Ben birden fazla kişiye böyle bir şey hissetsem hiçbirinden hoşlandığımı veya aşık olduğumu düşünmem gözün başka birini görmez ve etkilenemezsin bence cidden birini sevdiğinde
Ben yanlış anlattım heralde , biz severiz bağlanırız , ihanet etmeyiz , mutlu olmak isteriz , ama doğamız gereği, kadınlara zaafımız var. Güzel giyinmeleri onların suçu. Zaten reklamında kadın oynayan markanın çok sattığını farketmissindir. Onları arzulamamız sırf güzellikleri için. Ama içi güzel olan eşimize herzaman bağlıyız.
Erkeklerin bu iç güdüsünü tek bir şekilde bastırma ihtimali var , kadınlara bakmamak. Yolda görünce kafasını çevirmek. Eğer yapmazsa yolda gördüğü her kız onu tetikler ve onu arzular.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hoşlandıgim biri ayni zamanda sevgilimse, asiksam baska biri aklimin ucundan gecmez
Evet yolda gördüğün hemen hemen her güzel kızı arzularız. Ama ihanet etmeyiz
Bu olurken cidden birini sevdiğini düşünüyor musun?
Hayır bu genelde hayvani iç güdü , bunu engelleyemezsin
Bunun tek çözümü baska kızlara bakmamak , bu devirde imkansız
Ben birden fazla kişiye böyle bir şey hissetsem hiçbirinden hoşlandığımı veya aşık olduğumu düşünmem gözün başka birini görmez ve etkilenemezsin bence cidden birini sevdiğinde
Erkeklerin içini bilseydin , böyle demezdin.
Hepsiniz mi böylesiniz
O zmn erkekler aşık olamaz bence
Ben yanlış anlattım heralde , biz severiz bağlanırız , ihanet etmeyiz , mutlu olmak isteriz , ama doğamız gereği, kadınlara zaafımız var. Güzel giyinmeleri onların suçu. Zaten reklamında kadın oynayan markanın çok sattığını farketmissindir. Onları arzulamamız sırf güzellikleri için. Ama içi güzel olan eşimize herzaman bağlıyız.
Bazı erkekler ise sırf güzelliği için evleniyorlar kadınlar ile , işte onların aldatma ihtimali çok yüksek
Erkeklerin bu iç güdüsünü tek bir şekilde bastırma ihtimali var , kadınlara bakmamak. Yolda görünce kafasını çevirmek. Eğer yapmazsa yolda gördüğü her kız onu tetikler ve onu arzular.
Yeni kavgalık bir neden loding. Artık sebepsizce bunu düşünürüm manitaya cehennem yaşatırım. Tahnk you baby.
Hoşlandığım kızı arzulamam başka kıza bakarım
Nası ya çok mantıksız değil mi asıl hoşlandığından etkilenmez misin
Yioo gayet mantıklı
İstek arzulara göre değişir
Nasıl yanii
Yapmak istedikleri vardır yapmasa başka sında dener... Gibi
Erkekler deliği olan her şeyi her an arzular
Arzulamaz bence ama hoslandigini net
Arzularım fiziği güzel se birde of yani
arzulayan çok var
Ah keşke biri olsa da 😀
Evet arzularız
Cidden sevdiğin biri olduğunu düşünüyor musun peki? Bu oluyorsa yani
Neden?
Gözümüze Seksi gelen birini arzularız kızlarda öyle niye şaşırıyorsun ki
Allah biliyor ya benim gözüm dışarıya kapalı ama geçen gün sevgilimin uygunsuz şeyleri izlediğini farkettim
Erkekler böyle ama naparsın kızlar dada var
Bence kızlarda yok erkeklerde doyumsuzluk var
Kızlar da da var sor istersen kızlara gör cevapları
oluyor arada
Cidden sevdiğin biri olduğunu düşünüyor musun peki? Bu oluyorsa yani
bu şey gibi bir erkekle evli iken kıvanç tatlıtuğun dikkatini çekmesi gibi