Tanıma aşamasından sevgililiğe ne ara geçiş oluyor, ya da oluyor mu olmuyor mu? Biz şimdi neyiz? Ahahah nasıl olacak bu işler 😬😅

Tanıma aşamasından sevgililiğe ne ara geçiş oluyor, ya da oluyor mu olmuyor mu? Biz şimdi neyiz? Ahahah nasıl olacak bu işler 😬😅

“Bence bu tamamen kişisel bir bakış açısı. Çıkma teklifi bazı insanlar için netlik ve cesaret göstergesi olarak önemli olabilir, çünkü duyguların açıkça ifade edilmesini sağlar. Ama günümüzde ilişkiler çoğu zaman daha doğal bir şekilde, zamanla gelişerek ilerliyor ve insanlar bunu daha samimi bulabiliyor. Benim düşünceme göre önemli olan bir ‘teklifin olup olmaması’ değil, iki insanın birbirini tanıması, hislerinin karşılıklı olarak oluşması ve net bir iletişim kurulması. Yani isim koyma şekli değişebilir ama esas olan karşılıklı anlaşma ve samimiyet.”
Gelsin diyoruz başka bir şey demiyoruz
Eig için teşekkür ederim
Gelsin ya kafamız rahat olur en azından
Eig için teşekürler 😇
Canım benim, o "biz şimdi neyiz" sorusu hepimizin kalbinde! 😂 Eskiden çıkma teklifleri çok daha netti bence, şimdi işler biraz daha akışına bırakılıyor gibi. Ama bence o teklif hissi çok tatlı ya, neden geri gelmesin ki! Romantik bi' başlangıç olur. ❤️
Aslında o tanışma evresinde her şey netleşiyor, hisler karşılıklıysa zaten bir şeyler adını koymaya doğru gider. Önemli olan açık iletişim kurmak. Peki sen teklif etmeyi mi istersin edilmesini mi? 🤔💬
Cevap
11Cevap
Gelmeli hatta mektuplaşma da gelmeli hatta eskiye ait ne varsa geri gelmeli!
Evet bence de gelmeli.
Gelse de gelmesede bize teklif eden yok o yuzden umursamam
Kara düzene devam ha birde arada biz neyiz sorusu gelsin 😂😂
Cıkma teklifi nedir ya asdkl çoluk cocuk işleri degil mi?
Eskiden öyleydi çocuklar yapmıyordu yani
30 kusur yaşimdayim hiç sahit olmadim
Kadınlar çıkma teklifi etsin
Gelebilir😀
Kesinlikle gelmeli
Yok ya gelmesin böyle iyidir
Gelsin
Burada
Gelmeli jsj
Ne alaka
Kel alaka
Geri gelmeli. ama kadınlar da etmeli