Yani aslında bunun birçok sebebi var.
1- Elbette ki en önemli sebeplerinin başında güven geliyor. Bu kadar olay oluyor televizyonlara yansıyan. İlk seferde dünyanın en düzgün adamı. Sonradan en iğrenç olduğunu öğreniyorsun. Tam bir kaos
2- Başta aşk meşk ayağına bir şeyleri görmezden gelir insanlar. Sonradan güzel zamanlar geçince önemsemez olurlar. Bunları erken görünce vaz geçmeleri normal
3- Zamanımızın en büyük sıkıntılarından birisi maalesef maddiyat. Evet mutluluk için tek şart değil ama mutsuz olmaya sebep birçok şartı ortaya çıkarıyor ki şöyle düşünün. Çocuk olduktan sonra anne bir süre çalışmasa büyük sıkıntılar çıkabiliyor. Yani maddiyat olmayınca bunları böyle biz zamanda göze alamıyor insan.
4- Başka bir nokta ise bazı ilişkilerde çok kaba davranılmış olması bunu kadın kolay kolay atlatamıyor. Dolayısıyla çok temkinli yaklaşıyor
5- Defalarca aynı tip adamı görünce kendi ayakları üstünde duran kadın. Ya iyi bir ilişkim olsun veya takılır yaşamaya devam ederim diyor
6- Özellikle sosyal ağlar olmayan bir hayatı sunuyor insanlara ve herkes buranın büyüsü ile o hayatları istiyor. Olmayacağını geç anlıyor ama iş işten geçiyor.
7- Maalesef hemcinslerimin çoğu kadınlara sende çalışacaksın gözü ile bakıp ayrıca evdede kadınsın edası ile yaklaşıyor. Çalışan kadınlarda bence ev işlerinin çoğu erkek işi olmalı. Kadın fıtrat itibari ile naif. Bence erkek birçok ev işini yapmalı ki ben bekar olmama rağmen hala temizliğimi vs yaparım.
8- En önemli beklentilerden biride ilgi alaka şefkat. Bu konuda iki tarafta beklenti içinde. Ama erkek özellikle çalışan eşine daha çok ilgi alaka şefkat göstermeli. Zaten iş hayatı yıpratıyor. Yani bu noktada insan eve gitmek için can atmalı. Bunlarda olmayınca veya adaylarda göremeyince insan iyice vazgeçiyor
Daha sebepler yazılırda yazılır ama ilk aklıma gelenler bunlar.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence kısıtlanmak işlerine gelmiyor.. 😄
35 Yorumla- +1 yıl
😅 onu sevgiliyken de yaşıyorlar sonuçta
- +1 yıl
Ne kadar da hoş değil kısıtlamak.. 😄
- +1 yıl
Kısıtlanmamaları gerekiyor da ondan
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Teşekkür ederim hayatımm.. 💚
- +1 yıl
Rica ederim gözbebeğim 🖤
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir taraftan kadınlar aslında kendini kısıtlayacak bir adam istemiyorlar diğer taraftan artık evlilik taraftarı ülkede hiç kimse değil çünkü yani bir evlilik yapmak ne kadar para olmuş insanlar istese bile evlilik yapamıyor daha sonrasında kadınlar evlenmek istese bile adamlar evleniyor da herkes birbirini kullanıp atma peşinde ya çok erken evleniyorlar ya hiç evlenmiyorlar yani Türkiye’de evlilik sektörü bitmiş durumda şu anda kdjkdk
20 Yorumla
+1 yılBakmıyoruz çünkü başa bela almak istemiyoruz. Erkekler değil artık evlilikten biz kaçıyoruz çünkü daha adım atmaya gelmeden pişman ediyorlar. Bizde ağaç kavuğundan çıkmadık yani insan evlatlarıyız. O yüzden no marriage, forever celibacy canım! 😎
26 Yorumla- +1 yıl
Oha yürü be 😃
- +1 yıl
Çok yükseldim biraz ama bu ara böyle düzelcez inşallah bakalım 😄
- +1 yıl
Yok yok hemen R’ye takma :D güzel görüş
- +1 yıl
R değilim düşüncelerim aynı da fazla yükseldim sadece o yüzden öyle dedim 😄
- +1 yıl
Çok teşekkürler 😉
- +1 yıl
Rica ederim ✌️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Nasıl bakalım?
Erkekleri tanıdıkça hayattan soğuyorum jsjs52 Yorumla- +1 yıl
He bravo, ısıt ısıtabilirsen 😅 djsjs
- +1 yıl
Erkekler ne yapiyorki size
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKimseye güvenilmediği için olabilir
10 Yorumla
+1 yılGeçinmek için evlenmeye ihtiyaçları yok. Eskiden çalışmayan para kazanmayan kızlar baba evinde biryerden sonra yük olarak görülürdü o yüzden erkenden evlenirlerdi. Şimdi öyle bir sorun yok. Aile kurmak isteyeceği erkeği bulana kadar evlenmiyorlar. Kimisi de belli bir yaşa kadar hovarda gibi eglenip kendini bir enayiye yamamak istiyor tabi.
Yorumlarda bazı erkek üyeler herhalde bu tarz kadınlardan da red yemiş olmalılar ki evde kaldiklari için bu kızların agladiklarini yazmışlar. Burası Türkiye beyler, delikli boncuk yerde kalmaz. Üzgünüm ama sizin b*k attığınız kızlar sizden daha iyileri ile nikah masasına oturunca da kadınlar bizi adam yerine koymuyor diye zirliyorsunuz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın, erkek genel olarak evliliğe sıcak bakmama var. Genel olarak endişeler veya gerek duymama var. Erkekler daha çok korkuyor işin ucunda boşanıp nafaka ödeme var. Büyükler yaşlanınca kim bakacak diyor, bu lafı gençlerden de çokca duyuyorum, oysa en ufak bir yatalaksı durumda evi terkeder. Erkekler sigarayı bırakıyor, kızlar hep yükselen eğilimde artıyor sigara içme. Okuma vs asıl etken 15-20-25-30 vs ne kadar geriye gidersen evlilik oranı yüksek ve erkendir ama artık ekonomi de çok önemli fiyatı artmayan bir şey kalmadı, bekarken katlanılmıyor, evliyken daha zor. Eski ekomomik krizlerde fiyatı artmayan çok şey olurdu. Bir de kızlar cinselliği zaman ilerledikçe daha erken ve daha deyaylı öğreniyor onun da etkisi oluyor. Biraz takılmaca yapayım diyor sonra yaş geçti vs durumlar oluyor.
10 Yorumla
+1 yılAhahahaha Azizim, hep erkekler mi "eğlenmelik ve evlenmelik" diye ayıracak? Biraz da biz ayıralım diyormuşum. 😂
Eğlenemediğim bir erkekle evlenmek pek istemezdim. Yani evlilik düşündürecek nitelikte bir erkek samanlıkta iğne aramak gibi. Hemen hemen hepsine yakınının kafayı bozduğu yer belli. Yani düşünüyorum da böylesi evlensek de rahat durmaz. Hoş, sevgiliyken de rahat durmuyorlar. İstediğini yapsak ayrı dert, yapmasak yanımız sıra birilerini idare ediyorlar. Yani bunlardan koca mı olur diye düşünüyorum. Evlilikten soğuyorum. Hoş, kiminde tartışsan saygı bile kalmıyor. Küfredip duruyorlar, hakarete başlıyorlar. Hatta geçenlerde bir soruda da yazmıştı, biri. Ayrılmış ve bana ağır hakaret ve küfürler ediyordu diye. Yani evlenmek eminim ki isterdi en istemiyorum diyen bile ama işte adam gibi biri zor bulunuyor.
10 YorumlaBelli bir standarta ulasdikdan sonra, hayat arkadaslik edecek kisinin kisiliyi cok fazla önem kazanmakda, beni kisitlayan, saygili davranmayan, siddet uygulayan, maddi durumu benden düsük ayni dünya görüsünde olmayan bir erkek benim hayatima anca yük olur. Benim yanima yakisan bir erkekle ile yaslanmak isterim. Benim basarilarili kiskanmak degil benimle sevinmesini isterim. Ne yazikki saydigim nitelikte ki erkekler sayili az. Simdi ben mutsuz bir hayat sürmekde degilim, neden yanima yakisan birini alip hayatimi mag edeyim?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSanirim evet. Anne evi rahat oldugu icin kimse sorumluluk almak istemiyor gibi. Ben ozluyorum babamin evindeki rahatligimi. Annem herseyi hallediyordu. Ben sadece kendi bakimimla ugrasiyordum. Simdi planli yasamam lazim. Camasirlarin gunu var, evi temizleme gunum var. Hepsiyle kendim ilgileniyorum. Eskiden sadece annem trye tatile gittigi zaman ilgileniyordum simdi evle ilgili hersey benden soruluyor. Bide titiz bir psikopatim camlar kirlense uyku tutmuyor. Sonum ne olacak boyle bilmiyorum 🙄
10 Yorumla Ben güvenmiyorum 😂 ilişkilerde aldatma çok fazla oluyor maalesef. İlelebet süren bir ilişki bulmak imkansız oldu gibi bir şey. Bir gün evlenirsem anne olmak istediğim için evlenirim. Doğru kişi gözü ile baktığımız kişi herkese yürüyor maşallah 😂😂
23 Yorumla- +1 yıl
Aman ne evlenecezz yaa :D
- +1 yıl
shjshsk rahatlık of of :D bırakılır mı be
- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılTakılmalık/eğlenmelik arayanlar kadın erkek farketmez, iki tarafta da bu arayışlar zaten hep var.
Fakat artmasının sebebi, gerek medyada gerek sosyal medyada yapılan haberlerin olması. Her gün aldatmaca, kandırmaca konulu çeşit çeşit haberler okuyunca/duyunca herkes birbirine şüpheyle bakmaya, inancını yitirmeye başladı.
Halbuki çoğunluğun böyle olmadığı, hala dürüst insanların olduğu gerçeğine tutunursak, bu konuda da her şey yoluna girecektir.
33 Yorumla- +1 yıl
👏 yorumun alnı olsa da öpsem
- +1 yıl
@elininkörüsafiye Benzer düşüncelere sahip birini görmek güzel. Teşekkür ettim.
- +1 yıl
Bende benzer düşüncede birini görünce mutlu oluyorum. Rica ederim 👋🏻
+1 yılaslında sıcak bakmama sebepleri insanların artan boşanma geçim kaygısı ve geleceğin belirsiz olması
40 Yorumla
+1 yılHayır, bakıyor: Slav ve Batı Avrupa ülkelerinde, evliliğe Türkiye'deki gibi bir anlam yüklenmese de
o ülkelerin kadınları da en azından evlilermişçesine yaşayabilecekleri erkeklerle olmayı seçiyor.
Türkiye'deki kadınlarsa şimdilerde yalnızca yeterince varlıklı bir erkek bulduklarında evleniyorlar.20 YorumlaNasılsın yapsın evlenmek artik çok zor ekonomi yok kimse tek başına birseyler yapamıyor hadi herseyi birak erkeklerse sabır anlayış yok kavga küfür çok eskiden bayanın bir önemi var di ben üniversite bir evde kaldım zaman bayan birisi eve gelcegi zmaan kimse küfür etmez di kıyafetleri şort falan olmazdı simdi küfürü kızlara ediyorlar birsey olmaz diyorlar rahatlık var karışan yok niye evlensinler
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılGünlük ilişkiler bana göre değil, evliliğe daha sıcak bakıyorum, çünkü rahat gezebiliyorsun, istediğin yere gidebilirsin, kimse sana karışamaz.. Daha çok görüyorsun ne yaptığını ne ettiğini bilirsin... Sonuçta iki günlük sevmedik, ömürlük sevdik.. Bir ömür istiyorsan evlilik şart
213 Yorumla- +1 yıl
@Osi1696 ömürlük
- +1 yıl
@Osi1696 hergün biriyle gezecek değilim
- +1 yıl
@Osi1696 olmaz mı
- +1 yıl
@Osi1696 evet çok şanslıyım hayatımda @gülümserkene var😍
- +1 yıl
Kraliçemmm
- +1 yıl
Kadınım
- +1 yıl
Sağol bro
+1 yılBence gözleri açıldı, kimseye ihtiyacı ve muhtaç olmadığımızı iyi öğrendik😃ekonomi de yardımcı oldu bir yandan. Şimdi genellikle ya sevenler evleniyor ya da çevre baskısından kaynaklı cinsel birliktelikler için inşallah yavaş yavaş bunu da aşıcaz.
20 Yorumla
+1 yılGözü dışarıda olup aldatan erkekleri gördüğümüz için artık evliliğe pek sıcak bakmıyoruz
51 Yorumla- +1 yıl
Kısaca seks ve sevisme amaç artik
Bence Özgürlük Kadın Evlenmek Yerine Özgür Olmayı Seviyor Bunun Nedenleri Parasal Özgürlük Kendi Kazanıyor Kendi Harcıyor İstediği Kişiyle Özgürce Cinselliğini Yaşıyor Birisine Bağlı Olmaktansa Özgürce Yaşamayı Seviyor Kendi Düzenini Kendisi Karar Veriyor Daha Bir Sürü Neden Sayabilirim...
10 Yorumla
+1 yılNe kadınlar ne de erkekler evliliğe eskisi gibi sıcak bakmıyor. Etrafta görülen yanlış evlilikler ya da evliliklerde yapılan yanlışlar insanları evlilik fikrinden uzaklaştırıyor. Evlenen kişilerin "Aman sakın, yakma başını, vs." gibi sözlerini duyan, aldatmaların arttığını gören, anne baba zoruyla evlendirilen insanların evliliklerinden ki sevgisizliği ve mutsuzluğu gören biri neden evlenmek istesin ki?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar artık okuyor ve çalışıyor, hayatta kalmak için dağ ayılarına ihtiyaç duymuyor ve bu durum evlilik konusunda erkeklerin tadını kaçırıyor. Çünkü kimse arkasını toplamayan kişisel hijyenini ihmal eden ve hayatta kalmak için sahip olması gereken becerilere sahip olmayan angutlarla aynı evde yaşamak istemiyor.
11 Yorumla
+1 yılKadında erkekte eskisi gibi sıcak bakmıyor. Bunun en büyük nedeni ekonomik sorunlar ve sürekli artan şiddet vakalarıdır. Eskiden mutlu mesut olun derdik şimdi acaba geçinebilecek mi ya da şiddet görüp sonu ölüm mü olacak diye bakıyoruz. Trajik bir durum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şimdiki kadınların %70'i baba evinde yokluk görmüyor rahat büyüyor gözü açılıyor üniversite ortamında vs özgür ruhlu oluyorlar 28 30 yaşına kadarda hızlı yaşayıp hiç bir şey olmamış gibi evleniyorlar hatta evlenipte aradığını bulamayınca bosaniyorlar
10 YorumlaEvliliğe sıcak baksak ne olcak, bir hareketleri yetiyor soğutmaya. Bir de şu evlililerin bekar hayatlarını övmeleri yok mu 🤦♀️ biraz da maddi kaygılar var birde bazi erkeklerde kadının maddi geliri kendisine göre fazlaysa ego/gurur durumu var.
İster istemez her şey sebep olabiliyor. Yaş, kariyer, tahammülsüzlük gibi..
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bence çoğu halen sıcak bakıyor ama bazısı gerçekten dengini bulmadığı için bir kısmı ise kendini dev aynada gördüğü için öyle bir algı var. Oysa istedikleri Kişi olsa çoğu yalnızlığı anında terk eder hata koşa koşa. Gerçekten yapısal olarak yanlizlik İnsanı olan Kadin ve Erkek de var elbette ama az, itraf edilmese de sürekli bekarlık güzelemesi yapılsa da bence.
10 Yorumla
+1 yılEvliliğe sıcak bakıp bakmamak kişisel bir tercih. Ama genele bakarsak, evet. Şimdi daha çok kariyer odaklı kadınlar var günümüzde. İnsan kendi kendini idare edince de bir başkasına ihtiyaç duymadan yaşamak istiyor. Bu da çok tabii bir durum. Ben de aslında bu düşünceye soğuk bakmıyorum ama sevdiğim biri olursa şayet, evliliğe daha sıcak bakıyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıleğitimli bellı statuye sahıp ise yenı yerler goreyım yenı ınsanlarla tanısayım karıyerımde ılerleyeyım , zaten karsıma cıkacaktır zamanı gelınce dıyenlerın mantık tabıkı dogru ama un kurabıyelerı ıcın zengın bulayım evden kurtulayım baksın benı mantıgındakıler ıse ılk gordugu parası az bıraz olan erkegı kitleme derdinde.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıcak bakmıyorlar çünkü hemen hemen her kadının ssülalesinde kocasından dayak yiyen bir veya birkaç akrabası var. Evlenipte mutluyum diyeni gördünüzmü ben görmedim hepsi pişman. Birde sanki dul kadınla evleniyorlarmış gibi kızı bedava almak istiyorlar düğün olmasın diyorlar eee altın istenmesin diyorlar eee ev fiyatı şu kadar eeee. Evlenmeyin o zaman gidin ahırda yaşayın. Kimse kızını yerde bulmadı.
40 Yorumla
+1 yılbelki bakardım daha önce evlenmemiş olsaydım... Bu tür bir travma yaşandıysa tekrar zor geliyor insana ve korkutucu.
ama bilmeyen atlıyor kefal gibi onlara sözüm yok ahahahah
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın.. 💁♀️
Vallahi evleniyorlar sonra evlendiği gibi ayrılıyorlar hemen, çok garip. 😃
22 Yorumla- +1 yıl
Seda Sayan gibi 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılArtık evlilik dışı ilişkiler kanıksanmış ise ve kadınlar da ekonomik özgürlüklerini eline almış ise cinsel ihtiyaçlarını tabuları yıkarak evlilik dışında yapabiliyor ise ve bundan mutlu ise kadınlar evliliğe sıcak bakmayabilir.
10 Yorumla Bence bu daha çok günumüzde kadının odağını kariyerine çevirmesinden kaynaklı.
He tabi herkes kariyer yapmak peşinde değil ama böyle bir hava oluştu ve bu da yayıldı ama böyke olmayanlar da var tabi.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Sadece kadınlar için konuşmuyorum genelde herkes bencil. Fakat evlilik kurumu birlik olmayı gerektirir. Bencilliğin olduğu yerde de birlik olmaz. Bu sebeple sevgililikler de yürümüyor evliliklerde yıkılıyor.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar 30 kadar özgürce dolaşıp 30 dan sonra evde kalma paniği yaşıyor
14 Yorumla- +1 yıl
Yoo yaşamıyor
- +1 yıl
Artık erken yaşta evleniyorlar
- +1 yıl
Hayır artık herkes geç yaşta evleniyor
- +1 yıl
sonra evde kaldım diye ağlıyorlar :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen ben evlilik konusunda biraz kararsız biriyim. ilk olarak birisine güvenmek çok zor. Kafa dengi birisini bulup anlaşmak çok zor. Ekonomik olarak da zor dönemlerden geçtiğimiz için evlilik yakın zamanda düşünülebilir mi bilemiyorum
10 Yorumla
+1 yılGüven problemleri, evlendikten sonra hayatlarını istedikleri gibi yaşayamama korkusu, anne olmaya hazır hissedememe ve en önemlisi ekonomik sıkıntılar kadınları da erkekler gibi evlenmekten uzaklaştırdı
10 Yorumla
+1 yılEğlenme peşinde değilim ama evlilikten de korkmaya başladım son 1-2 aydır sorumluluk çok ve eş seçimi çok önemli o yüzden doğru seçimi yapamazsam vs. Gibi korkular baskın gelşyor zaman zaman
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. artık ne kadın nede erkekler evlenebilicek kişiyi bulucaklarina olan inançlarını kaybetmiş durumdalar, kimin gerçekten sevip sevmediğini anlamak çok güç
21 Yorumla- +1 yıl
yazımı beğenenler en kısa zamanda en hayırlı insanla evlenip musmutlu olsunlar 😊
+1 yılHiiiiiiiiiiç bakmıyorlar.. simdi yok ben bakıyorum falan diye bu görüşüme yorum yapacaklar ama inan ki sadece sözde öyleler sadece hiçbirisi bile sıcak bakmıyor 🤣
10 YorumlaKimseyle takılayım da amaan koy g0tune rahvan gitsin diyeyim kafasında değilim ama bir evliliğin sorumluluğunu da almak istemiyorum. Hem ayranım dökülmesin hem çay içeyim hesabı dmcksld
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılBazıları dediğin gibi takılmalı arıyor bazıları ömürlük arayıp bulamamış olabilirler. Bazıları artık sev bile yapmıyor bazıları da biliyonuz bekarlık sultanlık kafasindalar
10 Yorumla
+1 yılEvlilik ilişkiyi hızlı tüketme biçimi benim için. Zaten zar zor birine değer verebiliyorum, seviyorum niye içine edeyim..
Kütük/Soyadı değişiklikleri deseniz ayrı mesele.
Yeni bir aile daha ve onların da dertleri..
Yani aman aman.
Evlilik olmadan da ciddi bir ilişki yürütülür. Karşıtı olmamız takılmalık, eğlenmelik ilişki peşinde olduğumuz anlamına gelmez.
Hoş ve elbette bu sebeple de olabilir..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 962 cevap paylaştı. Özgürlüğün kısıtlanıyor sorumluluğun artıyor. Ywni işin içinde çocuk olmasa evlilik tamamen saçmalık.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Cahil kesim hemen 18 den sonra evlenmek istiyor. Okumuş aklıbaşında kesimde hayatını yaşiyor sonra evleniyor.
20 Yorumla
+1 yılBakanda vardır bakmayanda ama okul eğitim iş olanaklarına göre kadınlar artık evliliği eskiden olduğu gibi öncelikleri arasında ilk sıraya koymuyor
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBakıyor aslında da güvenmiyorlar kolay kolay ve sevmekten korkuyorlar..
30 Yorumla
+1 yılKadin erkek fark etmiyor herkes bi uzak evliliğe bu aralar sanki
O halde ınstagramda bu kadar düğün storysi nasil var sjsjsjsjsj10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılhep p*ç erkeklerin peşinden koşyolar sonra aldatılınca ya da terkedilince hepiniz aynısınız deyip aşka küsüyolar
15 Yorumla- +1 yıl
Aynen kardeşim çok doğru bir kelime söyledin evlenmeden altlarına yatar zaten ortadaki niyet belli sonra erkekler şerefsiz , sen o şerefsizliği yaparken ben evimde uyuyorum ben niye suclaniyorum
- +1 yıl
Abi neyin kafası sizde güzel kız seviyonuz aldatınca yok öyle yok böyle kadın milleti böyle dersiniz
- +1 yıl
Yapma Kübra ! İşte sorun bu kimi seveceğinizi bilmiyorsunuz nerde cool takılan biri var ona gidiyorsunuz cunki daldan dala zipladigi için o yolu seçmiş kimi niye seveceğiniz karar verin
- +1 yıl
Erkekeler bunu yapıyor doyumsuz olduğunuz için aile ve yaşadığın yerdeki toplum çok önemli benim etrafımda para göz kız yok sizi bilemem artık
- +1 yıl
Ne mutlu sana Kübra, doğru insanlar çıksın hep yoluna :)
Asıl erkekler sıcak bakmıyor evliliğe. Neden peki? Kadın dırdırı ve örf adet meseleleri yüzünden.
14 Yorumla- +1 yıl
Her kadın dırdır yapmıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar değil erkekler bakmıyor kadınlar istemiyormuş yapıyorlar altta kalmazlar hiçbir konuda biliyoruz bunu.
10 Yorumla Evlenenlerin halı ortada boynuz yiyip geri dönüyorlar baba ocağına. Çevremde hiç iyi evlilik yok cevabı bu kadar basit
11 Yorumla
+1 yılBencede öyle diye düşünüyorum masraflar en önemlisi de kendi gibi birini bulamamak falan artık iyice zorlaştı
10 YorumlaErkekler ve kadınlar artık eskisi gibi evliliğe sıcak bakmıyor. Gerek ekonomi olsun gerek güven olsun
10 YorumlaÇile çektirmeyen erkek arıyorlar onu bulmak da zor olduğu için biraz ileri yaşa kalıyor olabilir :D
10 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir bu, sevgilisi tarafından aldatılanlar soğuk bakar mesela ama güvenilir biri olsa hayatlarında evlenirler
10 YorumlaTersi en çok evlilik karşıtı olanlar erkeklerdir. Evliliğe zorlayan kadınlar var bu toplumda.
20 YorumlaÇevremde herkes çatır çutur evleniyor. Nereye sıcak bakmıyor aradığı gibisini bulan basıyor nikâhı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbaya bir yol aldıkları için hesap vermek istemiyolar sanırım ya da hesabını tutamadılar
10 Yorumla
+1 yılSıcak bakılıyor ama buna layık birisi olması lazım , yoksa gereksiz
10 Yorumla
+1 yılAkılları başlarına gelmiş seçici olmuşlar
Çünkü çoğu kadın gözü kör bir şekilde evleniyor10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devrin erkeklerine güvenip evlenilir mi sence? Sıcak bakmamamızın sebebi erkeklerin güvenilmezliği. Güvenip o yola giremezsek ancak dediğin gibi ilişkiler kalır geriye.
10 YorumlaKonustugum biri evlilik düşündüğünü söyleyince şaşırıyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım. Kadın erkek fark etmiyor kimse evlilik istemiyor
11 Yorumla - Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne