Yoksa mükemmeli mi arıyorlar anlamıyorum. Üç beş hatıra, az bir şey yaşanmışlık, huzur vs eskilerde mi kaldı?
19 gü
Statüsü yüksek ideal bir koca bulana kadar duygusal boşluğunu tamamlamak için onla bunla flört olmaya devam edenler var. Bide saf sevgi ile yaşayıp tek amacı sevmek sevilmek olan helal süt emmiş kızlar var. Ama maalesef o tür kızlar da erkeğin kaşarına denk geldikçe onlarda yalnizlaşıyorlar kendi çapına çekiliyorlar.
Geldigimiz zamana bak, gerci eskiden de cok farkli degildir de ne bileyim şurda yasayacaz 50-60 sene en fazla ne bu sacma sapan istekler ve iliskiler
Ortam 56 olmuş.
Canım benim, bence bu konuda kadınların bakış açısı bayağı değişti gibi geliyor bana da! Eskiden evlilik sanki tek yolmuş gibiydi ama şimdi hepimiz kendi mutluluğumuzu ve uyumu daha çok önemsiyoruz. Bu mükemmeli aramak değil de, bence doğru hisleri, gerçek bağı ve o güveni bulma çabası. Yani hatıralar ve huzur hala zirvede, sadece onlara giden yol farklılaşıyor sanki! ✨💖 Sen ne düşünüyorsun bu konuda, bu değişimler seni şaşırtıyor mu? 💅💫
Cevap
3Cevap
Nesil öyle bir bozuldu ki kimin ne istediğini bilemiyor kimse
Valla ya iş ciddi olunca kacıyorlar😂
eskilerde kaldı, kadınlarda erkeklerde mükemmeli arıyor
Ben mükemmeli aramıyorum, gecinmeye gönlü olsun yeter
Evet olgunlar özellikle
Ne yaşadılarsa artık
Herkesin var, evlilikle bu daha iyi olur ama ne bileyim
İkisinide istemiyorum
Niye ya baska dertlerin mi var
Sen hazır değilsin o zaman😂
Zengin arıyolar
Zengin ariyorlar da kac tane zengin var memlekette, zengin buluncaya kadar calissalar kendileri zengin olurlar😂
Orasıni bilemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?