• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kadınlar neden eskisi gibi evliliğe sıcak bakmıyor?

beyazorkidem
beyazorkidem Takip Et
Master Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
39
Yapay Zekaya Sor

#orkide

#beyazorkidem 😘

Evlilik Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadinin parasi ve kariyeri varsa evlenmek sacmalik. Cunku erkekler kadin calissada evdeki is yükünü paylasmiyorlar ve yine kadina kaliyor. Ev isleri, yemek, ütü, cocuk bakimi kadinin meslegi olmasina ragmen yine kadinin ustunde.

Erkek ise baktigimiz zaman artik boyle bir durumda cok bir işe yaramiyor. Evde sadece biri dolasiyor. Hemsire kadin arkadasim bu yuzden bosandi ben evliyken de yalnizdim diye.

Diger kadin arkadaslarda cocuk olmasa bosanirdim o kadar yorgunum ki kendisi isten eve geliyor ve baska sorumluluk icine girmiyor ve bana da iş çıkarıyor coraplar yerde, ictigini yedigini götürmez, makineye atmaz. Ev ne halde, ne yemek yiyecegiz cocuklar ne halde ne yiyecek hiç umurlarinda olmuyor. Eskiden kadin tutuyordum yardimci olarak artik ekonomiden dolayi bunu da yapamiyorum diyen calisan kadin arkadaslarim cok fazla.

Bende bu yuzden evlenmiyorum. Sorumluluk bilinci olmayan, yemek bilen, temizlik bilen erkekler az. Bilseler bile evde kadin olunca cok yapmiyorlar. Ne yalniz yasayan, her isini kendi yapan bekarlar gördüm evlenince hicbiri kalmıyor. Bunlardan biri de eniştem.

Ablamin evlenme sebeplerinden biriydi her isini kendi yapıyor, bekar hayatini uzun yillar yaşamış, yemek, camasir vs biliyor diye. Ama evlenir evlenmez olmasa da zamanla eniştem evdeki yaptigi, isin ucundan tuttugu seyleri de yapmaz olmus. 3 yillik evliler.

Eniste cocuk istiyormus ablam bu yuzden yanasmiyor daha da yukum artacak diye. Yani bende her seyde yalniz kalacaksam, evde sadece bir fazlalik olacaksa ve bu fazlalik bana yük olacaksa bende istemiyorum evlilik. Evlilik bu degil, olmamalı. Evlilik birine yük olmak olmamalı.

Istememe sebebim bu yani. Herkes yardimci tutamiyor ki kimse kimsenin pisligini parayla da olsa temizlemek zorunda da degil. Herkes kendinden ve kendi olusturdugu daginiklik ve pislikten sorumlu olmali.

Herkesinde annesi kaynanası yaninda olmuyor. Acıkcasi annemin gelip yardim etmesini, torununa bakicilik yapmasini istemem. Kadin yıllardır bizi buyutmek icin cabaladi, evi cekip cevirdi. Tam buyuduler evlendiler, bir rahatima bakarim diyecek kadin.

ben çalışıyorum diye esim yardim etmiyor diye anne yemek yapar misin, temizlik yapar miyiz, torununa bakar misin vs diyecegim. Bu da dogru gelmiyor. Kadin rahat etsin, bu eşimin annesi icinde gecerli. Bizi buyuttuler artik hala mi pisligimizle, yemegimizle uğraşsınlar? Bunlari bizim erkekle beraber "ortaklasa"yapmamiz lazim. Ama bu ulkede de bunu yapacak erkek yok ne yazik ki. Varsa da denk gelmek önemli. Bu da düşük bir ihtimal. Samanlikta igne aramak gibi.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• şekersizbal53
    şekersizbal53 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    10 ay

kızların hepsi demiş ki kadınlar da çalışıyor eee aq bunun cevabı bu mu sen bir erkekle sadece para kazanıyor çalışıyor parası var diye mi evleniyorsun sırf bu sebepten mi birliktesin bu anlama geliyor bu yani biz paraya maddi duruma bakarak erkek seçen bu yüzden evlenen ezik ve asalak insanlarız şimdi bizde çalışıyoruz gerek kalmadı demek oluyor bu kendu aileni kurma isteği, bir erkeğe aşık olma sevme duygusu, çocuk sahibi olma anne olma duygusu, neslini devam ettirmek vs. gibi nedenleriniz olmadı mı hiç sadece para mı her şey yani evlilik ve erkekle dünyaevine girmek sizin için paradan dolayı öyle mi e öyleyse kadınlar paraya bakar paragözdür dediğimizde ağlamayacaksiniz

0
    0 Yorumla
  • Mmmmusicman
    Mmmmusicman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl

Kadınlar?, soru size. Haydi bakalım. Pamuk eller klavyeye, cevaplarınız biriksin. Ben de çamaşır leğenin içindeki suda, portakal kabuğumu yüzdürmeye devam edeyim. 2 tane yolcum var içinde, beklemesinler. (Çekirdekli üzüm)

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

53

Cevap

58

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Evlenmeden her şeyi yaşıyorlar zaten gerek kalmıyor ve evlenince bir esaret altına gireceklerini düşünüyorlar korkuyorlar aşırı derecede özgürlük düşünürler.

2
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.

Bence bu zamanda kadınlar daha istekli evlilik için

2
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.

Selam gadası 🙃

Güven ve geçim sorununu dert ediyorlar.

1
    0 Yorumla
  • YarabantlıRakıŞisesi
    YarabantlıRakıŞisesi Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    +1 yıl

Aldatılmanın ve seçeneklerin çok olduğu bir dönemdeyiz. Herkes en iyisini seçme peşinde ama en iyisi sandıkları kötü çıkınca güven kırılıyor. Sonrasında güven duymak için çabaladıkları kişiye yanlış davranıyorlar ve döngüye giriyorlar. Sonra suç doğru olan adamlara atılıyor veya adam kalınmadı deniyor. Adam bol aslında ama tercihleri adam olmayanlardan yana oluyor. Sebep bundan ibaret.

2
    0 Yorumla
  • Lifeisnice
    Lifeisnice Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Eskiden kadınların geçinmek ve güvenlik gibi birinci derece ihtiyaçları için erken yaşlarda evlenmeleri gerekirdi. Şimdi kadınların eli ekmek tutuyor baba evinde yük görülüyorlar. Evlenmeleri için de geriye iki neden kalıyor. Ya aile kurma sevgi ihtiyaçları ya da statü atlamak saygınlık kazanmak... Bu ikisinden birini sağlamadığı sürece evlenmelerine gerek yok.

Şimdi bazıları biyolojik saat bilmem ne diye ziplamasin. Eskiden kadınlar cocugu da yaşlanınca kendilerine baksınlar diye bol bol dogururlardi. Şimdi herkesin yaşlılığı da ekonomik yönden güvencede. Çocukların bakacağının garantisi de yok. Anne olmak için de nedenleri azalıyor. Yeni dunyanin çocuk sartlarina girmeye zaten gerek yok.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hayatı paylaşmak için değil, kurulu düzeni olsun diye evleniyor çoğu erkek ülkemizde... Kadın çalışsa bile yine ev işlerini o yapsın istiyorlar. Erkek bir salata yapınca çok yardımcı muhteşem eş oluyor toplumun gözünde. İstisnalar vardır ama gözlemim bu yönde.

Benim hiç erkek arkadaşım olmadı, beni sevdiğinden değil düzeni olsun diye evlenecek bir erkekle evlenmektense ömrüm boyunca seve seve bekar kalırım. Gerçi yaz sonunda İsveç'e taşınıyorum, İskandinav erkekleri bu kafa değildir, oradan biriyle gerçek bir aşk evliliği yapabilirim.

2
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Kadınlar artık maddi güce sahip olmaya başladılar bu yüzden bir erkeğin kahrını çekmeyi göze almıyorlar çünkü bizim toplumumuz ataerkil düşünce yapısı ile kadına sahip olma adı altında baskı ve eziyet eden bir kültüre sahip.. çoğunlukla.

2
    0 Yorumla
  • Neyapacaksınkiiiiii
    Neyapacaksınkiiiiii Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Yeni nesil biraz korkuyor evlilikten, özgürlüğümü kaybederim düşüncesi oluyor, sorumluluk almak istemiyorlar. Çevrelerinden kötü evlilik yaşayanları görüp soğuyanlar da var. Yanlış insanlarla birliktelik yaşayıp, güven problemi oluşan kişiler de var. Sebep çok aslında...

2
    0 Yorumla
  • senbirkelime
    senbirkelime Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.

Çünkü evlilik bağının temeli sadakata bağlıdır bu da günümüzde pek mümkün değil ki artık kadınlar kendilerini bir eşya gibi sağa sola sürüklenmesini istemiyor ki doğrusu da bu bunu da yapmak için eğitim gerekir ee oda ülkemizde malum yani normal

2
    0 Yorumla
  • yfarawayy
    yfarawayy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Bakmıyor değil bakamıyor;

sevip seveceğin insanla denk gelmen zor hadi denk geldin diyelim uygun şartları ayarlamak zor, Türkiye’de yaşarken ekstra zor.. Artık iletişim kolay, insanlar kolay; çoğunluğunda, o olmazsa başkası olur fikri de olduğundan istemiyorlar birine bağlı kalmak.. Kadın nezdinde değil bunlar tabii genel olarak insanlar böyle.

1
    0 Yorumla
  • BenKalenderMeşrebimm
    BenKalenderMeşrebimm Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Eskisi gibi illa evlenilmeli gibi bir düşüncesi olmadığı için. Eskiden (bizim zamanda) öyle büyütüldük, öyle gördük, öyle bildik. Şahsen ben okuldan mezun olunca, iş de bulunca, sıra evliliğe geldi diye programlanmıştım. Evlenmeyip de ne yapacam gibi algım vardı 😄

1
    0 Yorumla
  • -Afroditimsi
    -Afroditimsi Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Günümüzde erkeklerde çalışan kadın istiyor artık. Hem çalışıp hem ev işi çocukta olunca hepsine aynı anda yetmeye çalışıp çökmeyecek kadın yoktur üstüne yardımcı olacak eşler bence eskiye göre fazla olsada yinede çok olduklarını düşünmüyorum. Ayrıca sülalerin saçma sapan insan barındırıp onların abuk subuk davranışlarına katlanmakta insanı yıpratıyor. Bu sebeplerden ötürü evlenmek istemeyiyorlardır

2
    0 Yorumla
  • Ildır35
    Ildır35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 56 , eic 96%
    +1 yıl

Dinin ön planda olduğu ülkelerde kadına ikinci sınıf, köle gözü ile görülür.

Evliliğin bütün yükü kadına yıkılır.

Erkek kendine hizmetçi arar.

Bir elinin altında dursun arada da kaçamak yapayım kafasına sahiptir.

Böyle bir düzende kadının evlenmesi akıl karı değildir.

1
    0 Yorumla
  • AaBaCaDde
    AaBaCaDde Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl

Evlenecek Erkek yok gibi...
    Haberler misal, kadin cinayeti, Kadina siddet vs.
    Bi yandan ekomik özgürlügünü kazanan bi kadin, kolayca bundan vazgecmeye bilir
    Ayni zamanda yasadigi hayattan ödün vermek istemeye bilir
    Türkiyede Ekonomik durumda bundan biridir muhakkak ki

1
    0 Yorumla
  • bafiabi
    bafiabi Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 91%
    +1 yıl

Hemen her evlilik ihanet ve şiddet içeriyor
    Benim gibi ihanete şiddete karşı olan sadık tiplere de anca kanka muamelesi yapılıyor. Bir çok magazin malı allı güllü motorlar (bu tabir bana ait değil, alıntı) burada hacı kızı pozunda
    Çarpık rezil bir hayat sistemimiz var işte

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evlilik gibi şeylere inancım yoktur.

İnanmadığım şeyler hakkında da bir şey söylemek anlamsız olur, zaten o evlilik safsatasına inananlar 😂😂😂 varya işte onlar saçma sapan fikirlerini söylemişler işte. Daha bundan saçma ne olabilir ki...😂😂😂

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ahah kadınlar mı sıcak bakmıyor? 30larda 40larda bekar ve dullar dolu piyasa 20liklerde ablarınından ibret almıyorlar ama Şu an tazeliklerinden ve şeytanın verdiği kibirle ablalarının sonunu yaşayacaklar... asıl erkekler sıcak bakmıyor artık..500 bin lira para vereceğime gider yüksek lisans yaparım yurtdışında diyor ya da yurtdışından kız bulurum 1000 tllik yüzükle evlenirim diyor...

1
    0 Yorumla
  • __MütefekkirSeyyah
    __MütefekkirSeyyah Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Ekonomik rahatlık, bir erkeğe muhtaç hissetmeme, bir erkeğin sorumluluğunu almak istememe..

Çocuk yapma isteği de yoksa, evliliği aklından bile geçirmiyorlar..

#Vesselam

3
    0 Yorumla
  • ZırhıPaslıKahraman
    ZırhıPaslıKahraman Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Çünkü sosyal medyanın da perçinlemesiyle serbest piyasa iyice serbest hal aldı. Herkes iyinin de iyisi ile denk gelirim belki deyu geziyor ortalıkta. Çoğu insan ağır derecede maymun iştahlı. Şahsi görüşüm budur.

1
    0 Yorumla
  • MuscleKing_T
    MuscleKing_T Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

İnsanlar artık eskisi kadar sorumluluk almak istemiyorlar. Bir de bu dönemde çok fazla aldatma gibi olaylarda yaşanıyor. Buna bir de özgürlük kısıtlanması durumu da eklenince evlenmemek için sebepler zaten oluşmuş oluyor

1
    0 Yorumla
  • _Ćamdànnesneé_
    _Ćamdànnesneé_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Kendi açımdan cevap verirsem içimde bi tedirginlik oluyor hep neden bilmem. 2 yakın arkadaş boşandı. Ve benim hayatımda ciddi anlamda aşk sevgi denen bir şey de olmadı. Yani sağlam olsun istiyorum ama bir yandan da değmeyecek korkusu var.

1
    0 Yorumla
  • Uçanbalonlukız
    Uçanbalonlukız Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 89%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.

Bilemedim.

Benim dusuncem sevdigin sevildigin biriyle evlilik muazzam olur ki bunu surundurmek yersiz.

İstemeyenler ya sorumluluktan kaçıyor ya da güvenmiyor

1
    0 Yorumla
  • johnyx
    johnyx Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.

Sorumluluk alacak olgunluk yok,

Beceri, bilgi ve kabiliyet yok,

Zora gelmezler,

Eli işte gözü oynaşta,

Sosyal medya,

vs.. birçok etken sonucu evlenemiyorlar.

1
    0 Yorumla
  • BurakBeyDiyeceksiniz
    BurakBeyDiyeceksiniz Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

Bu kadar kadına şiddet, cinayet olursa neden evlensin ki kadın?
    Ölmeye, dayak yemeye mi hevesli?
    Kadının tek derdi mutlu olmak.

3
    0 Yorumla
  • JemBey
    JemBey Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Ahlâk kalmadı ki... Önceden özel şeyler bu kadar ulu orta değildi, şimdi öyle değil ki, aileler bile çocuklarını salmış ne yapıyorlar ne ediyorlar bir haberler...

1
    0 Yorumla
  • SalvioHexia
    SalvioHexia Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 82%
    +1 yıl

yanlış ilişkiler insanlarda genellemelere yol açtı
    bu yüzden güven duygusu kırıldı
    onun için insanlar evliliğe sıcak bakmıyorlar

2
    0 Yorumla
  • Burannnn
    Burannnn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

Genel olarak Evliliğin kadınla erkekle alakası yok.

Evlilik arık lüx bişey oldu imkanlar kısıtlandı.

1
    0 Yorumla
  • Gamsızzbey
    Gamsızzbey Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Kişinin yaşadıkları yaşamlarıyla alakalı canı yanan bir kadın 2. evlilikten korkar hani derler ya sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer diye

1
    0 Yorumla
  • MasterCHO
    MasterCHO Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

Özgürlüğün kısıtlanıp üstüne bir çok yükün binmesi ve bekarlıkta ki hayatın geride kalması kadınları korkutuyor.

1
    0 Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

ortada evlenmeye değecek ne Kadın nede Erkek pek kalmadı sanırım iyilerini temiz 2. el oto gibi piyasadan topladı birileri ya da üretimden kalktılar

1
    0 Yorumla
  • heyybenesra
    heyybenesra Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Sadece kadınlar değil , bence artık erkeklerde evliliğe sıcak bakmıyor maddi olsun , güven duygusu olsun bunlardan sanırım.

1
    0 Yorumla
  • Busonolsunt
    Busonolsunt Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Ekonomi kötü yemiyor elalem ne der diye bir dünya borçla evlenip mutlu olmak diye bir şey zaten yok sonra bir de boşanmaya uğraş

1
    0 Yorumla
  • Coffein
    Coffein Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Bence kadınlar evlenmeye ve evde oturmaya meraklı, adamların üzerine yük bindiğinden onlar kaçıyor 😃

1
    0 Yorumla
  • Lemean
    Lemean Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Çünkü kendimiz zaten mutlu yaşıyoruz. Bizi daha mutlu edecek bir erkeğin varlığına inanmıyoruz.

2
    0 Yorumla
  • obiralfa
    obiralfa Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınların çoğu erkeklere sıcak bakmıyor. Yalnızlığı seviyorlar.

2
    0 Yorumla
  • nağmeyusracglyn
    nağmeyusracglyn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Kim ne derse desin kadın doğru kişiyi bulduğunu düşündüğü an evlenmek ister bence

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Yeni nesil insanlarının olgunlaşması geç baya eskiden 18 yaşa girer girmez evlenir 20 yaşında çocuk sahibi olurlardı

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Beğenmeyen arkadaşlarda olgunlaşmamış 😅

Yorumla
  • olasılıklararenedak
    olasılıklararenedak Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

O kültür yavaş yavaş yok oluyor. İnsanlar değişiyor. Evlilik bir gelenektir.

1
    0 Yorumla
  • Üyeadıalmadım
    Üyeadıalmadım Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Yeterince zenginini bulunca yeterince sıcak bakarlar sen merak etme 😊

1
    0 Yorumla
  • varrohincco
    varrohincco Takip Et
    Guru Yaş: 87 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Daha iyi böyle bakmasınlar zaten görmüyorlqr bakmasinada gerek yok bence

1
    0 Yorumla
  • EndlessNameless_
    EndlessNameless_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 95%
    +1 yıl

Neden evlenelim ekonomi çökmüş kadına şiddet artmış

1
    0 Yorumla
  • Adamsandıkbotçıktın
    Adamsandıkbotçıktın Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Eskiden anneler kızlarını evlendirmek için büyütüyordu. Değişen bu.

1
    0 Yorumla
  • Miyaff1
    Miyaff1 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Eski güveni kendilerinde göremiyorlar , eskisi kadar insanlara anlayış da gösteremiyorlar.

1
    0 Yorumla
  • primadonna_girl
    primadonna_girl Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Kendi parasını kazanan kadın erkeği napsın yani. Sevgili olsa yeter.

1
    0 Yorumla
  • FelFire
    FelFire Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Gayet bakıyorlar, yalan o bir kere hayatım. 🤣

1
    0 Yorumla
  • _Daphnee_
    _Daphnee_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Güvenilecek adam yok çünküsü gerçi vardır da kafamın uyduğu güven veren adam yok diyeyim sjsj

1
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.

cunku evli erkekler daha iyi imkanlar sagliyor :)

1
    0 Yorumla
  • Yecüc_Mecüc_7979
    Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl

Güvenleri ve inançları yıkıldı ondan…
    Rahat ve özgür olmak işlerine geliyor.

1
    0 Yorumla
  • anlatanlat
    anlatanlat Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

çünkü kadınlar bir çogu nasıl acıklayacagını bilemedigi için evlilige yanaşmıyor

1
    0 Yorumla
  • zodyaklısamara_
    zodyaklısamara_ Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 78%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Çünkü artık kadın istese bile erkekler evlilikten kaçıyor

1
    0 Yorumla
  • Dördüncümurat4
    Dördüncümurat4 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Kendi ayakları üstünde duran bir kadın evliliği istemez

1
    0 Yorumla
  • karsiyakaliali
    karsiyakaliali Takip Et
    Master Yaş: 61
    +1 yıl

Artık kadın da erkek de özgür. Evlenmeden birlikte yaşamak daha çekici geliyor. Etik değerler de azaldı.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çevreden dolayı yani aldatılma, şiddetten, geçimsizlikten

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

20 yaşındayım evlenmeyi çok istiyorum sevgilim işini eline alsın evlenicem 🥰

1
    0 Yorumla
  • пσтнıпɢʟσƨε
    пσтнıпɢʟσƨε Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

Artık erkekler evlenmek için çabalıyor kadınlar geri çekiliyor

1
    0 Yorumla
  • uludağuniversitesi
    uludağuniversitesi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    +1 yıl

Sen öyle san , onlari alan erkek yok, çünkü seks artik kolay, seks olunca kadını ne yapalım bunun için varsiniz zaten , her gün aynı pilav yenmez

1
    0 Yorumla
  • kabalak2001
    kabalak2001 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 90%
    +1 yıl

Ne kadınlar kadın, ne de erkekler erkek artık

0
    0 Yorumla
  • efkarlııııı
    efkarlııııı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 96%
    +1 yıl

Neden ben de merak ettim :) kızların görüşlerini okuyacağım aydınlanırız belki :)

0
    0 Yorumla
  • Sonasil_34
    Sonasil_34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Hani diyorlar ya çayı demlikten içerdik adam gibi adamla gezerdik şimdi çaylar sallama olmuş insanlar kardeşim olmuş demekki evlenecek insan çıkmıyor karşısına

0
    0 Yorumla
  • Lola60
    Lola60 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Tavsiye etmiyorum sahsen sevgili olup yine beraber yasiya bilirsin evlilik aski oldurur

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınlar neden eskisi gibi evliliğe sıcak bakmıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlar neden eskisi gibi evliliğe sıcak bakmıyor? 59 cevap verildi
Kadınlar neden evliliğe artık sıcak bakmıyor? 19 cevap verildi
Kadınlar eskisi gibi evliliğe sıcak bakmıyor mu? 122 cevap verildi
Günümüzde kadınlar neden evliliğe sıcak bakmıyor? 44 cevap verildi
Kadinlar neden evliliği önemsemiyor? 5 cevap verildi
Günümüz kadınları/erkekleri neden evliliğe sıcak bakmıyor olabilir? 77 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Karşı cinsi etkileme konusunda iyi misinizdir?
  • Birinden direkt ayrılabiliyor musunuz yoksa içinizin soğumasını mı bekliyorsunuz?
  • Şimdiye dek sosyal medya hesabınız hiç çalındı mı?
  • Birinden çok etkilendiğinizi anlamanın en büyük göstergesi ne sizin için?
  • Bebişler nasıl?
  • Hazır ürünler tüketirmisiniz?
  • PUBG mobile modlu mi modsuz mi oynuyor siniz?
  • En büyük kırmızı çizgin ne?
  • Günümüz ilişkileri öldürmüyor ama süründürüyor mu?
  • Cep telefonu şarj yüzdeniz kaç şu an?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨