Onu çok seviyorum. Ben almanyada yaşıyorum o Türkiyede.
Evlendikten sonra Türkiye'de yaşamamızı istiyor. Almanya ve türkiye çok farklı, okulumu almanyada bitirdim işim burada arkadaşlarım burada...
Siz aşkınız için ülkeyi değiştir miydiniz?
Onu çok seviyorum. Ben almanyada yaşıyorum o Türkiyede.
Evlendikten sonra Türkiye'de yaşamamızı istiyor. Almanya ve türkiye çok farklı, okulumu almanyada bitirdim işim burada arkadaşlarım burada...
Siz aşkınız için ülkeyi değiştir miydiniz?
Yapma hata edersin. burada ne yapacaksın ki aslında resepsiyon falan filan o yerlerde iyi iş bulursun dilden kaynakli ama diploma yazık edersin. Avrupa Türkiye'den çok daha iyi bence gelme buralara.
Orası öyle ama başka çaren yoksa? O buraya gelse dili yok. Hic bi yerde çalışamaz. Bi kadın olarak ben erkek görevini yapmam lazım onu da istemiyorum
Benim arkadaşımın abisi gitti dili fena değildi sonra orada 1 senede kiliselerde çevirmenlik yapmaya başlamış yani. Almanca öğrenilir ama dediğin gibi onun diplomasi Almanya'da islemez denklik falan gerek. Valla iyi düşün taşın bide nerede mutluysan orada ol. Sen iyi kötü is bulursun burada Almanca güzel bir etken. Bence sen bir onlara git şöyle 1.5 ay falan kal iyice bir gözlemle ben burada yapabilir miyim de. Ona göre karar ver. işin zor turksun ama Türkiye'de olsan kendini gurbette hissediceksin. Sende haklısın.. alismjssin bikere. Kolay gelsin valla
Cevap
5Cevap
Hayatın kayar. Annem ailesi yuzunden geldi ama çok pişman. Almanyayı mumla ararsın bu ülkede aratırlar.
Sakın böyle bir mallık yapmaya kalkma azıcık aklın varsa kal orada
Neden?
Ayrılmaz çocuk yaparım
😺 Bizi ne sandınız bronsy bey. İşimi sağlama alırım. Zaten o çocukları seviyor 😌
Sakın yapma hanımefendi sakın
Neden?
Çok mutsuz olursun
Ama onsuz da mutsuzum
yapma böyle bir mallık
Yok. Benim için gelen gelir gelmeyen gelmez
Sakin böyle bir mallık yapma
Neden?
Türkiye yaşanılacak yer değil
Adamın durumu iyiye?
Adamın durumu iyise?
Yinede gelme