+1 yılSevgiliyi bu saate kadar olmadı hiç olmadı açıkçası bir tane oldu O da 25 gün sürdü aldattı beni ben ekmeğe bastım yani parasını verir yatarım abla ya ayın 4'ü Geliyor 5'i geliyor Büyük ihtimal ya Veririm Kaç liraysa parası bir gece iki gece yatarım Tamam Nasıl olsa 18 20 25 yaşında kızlar var kiralık bilmiyorum da bana göre kadına karşı Duygu beslemek yanlış bir şey. Hani evlenmedi düşünmüyorum Ben bu şekilde gerek mi değil Nasıl olsa param var bu saatten sonra Yaşlanınca kadar veririm 20-25 yaşında bir sürü kız var biri olmasa diğeri olur verirsin parayı işine ihtiyacını gideri gönderirsin hani bilmiyorum da yani kadında aşkın sevgin olduğunu inanmıyorum yani. Yani erkek kullanılmıyor bunun farkında değil kadın azıcık gülümsemesinin suratına işte ne bileyim cilvesine aldanıyor sonra aşıkmış maşkmış bilmem neymiş tapıyor kafayı Halbuki ver parasını yat geç gitsin ya bilmiyorum yani ben kullanmak gibi düşünmüyorum herkes herkese kullanıyor kadın beni kullanıyorlar Ben de kadını kullanırım falan ya eskidendi ya Ya bilmiyorum da hani benim şahsi düşüncem bu yönde ya da yaşadığım şey bu Ben kadın daha şık olacağına inanmıyorum kadın sadece kendini korunması için erkek erkeğin veya işte bir şeyler yapması için bir zevkini keyfini gidermek için erkeği s**** yerine koyup kullanıyor Başka bir şey değil yani ya Ben görmedim Aşkım başka kadınla hiç yalan ya da ya da yani ben görmüyorum abla ya ben yaşamadım yani ya benim ta senin kesinlikle kadınların kalma yani 3 günlük 5 günlük Eyvallah etmeyeceksin kadına Yani saygı duyacaksın güle güle diyeceksin
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Şu gerçeği kimse göz ardı etmesin bence. Bir fransız atasözü der ki; Kadınlar her ihtiyacını karşılayabilecek tek bir erkeği ister, Erkekler ise tek bir ihtiyacını karşılayacak tüm kadınları ister. Dürüst olmak lazım. Kimse vay ben düşünmem etmem aklımın kenarından geçmez demesin.
13 Yorumla- +1 yıl
Ben vermedim ama yine de rica ederim 😁
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAklım, kalbim, ruhum, ilgim, dikkatim, saygım, sevgim, sadakatim ve tutkularım onun yörüngesinde kaldıysa o süre içinde oradan çıkmam.
14 Yorumla- +1 yıl
Yine en mantıklı cevap senden geldi 😌
- +1 yıl
Olması gerektiği gibi :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
Rica ederim 😌
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle düşünmek lazım birisine sevgilim diyorsam onu gerçekten seviyorumdur ve ben istesem bile başkasına yan gözle bile bakamam ki aklımda kalbimde yanımda onunla dolu olur zaten
23 Yorumla- +1 yıl
Sen aklındakine bile sadık kalabilen bir kadınsın 👑
- +1 yıl
🌺💕🦋😎 biz öyleyiz🥳
- +1 yıl
🌷💞
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hayatımda biri varsa her şeyimle onda olurum. Ne aklım kayar ne kalbim.
10 YorumlaEdemem
Ayran gönüllü gördüğüne meyleden, kolay seven biri değilim.
Bir adama kendini adayıp onunla ömrümü tüketebilirim.
Ne kadar daha iyi alternatifler çıkarsa çıksın karşıma ben ondan başkasına meyledemem, bakmam. Aklımdan bile geçirmem
“ Aşk namaz kılmaya benzer. niyet ettikten sonra sağa sola bakılmaz”33 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel bir sözmüş: “ Aşk namaz kılmaya benzer. niyet ettikten sonra sağa sola bakılmaz”
- +1 yıl
Bence de 😌
İnsanların en büyük sorunu samimiyet duygularından yoksun olmasıdır. Günümüzde çıkar ilişkisi fazlası ile artmış durumda. Özellikle aşk ilişkileri, genellikle kimsenin itiraf edemediği karşılıklı çıkar ilişkisine dayanıyor. Bu elbette ki tek başına maddiyata dayalı değil. Maddiyat belkide en sonda gelen seçenek diyebiliriz. En başta gelen şey ise, şehveti doyurabilme meselesi. Bunu kimse itiraf etmese de bunu en iyi bilenlerdenim.
Oysa ne güzel temiz duygularla sevmek ve sevilmek varken, günümüzün getirdiği bedensel arzuların ön planda olmasına yenik düşmek bir aile kurmayı da zorlaştırıyor. Bu nedenle sevgilisi olanların cinsiyet fark etmeksizin bir gözü hep dışarda kalıyor. Bakmadan, meyletmeden duramayan bir toplum oldum.
Kendi kişisel fikrim ise buna boyun eğmemeyi, daha temiz daha masum duygularda buluşmak için direnmeye çalışıyorum :)
12 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılFizyolojik yatkınlık olarak erkek tercih edilen kadın tercih eden konumundadır ama ruh da diyebilirsiniz karakter de ya da cüzzi irade bunlar insanda mevcut olduğu için hormon kaynaklı durumlar olabiliyor ama seçen hormon östrojen hormonudur her zaman her ne kadar daha sıcak olan hormon östrojen de olsa sadık olan hormon testesterondur daha uzun uzadıya açıklayacaktım ama okumazsınız diye burada kesiyorum 😊
14 Yorumla- +1 yıl
Her görüşü mutlaka okuyorum, uzun ya da kısa olması farketmez. Değişik ve güzel şeylerden bahsetmişsin daha da ayrıntı verseydin okurduk seve seve
- +1 yıl
Olur tabi yani sen okursun dediğin gibi muhtemelen ama kimseyi de sıkmak istemedim aslında meyletme ve meyil görme arasında aldatma konusunda büyük bi fark yok temelde bulunan kavram arzular karşı cinsten beğendiğin birinden ilgi görmek isteği ile gösterme isteği çok farklı değildir demek istediğim. Ve yine buradada fizyolojik yatkınlıklar giriyor işin içine seçme veya secilme arzusu tek fark bu aslında iki cinsiyette meyil etsede ettirmeye çalışsada aynı güdü ile hareket ediyor ama hormon farklarından ötürü erkeklerin meyli genelde fizyolojikken kadınların duygusal oluyor
- +1 yıl
Okumayı öğrenmeyi sevenler için yaz sen boş ver. Güzel bir açıdan yaklaştin konuya, görüş için teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim güzel günleriniz olsun
Bu karaktersizliktir, sıfatsızlık, cibilyetsizliktir. Bunu yapanın iki yakası bir araya gelmemelidir. Tam düzeldim derken hayatı daha da iğrenç rezik olmalı. Yüzü bir gıdım gülmemeli her şey içinde ukte kala kala patlamalı. Tüm dünyaya rezil olup olup durmalı. Nesli tükenmeli yol olmalı.
11 Yorumla- +1 yıl
Amin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet kadını çok eşli yaratmış yaratıcı diye düşünüyorum bütün erkeklerin ilgisini çekmek ister 10 erkeğe hatta fazlasına bile yetebilir diye düşünüyorum erkek 2 kadına asla yetemez sadece sevdiği kadının ilgisini ister diye düşünüyorum erkek tek eşlilik için yaratılmış diye düşünüyorum.
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSizinde düsüncenizi merak ediyorum bu konuda bir jenekilog dan bilgi almak isterim
- +1 yıl
Jinekolog değilim ben. Asistanim sadece. Meyletme varsa ilişki bitirilmeli demek ki o ilişki de doğru gitmeyen bir şeyler var
+1 yılHadisi şerif
Kötülükten korunmak için nikahlı yaşayın ve iffetli olun.
Sevgililik durumu haramdır.
Tabi evlenmek için çiftler bir araya getirilir bunda da belirli şartlar olur, tanışması için veyahut bir yerde oturup konusmalari gerekiyorsa mutlaka çocuk da olsa 3. Kişinin olması gerek tabi niyet evlenmek için olmalı.
Empati kurun lütfen, kızınızın yabancı bir erkekle sarılıp öpüp koklasmasi veya gezmelere gidip her türlü yakınlığı kurmaları ( evli çiftler gibi ) bu sizin içinizi kaldırır mı? İlk önce bunu sorun kendinize.
Ve şunda unutmayın flört eden erkek ve kadının henüz tanımadığı evleneceği kişiye yaptığı en büyük ihanetlerdir.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Gördüğüm kadarıyla insanlar te kişiyle görüşmüyor tek kişiyle görünenlerin var ama üç kisiyle görüşen haliyle elimine etmekte zorlanır o yüzden biriyle görüşüp olmuyorsa arkadaş kalıp başkasıyla görüşmek mümkün. Burada arkadaşlıktan önemli iyi yol gösterici arkadaşlarda var burada önemli olan birbirimize bilgi aktarımı ve yol gösterici olmalıdır.
10 Yorumla
+1 yılAsla. Gönlüm tek bir kişiye aittir, başkasına kaptırmaya katiyen iznim yoktur. Öyle bir şey olursa bunun için gerekirse mücadele ederim çünkü kabul edemeyeceğim bir durum bu
10 Yorumla
+1 yılGerek kendi öz kişiliğim ve benliğim, gerek aile terbiyem gerek çevrem böyle günübirlik ilişkiler, şıp sevdi aşklar, evlenip boşanmalar, şiddet, falan filan yer yoktur. Hayatıma biri çok zor girebilir ve hayatımdaysa da ondan başkası olmaz asla.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılEdersin çünkü sevgilin bildigin kişi aslında sevgilin degildir Yani sana deger vermemiştir
Seni yalnız ve yok hissettirmiştir
Bu durumda sana iilgi gösterene gidersin
Çünkü bi ilişkide yalnız hissetmek sevsen bile o ilişkiyi bitirmek için bir neden olabilir22 Yorumla- +1 yıl
Bence de bu sorunun sorulmasina neden olan seyin cevabi bu.
- +1 yıl
Ben bilemem soru sormanın nedenini Sonuçta insanız Kadını erkegi olmaz ilişkinin Yaşayanları yaşanılanları ve yaşatılanı vardır
Karıştırır ilgisi azalmışsa beni boşta bırakmasın şerefsiz olabilirim o an🤣 ilişkinin enerjisi iyiyse gerek kalmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha😅 ayrılmayı dene srfsiz olma 😄
+1 yılKomsi hayatımda biri varken ben kendi hayatımda bile olmuyorum. Başkasına meyledemem gözüm kör kulağım sağır oluyor. Ama bu yanlışmış onu anladım ben
15 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten öyle oluyorsun komsi 🤭
- +1 yıl
Artık öyle olmıcam komsi çünkü artık aşk yok 😂😂
- +1 yıl
Benim için de öyle birbirimize söz verelim sözünden dönen kedi olsun sjskd
- +1 yıl
Tamam bak kesinlikle söz mü 😂😂
- +1 yıl
Söz söz söz 😄
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır imkansız ben sevdiğimi hayatımın merkezi yaparım...
24 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anlama, şu hayatımın merkezi yaparım diyenler bana hep öcü gibi gelmiştir
- +1 yıl
Fazla değer verip boğdular ☠️ ben hayatımın ara rengini arıyorum ana rengi benim. Kimsenin merkezi olup rengimi bozamam..
+1 yılbenim aklımı ancak sevgilim kişisi karıştırabilir çünkü benim ondan başkasına gözüm kör olur dilim lâl olur kalbim ona mühürlenir aklım desen hep onda olur zaten sevdiğim adamda olan aklım dolayısı ile karışamazda
20 Yorumla
+1 yılSosyal medya da ben ben değilim, ayrıca sevgilim varken kimseyi görmem
12 Yorumla- +1 yıl
Niye sosyal medyada içine cin mi kaçıyor 😄
- +1 yıl
Yaaniii😊şöyle diyeyim kendimi daha özgür hissediyorum, etrafımda ki duvarları biraz daha ötelerde oluyor, tabi özgürüm diye tamamen kaldır mıyorum😊
+1 yılEğer sevgilim varlen bir başkası aklımı karıştırıyorsa sevgilime olan sevgimi sorgularım. Hiç bir kadın ve erkek de böyle bir şey haketmiyor. Olan ilişki biter ondan sonra başka kişiyle flört olur. Bana göre yanlış yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılSeven erkekte olsa kadında öyle bir şey mümkün olmaz..
Aksini iddaa eden sadece kandırır seviyorum diye..
Kendinize yalan söyleme becerinizde prof sunuz onu anladık.
Bir başkasını öyle zannetmeyin.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayir asla karıştıramaz benim. Gerçekten sevdiğim insana kör kütük aşık olabiliyorum 😂
11 Yorumla- +1 yıl
😌🔥
+1 yılEdersem kendimden soğurum ve manitama sığınırım direkt. Bir anlık gaflet diye aldatmayı hafifçe gösterecek bir insan değilim.
Allah yaşatmasın ama başıma gelirse, ihtimal olarak konuşuyorum, kendimi toparlamaya çalışırım direkt ve başarırım da10 Yorumla
+1 yılGeçen eski sevgilime yazdım beni çok seviyordu uzun süre ilişkimiz olmuştu ben o zamanlar ayrılmıştım bu defalarca yıllarca üşenmeden yazdı ben istemedim ama inadımı kırıp yazayım dedim 2 gün sonra yazmadım bana mesaj atmış eski sevgilim yazdı buluşmaya gidiyorum diye 😂😂😂😂 avanak güya belki de beni üzecek ama üzülmedim 😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Umurumda mı , o zaman sevgili değildik ki
Belli olmaz çünkü biz insanoğlu melek değiliz
Yaparız illa ki önemli olan kendimize hakim olabilmek başka bir kadının veya erkeğin elde etme çabasına vb tuzağına düşmemek10 Yorumla
+1 yılHer insan buna maruz kalır ama ciddi bir ilişki içindeyken böyle durumlara engel koymak gerekiyor gerekirse o insanı hayatından çıkart veya ordan uzaklaş hissetmek ve düşünmek elde değil ama icrata dökmek her insnanın elindedir umutmayın ki bu hayat sınama yeridir bu bir sinav..
10 Yorumla
+1 yılBen sevdiğim zaman bir kere severim... bütün sevgimi ve ömrümü ona veririm... bir başkasına verecek bir şey kalmayacağı için gözümün kaymasıda imkansız
10 Yorumla
+1 yılHayatımda biri varken tüm ilgim, odağım sadece onda olur. Karşı cinse o şekilde bakmaz gözüm, ki sevince aşırı bağlanan ve bağlı kalan bir tipim. Kalbim o kadar geniş değil, tek kişilik sadece.
10 YorumlaBen ayrı iken bile sadakat gösterecek kadar saf bir insanım. Hayatımda biri varken asla öyle bir hataya düşmedim, düşmem. Sevince gözlerim kör oluyor...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bir ben yapamadım. Ama bana yaptılar maalesef. Bazı insanların aidiyet duygusu olmuyor ne yazık ki.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. Hayır. Bana göre bir şey değil mutsuz ve tatminsizsem saygı görmüyorsam zaten ayrılım.. Kimseyi stepne lastik olarak hayatımda tutmadım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeni yer türlü tatmin ediyorsa (aşk, sevgi, saygı, ilgi, seks... yeterince varsa) gerek kalmaz ki zaten
10 Yorumla
+1 yılSevgilim varsa onunla mutluyum demektir, biriyle mutluyken neden başka birine ihtiyaç duyup ona meyledeyim ki?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılKarakterim buna izin vermez. Benim için hain olarak yaşamak gibi bir şey. Kendimi suçlu hissederim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Böyle bir şey düzgün karakteri oturmuş ne istediğini bilen hiç kimse icin mümkün değildir bence yani ben buna inanmak istiyorum
10 Yorumla
+1 yılSevgilimden başkasına gözlerim kör olur benim. hep böyle derim kader ya karşıma kimse çıkmaz hayat bizi kör bıraktı aşka
10 YorumlaHayır hayatımda sevdiğim varsa sadece ona odaklı olurum, ondan başkasını gözüm görmez, diğerlerine karşı kör olurum. Sadakat çok önemli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır karıştıramaz. Sevdiğim insana son derece sadakatli bir insanım. Ona bu saygıyı hep gösteririm. Aynı şeyi kendim içinde beklerim.
10 Yorumla
+1 yılHayır. Çok sadığım. O kadar sadığım ki gözümün önünde aldatsa kemalim yapmaz diyecek kadar da malım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEtmem. Ben kolay sevemiyorum zaten. Sevincede öyle bakmam başkasına.
20 Yorumla
+1 yılHayır sevgilim varken ne birine yazdım nede tanıştım. Sadık biriyim
20 Yorumla
+1 yılMutsuz bir evliliğim var 17 senedir gerçekten sevdiğim biri olursa onu asla üzmem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Aklımı benden başkası karıştıramaz. Meyl ederdim. Bizde karaktersizlik diz boyu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aşkım varsa sevgilimden başkalarına kör olurum
10 YorumlaSevgilim varken niye başka birine bakma gereği duyayım ki 😂
10 Yorumla
+1 yılSevgilim olan kadına meyil ederim bir başkasına değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Hayır aklım karışması için hayatımdaki kişiyi gerçekten sevmiyorum demek olur.
10 YorumlaSevgilim var zaten neden başka birisiyle aklımı karıştırıyım ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Hayır çünkü ben gerçekten sevdiyse onun değerini bilirim
10 Yorumla
+1 yılEvet gönül bu daha iyisine denk gelirse meyledersin birazda karakter meselesi.
10 Yorumla
+1 yılHayatımda sevdiğim tek güzel insana ihanet edeceğime kendimi yok ederim daha iyi awk
10 Yorumla
+1 yılAklıma girebilir yalnız karıştıramaz kendimi kontrol edebiliyorum evelallah.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim yok ama eğer olsaydı ona asla ihanet etmezdim. Onun değerini bilirdim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılAbicim olaylarda insan unsuru var ise her şey olasıdır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılAklımı sevgilimden başkası karıştıramaz. İlişki bitince bile bi süre meyledemem..
10 Yorumla
+1 yılOlmadı, olmazda.. hayatında biri varken bir başkasını düşünmek bile haysiyetsizce..
10 Yorumla
+1 yılNe aradığımı biliyorum, onu da bulduysam gerisi faso fiso.
10 YorumlaÖyle bir beynim olsa o beynimi ben...
Neyse kaba olmayacağım.
10 Yorumla
+1 yılYani insanın doğası gereği çok eşlilik var bu yüzden belki istek oluşabilir ama böyle bir şey asla olmamalı; medeni, entelektüel ve kültürlü bir aileden gelen, iyi terbiye almış biri bunu yapamaz yoksa hayvanlardan farkımız kalmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim varken başkasına bakmam.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Etmem gibi. Ama biseyler bitmisse yoluma bakarım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Benimkine sığmaz, tek kişilik biri çıkmadan başkası giremiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğim bir kişi ile birlikteysem ve ilişkimden memnun isem hayır
10 Yorumla- Devamını Gör (127)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat