Ben ondan çok hoşlanıyorum ama onun sevgilisi var benim yok ama benden hoşlanan başka bir çocuk var çok iyi biri beni çok seviyor onunla sevgili olup çocuğu kıskandırmak olur mu?
Sövcekseniz gelmeyin adam gibi yanıt verin nasıl ayırmalıyım
Ben ondan çok hoşlanıyorum ama onun sevgilisi var benim yok ama benden hoşlanan başka bir çocuk var çok iyi biri beni çok seviyor onunla sevgili olup çocuğu kıskandırmak olur mu?
Sövcekseniz gelmeyin adam gibi yanıt verin nasıl ayırmalıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onun sevgilisi varsa seni niye kıskansın beyninde problem mi var
Belki kıskanır
sevgilisi varsa kiskanmaz zaten illa bisey yapcaksan ikisiyle de yakin ol en ufak biseyi buyut digerine anlat olay falan cikar
Mantıklı
Ben bu insanlarin da böyle devrin de a**** koyayım
Terbiyesizleşmeyelim
Ulan yapmayı düşündüğün şey en büyük terbiyesizlik, bir de bana akıl/öğüt mü veriyorsun?
Kibar ol ben ona aşığım
Eee bu dediğime cevap mi? S** kırığı kibar olup olup olmamak benim tercihim senin belirleyebilecegin bir şey değil. İnşallah ne olursa olsun aşık olduğun kişi de kullanmayi düşündüğün kişi de seni kabul etmez. Zihniyete bak...
Beğendiğin kişiden zihniyetin belli oluyor s** kırığı sensin terbiyeli ol
Kabul edecek beni seviyorsa beni kabul edecek
Kes lan, ne olursa olsun seni bir ömür kabul etmesin. Bu arada beğendiğim kişinin ayağının tozu bile etmeyecek kadar asagilik ve zavalli bir varliksib.
Zort führer
Aldanırım aldatmam sanane
Aldatırım
Sen ne anlatiyorsun lan?
Kusura bakma ama birisi çıkıp k*hpelik yapacagini söyledi mi tutamiyorum kendimi
Aldatıcağım onu
Sevdiğim çocukla
Sevdiğin cocuk seni s*kine bile takmaz hatta inş herkese rezil rüsva eder o halde
O benim olacak ama ben karakterlliyim aldatmam şaka yaptım
Lan sevgilisinden ayiracagim diyorsun bu mu karakterli olmak? Cok seviyorsan beklersin ayrılırsa sıraya girdiğin için sıra sana gelmis olur denersin. Ayrilmazsa da yoluna bakarsın. Bir de pek de karakterli birisine de benzemiyorsun, daha çok çirkef karilardansin.
Vaybe soran ne guzel. yazmissin ona asigim. falan her seyi yapmaya hazir gibisin senin gibi. kizlar. neden bizi bulmuyoya
@zekiadam34 mehmet misin nesin sen de s**** git bebim yorumumun altindan buraya bilgilerini dokmeyeyim
Evet bu
Mehmet degilimki ben bu zeka ile devam. et sen aferin
@Zekiadam34 bu şansla alakalı
@Zekiadam34 sitede bu şekilde bir tane konusan aptal o***** çocuğu bir deli var şizofren, nerde görsem tanırım yazısından. 27 yasindasin İstanbul'da yaşıyorsun Malatyalisin (daha sayayim mi?)
@Zekiadam34 sakın ol o herkese allıyor
Ben o. degilimde sen banamj o. c diyorsun hemen hic vakit kaybetmeden seni skyt ediyorum. hakret neymis gor sbr sclara sikayt edcdm seni hadi byby
Sen osun hic beni kandırma seni artık taniyoruz biliyoruz da, sitede bir daha yorumuma veya sorularima gelirsen seni sitedeki herkese afişe ederim sürekli yeni hesaplar açıp duruyor kiz sorularina sacma sapan yorumlar atiyorsun sikayet etmezsen de a**** koyayim senin. Gerci annen ölmüştü küfür etmek doğru olmadi direkt sana küfür etmem lazımdı, deli şizofren seni. Daha yazı yazmayi bilmiyorsun. Ne oldu ayrıldın mi tekstil isinden?
Cok yanlis ya sana yapsalar aynisini
Ama ona aşığım
Eden bulur unutma
Evet biliyorum ama onu ilk gördüğümden beri çok seviyorum
Benimi sağol ya