Olmayacağına inandığınız ama kalbinize nüfus etmiş biri varken başkasıyla aşk yaşanabilir mi?

Himm biraz zor bir soru. Platonik bir aşksa ve zaten onla geleceğimin olma şansı yoksa çıkabilirim. Çıktığım kişiyle duygusal birliktelik yaşayacaksam bu durumu paylaşırım. Zaten benim kalbimde tek kişilik yer var. biri girerse diğeri silinir. Ama eğer beni seven birisi ise ve aşıksam o beni terketmediği sürece kalbim ona aittir. Başka biri giremez.
Çıkıyorsam başka biriyle bunun adı nasıl aşk o zaman?
Aşk ki; başkasına kapatmaktır tüm güzelliği. Başka isimlere kalın bir çizgi, gözlere perde, yüreğe kelepçe
şu an benim durumdasın ben birini uzun süredir seviyorum o beni bıraktı ama biriyle çıkmadım yanlız tanımaya belki onu unuturum diye umutta vermedim.. arkadaş gibi tanımaya çalıştım Oluru varsa zamanla dedim ama hiç biri olmadı çünkü aklımda halen o var...
Kalbimdeki insanla yanımda insan aynı kişi olsun isterim, kimseyi yara bandı olarak kullanmak şahsıma yakışmaz.
Cevap
99Cevap
Yok yapmam yok başkasında yara bandı kullanmam yok bir kişi olur yazan kızların hepsi yalan söylüyor emin olun bütün kızlar %99'u yapar bunu da erkeklerde yapıyordur eminim insanlar burada yalan yazıyorlarsa hayatta neler yapmazlar hepiniz yalan söylüyorsunuz insanın nefsi o kadar pistir ki insanın öfkesi o kadar karaktersizdir ki boşuna tek kişiyi severim ayaklarını yapmayın tanıdığım bütün kadınlar köpek gibi aşık olsalar bile başkalarıyla beraber olmaya çıkmaya hatta evlenmeye bile kalktılar onun için şiddetin her türlüsüne karşıyım sadece kadına olanına hariç bugüne kadar uygulamadım Allah da uygulatmasın ama uygulayan birine denk gelsin
Birine aşıkken bir başkasından hoşlanabilirsin çünkü ikisi farklı şeylerdir.
İnsan herkesi beğenenilir bu çok normal ama birine aşıkken bir başkasıyla sevgili olmak mümkün değil bence.
Sürekli aklında o varken bir başkasına nasıl seni seviyorum diyebilirsin ki?
Hayır, kendime acı cektirmenin karşımdakine de ihanet etmenin bir anlamı yok
Evet birisine aşıkken başka birisiyle çıkabilirim aşık olduğum kişinin yerini tutabilir çıktığım kişi veya o aştan kötü yaralar aldiysam başka birinde unutabilirim
Yani biraz karaktersizlik olur bu durum. Bunu yapmadan önce karşımdaki bana yapsa ne düşünürdüm diye düşünmek lazım.
Sonuçta boşuna taşımıyoruz kafamızdakini.
Zaten mantıken birine aşıksan başka birini görmez gözün. Nasıl gözümüzdeki perde kalktığı zaman cinleri göreceksek, gözümdeki perde kalkınca ancak başka birini sevebilirim.
Çıkmam da yani belki de olabilir duruma bagli mesela ayrildim unutmak istiyorum karsi taraf da cok istekli... neden sans vermeyeyim ki diye dusunuyorum.
Şahsen ben olmam ama öyle sorduğun gibi sevgilisi olupta başka erkeklerden hoşlanan arkadaşlarım var maalesef
Biriyle birlikte olmam için ona aşık olmam lazım hayatıma sokmam aşık olmadığım birini doğal olarakta birine aşıkken başkasıyla birlikte olamam. Yani diyorum ki trip, naz, kapris herneyse adı onu çekmeye değecek.😅
Sadik birisi oldugum için sevdiyim birisi varsa başkasina ne gerek var, yani ben bunu aç gözlülüye benzetirim, iyi birşey deyil
Yani ikilemde kalmamayı tercih ederdim. Kalbine nüfus etse de aklına da nüfus etmeli diye düşünüyorum. Kalbini de dinle aklını da :)
Olmayacak bir ilişkiyse hayatım boyunca tek başıma kalıcak halim yok ben ne Budist ne de katolik rahipiyim. Önüme bakarım.
Bir insan birine aşıkken başka biri ile nasıl konuşabilir aşık insanın gözü kimseyi görmez ki bir defa
Yapamam demiyeceğim. Kendime yakıştırmam böyle birşey. Karşımda ki insana saygısızlık ve bencilce bir hareket olur.
Hayır kesinlikle gerçek aşk varsa gözün kimseyi görmez zaten
Asla kalbimde biri varken başka yere yelken açamam.
Asla...
Fikrim de bir zikrim de...
Ben sadık aşık olurdum.
Aşık olduğum kişi beni sevmiyorsa tabi lı çıkarım yazını tutacak halim yok
Çivi çiviyi söker derler ama bende öyle işlemiyor. bırak bir başkasıyla çıkmayı insan içine çıkacak durumda olamam
birisine aşıkken başkasıyla çıkarsan o çıktığın kişinin canını da yakarsın, ya sevdiğinle ya hiç
kalbim onu severken başkasını onun yerine koyamam , kullanmış gibi olur.
denedim olmuyor1 hafta bile insan baskasina dayanamiyor
Türkiye'de her şey olabileceği için şaşırmam hoşlanırım diyenlerden.
Yapamıyorum...
Birisine selam bile vermeye çekiniyorum
kalbime nüfus etmiş biriyle olmayacaksa yaşanır neden olmasın
Yok yapamam, ayni anda iki kisiye asik olamam. Asik olnadan da yapamam.
Çıkımam şişme kalp yok içimde bir kişilik yer var orda
Denersin ama içine sinmez.. Sinmesede bunu yapan çoookkk..
- Evet, çıkabilirim.
- Evet, hoşlanabilirim.
- Hayır, yaşanamaz.
Kalbımdekını cıkarmak zorundaysam evet cıkarım bence unutmanın en kolay ve hızlı yolu bu
Bana gore isler degil ben duygusal adamim her seferinde ancak kendimi tek bir insana acabilirim
Bu tarz karakter yoksunu insan maalesef piyasada çok bu tiplere kanan insanlarda ilişkiden soğuyup yanlizlaşiyor
Yapamam çünkü kalbim başkasına ait.. ama o kişide başkasıyla beraberse.. alır başımı giderim.. anılarımda kalır..
Merhaba,
Hayır tabiki istemem...
Hayır gözüm başkasını görmez ama sağlam bir köle denk gelirse bilemiyorum sjdjfjkf
Birisine aşıkken başkasına bakıyorsanız o aşık olduğunuzu sandığınız bir durumdur. Aşık insanın gözü başkasını görmez.
Bizimde bir serefimiz agirlimiz var kalpte mezar gibir tek kisilik baskasi olmaz
Belli olmaz. O aşık oldupum ilgine karşıklık vernezse başkasına kapım daima açık
Çıkabiliyorum. Mezarlar vazgeçilmez insanlarla dolu. Zaten aşka inanmıyorum. Sevgi benim için daha önemli. 😏
Yapılmaması gereken birşey.. kıza yazık değilmi.. başkasını seviyorken kızla çıkıp umut vermek çok yanlış
O kadar geniş bir kalbim yok
o biraz zor bir durum :D
Çıkmam ama görüşebilirim ille sevgili olacağım diye bir durum yok bana göre.
Aşıkken başkasıyla çıkılmaz. Eğer cikiyorsan aşık değilsinizdir nokta
Hayır yapmam öyle bir şey.
Sevdiğimi elde ederim ben 😋
Gerçekten aşıksam çıkamam Zaten adam olan adam gerçekten aşıksa gerçekten seviyorsa başka birine kardeş gözüyle bakarım Her zaman
Her şeyden önce kendinize saygınız olmayan öncelikli durumlara örnek verinizin farklı bir versiyonu
Oyunculuğum yok. Beceremem öyle şeyler. Yapmam da. Ne zorum var.
Unutmak için yapanlar var yani imkansız olduğunu sanıp yanlış bence
Hayr tabii ki kalbimdekine ve kendime ihanet etmem 💫
Hayır kalbimde biri varsa başka biriyle çıkamam başka birinden hoşlanamam
Aşıksan başka biriyle çıkamazsın başka biriyle çıkıyorsan Zaten aşık olmamışsındır
Hayır çıkmam çıkamam hem çıkacağım kişiye de haksızlık olurdu Su an yaşadığım durumda aynen bu
Asla çıkmam. Kalbim başkası için atarken o insana ihanet etmem
Bence cıkamazsın kalbin baska birindeyken öyle hataya düşme 😊💛
Bunu yapmak bence saçmalık ya birine aşıksam başkasını gozum gormez yani
Maalesef ki bunu yaşayan yaşamakta olan çok insan var
Öyle bişey olmaz, olamaz. Eğer ki oluyorsa gerçek aşkı bulamadın demektir... 🙄
benim kalbim o kadar geniş degil ya. tek kisilik yaratmış allah. benimde şansıma bu düştü 😊
Eğer aşık olduğum kişi bilmiyorsa ya da bilip bana bakmiyorsa cıkarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar