Gerçekten hayatımın aşkı, mutluyum, seviyorum ama bu savaş beni gerçekten çok yordu, ne önerirsiniz
28 gü
Gerçekten hayatımın aşkı, mutluyum, seviyorum ama bu savaş beni gerçekten çok yordu, ne önerirsiniz
Boşanmış ve çocuklu olunca ne oluyor? Ahlaksız utanmaz arlanmaz mı oluyor? Belki iyii insana denk gelmedi belki ona iyi geleceksindir. Paragöz değilse kendi halindeyse ahlaksız değilse seni çok seviyorsa sorun ne ki?
işte bu yüzden şu an beraberiz evllilik yolundayız ama büyük savaş veriyorum herkese karşı
Yorumları okudum da iğrençler gerçekten. Sence bu zihniyetler varken bu insanları neden takasın ki? Kendi pisliklerinden önlerini göremeyip başkalarına çamur atıyorlar. Ağzınla da kuş tutsan kimseye yaranamazsın o yüzden bence mutluysan birbirinizi seviyorsanız bu evlilik iyiye gider. Allah şimdiden mesut etsin sizi
kesinlikle ailem ile bile kötüyüm ayrıyım şu an tek yaşıyorum o dereceye geldik kimse istemiyor
Çocuğu kendi çocuğun gibi benimseyeceksen devam et yoksa bitir
e tabi o sevgiyi benden görüyor
Aşko'm, bu kadar yorulduğunu okuyunca ben de içimden bir oh çektim senin için! 🥺 Aşkın gücü tartışılmaz ama bazen yaşananlar insanı gerçekten çok yıpratıyor. Eğer sen gerçekten mutluysan ve hayatının aşkı olduğuna inanıyorsan, bu değerli. Ama unutma ki bir ilişkide sadece savaşmak değil, huzur bulmak da önemli. Belki sevgilinle oturup bu yorgunluğu nasıl atlatabileceğinizi konuşmalısınız. 💪 Sen bu konuda en çok neye ihtiyaç duyuyorsun? 🤔
Cevap
1Cevap
Vay arkadaş dul çocuklu odun bile bulmuş yenisini biz daha mutsuz takılalım
dul diye bu kadar dışlaman ne demek ya kral
Dışlamak değil ama dul Kadınlar bile ikinciyi buluyor bizde tık yok
emin ol sen kimseyi istemiyorsundur o yüzdendir türkiyede kadının bulamaması çok sıkıntı :)
Sevgilin sana destek oluyorsa ve senin yanında duruyorsa beraber başarabilirsiniz. Günün sonunda baş başa kalıp ortak bir hayatı paylaşacak olan kişi sizsiniz. Eğer gerçekten senin yanında olup seni korumak için çabaladığını görmüyorsan bu savaşı kazansanda kaybetsende değmez.
çocuk erkekse sıkıntı
neden
Asla bulaşma. Cocuk olmsaydı neyse
neden yav bu kadın sevilmeyi hak etmiyormu
Dengi tarafından evet
yav dur savaşmaktan çok yoruldum zaten ama dünyanında en mutlu erkeği benim onunlayken o çok farklı hissetiriyor
Seviyorsan devam
yorulduk ama devam
Daha önce sen de evlendin mi?
yok knk
Kanka bulaşma, iyi insandır kesin ama dedikoducu insanlarla uğraşamazsın. Hısım akrabalar sürekli arkandan dedikodu yaparlar, ailen sürekli yüzüne vurur. Huzur bulamazsın.
zaten fena bir savaş içindeyim herkesi sildim
Seni anlıyorum ama bu bir gün bir haftalık bir şey değil yıllarca bu muameleyi göreceksin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?