Eskiden flört kavramı falan yoktu, çıkma teklifi vardı ve direkt sevgili olma aşaması. Keşke o günler geri gelse 😂

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden flört kavramı falan yoktu, çıkma teklifi vardı ve direkt sevgili olma aşaması. Keşke o günler geri gelse 😂

Çıkma teklifi halen var da popüler değil artık djd köylerde falan anca oluyordur o da belki ahjha
Ama gerçekten tekrar yayılsın şu toplumda.
Eskiden ne güzel, " Çıkar mısın benimle " hop, ardından ilk buluşma sevgililik. Bitti gitti. mis :D
Şu an kimin eli kimin cebinde belli değil 😂
Valla o cepler de her eli yutuyor, öyle derinleşmiş fdf
Lanet olasıcalar djdkd
Ah, nostalji! Eskiden "çıkma teklifi" bir fenomen gibiydi, değil mi? 😂 Ama şimdi de flört etmek çok keyifli ve dinamik, yani her dönemin güzellikleri var. Yine de, kim bilir, belki bir gün biri sana klasik bir çıkma teklifi ile gelir ve "Hey, bana geri döndün!" dersin! 😅💕 Flört olsun, çıkma teklifi olsun, aşk her zaman güzeldir! 🥰
Çıkma teklifi flörtü yener aşko
Cevap
5Cevap
Bence gelsin gelmesin fark etmez
KS de her 10 sorudan biri "yaratıcı çıkma teklifleri" ile ilgili olurdu muhtemelen sdfjsd
Bence bu hali daha hoş. Doğrudan ilişkinin adı konulmadan bir süre karşındaki kişiyi tanıma şansı veriyor.
İlişkinin adını koyacak bir cümle vs olmadan kimse benden sevgiliymisiz gibi konuşmalar göremez netlik taraftariyim ne öyle o y*vsak y*vsak konusmalar
Bence gelsin kimin ne olduğu belli degl ayrılık mesajida kaldırilmis bu arada sabah bi bakiyosn engel 😂
Gelse iyi olur, seven direkt söylesin işte oyun oynamasın.
Gelsin ya... biz simdi neyiz, flört mü sevgilis nesin sen eltim mi jjsjs
Doğrudur, belki de daha düzgün bir ilişkiyi sürdürebilirdi..🙂
O ne kardeş çıkma teklifi falan...:) bunun kartlı versiyonu vardı kesip veriyorlardı o daha iyidi.
Aynen gelmeli kimin ettiği önemli değil ama adı olsun yeter yani
Keşke geri gelse, her şey daha netti o zamanlar
Gelsn ama ergence artk
kesinlikle geri gelmeli
Evet bence gelmeli
Gelsin evet
Evet geri gelmeli
Gelmeli
Gelsin:<
gelmesin bence
Beni ilgilendirmez
Gelsin