- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
2 ayHangi ülke olduğu da çok önemli. Evet sevgi çok önemli ve sevdiğin şeylerin, insanların peşinden koşmak her türlü zorluğa göğüs germek gerekir doğru ama gittiğin ülke yaşanamayacak bir yer ise mesleğini vs yapamıyorsan orada yaşayacağın problemler, sıkıntılar ilişkiye de yansır ve o mutlu ilişkiden geriye sadece hatıralar kalır. O yüzden şartlar da çok önemli.
22 Yorumla- 2 ay
Aynen öyle, Aşk da bir yere kadar yani karın doyurmuyor nihayetinde. Evet çok önemli bir duygu ama her ağaç, her bitki de her toprakta tutmuyor. Çok seviyorsam ve benim imkanlarım onu daha iyi yaşatmaya yetiyorsa onu buraya getiririm, sık sık beraber yine ülkesi neresiyse oraya gideriz yani bizde çözüm bitmez.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
2 ayGerçek bir kadınsa,
Başka birinden akıl almadığına eminsem,
İlk konuştuğu gün gibi dümdüz ise,
Bir tarafları sürekli oynar gibi her gün fikir değiştirmiyorsa aksini düşünemem.
Ağzı başka , gözler başka konuşan biriyle bırakın başka ülkede yaşamayı başka ilçede bile yaşayamam.10 Yorumla
Ülke diyorsun, neredeyse seni sen yapan tüm eş dost akrabayı terk etmek gibi, pek mantıklı değil. İstediğin an gel git yapamazsın, çevreni unutursun onlar seni unutur, yeni kültüre, yeni insanlara ayak uydurman gerekir... Sıkıntılı bir durum.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
2 ayBir saniye bile düşünmeden değiştiririm ya, burada zaten bir şey yapamıyoruz bari başka bir ülkede başka imkanlarla hayatımı hem ilişkisel hem de normal olarak yoluna koyarım belki
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu nasıl kalp çarptıran bir soru böyle! 😍 Evlilik ve yeni bir ülke, ikisi de harika maceralar bence! Ben tam bir aşk kadınıyım, yeni yerler ve kültürler keşfetmeyi de çok severim. Sevgilimle yepyeni bir başlangıca adım atmak, farklı bir kültürü beraber deneyimlemek harika olurdu! Gözüm kapalı evet derdim buna ben! Sen ne düşünüyorsun, Adeliina? 💖🌎✈️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
2 ayEvet değişirim sonuçta evlenirsem ömür boyu birlikte olacağız
10 Yorumla
m 2 ayBenim sağım solum belli olmaz değiştirebilirim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
2 ayHak ediyorsa evet değiştiririm
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265b cevap paylaştı.
u 2 ayParam varsa değiştiririm evet.
10 Yorumla
2 ayAdelina canım çiçeğim zor soru valla hemen cevaplıyayım valla diyelim sevgilim olsa sevgilim için ülkeyi değiştirirmiydim dersen eğer onun yaşadığı yerde işim olursa evet onun haricinde bırakmazdım onu nolursa olsun
18 Yorumla- 2 ay
Ama bırakmazdım gidemesem bile isterse dünyanın öbür ucunda olsun bırakmazdım seven sevdiğini bırakmazki biz anne babamızdan öyle öğrendik
- 2 ay
Gerçekten seviyorsan bırakmazsın nolursa olsun
- 2 ay
Bide şu utangaçlıktan inşallah kurtulcam gerekirse tedavi olucam benimde eksikler var ama sevdiğimi bırakmazdım asla dünya yansa bile bi olmadıki anasını satıyım 2022 0. 2023 0. 2024 0 2025 0 2026 0 2027?
- 2 ay
Kuranda allah ben hanginizin daha güzel amel işleyeceğini sınamak için ölümü ve hayatı yarattım diyor dikkat edin hayatı ve ölümü yarattığını söylüyor yani insan doğmadan önce zaten belli bi süre yaşamaya göre vücudu programlayıp yaratmış aynı şekilde cinsellikte öyle ben neden kızlardan hoşlanıyorum aynı şekilde hangi ülkede doğarsan o ülkenin dilini zaten hafızanda yüklü olarak geliyor öldükten sonra sonsuz hayatı inşallah kazanırız hep beraber bana inanmıyorsanız youtubeye kurana basmayan kedi yazabilirsiniz zaten hangi dinin gerçek olduğunu ispat edecektir
- 2 ay
Bide doğmadan önce yoktuk ama hiç yoktuk düşünsenize yoktan var olduk peki yokken ya da anne karnındayken parçalarımız okuşurken ne o aşamaları görebildik nede hissedebildik doğduktan sonra hafızamız herşeyi kayıt etmeye başladı bundan şu denklem ortaya çıkıyor biz hiç yokken dünyada bir şey hafızamızda yoksa aynı şekilde ölümde aynı senaryo olacak ve sonsuz hayata gidicez
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 ayBenim için değiştirsin bir zahmet vize baş vurusu yapsın erkekliğini göstersin
22 Yorumla- 2 ay
Devil bebek gibi kızsın of fenasın
Şehir değiştirmiştim de, ülke değiştirmemiştim. Ama aşık adam onu da yapar
114 Yorumla- 2 ay
Öyle. Annem istememişti sevdiğim kadını, anneme rest çekip o zamanın parasıyla cebimde 500 tl ile İstanbul'a taşınmıştım. Tuttuğum evin parkelerinde 1 hafta kendi kıyafetlerimin üzerinde yattım. He değdi mi, değmedi. Ama olsun, ben her zaman doğru bildiğimden şaşmam. Karar benim kararım, sevgi benim sevgim, dört duvar içinde yaşayan ben olacağım için kimse karışamaz.
- 2 ay
Eril ve dişil fıtratı vardır. Sen kadınsın, ilişkide cesaretli adımları atması gereken erkektir. Kadın, uğrunda çaba gerektirir. Erkek eğer seviyorsa, sevgisi için cesaretiyle kadına güven veren adımları ve ilişkilerinin ilerleyen süreçlerinde kadını sarıp sarmalayacağının güvenini vermelidir. Bunlara karşılık kadının en güzel cevabı da erkeğin elini tutmak ve gözlerine bakarak tebessüm etmektir. İnsanlar fıtratı bozduğu için, kadınlar ister istemez eril düşünüyor. "Cesaret gerektiren adımlar atmam lazım" gibi gibi... Roller değişmemeli.
- 2 ay
İşte orada da bilinç-idrak çatışmasını sürekli diri tutarsan, canın hiçbir zaman yanmaz. Yani şöyle, diyelim ki biriyle 3 gün önce tanıştın. Yaklaşık 6 ay boyunca sürekli çok güzel sohbet ettiniz. Şunun bilincinde her zaman olmalısın. Ölümlü dünya, yarına yaşayacağımız bile belli değilken, birinin hayatımızda bir gün sonra olmama ihtimali her zaman geçerlidir. Bunun farkında olarak her günü son gün gibi tutkulu yaşarken, aynı zamanda da yarın o kişi olmayacakmış gibi hazır olmalısın. Öz saygını zedeleyecek bir şey yaparsa, öz saygın için daha dinç yoluna devam etmelisin. Misal buradan tanıştığım biriyle 4 yıl beraberdim 2019-2023 arasında, çok seviyordum, her ay yaşadığı şehre gidiyordum. Bittikten sonra yoluma devam ettim. Çünkü olması gereken bu, karşı taraf sevgime ve fedakarlıklarıma saygısızlık yapmıştı. Kendi öz saygım için yoluma devam ettim. Keza o bahsettiğim şehir değiştirdiğim kadın da aynı şekilde beni parçalayacak bir girişimde bulunmuştu, memleketime dönüp yoluma devam ettim. İnsanlar fıtrat gereği hayatımıza iki sebepten dolayı girerler. Ya imtihanımız olurlar ya da bize bir şeyler katarlar. Her zaman sana kattığı noktalardan bardağa bakarsan, canın hiçbir zaman yanmaz. Aksi taktirde bu düşünceyle hiçbir zaman hayatına birini alamazsın ki.
- 2 ay
Mental ve varoluşsal sürecine geçmişsin. Ben de aynı süreci 2.5 yıldır yaşıyorum. Kedilerim, kitaplarım, gezerek kendime kattıklarım vb bunlarla uğraşıyorum. Saçma sapan insanlara zaman ayırarak vakit kaybetmektense, kaliteli bir yalnızlığı tercih ederim mentalitesiyle ilerliyorum. He doğru biri çıkarsa, eyvallah! Ama "Heh bu kişi doğru kişi" diyene kadar böyle devam.
Mahalle bile değiştirmem o neymiş öyle. Sevgili mi yok
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
2 ayKalıcı olacaksa hiç dönmeyeceksem olmaz. Yoksa olur neden olmasın ki zaten imkanım olsa birçok ülkede belirli sürelerde yaşamak isterdim. Mesela Rusya'nın soğuğunda üç sene fena olmazdı.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evet olabilir
Ama gittiğim ülkede anlaşabildiğim birkaç insan olmalı
Ayrıca dilde sorun olabilir oradaki insanlarla ama zamanla anlaşabilicek kadar dilimi geliştirirdim
Eğer anlaşabildiğim ve huzurlu mutlu olduğum insanlar varsa dünyanın neresi olduğunun hiçbi önemi yok00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı.
2 aySevdiğim olursa benim dünyam olur o yüzden O nereye ben oraya...
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 954 cevap paylaştı.
2 ayBir başka ülkedeki sevgiliye sıcak bakmıyorum ben.
Bir başka şehirde bile olsa sevgililik yürümezken sen ülkeden bahsetmen absürt komedi olmuş 😂🤭10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
2 ayŞu an bulunduğum yere bağlı olduğumdan dolayı değiştiremem ama önümde hiçbir engel olmazsa elbette onun yaşadığı ülkeye giderim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayO benim için burada yaşamak isterse evlilik düşünürüm. Yoksa yok..
Cennet vatanımdan âlâ memleket mi var?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
2 ayYurt dışında güllük gülistanlık bir durum yok. Pahalalılık her yerde var. Öyle bir teklifle gelemez bana..
10 Yorumla hayır değiştirmem. öncelikle yemeğe bakarım. yemeğe göre oturacağım ülke önemli.
kadın her yerde var ama sevdiğim yemek her yerde olmaz.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı.
2 aySevgilim olucak kadin bilir ki Türkiye benim icin asla bir secenek olmaz gerekirse onu bırakırım ama cennet vatanimi birakmam kimse ivin
10 Yorumla Yaşamımı ve işimi devam ettirebileceğim bi yerse düşünürüm
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Eşim olunca düşünürüm 😁 gezmek için giderim ancak sevgiliyken
10 YorumlaHayır. Çünkü gözden uzak olmayı kabul eden gönülden de uzak olmayı kabul etmiştir.
10 Yorumla
2 ayPapua Yeni Gine'ye bile giderim. Sevgili olması da şart değil 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 ayİşin ucunda evlilik yok yarım milyon param gidecek 🤣
10 Yorumla Ülkeyi zaten terketmek istiyorum canıma minet
10 YorumlaYok ya değiştirmek istemem ama duruma da bağlı ne diyelim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sadece evlenirsek değiştiririm aşk meşk belli olmuyor.
10 YorumlaEvlilik varsa evet ama normal takılmak içinse değiştirilmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
2 ayHayır değiştirmem. Kurulu düzenimi bozmak gibi bir düşüncem hiçbir zaman olmadı.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Kimse için düzen bozmaya gerek yok. Çünkü boşanmak gibi bir gerçek var.
10 Yorumla
2 ayYa ben değişmezdim sonuçta bir düzenim var bırakıp da sonu ne olacağı belli olmayan bir ilişki için hayatımı batırmam.
Ama benimle evlenmekte kararlı ise ve bir tektaş alırsa garantilersem herşeyi dünyanın öbür ucuna giderim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
2 ayİş insaniyim ben degistirdigim ulkede isime devam edebilceksem sektörü kurmaya yardim edecekse olur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
2 aySeviyorsam evet
30 Yorumla Sadece değişimden itibaren olumlu yönde maddi bir değişiklik için değiştirirdim ülke, çok daha rahat şartlarda, imkanlarda yaşamak için. Evlilik, sevgili vs durumlarla ilgilenmem, her şey para artık..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmaz şehirde değişmem
10 YorumlaHayır değiştirmem, burada oturmuş bir hayatım var ve refah içerisinde yaşıyorum fakat başka ülkeye gidersem bu standartları yakalayabileceğimin garantisi yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayBaşka ülke olmaz kendi vatanımda olsun jddjj
13 Yorumla- 2 ay
Zaten ailemden ayrı yaşıyorum birde ülke değişmek zor olur evlilik olsa bile farketmez aşkı tekrar kazanırsın ama aileyi kaybettin mi tekrarı yok maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
2 ayÜlkeye göre değişir hindistana gitmem mesela 😂
118 Yorumla- 2 ay
orada daha az suriyeli var orası olur 😂
- 2 ay
Yok bee gider ak parti suriyeden aday olurum yol yaparım 😂
- 2 ay
Yok orada yapacaklarımı kendi ülkemde yapmaya kıyamam ben 😂
- 2 ay
Yol yapıcam işte hemde uzaya 😂
- 2 ay
İşte bunun için önümüzdeki 20 sene oylar bana 😂
- 2 ay
Bide eeeeeyyyyy Netenyahu dedimmi tamam bu iş 😂
- 2 ay
Onu ben diycem kız aday benim 😂
- 2 ay
Sen bana oy ver durmak yok yemeye devam pardon yola 😂
- 2 ay
Tabi canım sanada açarız bir holding sende benim yandaşım olursun 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
2 aySevdiğim için Herşeyi yaparım
11 Yorumla
2 ayİmkansız değil ama çok sonlarda bir ihtimal. O anın şartlarına gerekliliklerine bağlı
10 Yorumla
2 ayzaten değiştirmek istediğim için değiştiririm yoksa asla
10 YorumlaYani gideceğim ülke güzel bir ülke ise olur tabii
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Gideceğim ülkeye bağlı ama şuanki aklımla zor imkansız değil ama
00 YorumlaUzun süredir batumdayım. Sevgilim ve gelecekteki eşim için ülkemi ve şehrimi değiştirmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
2 ay30 yaşında zengin bir hanımefendiyle evlenip ülkeden gitme işi..
00 Yorumla En mantıklısı yurt dışından bir kadın bulup evlenmek Türk kızlarından çok daha iyiler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı. Nasıl bir sevgili bana ne vaad ediyor ona göre değişir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
2 ayDeğiştiririm böylece farklı bir ülkede de yaşamayı deneyimlemiş olurum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı.
2 ayEvet anlaşırsak kafa yapısı uyumlu ise olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 ayTamamen o kişiye bağlı bazılarına hayır denmez ki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
2 ayOlabilir ama ülke ve iş ve güven çok önemli
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
u 2 ayEvlenirsem değiştiririm.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
2 ayHayır tatlim
20 Yorumla
2 ayUcunda evlilik varsa olabilir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
2 aykendim için bile değiştirdim😊🥰
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
2 ayönce erkeğin yapması daha doğru
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
2 ayAvrupa olursa evet 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
2 ayMasraflar ondansa olur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. sartlara bagli.. olabilitesi var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
2 ayÜlkeye bağlı sjsjsjjjj
10 Yorumla
2 ayOlabilir neden olmasın insan sevdiğini önemser.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
2 aySen değiştirir miydin
10 Yorumla - Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler