Merhabaa 🌸
Değer verdiğim kişi o insan tarafından kırıldı ya da kötü bir muameleye uğradıysa tereddüt etmeden çıkarırdım.
Değer verdiğim kişi o insan tarafından kırıldı ya da kötü bir muameleye uğradıysa tereddüt etmeden çıkarırdım.
Ben böyle bir şeyi doğru bulmuyorum şahsen. Değer verdiğim insan değer veriyorum diye sütten çıkma ak kaşık değildir ya belki onun da bir hatası, yanlışı oldu karşındaki ona göre muamele etti ona. Hem onların ikisi arasında yaşanmış özel bir mesele benim sırf bu yüzden diğer kişiye cephe almam doğru olmaz. Ben bana nasıl ona bakarım. İnsanlara zararı olup, hakkaniyeti olmayan kişileri ben hayatımda tutmam zaten.
Duruma bağlı. Eğer dediğiniz gibi, tanıdığım bir başkası tarafından zarar görürse, ne kadar samimi ve yakın olduğumuza bağlı o bahsini ettiğiniz bir başkasıyla; Eğer iyi tanıyorsam ve pek samimi değilsek çıkarırdım muhtemelen hayatımdan. Eğer samimiysek de, ona neden yaptığını sorup, haksız olduğuna kanaat getirirsem, ona hiç yakışmadığını ve özür dilemesini isterim değer verdiğim insandan, eğer yapmazsa da bedelini bir şekilde ödetmeyi yeğlerdim. Haklıysa da değer verdiğim insanı korumaya çalışırdım ve değer verdiğim insanla eğer isterse bu konu hakkında konuşurdum güzelce bir.
Her zaman haklının yanında olurum ama aile ve ilişki harici onun dışında arkadaşlarıma önem vermiyorum o kadar önemsemem
Değer verdiğim insan için çıkarırım. Çıkardığım insanla muhabbetim eskiye dayanıyor veya farklı bir durum yoksa.
Cevap
14Cevap
Öyle bir hatayı yaptım. 1 kez yaptım bir daha yapmam. Tarafsız kalmak en iyisi
Hangisine daha çok değer veriyorsam
Hep şey moduna girerim yesinler birbirlerini bağane sjjs umursamazlık seviyem diyelim beni ilgilendirmeyen şeylere atlamam
Değişiksin diye boşuna demiyorum mikrooop 😂
İkisi de değerliyse benim için neden çıkarayım ki..
Birbirini kırmaları onların problemi..
İkisine de değer veriyorsam, ikisiyle aynı zamanda görüşmem..
Ancak biri için diğerinin değerini düşürmem..
Benim gözümde de değeri düşerse ona göre muamele ederim..
#Vesselam
Olaylara, kişilere bakmak gerek. Kesin şöyle yaparım diyemem.
Ben bu konuda tarafsızlığımı korurum iki tarafı net bir şekilde dinlemeden konunun ne olduğunu bilmeden önyargılı bir şekilde kesip atmam.
değer verdiğim kişiyi nereye konumlandırdığıma bağlı olarak onun için bir başka birisini hayatımdan çıkarabilirim
Tamamen objektif olmak gerekiyor kendinden eminsen dusunebilirisin
Ben çıkarırdım.
Tebrik ederim.. kimseyi cıkarmam o sebepten
Teşekkür ederiim
Değerlilerimi üzen kim olursa olsun acımam. 😏
Olayın aslına göre değişir
Aralarındaki mevzu onları bağlar, karışmam.
Hayır kesinlikle
Konuya bağlı
Evettt
Çıkarmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?