Güncellemeler
+1 yıl
Hanımlar siz evlenip ayrılmıs olmasını sorun etmiyorsunuz. Şu an 2 tane hic sevgilisi olmamıs kızla görüsüyorum, hemen bulunca yapıştırmak istemişsiniz hahahha.
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta ikisiyle de birlikte olucam, sonra hangisiyle iyi giderse ona nikahı basarım. Daha önce de böyle yapmıstım ama sıkıldıgım icin ayrıldım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
yaw sen bu kafayla daha çok hata yaparsın büyüklerine söyle de kısırlaştırsınlar seni
Hahahhahahahah
Sen kendin diyorsun evlenip ayrılmış birisiyle olmak istemiyorum diye o zaman onlar niye senle olsun
Erkekler ve kadınlar farklı.
Sen evlenip ayrılmış bir insansın ve bir kızla beraber olmak istiyorsun ama o kız evlenip ayrılmış sa istemiyorsun ama normal bir kızsa onun bunu sorun etmemesini istiyorsun bu bildiğin bakir olmayıp bakire kız istemek gibi bir şey
Ha pardon sen o sondakini de istiyorsundur
Evet ama bakir olmayıp istemek farklı bir sey. Ben helal yoldan evlenmişim dimi? Kadınlar erkekten gelecek, erkekler kadından temiz bir gecmis ister unutma. Beraber olduklarım sorun etmiyorsa sana ne? Sen bòyle birisiyle evlenmezsin olur biter.
Ama kadınlarda erkekten temiz bir geçmiş ister yani bazı kesimler böyle sen helal yoldan evlenmişsin senin bakir olmanı beklemekte saçma olur ama mesele sadece bu değil kız senin evlenip ayrılmış olmanı kabullenemeyebilir ha birde bir sorum olacak siz evlendiğinizdede bakirmiydiniz
Hayır degildim de. Kabul edenler var, onlar sorun etmiyorsa sen niye sinirleniyorsun ki?
Hayat senin hayatın hesap senin hesabın günah senin günahın seni yargılayıp uyaracak değilim sağlıcakla
Bir erkeğin cinselliği kontrol etmesiyle kadının kontrol etmesi aynı sey degil. Erkekte testosteron diye bir hormon var. Kadında bu az seviyede. Ikisi de aynı sekilde dürtü duymaz. Kadın ufacık şeyi bile kontrol edemediyse problemlidir. Kadın aldattıgında erkek baskasının cocuguna babalık yapar. Erkegin aldatması kadına ciddi bir zarar vermez.5-6 eşi olan adam olabilir ama 5-6 eşi olan bir kadın var mı tarihte? Krallar, padişahlar harem sahibiydi.
Vallahi bilmem seni yargılamak haddime değil dediğim gibi hayat senin hesap senin günah senin benim diyecek bir şeyim yoktur istediğinizi yaparsınız çünkü bu hayat sizin iyi günler
Bakir değilsen helal yoldan evlenmiş olmuyorsun
aklı olan sen gibi yanlış seçimler yapan birini tercih etmez. ama aklı olmayanı da bulursun
Hahaha komik.
gerçek!
Aynen çok gerçek, ikisi de ögretmen isteyen kızların.
iki tnaeyle görüşyormuş. öğğğ karakterne kişiliğne bak
Sen ilk sevgilinle evlenmediysen sen de yanlış secim yapmıs olabilirsin dimi? Insanlar degisebilir, yanılabilir. Normal seyler. Ama hic bir erkek s... ktirmis kızı istemez. Sen s.. ktirdiysen kendi derdine yan.
senin gibi orspu erkeği de kimse istemez. hem karaktersiz hem onun bunun artığısın
Kadınlar için de artık diyor musun?
artık olan artıktır aynen. artık olana da artık olanlar düşer anca. düzgün temiz insanlardna uzak durun
Durmayacağım, onlar istiyorsa sana ne? Sen de öyle birisiyle evleneceksin yaz kenara.
senle evlenmeden birlikte olan zaten orspudur. aynen devam
Hıhı evet.
sorun eden olur
Evet muhakkak, sorun etmeyen de var.