 ayula karikatüre bile kuş koymuş tepeden sallanıyor hem bu adam nereye ne koyacakmış o anlaşılmıyor.
19 Yorumla- 9 ay
Yavv iyileşiyor kızcağız napcan :))
- 9 ay
kızcağız mı sabaha anca morali düzeldi ve onun nasıl iyileşeceği ortada bunun için o pencereyi açması lazım yoksa buradaki kızlar gibi asla iyileşemez..
- 9 ay
Pencerenin üstü açık ama fatkettiysen🙄
- 9 ay
o adamın sadece bir parçası oradan sığar öyle de zor kız orada çok duramaz.
- 9 ay
Uçar gider kızda napalım
- 9 ay
çabuk uçsun o zaman hayat kısa
- 9 ay
Hepinizin kuşunu uçurucam kendimle beraber 😌
- 9 ay
hepimizinkiyle baş edemezsin bir kuş yeter.
- 9 ay
Peki öyle olsun 😏
9 ayBen hayatta sadece ölümü ciddiye alırım. Gerisi fasıfiso
12 Yorumla- 9 ay
En güzeli
- 9 ay
Tabi ki
s 9 ay2-3 saat içinde kendime gelirim diye düşünüyorum 😂
111 Yorumla- 9 ay
Erkekler gamsızdır doğru :))
- 9 ay
Acı çekmemiz için ayrılığın üstünden en az 4-5 ay geçmeli 😂
- 9 ay
Sonradan gelir aklımız başımıza diyorsun :))
- 9 ay
Hayır, geç idrak ediyoruz ayrılığı diyorum 😂
- 9 ay
Aynı şey işte :))
- 9 ay
Yooo idrak başka, aklın yerine gelmesi başka 🙃
- 9 ay
Pekii tartışmıycam senle :))
- 9 ay
Estağfurullah efenim 😅
Fikir ayrılığı varsa orta yol bulunur.
Ama ben farklı diye düşünüyorum... - 9 ay
Biz orta yol bulamıyoruz ama :))
- 9 ay
Olsun.
Farklılıklarımız olsa da kırmamak ve anlayışla karşılamakta bir meziyet 😅 - 9 ay
Haklısın:))
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Onunla beraber kurduğumuz hayalin yapısı ne kadar büyükse unutmak o kadar zor olur uzun olur
Tabir dogruysa evimdeki eşyalarını çıkarmam ne kadar sürerse10 Yorumla
9 ayYaşanmışlığa bağlı bir durum, anında başkasıyla beraber olabilenlerin sevgisine inanmam, en az o ilişkinin yarı süresi kadar bir zaman geçmeli bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ay6-7 sene birliktelik vardı. Biteli Bir yıl oldu yavaş yavaş kendime geliyorum. İlişkin ne kadar sürdü?
15 Yorumla- 9 ay
Çok değil
Cevap sahibi9 ayUnutuyorsun ya yani çok fazla canını sıkma şunu özlüyorsun anıları özlüyorsun yaşadığın zamanları ödüyorsun ama geçiyor artık bazı şeyleri anıya dönüştüğünü hissed
Cevap sahibi9 ayHissediyorsun
- 9 ay
Canımı sıkan bişey yok zaten :)
Cevap sahibi9 aytamam o zaman 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
9 aySevdigine verdiğin değer ve anılarla alakalı sevgin ne kadar güçlüyse o kadar zor oluyor unutmak alışmak zaman alıyor ama bu sancılı dönem çok zor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok uzun sürmüyor hemen toparlarım kendimi bir yere bakarım geriye bakma dedim geriye bakayım ki Zaman akıyor gidiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
9 ayÇok uzun süreli bir ilişki bitmiş ise bariyer rebound ya da rebound ilişki yaşanıyor bazen çivi çiviyi söker hesabı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
9 ayBu konuda kendimi olgun buluyorum bittiyse çok üstelemem demek ki doğru insan değil derim
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Hayatına biri girmediği süreç olduğun yerde sayıklarsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
9 ayBıraktım dağınık kalsın
Yitik bir enkazım evrenin ücra bir köşesinde10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Fazla sürmez sonuçta bitmiştir. Dunyanin sonu değil deyip devam yaşamaya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
9 ayKişiye ve duruma, verilen emeğe göre değişir bu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. İlişkinin süresi ve hislerimin yorgunluğuna göre değişir bu durum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayDuygusal yoğunluğa bağlı birşeyler değişmişse pek etkilemez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayNe Kadar sevdiğime ve beraber geçirdiğimiz süreye göre değişiyor ama her ayrılıktan sonra bu süre azaldı duyarsızlaştım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayÇok uzun sürmez. Önüne bakmakta bir marka sayılırım. Bir süre depresyona girer sonra dipçik gibi çıkarım o durumdan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
9 aybu yastan sonra pek sabırlı degılım en fazla 3 gun verıyorum kendıme baktım 4. gun olmus hemen tokadı patlatıyorum kendıme sonra hayata kaldıgım yerden devam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 aybiten ilişkiye bağlı kimisine 1 yıl kimisine 1 dakika bile değil
10 YorumlaValla birkaç gün önce bitti kafamı olabildiğince dağıtmaya çalışıyorum daha çok bir şeylerle meşgul oluyorum ne zaman geçer bilmiyorum geçmez de alışır insan gün gün
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ay5 yıl oldu.
Hala kimse ile görüşmek istemiyorum 😥😥
10 Yorumla
9 ayİlişkiye baglı gun icinde unuttup tolarlandıgım da oldu yıllarca unutamadığım aklıma geldikçe beni sarsan da oldu
10 Yorumla
9 ayÇok şükür hiç olmadı şimdiye kadar hdjd
12 Yorumla- 9 ay
aman dikkat et olmasın mxfjk
- 9 ay
Allah korusun jsjs
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
9 ay1 saniye
114 Yorumla- 9 ay
:)))
- 9 ay
Unutmayalım ki hayat kisa kuşlar uçuyor kimse için değmez 1 saniyeden fazla uzulmeye dhhd
- 9 ay
hem haklısın, hem gamsız :)))
- 9 ay
Sen hiç gördün mü gamlı güneş güneş gamsız olmasa gamlı gamlı gezse içi kendisini dışı bizi pirzola yapar hak edene hak ettiği gibi davranacaksın fazlası zarar ziyan azı yetmez ortası karar o zaman ortada sıçan oynamaya gidelim hadi topla ekibi bdbdh
- 9 ay
tamam hadi :))
- 9 ay
Bu arada hangi kuş uçuyor en cok hangi kusu seviyorsun
- 9 ay
Kartal tabiki :))
- 9 ay
Besiktaslisin demi Kartallar yuksekten uçar o yükseklikte uçmak isterdim aslında ama ne yazı ki kanatimiz yok o zaman gidip bir tavuk kanat gomeyim belki bir ejderha kanadı çıkar belli olmaz djd
- 9 ay
afiyetler olsun :))
- 9 ay
Gel beraber olsun atla bir kartala (Kartal arabada var o da olur ama yavaş gelir sbbsx)
- 9 ay
Ben zaten yavaş severim djfjfj
- 9 ay
Ne kadar yavaş bu çok yavaş ama xbdbd
10 da yavaş 30 da yavaş 50 de yavaş
Hangi yavaşı tercih edersin en yavaş mı en yaşasın en hızlısı mi jdjd - 9 ay
Yavaşın hızlısı olsun bari :))
- 9 ay
Tamam olsun anlaştık xd
1 kere ilişkim oldu 1 buçuk sene önceydi hâlâ kendime tam gelebilmiş değilim ne zaman gelirim bilmiyorum
10 YorumlaBaya uzun sürer galibamsı🥲
11 Yorumla- 9 ay
:/
9 ayToplamıyorum dağınık kalıyo. 🤣
13 Yorumla- 9 ay
dağınık seviyosun demek kjhgfk
- 9 ay
Dağınık düzeni severim. 🤭
- 9 ay
anladım :))
Nasıl bittiğine bağlı bir durum açıkçası
12 Yorumla- 9 ay
Kötü bir ayrılıksa?
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 10 dakika bile sürmez toplamam
119 Yorumla- 9 ay
🙄
- 9 ay
Yaa bu ne :))
- 9 ay
:))
- 9 ay
Yaa bunlar ne sabah sabah yaa ;))
- 9 ay
İyi geldi sabah sabah uykum açıldı ghgfk
- 9 ay
Karikatür benim işim :)) elinde çok güzel doneler var :))
- 9 ay
Benim halim yok ama 🥲
- 9 ay
🙄🙄.
- 9 ay
Töbee🙄
- 9 ay
Yaa tamam yaa sabah sabah;))
9 ayÜç sene oldu bakalım ne zaman bitecek
11 Yorumla- 9 ay
😞
9 ay10 yıl, bir kişiye mahsustu
11 Yorumla- 9 ay
Vayy bee :)
Sevdimmi çok severim ilişki bitmişse muhtemelen bende biterim ama böyle bir şey yaşamadım
10 Yorumla
9 ayilişkinin süresine göre değişir 6 aylıksa 1 2 ay 1 yılsa 3 4 ay
10 Yorumla
9 ayHemen. 10 saniye falan. Ben asla eğilmem, asla kaybetmem. İleriye bakarım.
10 Yorumla
9 ayErkekler icin depresyona mi giricem birde? Umrumda olmaz.
10 YorumlaGerçek divalar bilirki 2 3 dk da kahkahayı basar geçeriz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayBir gün belki vardır belki yoktur..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Verdiğin değere, yüklediğin anlama göre değişir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. artık çok çabuk oluyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 ayen fazla 24 gün değil yahu saat saat
10 Yorumla
9 ayZaman alır sanırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 aynasıl bittiğine bağlı
10 Yorumla - Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne