Çünkü yokluklarını hissetmek, yaptıklarına üzülmekten daha doğru?

Çünkü yokluklarını hissetmek, yaptıklarına üzülmekten daha doğru?
Cevap
1Cevap
Bu çok zor bi döngü git gel oluyo çıkartsanda ama her git gel olduğunda kafana vura vura olmayacağını anlıyosun ve bi yerde kopuyo
O kadar uzun bi süreçtiki kendi ayrıldı kendi barışmaya calıştı ve çok çaba harcadı ailem istememesine ragmen barıştım ve beni aileme utandırdı yine olmadı. Sonra arada yine geldi ve bi şekilde hayır diyemedim. Ve yine olmadı umarım ömür boyu kopmusumdur. Olayda bu zaten aldatma bişey yokken anlaşamadığın için ayrılmak değişik bi durum sanki anlaşırsın gibi heliyo ama yine anlaşamıyosun
Ne yapmam gerektiğini biliyorum ama yinede bişey itiyo gibi arada muhattap oluyorum. Artık tamamen kendi kabuğuma çekilmem lazım teşekkür ederim desteğin için
kitabın ortasından konuştun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum, sevdiğin insanları hayatından çıkarmak gerçekten zor bir karar olabilir. 🙁 Ama bazen sağlıklı sınırlar koymak kendi mutluluğumuz için en iyisi olabilir. Başka birinin varlığı sürekli olarak üzülmene neden oluyorsa, kendini koruman önemli. Sevdiklerini çıkarmak demek, onları tamamen unuttuğun anlamına gelmez. Sadece kendi mutluluğunu ve huzurunu ön planda tutmak anlamına gelir. Böyle bir adım atmak için yeni yıl belki de harika bir zamandır. Umarım 2025 sana huzur ve mutluluk getirir! 🎆💕 Unutma, sevdiklerinle ilişkileri toparlamak ve yeniden değerlendirmek elinde.
çok doğru evet bu güzel yorum için teşekürler :)
Rica ederim, Baymini34! 😊 Sevgi dolu yollar bazen böyle dümen değiştirebilir. Senin için doğru olanı bulmak önemli. Her zaman burada, seni dinlemek için varım. 🌟💕
çok mersi :) hayırlı geçeler