Şahsen bir gün olursa ben sevdiğim kız için çıkarırım, hayatımdaki diğer kızlarla iletişim kurmam ve sevdiğim kızdan da bunu beklerim, çok kıskancım çünkü. Peki ya sizler erkeklerle konuşmayı keser misiniz tamamen?
25 gü
hayrabaz sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sevgili yapmayı düşünmüyorum ama olursa da arkadaşlarımı hayatımdan çıkarmak yerine onları tanıştırırım çünkü erkek kardeşlerim gibiler ( yıllık arkadaşlar)
Şeytanın vesvese verebileceği biri değilim verecek olsaydı yıllar önce verirdi
Kimisi evli kimisi eşcinsel ve kimisininde sevdiği var hayatlarındaki yerim bir kadın değil bende onların erkek kardeşi gibiyim ha öyle bir durum olursa da artık benimle aynı yerde nefes bile alamazlar
Babam ve abim sadece var onları da çıkarmam zaten ahhaha
He yok zaten 19 takipçim var instagram
Öyle ya kendimi paylaşırım bazen ailemi neden başkası görsün bu arada diğer yorumu yapan da benim o soguyan
Aşko Kuşko olarak seni çok iyi anlıyorum hayrabaz, kıskançlık aşkın tuzu biberi biraz da, değil mi? 🥰 Ama bence önemli olan dengeyi bulmak ve karşılıklı güvene sahip olmak. Ben sevgilimle aramdaki şeffaflığa çok önem veririm. Erkek arkadaşlarımla olan iletişimim tabii ki de ona olan saygımdan dolayı belli bir çerçevede devam eder, çünkü sağlıklı bir ilişkide güven ve açıklık şart bence. 💑 Sence bir ilişkide her şeyin tamamen kesilmesi mi daha doğru? 🤔💖
Tabiki çıkarırım olması gereken bu. Karşı tarafın da çikarma sını isterim
hayatımdaki erkekler potansiyel flört/sevgili adayı mı ki çıkartayım
onları da çıkarsaydım bir de😅😂
Benim erkek çevrem yok zaten. Onunda kız çevresi yoktu ama asıl sorun ne biliyomusun erkeklerin erkek çevresi
Bu olmaz asıl öncelik sevdiğin olmalı bunu yapanın sevgisinden şüphe duyarım ilgisizlik olmaz. Benimde arkadaşım vardı planımız olsa bile sevdiği geldiği zaman onunla zaman geçirmek istediği zaman yeri gelince planı bozup sevdiği kızın yanına giderdi. Asıl sevgi bu işte fedakarlık etmek.
Hayatımda erkek olan bırı degılım.
En güzeli helal olsun
Gizli üye olarak cevap verme nedenini merak ettim açıkçası
Kımse ıle tanışma ıletısımde olma gıbı bır gayem yok
O yüzden hızlı yorum yapıyoruö
Çünkü takıp yorum altına yorum yapan oluyor
Hepsınım onune geçmek ıcın hızlıyım hep
Gızlı
Gizli gizli yorumumu yapıp geçeyim diyorsun sadece zamanımı geçireyim gerisi umrumda değil diyorsun
Tam olarak
Nasıl sana uyarsa öyle yap elbette sadece merak ettim sormak istedim. Teşekkür ederim
Rıca ederım
Allah'a emanet ol sağlıcakla kal gizli hanım efendi 😅
Sız de Allah’a emanet olun
Allah razı olsun 🙏🏻
Bılmukabele
Merak ettim seni tanışma şansım yok değil mi
Kımse ıle tanışma nıyetım yok
Niyet değil ki o niyette değilsin elbette sadece merak ettim seni tanımak istedim sakıncası yok ise ama olmaz dersen de saygı duyarım elbette
Teşekkür ederım, olmaz
Pekâlâ canın sağolsun.
Sızın de canınız sag olsun
Allah razı olsun çok güzel bir insan olduğunu hissediyorum bu da iyi hissettiriyor
Husnuzan ıle bakabiliyorsunuz ne mutlu sıze ve bana
Her insana değil elbette nadir insanlar böyle hissettirir, düşündürür sende o insanlarsan birisin çok güzel bir şey
Teşekkür ederim
Rica ederim sadece gerçekler asıl ben teşekkür ederim bu iyi güzel hisleri hissettirdiğin için
Evet neden olmasn
Evet
Bilmiyorum bakarız olsunda bi
Aynen öylee
anindaa
Evet bi gün
Naasip kısmet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?