Benim 3 ay oldu ama hâlâ zorlanıyor gerçi 20 gün öncesine kadar iletişim halindeydik dün gece başka kızlarla yıl başına girdiğini gördüm gayet mutlu gözüküyordu ben neden bakamıyorum onun gibi hayatıma
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Toparlarsin kafanı dağıtmak için biseyler yap arkadaşlarınla falan zamanla geçecektir kalbin çok kırılmış demk ki bu zamana kadar gecmedigine göre
Çok fazla kırıldı dediğinşz her şeyi yapıyorum ama yok o içinde bi yerde
Ayrılma sebebiniz ney o mu bıraktı özel değilse uzmeyecekse sizi anlatirmisiniz özelden de anlatabilirsiniz
En azından ona göre bişey buluruz
Çok fazla uzun
Dm den anlatın ozamn vaktiniz varsa hem sizin kafanız dağılır
3 4 ay yeter ama bu ilişkinin durumuna bagli bazen yillar bile gereke bilir
Sanırım sıkıntı bende o zaman
Vurdum duymazlıkla alakalı bişey bu. Tamamen karakter meselesi yani. 👍🏻
Ama 3 ay olmuş benimde artık kendi hayatıma bakmam gerekmez miydi tamam iyi
Kötü bakıyorum ama onu başka kızlarla görmek beni yaraladı
Sen olaya aşkla , sevgiyle bakmışsın. O öyle bakmamış anladığım kadarıyla. Tabii ki zaman gerekiyor , kalbinden ve beyninden tamamen söküp atman için.. Şunu anladım ki demek ki dönse özür dilese kabul edeceksin onu? Şöyle düşünmelisin belki de daha çok yaralamak için özellikle yaptı o resimleri.. 👍🏻 yani bak ben iyiyim demek için. Bence kendine zaman ver , zaman en iyi ilaç çünkü...
Belkide öyleydi her şey bi hayal ürünüydü benim gözümde çizdiği bi karakter çok çirkin şeyler yaptı ilişkinin içinde de brni yaralayan şu an hiç tanımadığım gerçek tarıfıyla karşılaşmam beni yaralı ben onun aklının ucumdan bile geçtiğimi düşünmüyorum bir an önce önüme bakarım umarım
Hiç bir zaman kendinden ve duygularından ödün verme , karşında ki insanlar bazı yönlerini çok güzel şekilde kapatıp gizleyebiliyorlar istedikleri zaman. Arada büyük bir güven oluşmadan hiç kimseye kalbini açma sakın. Çünkü bunu sana karşı kullanabiliyorlar ileride..
Ben tesettürlü ona göre hayatını yaşayan bi insanım bu kişi bana kendini öyle bi tanıttı ki ailesi tanıştırdı evleneceğiz şöylemolacak böyle olacak ve şimdi görüyorum bu kişi bendem sonra öı böyle oldu ya da hep böyle biri miydi
O hep böyledir , bakmışsın ama iyi görememişsin. Bence Allahın sevdiği kuluymuşsun. Başına bela almamışsın.. 👍🏻
Biraz öyle oldu herkea böyle diyor şükret böyle birinden kurtuldun diyoe ama kimse bilmiyor ne kadar güzel anılarımız oldu
Yaşanan her şey bir hayat tecrübemizdir. Aynı hatalara tekrar düşmemek için..
Erkekler hemen toparlanır ama sonra bir anda hatırlar o hatırladıkları dönemde kadın çoktan unutmuş olur. Erkekler kadınlara göre zor unutuyor. Kadın geç unutur ama unutsa da bittiyor.
Onu unutman için Allah daha ne yapsın.. Onun gercek yuzunu sana gosterıyor
Penis büyükse zor toparlanır dağıtmış demek😃
Nerden baktın
Arkadaşının instagramı açıktı o atmış
Bakmam gerekiyor unutmam için gitmiş o artık yok
Bakmaman**klavye
Evet ama çok zor bakmamak dün gece kendime bi söz verdim birdaha bakmamak için ne kadar tutarım sözümü bilmiyorum
Ben bakmıyorum hesabına bilgim yok kullanıcı adı falan bakmıyorum hafta aylarca takipleştik konuştuk reel görmedim bı anda küfür edip engel attı
Eski sevgilin mi ne kadar süre sevgiliydiniz? İraden için tebrik ederim ayrıca
1 seneye yakın an atardı konuşurduk özledim desem an atardı
Şimdi sevgim yok çünkü küfür benim travmam takipleştiği kadına ilişkiniz mi var yazdım ekran resmi atmış geldi yine küfür edip engel attı 2 ay oldu bakmıyorum bilgim yok küfürleri unutamıyorum
Bana küfür de etti bi çok şeyde söyledi çok daha kötü şeyler oldu hâlâ neden böyle davranıyorum bilmiyorum ya çok kızıyorum kendime
Bn kabullenmiş değilim ama sevmiştim onu bunu biliyodu nefret ediyorum dedi çapkın olmasına engel oldum şutladı
Neyse istemiyorum zaten ama özür dilemesi kafamı rahat ettirirdi moralim psikolojim iyi olurdu ama dilemez ego narsist
Benimkide narsistti ayrılık aşamamızda eski sevgisine mesaj atmış öğrendim öğreneceğini biliyordum benden uzaklaş diye yaptım dedi rezil bi insan
Benden güzel düzgün ayrılmadı ben artık yokum dedi sonrası zaten hep küfür kötülük neyse 2024 de geçmişte kaldı istemiyorum
Umarım yeni yıl hepimize iyi gelir karşımıza iyi güzel bizi bebek gibi sevecek insanlar çıkar
😅🥹😃🤝 İnşallah 🌸
Biter yenisini bulunca
Yenisini mi bulmalıyım iyi bi fikirmi ki?
Evet nerelisin
Bursa
İstersen konuşalım Ankara ben
Takılmak eski eskiden kaldı
Nasıl yani
Toparlanmasi ilişki dozuna bağlı ama eski eskide kaldı
Keşke bu kadar basit olsa
Bişi sorabilir miyim
Tabi buyrun
Detay olacak biraz özel sorun burdan sormasam
Yok önemli değil sorabilirsiniz cevaplarım
Eq**Ler misin oradan sorayım
Bı konuda fikir danismam da gerek
Yani isterseniz buradan danışın
Biraz özel ondan dedim danışmak istediğim konu da hassas mühim biraz
Bekliyorum
Yok özelden yazmayacağım isterseniz yazın buradan
Anladım yazamam buradan, iyi günler dilerim
Seni cep olarak görürse bunu hissetmen gerekiyor
Evet bence cepte olarak görüyor beni
Ozaman gerekeni de yapman gerekiyor hanımefendi
Ne yapmalıyım
Kendi özgüvenini kaybetme ve kendini o pozisyona düşürme senin kararların varlığının kıymetli olmasını hissettirmiyorsa sende gerekeni yap hanımefendi
Önüme bakmalıyım biliyorum ama bak sabahın köründe bunun hakkında düşünüyorum uyku tutmuyor atlatmak için bir çok şey yapıyorum ama çok zor gerçekten
Evet zordur zor dönemden geçiyorsun fakat senin düşündüğün kadar o seni düşünmüyor ve ya düşünmek istemiyor o yüzden diyorum hanımefendi kendi özgüvenini kaybetme ve kalbini yorma
Çok haklısınız aslında bir çok şeyin farkındayım karşımdaki insanın iyi bir insan olmadığınında farkındayım ama bazı yeşler için yeterli olmuyor umarım bir an önce toparlanırım
Merak etme en kısa zaman da toparlanicaksin şüphen olmasin kalbinin güzelliği güneşin aydınlığı kadar güzel olsun diyorum 🙏❤️
Çok teşekkür ederim düşünceleriniz için bir nebze de olsa içi rahatlattı
Herzaman burdayım ne derdin varsa ne anlatmak istiyorsan için rahatlamak istiyorsa dinlerim merak etme iyi ki varsın diyorum 🙏🙏
ilk sevgilin mi saplantı yapmışsın
İlk değil ama evlilik yolunda bi ilişkiydi
2 haftalık ilişki için 7 ay ağlarım
zamanla
Bi 3 ay daha surebilir.
Nerdesij