Bugün arkadaşımın evleneceği adam için ülke değiştireceğini duydum. Duyduğumdan beri bir garip hissediyorum ben yapamazdım sanırım.. Düşünsenize yepyeni bir hayat, yeni bir ortam herşey çok farklı burda sahip olduğu mesleği belkide orada yapamayacaksınız.. Siz sevdiğiniz için ülke değiştirir miydiniz? #Mademoiselle88♥️
Benim açımdan zor bir soru fakat net bir cevabı var. Ailemin tek evladıyım ve onları ardımda bırakamam sağlık olduğu kadar hastalık var , ne olursa olsun yanlarında olmam gereken anlar muhakkak olacaktır... Aynı ülkede ya da aynı şehirde olmak gibi birşey değil bu ve bunu göze alamam.
Kadinlarin cogu buna evet der cunku sevilmeye ac insanlar kendi iradesi oturmadan bunun altina girmeyi kabul ederler aslinda risktir bir yerde. Erkekler icin zannetmiyorum bile Tatile vs giderim ama ailem cevrem alistiklarim ve meslegim icin yuzlerce kez dusunurdum.
Aslinda cok basit insanlar nefes almakta zorlandigi yerleri artik dayanmaya tahammul edemedigi ortamlari birakip farkli b baslangic icin farkli ulke sehir meslek gibi seylere yoneliyor neden daha rahat ve mutlu bir sekide nefes alinacak olan bir yere birinin yanina gitmeyesin ki
Daha fazlasınıda yaparım yeterki o uğruna sadece ülke değiştirilecek kadın olsun yeter..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ülkemi? Dünyayı bile değiştiririm dünya dönmeyi bırakır bana teşekkür eder çünkü dünyayı sollayan insanlar var her köşe başında bir aşk her gün ayrı bir sevgili sonrada hiç eline el değmemiş biriyle tanışmak istiyorum 😇😇😇 oldu başka emrin 😇
En İyi Cevaplar