Sevdiğim kişi için ülke değiştirmek bir fedakârlık değil, sevginin doğal bir sonucu gibi. Eğer onunla olmak hayatımı daha anlamlı kılacaksa, yeni bir kültürü, ortamı ve yaşamı öğrenmek de o ilişkinin bir parçası olur. Ancak bu karar, sadece aşkın romantik yanına değil, pratik gerçeklere de dayanmalı. Sevgi büyük bir motivasyon, ama değişim her zaman gerçekçi bir plan gerektirir.
Ahahaha ebemde değişitirir okurken çok güldüm alemsin😅😅
Değişitiririm. Zaman geliyor ülke dışında uzun zaman geçirmek zorunda kalabiliyorum bu aralar öyle olmasa da. Uzun vakit geçirebilirim ve hayat kurabilirim düşüncesine de sık sık giriyorum bireysel anlamda da. Kaldıki evlenince pekala hayat sürerim.
Ne şehrimi nede ülkemi değiştirmem kusura bakmasın kimse için surdan şuraya gitmem isteyen kendisi gelsin, bende bitti artık fedakarlık dönemi. İşine gelene seven sever sevmeyen defolur gider cehennemin dibine.
Öyle yani neden degistirim alla alla nerden bileyim beni yarı yolda birakmayacak düzenimi bozamam ben bakıyorum herkes kolpa olmuş emin çoğu değiştirmez
değiştirmem yurt dışı olmaz zaten tercihim değil , ildışına da artık olmaz şehrim de olsun yakın olsun kurulu düzenimi artık bozamam kuramamışım zaten tam, birde hopp başa mı döncem yeterince savruldum ben yerim de iyiyim olan ilim de olsun aynı ildeysek olur oda ilini ülkesini değişmesin benim için buralıysa olsun diğer türlü hiç olmasın
Sevdiklerim de oraya gekedekse (ailem ve çok yakınlarım, olabilir) ama ülkeye de bağlı.. 🙈 Gidip de Hindistan'a, İran'a ya da ne bileyim garip garip ukeklere yerleşmem.
Valla bizim TC erkekleri yurt dışı vizesi olarak gördüğü kadınlarla koşa koşa konuşur ya da sevgili olur ahsh aynı şey kadınların bazıları için de geçerli. Ben değiştiremem. Kurulu düzenim var.
Sevdiğim kişi için değil ama kendim için ülke değiştirdim. Sevdiğim kişi de o ülkede olduğundan dolayı, kendisi dahil herkes onun için geldiğimi sandı tabii.
Biri için ne şehir ne de ülke değiştiririm, ikimizin de aynı yerde kurulu düzeni veya ortamı varsa birlikte oluruz zaten yoksa diğer türlüsü hem benim için hem de karşı taraf için zor olur.
Değiştiririm. Ama güzel bir ülke olacak. Ve sevdiğim kişi beni gerçekten sevecek bana her zaman her yerde destek olacak. Çünkü ne olursa olsun ailemden uzaktayım. Dolaysıyla şartlarım olur.
neden olmasın. ama ne iş yapcaz o mesele. hani orada bi iş düzen olur oraya katıl. aile şirketi vs derler bakarım tartarım neden olmasın. aramızdaki ilişki kaliteli ise buna değer ise bence ok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Ülke mi? Ne gezegeni? Başka bir boyuta bile geçerim. Sevgimin karşılığını alayım yeter ki.
Değişitirmem çok seviyorsa o gelsin
Sevdiğim kadın için ülke değiştirirdim evet. ama tabi ki de maddi durumum o an şartlara uygun olmalı sdjsjss
https://www.youtube.com/embed/BMbo69m9MtoAhaha 😂😂
😂😂
Sevdiğim kişi için ülke değiştirmek bir fedakârlık değil, sevginin doğal bir sonucu gibi. Eğer onunla olmak hayatımı daha anlamlı kılacaksa, yeni bir kültürü, ortamı ve yaşamı öğrenmek de o ilişkinin bir parçası olur. Ancak bu karar, sadece aşkın romantik yanına değil, pratik gerçeklere de dayanmalı. Sevgi büyük bir motivasyon, ama değişim her zaman gerçekçi bir plan gerektirir.
Ahahaha ebemde değişitirir okurken çok güldüm alemsin😅😅
Değişitiririm. Zaman geliyor ülke dışında uzun zaman geçirmek zorunda kalabiliyorum bu aralar öyle olmasa da. Uzun vakit geçirebilirim ve hayat kurabilirim düşüncesine de sık sık giriyorum bireysel anlamda da. Kaldıki evlenince pekala hayat sürerim.
Bu aralar keyfim yerinde muziplik yapasım geliyor hsjks
Sitede öyle güzel vakit geçiyor yap yap boşver😅😅💜
Ne şehrimi nede ülkemi değiştirmem kusura bakmasın kimse için surdan şuraya gitmem isteyen kendisi gelsin, bende bitti artık fedakarlık dönemi. İşine gelene seven sever sevmeyen defolur gider cehennemin dibine.
Bacım tanıdığım en harbi kadınsın valla. Her şey gönlünce olsun...
Öyle yani neden degistirim alla alla nerden bileyim beni yarı yolda birakmayacak düzenimi bozamam ben bakıyorum herkes kolpa olmuş emin çoğu değiştirmez
Kesinlikle katılıyorum
değiştirmem yurt dışı olmaz zaten tercihim değil , ildışına da artık olmaz şehrim de olsun yakın olsun kurulu düzenimi artık bozamam kuramamışım zaten tam, birde hopp başa mı döncem yeterince savruldum ben yerim de iyiyim olan ilim de olsun aynı ildeysek olur oda ilini ülkesini değişmesin benim için buralıysa olsun diğer türlü hiç olmasın
Sevdiklerim de oraya gekedekse (ailem ve çok yakınlarım, olabilir) ama ülkeye de bağlı.. 🙈 Gidip de Hindistan'a, İran'a ya da ne bileyim garip garip ukeklere yerleşmem.
Valla bizim TC erkekleri yurt dışı vizesi olarak gördüğü kadınlarla koşa koşa konuşur ya da sevgili olur ahsh aynı şey kadınların bazıları için de geçerli. Ben değiştiremem. Kurulu düzenim var.
Sevdiğim kişi için değil ama kendim için ülke değiştirdim. Sevdiğim kişi de o ülkede olduğundan dolayı, kendisi dahil herkes onun için geldiğimi sandı tabii.
Biri için ne şehir ne de ülke değiştiririm, ikimizin de aynı yerde kurulu düzeni veya ortamı varsa birlikte oluruz zaten yoksa diğer türlüsü hem benim için hem de karşı taraf için zor olur.
Değiştiririm. Ama güzel bir ülke olacak. Ve sevdiğim kişi beni gerçekten sevecek bana her zaman her yerde destek olacak. Çünkü ne olursa olsun ailemden uzaktayım. Dolaysıyla şartlarım olur.
neden olmasın. ama ne iş yapcaz o mesele. hani orada bi iş düzen olur oraya katıl. aile şirketi vs derler bakarım tartarım neden olmasın. aramızdaki ilişki kaliteli ise buna değer ise bence ok
Hiç bilmiyorum aşık olunca dünyanın diğer ucuna gidecek bi cesaret geliyo bana yapabilirim dünyada ki kişi sayısı ben hariç 1 oluyor gözümde hsjsj
aynen ben ondan uazakta olmak için aynı şehir değil aynı ülkede nefes almamak için dünyanın diğer ucuna geldim
Buradan daha iyi şartlar sağlayabileceksek neden olmasın?
Onun dışında kalkıp ortadoğudaysa o gelsin bi zahmet AKŞLSDAKLFDASGDFAS
Sevdiğim kişi için yapamayacağım bir şey yok. Değistiririm... Ortadoğu'da, Hindistan'da Çin'de falan yaşamıyorsa tabi 😬
Sadece onun için değiştirmem, başka ülkelere gitmek ilgimi çeken bir şey zaten ama canım istiyorsa ve imkanlarım yeterliyse giderim
Sevdiğim için her yerde yaşarım sevdiğimin olduğu her yerde hayat var…
kalici olarak olmasa da siniri bi zorlamisligim var, yaparim yani sorun degil
Valla kimse için bu saatten sonra köprüden karşıya bile geçmem.
Değiştiririm neden olmasınki 😃
ya da o hanımköylu olur anlaşırız bence 😀😀
Ne için değiştireceğime bağlı ama olabilir...😅
Ailemi bırakıp gitmek çok zor. Sık sık görme imkanını sağlayabilicekse okeyim ben jdnxjsjsjxj
Ortadoğu'ya gitmem hacı o kadar da değil ama Avrupa olursa olur...
Sevdiğim benim için değiştirdi. Tr den Abd ye yerleştik.
Medeni bir ülkede yaşasaydim asla yapmazdım ayrılır yalnız birakırdim. Ama TR simulasyonundan çıkmak olsaydi gelirdim.
Cehenneme bile gideriz biz aga 😅
Uuu işte aradığım gözü karalık seviyesiii 😎💯
Ülkemi de değişirim, milletimi de değişirim, dinimi de değişirim... Hayat benim hayatım...
Annem değiştirmiş, ben de değiştiririm herhalde 😸
Yaa annen ne güzel sevmiş öyle...💘
Sevdiğim uzaylıysa gezegen bile değiştiririm :/
Ya peki galaksi değiştirir misin? 🤷🏻♀️
İsterse farklı bir evrende olsun yine bir şekilde giderim oraya :D
Gerçekten seviyorsak birbirimizi, olabilir yani
Evet, değiştiririm. Önemli olan onun yanında olmak.
Erkek için bu durum çok zor. Şehir değiştirmek bile bir erkek için çok zor.
Onun ülkesi güzelse olur niye olmasın snjsjhd
Dilini biliyorsam belki
Babası zenginse olur tabi 😝
Ülkeye göre değişir :D
ülke bilemedim yaa.. zor iş ülke
Ülkeyi sevmediğim insan için de değiştiririm
İnşallah amin xd
😂😂
Ülkeden kurtulurum hemm 😃
Mantıklı bir tercih jdjej
Ben sırf onu göreceğim diye Türkiye'ye gelip gittim zamanımı sırf ona göre ayarladım. Başkasını unutmak için beni kullandığını öğrenene kadar.
Yanii maddi duruma bağli bide sevdigim icin fazla evleneceksem olabilir
diğer ülkeler akrep yiyor. sen git bakalım daha ne iğrençlikler var orada
fizana bile gideirm
Hayır mümkün değil
Ülkeye bagli
değiştirmem
Evet
Gitmem bir yere
aşık olıp evlenırsem değiştiririm.
Değerse evet
Elimden gelse evren değiştiririm
Değiştiririm evet