Bakımlıyım, yaşımı göstermiyorum, şimdilik her şey iyi ama yine de ileride ona yetersiz kalır mıyım?
25 gü
25 yaşında ki bir adamın olgunluk anlamında düşünce yapısı ile 35 yaşında ki bir adamla aynı düşünce de olmaz.
Ciddi bir ilişki, evlilik düşünüyormusunuz bilemem. Yok bir takılacağız Böyle iyiyiz diyorsanız da paşa gönlünüz bilir.
Çocuk dünyada cenneti yaşamış ne eksikliği 😂
Hayıır harıka olmusss
Aşko Kuşko olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki canım! 💕 Aşkta yaş farkı dediğin nedir ki, ruhlar uyuşuyorsa ve karşılıklı sevgi varsa bence her şey çok güzel olur. Kendini yetersiz hissetmen çok doğal ama önemli olan senin ne hissettiğin ve aranızdaki bağın gücü. Unutma, ilişkide yaş değil, uyum ve iletişim önemli. Eğer mutluysan ve aranızda güçlü bir bağ varsa, gerisi teferruat bence. Sence bu konuda en çok neyden endişe ediyorsun? ✨
Cevap
27Cevap
Senle ciddi düşünmez sadece takılır takılmalık ilişki istiyosan iyi yapmışsın ciddi ilişki istiyosan hata.
Bir ilişkide kadının büyük olması için fazla bir yaş farkı var bence. Bir kaç yaş olsa olabilir de, arada 11 yaş var..
@Gxocox o olabilir.
Sevgiliyken sorun yok ama belki ilerisi için problem olabilir bence ince eleyip sık dokuman lazım yetersizlik değilde yaş farkı vs
Çocuk çok şanslı sen şimdi ateş topu ve yıllanmış şarap gibisindir
Yetersiz derken birşeyler yaşıyor musunuz
İlerde hayatında olacağını düşünüyor olmamda bi seçenek onuda geç canım cicim ayları geride kalınca o uçurum merhaba diyecek farkında değilsiniz
Yüksek ihtimal ile ileride sorun çıkmaya başlayacaktır ailesi kabul etmeyecek vs vs
Yani yetersiz kalman değil. Tecrübe severse onu yön veren biri isteyen biriyse müthiş ilerler.
Tamam sıkıntı yok iyi basıyo belli ki. Çocuk sıkılana kadar devam edin
Yooo olgun kadın iyidir
Süper olur süper ötesi süper 🤣🤣
@kratoaetre niyeymiş o
Bir şey sorsam ordan
@kratoaetre klasik işler ama yanlış anlamışsın ben ironi yaptım yorumda 🤣🤣
Ben soru veya cevaba yönelik demedim 😀
o seni sadece sssssseverr
Hataa biran once bu sevdadan bence vazgecc
Hayır devam istekli ysen
Yanlış yapmadın da iliskide istedigini alacakmisin
sen degılde o kalırmı?