Sevdiğiniz kişi başkasını severse siler misiniz onu?

Yıllarımı verdim, kendimden çok sevdim. Sevemedi beni arkadaş kaldık hep. Ama mutluydum böylede. Başkasını sevmesinden iyiydi. Ama şimdi başkasını seviyormuş. İçim içime sığmıyor, içiyorum, ağlıyorum. Saçma geliyor değil mi? seni sevmeyen biri için mi bunlar diye alay ediyorsunuz? Seviyorum işte seviyorum atamıyorum acı çekiyorum o çok sevdiğim artık başkasını seviyor. Alkol teselli vermiyor. Bu kadaryla bile hala onu düşünüp ağlıyorum peki ya etkisi geçince alkolün? O zaman ne olacak bu halimle bile dayanamazken ayıldığımda nasıl dayanacağım? Çok kötüyüm çok ne olacak şimdi sileyim mi facebooktan telefondan bitmeli mi artık?
Sil gitsin artık
Silme izle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Yeterli cevap gelmedi günün sorusu yapacağım. Buarada dün gece sabaha doğru arkadaşım getirdi eve. Banyoya zor gittim kustum buz gibi fayansta uyudum. Serildim öylece yere ağlaya ağlaya. İşede gitmiyorum okulada morelim çok kötü. Çıkamıyorum bu işin içinden. Aklıma geliyor hatırlar silemiyorum ben onu...

İçtenlikle yardım eden herkeze teşekkür ederim :(
Güncellemeler
+1 yıl
Akıtmışım tüm pisliği ve olaydan birgün sora yeniden doğdum. Bitti ona dair hisler. Ne sevgi var ne nefret tuhaf ama 22 gündür zerre aklımda değil. Mutluyum ve yeni aşklar :)
Sevdiğiniz kişi başkasını severse siler misiniz onu?