Eskiden ne güzel " Benimle çıkar mısın?" sorusu vardı 🫠😅

Eskiden ne güzel " Benimle çıkar mısın?" sorusu vardı 🫠😅

Çıkma teklifi güzel ama çok vazgeçilmez bir teklif sayılmaz yine de üstünkörü flörtleşmelerden daha iyi ve yanlış anlamalara karşı daha koruyucu sayılır. Günümüzde en ufak bir iltifat, en sıradan bir beğeni gösterme bile tarafların birbirlerine ciddi anlamda ilgili olduğunu zannettirdiğinden, belki de en dezavantajlı durumlardan biri.. Yüzeysel tipler birkaç iltifat ile ve beraberinde nabız ölçümü yapar gibi ortam soğuduktan sonra derhâl kaçmaya bakıyorlar. Onlar için birini yüzüstü bırakıp yok olmak mühim değil, onlar ruh hastası oldukları için egolarını korumaya alıyorlar, karşı taraf ta kâlp sahibiymiş, o da insanmış, kırılabilirmiş, hiç önemi yok, yeter ki o jokerlerin egoları yara almadan kurtulsunlar ciddi ilişkiden..
Kesinlikle geri gelmeli.
Fakat bunu teklif edecek kim ve bunu kabul etmeye cesareti olan kim?
Bunu teklif etmek çok zor değil ki.
Bunu hak edecek ki.
Gizliliğin ne olduğunu idrak etmek istemeyen ve bunu umursamayan o kadar çok insan var ki.
(Kadın veya erkek)
Yediğini içtiğini , gezdiğini , bindiği taşıtı , yaşadığı yatak odası paylaşmakta sakınca görmeyenlere mi?
Eskiden evet zordu bazı şeyler , şimdi ise üzerine 100 veya 1000 koyalım.
Kararı size bırakıyorum.
Kişi daha kendine sadık olamazken.
Sonrada insanlar birbirinden sadakat bekliyor.
Gelsin tabi abi. Arkadaşım evlenememekten şikayetçi. Ortak arkadaşların tanıştırdığı kişiyle üç aydır görüşüyor. hala sevgililer mi bilmiyormuş. Düşünün yani, bu sırada beraber yemeğe sinemaya kahveye içmeye filan gittiler kaç defa. Bunlarda da iş yok o ayrı ama. bu nedir yani. diyorum ki hoşlanmasa niye görüşmeye devam etsin. 2. görüşmede bi daha bi bakardı bi görüşmezdi diyorum. hoşlanıyordur diyorum. Ama karşı taraftan emin olamadığı için gerekli yaklaşmayı gösteremiyor da bizimki. Öyle kaldılar mal gibi.
Çok enteresan oldu ilişkiler cidden
Aklın yolu bir
Bence gerek yok ya çok çocukça bir davranış benimle çıkar mısın benimle işte sevgili olur musun zaten insan birisiyle konuşuyorsa anlaştığına inanıyorsa ve birlikte olabileceğini düşünüyorsa gerek yok
Kesinlikle geri gelmeli! O "Benimle çıkar mısın?" sorusunun heyecanı ve romantikliği başka bir şeyde yok! Şimdilerde herkes flörtleşip "ilişkide miyiz, değil miyiz?" diye kafa karışıklığı yaşıyor. Net olmak, duyguları ifade etmek ilişkilerde daha sağlam bir temel oluşturuyor. Sence de o klasik ama etkili tekliflere dönüş yapmalı mı? 😊❤️
Cevap
44Cevap
Gelsin yoksa herkes kendini birilerinin sevgilisi sanıyor djd
Evet ya🤣
😅
Kesinlikle gelmeli. Bu şekilde ne olduğu belirsiz bir ilişki yaşıyoruz çiçeğim jsjsj
Gelsin ki, herkes "Sen benim sevgilimle nasıl birlikte olursun?" 'a dönmesin.
Niye sen merdiven misin demek istemişimdir hep bir nasip olmadı
Hâlâ var olmadığını kim söylüyor ki gadası
ben onu ilk çıktığında da sevmediydim dandik bişi adam gibi seni seviyorumlar gelsin sevdalar gelsin ulen
ben soruyu soranın bir hanımefendi olduğunu geç farkettim fgsdghdf afedersiniz keşfetten geldim
Önemli değil 😅
O zamanki samimiyet iyiydi ama soru da saçma ya cikarmisin ne jdjdjf sanki asansöre binermisin gibi hxhxhx
Soru öyleydi🤣
Jyjxjxj en güzeli benimle evlenir misin valla jjxjxj
Ona daha çok var 😅
Tabi her şey sırayla 😂😁😁
Benimle çıkar mısın yok artık, aynı mekana iki kez gidip oturmuşsanız çıkıyorsunuzdur işte
Sevgili olalım mı demek bir nevi eski dilde
Şimdide her konuştuğumuz kendini sevgilimiz saniyo jsjsjsjs
Evet o yüzden gelmeli 🤣
ya ya ya
bir sefer kızın birine dedim nereye çıkıyoruz kaçıncı kat gibi beni kafalamıştı ben davet ediyorum kahve içelim mi? yemek yiyelim mi?
ama evet gelmeli
Pratikye de flörtlük daha basit ama işte ne olduğunu bilmiyorsun kasklddk sevgilicik, sevgili ama yarım ekmek, sevg-, sev ya da sevme… Karmaşık şeyler
Şimdi 2 çay içelim mi desek bir yerleri şişiyor üstüne birde sapık yaftası yiyoruz Neden kızlara çıkma teklifi edelim ki?
ah eski masallar gıbı oldu yasananlar guzel olurdu sma o masalı yaşıycak prens ve prensezler az kaldı🫶🏿
Gelmeli. Bu belirsizlikten çıkmalı. İlişkiler netliğe kavuşmalı
Çıkma teklifi gelmesede adının koyulduğu bir sohbet geçmeli. Belirsizlik kötü bir şey.
Gelsin, kimin eli kimin cebinde belli olmuyor böyle : )
Halen daha ediyorum ki , flört falan filen bize ters ağa
Vaybee evettt vardi simdi hersey paldir kultur
Çıkma teklifi hiç doğru bulmadım sevmedim
Sevgilim olur musun doğru soru
Gelmeli tabii. Hatta çıkma teklifini evimin önüne benzin dökerek yazmalı 😂
Şimdi ne diyorlar ki 🤨
olaya benim uzaklık şaka değil 😂
sevgili olalımmı diye sorulsa daha iyi değil mi neden saçma çıkalımmı kelimesi gelsin ki
Geldi ama fırsatım olmadı, fırsat olmavarkende teklif gelmedi ne yapalim
eskiden hiçbişey kalmadı ve her şey çok kötüye doğru tepe taklak gidiyoruz

HAsretle şu kartların döneceği günleri bekliyorum :D ama buyuk ihtimalle artık uygulaması falan cıkar :D
Ben eskiden de etmezdim komik gelirdi 😅
maalesef ama Şu an biraz sohbet muhabbet el ele göz göze sonra öpüsme sevisme sevgiliöiyiz degilmiyiz bellı degıl öyle maalesef
Çıkma teklifi mi benimkisi bilmiyorum, fakat ilgim olanlara hiç çekinmeden hoşlandığımı dile getiririm.
Gelsin ya.. bir de şey geri gelsin ayrılık mesajlari sabah bir uyanıyorsun herif yok jsjs
Bende kalkmadi ki daha. Yani ben kalktigindan beri kimseyle cikmamis da olabilirim 😅
Daha eskiden " arkadaşlık teklifi" vardı. Çıkmak mıkmak bilen yoktu. Şimdi "one night stand"
Gelmeli ya ben eşimle hala flört ediyoruz sanıyordum tak diye evlenme teklifi aldım akdkskd
Gelemeli ben boyle birsey anlamıyorum kim kiminle ne zaman daha resmi olur iliskiler
şimdi sormuyoruz takılırken yiyişmeye geçiliyor sonra gerisi geliyor
Hahaha hayır gelmesin
Evet geri gelsin bu nedir yaaa ahahahhah
Çıkma teklifi yeminli olmalı.😆
Gelsin bakalım.
şu an nasıl ki
Gelmeli şimdi eskiden eser kalmadı 😅
Gelmeli herkes rengini belli etsin😀
hala cıkma teklifine devam ediyorum
Adı üstünde eskiden. Peki neden böyle olduk?
Bence gelmeli ama eskisi gibi olacaksa aşklar
O zamanı da değerlendiremedik
Evet gelmeli
Gelsin ya herkes net olsun
bence de gelmeli flört olayı kaldırılmalı
Gerek yok gibi
Şimdide şey var biz şimdi neyiz 😁
Evet desek gelecek mi
Gelmeki aşkı
Benimle çıkar mısın? Nereye ağaca.😄😄
Gelmeli
Evet geri gelmeli