Her şeyiyle berbat bir evlilik oldu. Eşim tam bir öküz çıktı. Her gün annesine gidiyor bana hakaret ediyor. Annesi bir şey dese bağırıp çağırıyor. Bana hiç nasılsın deme yok bile. Annesi benimle ilgili ne söylüyor bilmiyorum ama birden eve sinirlı geliyor ne oldu diyorum hakaret başlıyor. Çok şükür şiddet yok ama olursa şaşırmam da. Çünkü bu davranış her gün artıyor. Cidden çok mutsuzum derdimi kimseye anlatamıyorum da depresyona girdim resmen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhabalar.
Öncelikle Allah sabır versin diyorum. Annesi sizi sevmiyor bence ve oğlunu da dolduruşa getiriyor. Bu da size patlıyor. Öncelikle çekinmeyin ve bu durumu ailenize söyleyin ve bence eşiniz eve geldiği zaman size hakaret ederken ses kaydı alın elinizde bir kanıt bulunsun ya da küçük kameralar var oda da her yere saklayabilirsiniz oraya kayıt alın ve bunları ailenize gösterin. Kanıt varken daha inandırıcı olursunuz. Hem kendinize güveniniz artar. Zaten sonra boşanma davası açıp boşanabilirsiniz. Bir gelişme olursa sorunuzu güncellerseniz çok güzel olur. Allah şimdiden yardımcınız olsun. 🙏🏻02 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun. Kız kardeşime söyledim annem aramızın bozuk olduğunu düşünüyor az çok anlıyor ama söyleyemedim ona. Ne derler diye de düşünüyorum
- +1 yıl
Siz dediğim gibi kanıtlarını biriktirin. Ses kaydı olur görüntü olur bir kanıtınız olsun onları gösterirsiniz. Ayrıca bu anne gönlüdür anlatın durumları sakin sakin ve düzgün cümlelerle. Kuracağınız cümlelerinizi önceden düşünüp daha düzgün cümleler kurabilirsiniz. Olayı abartmadan olduğu gibi anlatın daha inandırıcı olur. Bu duruma göre de bir çözüm bulunur aslında çözüm belli.. Boşanma.
En İyi Cevaplar
Maalesef bu devirde çok eski evli olan çiftler hariç hepsi evlilikten şikayetçi çünkü insanlar evliliğin ne demek olduğunu sevginin ne demek olduğunu hayatı paylaşmanın ne demek olduğunu bilmiyor cidden bilmiyor insanlar evleniyor ama ne için evleniyor onu dahi bilmiyor evli olanların çoğu mutsuz şiddet görüyor aldatiliyor ya da ilgisiz konuşmanın olmadığı ruhlarin yaşadığı bir evlilik yaşıyor evet aile önemli ama evlenip kendi aileni kurduktan sonra ilk öncelik yeni kurulan öz ailesidir ama bizim bu devirin insanı tam aileci madem öylesin ne diye evleniyon otur ananın dizleri dibinde hem kadın hem erkek olarak böyleler ailen arkanda duracaksa boşan kendi ayaklari üstünde durabilecek bir mesleğin ya da çalışabilecek bir pozisyonun var ise yine boşan ama yoksa da o kıvama gelene kadar sabır et öyle ayrıl çünkü tek ailen arkanda durmazsa tek başına hayata atılmak bu devirde zor çünkü herşeyin fiyatı çok yüksek işsizlik de cabası rabbim yardımcın olsun herşeyin içine ettiler evliliğinde sevgininde değerin de kıymetin de çocuğun yoksa şanslısın inş. yoktur
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılkimse boşanmak için evlenmiyor bir ömür verecek olan sizsiniz bu yüzden ince eleyip sık dokuyunuz ve kararınızı ona göre veriniz ona bir ömür vermeye değer biri midir cevabınız hayırsa uzatmanın anlamı yok bir çocuk dünyaya gelip hayat daha bir karmaşaya dönüşmeden yol yakınken kurtulmalısın
00 Yorumla
+1 yıleşinle beraber iletişim kurabiliyor musun? bu nokta önemli. eğer iki kelimeyi karşılıklı oturup bir araya getiremiyorsanız, sürekli bağrıyorsa ya da seni dinleme fırsatı sunmuyorsa o zaman konuyu aile büyüklerine açabilirsin, çözüm olmazsa da kendini yıpratmanın anlamı olmayabilir.
ama konuşabiliyorsanız, güzel bir ambiyans hazırlayıp eşine tatlı tatlı bu durumu izah et. neye kırılmış sen neye kırgınsın bi dökülün. ayrıca seni görmek istediği gibi ol. yani sinirlenmesine zemin oluşturacak hiçbir ortam olmasın ki gafil avlansın.02 Yorumla
Soran+1 yılSürekli konuşmaya çalıştım ama o an dinlemiyor bu sefer ben uzak duruyorum kendisi konuşmaya çalışıyor ama ben kırgın olduğum için kaçıyorum sonra yine aynı sen şöylesin sen böylesin muhabbeti başlıyor
- +1 yıl
konuşmayı deneyin, göze de gönle de hitap eden bi yer ve zamanda. araya üçüncü kişilerin girmesine izin verme:)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
108Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki doğru kişiyle yapmamışsın bunun başka bir açıklaması yok gerçekten doğru kişiyle yapsaydın böyle olmazdı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey olmaz boşanmak istiyor iseniz boşanın
10 Yorumla Boşanırsan karım müstakbel eşim olursun 🤣🤣🤣 ... şaka şaka bence kesinlikle Boşanma yani biliyorum biraz belki katlanması zor bir durum ama biliyorsun bak annelerimiz yengelerimiz ne kadar küfre hakarete ve hatta belki dayağa rağmen yuvalarını koruyup bugünlere geldiler onlar da böyle senin gibi yapsa bizler olamaz ve bugünlere gelemezdik sen otur müsait, yumuşak, anlayışlı olduğu bir zamanı ve buraya yazdıklarını ona karşı söyle tabi ki öncesinden çayını, kahvesini vesaire yap güzel bir masaj yap aranızdaki samimiyeti birbirinize davranış şekliniz bilmiyorum öp gerekirse ufak öpücüklerle öpüş sonra durumu söyle oturun konuşun sigar içiyorsa bir sigara yak ver kocana... yani evliliği hiçbir şekilde bitirmemeye idare etmeye çalış
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden ben idare ediyorum benim bu psikolojik şiddeti çekmeye hakkım var mı? Ben huzurlu bir yuvam olsun istedim sadece. Ben suçun bile yokken alttan nasıl alayım
- +1 yıl
bugünlere çok da sağlıklı bir zihinle geldiğinizi söyleyemeyiz. Keşke yuvayı devam ettirmeseymiş anneniz. Ayrıca yuva kavramı deva ettirmek için birilerinin kendinden ödün vermesi gereken değil, karşılıklı sevgi ve saygı bağıyla süregelmesi gereken bir olgudur. Eğer o yuva sırf yuva olsun diye devam ettirilirken birileri bundan zarar görüyorsa ortada devam etmesi gereken bir şey yoktur.
- +1 yıl
Peki annelerimiz psikolojik şiddeti hiç çekmedi mi? Belki senin annen de bilmeyenler ama 3-5 yaş daha büyükleri iyi bilirler bir sor neler çektiniz diye bir konuş bakalım aynılarını sen çekebiliyor musun veya sen de çeksen neler olacak mesela yani senin gibi bir evlat yetiştireceksin ayrıca benim eski eşime yakın konuşuyorsun çok merak ettim de burcun ne acaba?
- +1 yıl
Al bir cahil daha yahu ben sizin yorumunuzu görüp sinirlenmek zorundamıyım ne kadar cahil insan varsa bu soruya mi toplandı. Delirttiniz lan beni sabah sabah eskiler canım ve cahil olduğu için katlanmış olabilir mi şimdiki nesil çok zeki akıllı güçlü kadınlarımız var hiç bir erkeğe katlanmak zorunda değiliz. Yuvayı dışı kuş yapmaz yuvayı erkek daha çok idare eder benim gözümde erkek ilgilenmezse iki güzel söz soylemezse ortada evlilik falan kalmaz. He senin düşüncene göre erkek herseyi yapabilir ama kadın idare etmeli öyle mi benim düşünceme göre de tam tersi iste erkek idare etmeli kadın aldatsada istediği kadar kötü davransada erkek idare etmek zorunda kadınlar hiç birseye katlanmak zorunda değil çünkü kadınların üstün olduğuna inanıyorum
- +1 yıl
Bak şimdi birincisi beni gerçekten çok ana çok kırdın, ben zaten en başta bir şaka yaptım ve şaka yaptığımı söyledim ve eğer sen de normal yazsaydın sormaya devam edecek ve her şeyini öğrenecektim benin senin dediğin gibi bir insan olmam için boşanmış olmamam lazımdı neyse hadi kızıp küsüp giderdim ama bunu senin yapman normal aşırı derecede dolusun
- +1 yıl
Evet annelerimiz o şiddete göz yumarak o kadar saglıklı bi yuva kurdularki o evlerde büyüyen çocukların çogunun sinir problemi var.
- +1 yıl
Ya kızlar diz de nerden çıktınız ya ben de kaç saattir yorum yaparken falan farketmiyorum soruyu soranla mesajlssiyorum sanıyorum 🤣🤣 siz bi gidin lütfen benimle kavga etmeye mi geldiniz sizin de yaralariniz var sanırım da bunun acısını gelip de benden çıkarmayın gidin başkasıyla kavga edin
- +1 yıl
Böyle bi yuva olacaksa olmasin zaten sevgi saygi yok sirf üremek icin boktan evlilikler yürütmeye ne gerek var lütfen evlenmek gibi bir hata yapma karsindakinin basini agritma bosuna
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenirken en küçük kavga sinyallerinde flört aşamasında tanırsın hayatımda ne kadar kadın tanididysam deli gibi sevmiş olsam en ufak hareketinde bıraktım sayayım..
1 . başka erkekle sohbet etmişti yalvardı yakardı affetmedim..
2 yapma dediğim halde kendini teşhir etti onuda terkettim
3. kimse bana karışamaz giyimime özeline telefonuma bakamax dedi anında ayrıldım sonra yalvardı istemedim
4. şizofreni belirtisi vardı bıraktım saçma sapan kavga çıkarır sonra hemen eski sevgilisini ekleyince sildim
5 . sadakati yoktu sildim bana erkek çok demişti.
6. guvensizdi biseyler saklıyordu en son aldattığını gördüm insanda ayrıldım
7 . mantık aşkı istiyordu param olmasa yüzüme bakmayacaginj anladım şirket battı dedim ona aldığım araba bile 300 bin TL iken düşünün ondan sadece 3 bin TL borç isteyince benden ayrıldı.. iyi ki battı demişim ve köpek gibi halen peşimde ve şu an kendisi evli çocuğu var ve bana aşık olduğunu söylüyor bunlara kanmayın.. flört tanımak içindir..20 Yorumla
+1 yılAilenle görüşmediğin sürece arkanda duran olmaz. Sana destek lazım gibi duruyor. Tek başına, bu kadar sesle mücadele etmen olmaz.
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende girdim aynı yaşadıklarını yaşadım. Ne eksik ne fazla. 4 sene çektim kahrını. Öylesine de seviyorum ki. Bazen cogu şeye razı geldim. Sonuç andidepresan kullanan ben. Değmiyor bacım bizde şimdi boşanma arifesindeyiz. Yalvarıyor yakarıyor ne hali varsa görsün. Bu zamana kadar değer kıymet verseydi de keşke. Beni ailesi yuvası olarak görseydi. İlk önceliği annesi Okan hiçbir erkekle olmaz. Gerisi bir şekilde olur eğitilir ama bu yok. Senin ailenle aşırı bağın var bu bize zarar veriyor dersen suçlu yine sen olursun gerek yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet onun ailesiyle ilgili bir şey söyleyemiyorum zaten söyleyince hakliyken haksız oluyorum. Ki ben ailesini şikayet etmedim ki onlar hep beni kötülüyor ben sadece bunun nedenini öğrenmek istiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum artık daha 2 yıllık evliyiz üstelik
Cevap sahibi+1 yılBende anlamaya çalışıyorum zaten bizim sıkıntılar baya daha kotu bizim evimizde oturuyorlar falan baya sıkıntılı ayrılıyoruz şu an 2. Senede biz de ayrılmak üzereydik. Yapma yuvanı yikma dedi herkes dinledim. 2 sene sonra tekrar aynı şekilde her şey değişen bir şey de yok üstelik. Ailesine annesine bağlı çocuklar evlenmemeli. Anne geçmişte kocasıyla sıkıntı yaşıyor ve bosanamiyor bunun dahilinde bütün ilgi alaka ogluna gidiyor. Sonra oğlu büyüyor bütün kocasından alamadığı sevgi şefkat gibi şeyleri oğlundan oluyor. Bunun doğrultusunda gerçekleşiyor. Kayinvalide gelini kıskanıyor hatta bunlar evlenmeden önce fark edilen şeyler değil maalesef.
Soran+1 yılEvet haklısın gerçekten de
Cevap sahibi+1 yılBak güzel kardeşim bir evliliğe başladın diye devam ettirmek zorunda değilsin. Bu hastalıklı insanlar asla laftan anlamaz. Biz 4 sene oldu ne emekler verdim ne uğraşlar verdim ne yollar denedim. Çok uğraştım çok çabaladım. Karşılığında tek bir güler yüz veya teşekkür bekledim. Mal mülk asla gözümde olmadı. Bir şeyleri göstermeye hayatta işlerin bu şekilde yürümediğini göstermeye çalıştım ama kimse anlamadı. Görmek istemeyen insanın gözüne zorla bir şeyleri soksan da görmüyor. Daha gençsin cocuk olunca daha çok sıkıntı çekersin hepsini göz önünde bulundur. Seviyorum diye gözünü kör etme.
+1 yılBacım kusura bakmayın da eşinizi hangi akla hizmet bu şekilde seçebiliyorsunuz ya , severek mi evlendiniz geçmişini sormadınız mı alelacele mi evlendiniz bazı şeylere tamamen kör müsünüz karakterleriniz aşırı zıttıydı da evlenince hepsi değişir nasıl olsa diye mi düşündünüz ne yaptınız Allahınızı severseniz ya
11 Yorumla
Soran+1 yılBazı seylwr belli olmuyor aynı evde yaşamaya başlayınca ortaya çıkıyor
Bir erkek evlenmeden önce annesine, ablasına ya da kız kardeşlerine nasıl davranıyorsa evledindiğinde eşine de öyle davranır. Aynı durum kızlar için de geçerli. Babasına ve abilerine nasıl davranıyorsa...
Bu yüzden evlenecek kişi, evleneceği kişiyle evlenmeden önce evdeki durumunu öğrendin ona göre hareket etsin derim.10 YorumlaAslinda bu tür şeylere cevap vermem ilk öncelikle karakter değişmez artik bu yaşdan sonra zor olur 25den sonra artik karakter değişmezmiş , ilk öncelikle burdakilerin yazdiklarini bakma Ailenle büyüklerinle konuşmalisin bence güvendiğin biriyle işin gücün var mi oda var onu gectim Eşinle birlikte konuş eğer ki anlamiyorsa Ailenlen konuşmayi tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılValla öncelikle eşinle güzelce konuş derim tamam çocuk yok zaten sorunlar varsa asla çocukla düzelir kafasında olmayın düzelmez al eşini karşına dök içini güzel kelimler seç yanlız kavga amaçlı şikayet amaçlı konuşma ki o seni anlasın çabala bir bak esinde seni dinleyip bu evlilik için çabalıyor mu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Anasının kucağından inemeyen erkek görünümlü bir ergenle evlenmişsiniz :(
böyle tiplerden uzak durun kadınlar. Pişman olursunuz.
soruyı soran arkadaşım çok geçmiş olsun. Lütfen korunun. Çocuk için acele etmeyin. Eğer düzelmezse ilerleyen süreçte daha da fazla artabilir bu davranışları. Artarsa bence yol ayrımına girebilirsiniz00 YorumlaKurtar kendini o adamdan. Henüz çok gençsin ve çocuğun da yok o yüzden şanslı görmelisin kendini. Hayatına yeni bir sayfa açmak için hiç geç değil. Herşeye baştan başlayabilirsin. Son olarak bu senin hayatın seni mutlu edecek seçimler yap ve başkalarının ne dediği düşünme başkaları beş dakika konuşur seni ama sen bu hayatı ortalama 40-50 yıl daha yaşıycaksın
10 Yorumla
+1 yılHerkesin annesi, babası, ailesi var elbette ama bu şekilde bir öküzlük yapması çok yanlış. Evlenince seni sevip sayması gerekiyorken şu yaptıkları çok iğrenç. Annesi dahi olsa birinin lafına göre hareket edip sana laf söz söylüyorsa o kişiden cidden hayır gelmez. Kimseye ezdirmemesi, laf söyletmemesi, seni sevip sayması gerek. Bir evlilik anca bu şekilde sağlıklı yürür.
00 Yorumla
+1 yılYa bişeyleri düzeltme yoluna git ya da bitir bu tamamen senin tercihin. Düzeltmek istiyorsan birilerini aracı olarak kullanabilirsin eşinizi terapi görmek için ikna edebilirsiniz. Baktın olmuyor böylesi bi durumda bırakmak en mantıklısı.
10 Yorumlaanneci ya da halâ ana kuzusu olan, ya da olacğına dair işaret bulunan erkeklerden uzak durulması gerektiği ile ilgili internette , forumlarda onlarca yazı var.. hata etmişsin..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlenmeden önce adamın gerçek kişiliğini nasıl bu denli saklayabildiğine hayret ettim doğrusu. Ya adam çok iyi oyuncu ya sen ailevi sıkıntılar, çok seviyorum vs gibi sebeplerle görmezden geldin. Sonuç değişmemiş.
00 Yorumla
+1 yılHerkes o kadar yazmış bir tanesi bile umrunda olmamış sanırım trol olduğunu düşünüyorum
Normal düzgün sorulara cevap gelmez evlilik oldu mu herkes çok meraklı 😅05 Yorumla
Soran+1 yılKeşke trol olsa
- +1 yıl
Eğer trol değilse Seni anlayabiliyorum
Soran+1 yılNe yapacağımı şaşırdım ailem anlamaz diye korkuyorum sadece
- +1 yıl
Anlamasını sağla ama rest Çek tavır yok
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
+1 yılEvlendiğine pişman olma kiminle evlendiğine bakar evlendiğin kişiyi bırakmadan önce dilersen karşına alıp konuş eğer uzlaşma yoksa yapacağın ilk şey boşanma davası açmak. Hakkında hayırlısı olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmayı denedim neyse hatam kabul ederim de dedim ama o bile bilmiyor öyle sorun varmış gibi sorun çıkarıyor
- +1 yıl
Boş ver sana ve sağlığına zarar veren her kim olursa olsun uzak dur
Daha ne bekliyorsun ki. Bekâra koca boşamak kolay derler ama bana kalırsa senin durumundaki biri evliliğini daha fazla sürdürmemeli. Belli ki kayınvaliden eşini dolduruyor. Sana şiddet uygulamasına fırsat vermeden güzellikle yollarınızı ayırın.
00 YorumlaAilene bahsetmeden önce eşinle hiç mutlu huzurlu anınız yokmu o anlarda başbaşa sorunlarınızı konuşmak için uygun zaman kolla hoşuna gidecek bsey yap bazen araya bı sürü yalam yanlış şeyler giriyor dolduruluyor lar karşılık vermeden üzüldüğünü kırıldığını belli et halinden anlar belki saygı gittiği zaman onunda mutsuz olacağını konuş içini döksün kizdirdigim yanlış yaptığım bsey mi bunu hak edecek ne yaptım de
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 senelik evliyiz ve su bir yıldır her günüm böyle kabus gibi dayanamıyorum artık psikolojim yerle bir oldu. Ne yapsam olmuyor suçun kendimde de aramaya başladım ama onunla evlenmek dışından bir hatam yok ki
Çocuk asla yapmayın bu süreçte. Biraz zaman tanıyın belki düzelebilir. Bi kaç yılda evlilikler oturur öyle derler. Bu durumda çocuk yapmayın adam iyice kötü çıkarsa çocuğunuzun öyle bi adamdan olmasını istemez pişman olursunuz.
00 YorumlaBoşan gitsin ne duruyorsun kimseyi dinleme ve affetme eşini yalvarmaya boşan unutma bugün bunu yapan daha sindiden senin de dediğin gibi yarın döver zaten psikolojik olarak şiddet uyguluyormuş bu boşanmak için yeterli bir sebep
02 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar üstündür kim ne derse desin kadın hiç birseye katlanmak zorunda değil bana güve yuvayı aileyi ayakta tutan erkektir çünkü erkeğin ilgilenmesi gerekir ki kadın sadık kalsın. Benim düşüncem bu kim ne derse desin şimdi bir tek ben böyle düşünsem bin kişi bosanma katlan dese hangisini yapacaksın önemli olan insanların düşünceleri değildir hiç bir zaman. Ben hep kendi fikrimi üstün tutarım milletten çünkü benim düşüncem bin kişiye bedel
+1 yılAilene açıkla bu durumu. Ve bence konuşarak düzelecek bir duruma benzemiyor. Anne faktörü ne kadar etkili bilemiyorum ama anneci bir erkek ise işiniz çok zor. Allah kolaylık versin ama önce kendi aileniz ile konuşun
01 Yorumla- +1 yıl
Bence anneci bile değil hasta ruhlu, anne hasta çünkü oğlunu yetiştirememiş düzelir diye evlendirmiş galiba sene 195… şerde kalmış kafa yapısı ,
+1 yılşiddet illa fiziksel olacak diye bir şey yok ki. bir kadına onu beğenmediğini, sen de şunlar gibi değilsin dediğini söylemek de sözlü şiddettir. İstemeyerek onunla zorla beraber oluyorsa cinsel şiddettir. dayak atıyorsa fiziksel şiddettir. ona ihtiyacı olduğu halde para vermiyorsa ekonomik şiddettir. anladığım kadarıyla senin yaşadığın şu aşamada sözel şiddet. genelde insanlar pişman oluyor evlendiğine ama çocuk olduğu için boşanamıyor. sende çocuk var mı?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk yoksa boşan gitsin. Ne durucan yanında sanki sana saygı mı duyuyor adam olan böyle davranmaz zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Senin eşin annesinin seninle alakalı şikayetlerini anlattı için doluyor orada ve sana bariyor çünkü bilmiyor iki tarafı idare etmeyi omuzlu ondan sen eşinin annesine gidip geliyormusun ev temizligin var mı eşinin kahvaltısını veriyor musun yeterince eşinle ilgilenmessen kaynanan bunu kullanir
00 YorumlaÜzgünüm ama bu evliligin Sonu kesinlikle boşanma.
Sevgi ve saygi bittiyse her şey bitmiştir.
Anlaşılan o ki saygı -150002 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Mutlu olma şansın olur böyle biriyle insanın ömrü kısalır. Ayrıca boşanman için şiddet uygulaması gerekmiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
+1 yılHayata birkez geliyorsun kimsenin seni mutsuz etme hakkı yok. Kendine değer verdiğini göster bak onlarda sana daha fazla değer verirler. Hiç olmadı boşan yani boşanmak kötü değil kimsenin ne dediğini düşünme. Hayata bir öküze çobanlık yapmaya gelmedin sonuçta. Yatırım tavsiyesi değildir 😅
00 YorumlaAnne etkisinden çıkamamış erkek modeli.
Bu etkiye sahip kişilerin evlilikleri hiç bir zaman uzun sürmez. Kısa sürede biter gider. Çevremden de çok tanık oldum bu duruma.00 Yorumla
+1 yılbence en kısa sürede iş bakın eğer işiniz yoksa. Elinizde maddi gücünüz olsun, birikiminiz olursa zor da olsa bir hayat kurarsınız tek başınıza. En kötü ihtimalle işte kafanız dağılır. Daha çok gençsiniz, dert etmeyin hayat sizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ailene dön kardeşim bundan adam olmaz şu an şiddet yok ama bu dövmeye de kalkar çünkü ses çıkarmadıkça olayın b okunu çıkarmış hergun kavga kavga bune ya. Ayrıl kurtul.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAcayip sinirlendim , çekmek zorunda değilsin boşan gitsin herkes evlenmek çocuk yapmak zorunda değil böylesi senin için daha doğru, emin ol ileride daha dürüst adamlar çıkacak karşına
00 Yorumla
+1 yılboşanır isen herkesin ya da her erkeğin gözünde bedeninde ruhunda or... sp muamelesi görürsün o kadar
027 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılZaten evlilikle ilgili bir beklentim yok artık ağzım yandı bir kere. Boşanıp hemen koca arayacak değilim ki
- +1 yıl
- +1 yıl
Belkide benim gibi evlenmicek hiç ne biliyorsun. Yani bende 25 yaşındayım Allaha şükür evlilik asla düşünmem hiç kimseyi çekemem ama belkide daha iyisine rastliycak yani ihtimallerle hayat boyu birine katlanılmaz demek istiyorum. Gerçekten benin de düşüncelere saygım vardı ama senin düşüncen saçma geldi. O zaman napalm ihtimaller dahilinde ömür boyu katlanalim herkese. Öyle bir devir kalmadı artık devir değişti eskilerdeki kadınlarımız bana göre aptallık yaptılar onlar katlanırlardı bu devirdeki kadınlar hiç birseye katlanmak zorunda değil bunu öğrensinler önce iyice herkes
- +1 yıl
bakın size kendimden bir örnek vereyim en iyisi benim amcam ile eşi boşandı eşi bunu aldatığını belgeler ile kanıtlandı sevgilisi ile olan cinsel konuşmalar hepsi yani sonra amcam başkası ile evlendi ve şu an çok mutlu ama eski eşi sevgilisi onu alacak beklentisi içinde iken sevgilisi karısından boşanmak istemedi yani bir sonraki hayatına girecek bir erkeğin ya da kadının ilkinden iyi olacağı diye bir şey yok kötüde olabilir iyide
- +1 yıl
- +1 yıl
tamam canlar siz haklısınız :)
- +1 yıl
Soran+1 yılYa İlla şiddet mi göreyim haklı görünmek için. Zaten psikolojik şiddet görüyorum
- +1 yıl
ama her evliklerde ilgisizlik mutlaka vardır ama o yüzden her kes boşansa evli kimse kalmaz
Soran+1 yılYani erkek cektirsin biz göz mü yumalim
- +1 yıl
bazen aşırı ilgiden bile insan sıkılabilir. ama kocanda azda olsa ilgi kıskanmak muhabbet ya da ne bileyim ayda 2-3 kez senin ile dışarı çıkmak gezmek yemeğe gitmek sinemaya gitmek falan yok ise ya da işten gelip direk tv karşısında oturuyor ise güzel bir sözü yoksa boşan ama arada bir güzel şeyler yaşatıyor ise sana boşanma derim san
Soran+1 yılYok hiç güzel şey yok. Sürekli kavga eve gelir gelmez ilk sözü sen şunu yaptın demek oluyor
- +1 yıl
O zaman hak ediyor bence boşanmayı böyle bir adam ile cinsellik bile yaşanmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanı yok saymak, onu görmemezlikten gelmek, ona hakaret etmek bunlar da şiddettir. Mutlu değilsen boşa zaman kaybetme
10 Yorumla Evlenmeden önce beynini kullanmazsan öküzle evlendiğini elbet fark edersin. neyse ki yol yakınken fark etmişsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Cocuk olmadan ayril madem gecinemionuz bari ortada cocuk kalmasin erkenden ayrilin herkes kendi yasamina baksin
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm. E baştan belli etmedim ailesi kendisi. Ben bekarım ama valla bunları duydukça korkuyorum evlilikten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılYol yakınken dönmelisin bu senin hatan değil bu düzelecek bir durumda değil her geçen gün daha kötüye gidecek uzaklaş ordan
00 Yorumla
+1 yılKısa süreli ilişkilerde erken evlilik kararı doğru olmuyor bi anlıl heves hayatınızı zorlastırabiliyor gecmiş olsun
00 YorumlaEvet bu da ibret olsun. Anasına düşkün erkekle asla aynı ortamda bile bulunmayın. Ruh hastalığıdır bu,
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı. Ya bu kadar sorunlu birini secen sensin. Bu kadar sorunluysa bunu daha onceden belli etmemiş olamaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ben hiç hata yapamaz mıyım. Ben böyle olduğunu bile bile neden hayatımı mahvedeyim ki. Evet zorla evlenmedim ama insan istedigi zaman öyle bir maskesini salıyor ki anlatamam sana. İnşallah bu durumu kimse yaşamaz
Soran+1 yılGizleyen gizliyor emin ol
+1 yılSana karşı dolduruyorlar muhtemelen. Dolmasın o da. Bence ciddi ciddi düşün hayat boyle mutsuz gecermi diye
00 Yorumla
+1 yılilk konuşmayı dene kayınvaliden ve kocanla baktın işe yaramıyor yol yakınken hayatını mahvetme buna dur demezsen daha beterleriyle gelirler karşına
00 Yorumla
+1 yılÖnce bir oturup konuşsanıza neden böyle oldu. Evlenirken böyle mi hayal ettik diye sor bir çözüme ulaşamazsınız mecbur boşanacaksınıxnzaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. Önce sorunu ne onu konuşmaya çalış eğer konuşmuyorsa yapacak bişey yok.. Kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil
00 Yorumla
+1 yılBi de eşinden seni dinlemek lazım kim öküz tek taraflı olmaz sorgulamak gerek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet boşan bence hemen kanayan bir yarayı bekletmeye gerek yok hemen olayı bitir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden önce öküz değil miydi? Aygırları sevip onlarla evlenip sonra öküz çıktı demek neyin kafası?
14 Yorumla
Soran+1 yılAygır gerçek kimliğini gizlerse benim suçum ne
Cevap sahibi+1 yılBana pek inandırıcı gelmedi. Bir kadının bir erkeğin öküz olduğunu evlenmeden önce anlamaması pek olası değil. Belki de para kas boy vb özelliğine o kadar tutuldunuz ki öküzlüğünü görseniz de göz ardı ettiniz. Evliliğinizi sürdürmek için de eşinizin aşık olduğunuz özelliklerini hatırlayın ve kendisine de uygun bir dille hatırlatın. Size ve tüm evlilere mutluluklar dilerim.
Soran+1 yılYa taktınız para dış görünüşe. Bu beden evlenmem için bir sebep olsun ki. Şu an maddi olarak çok da iyi durumda değiliz. Ben bu adamın kara kaşı kara gözü için evlenmedim. Çamur atmadan önce halden anlayıp akıl verseniz çok mu zor anlayamıyorum ki ben
Cevap sahibi+1 yılBence bu da bir sınavdır. Dişinizi sıkarsanız eşinizle iletişimi yoğunlaştırıp sizinle de empati kurmasını bir nebze olsun sağlayabilirseniz bence bu sorununuzun üstesinden gelebilirsiniz. Benim naçizane önerilerim bunlar olabilir ancak... Allah yuvanızı mutlu sizi ve eşinizi huzurlu kılsın...
Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. cocugun yokken bence hic durma. Böyle gecmez hayat.
00 YorumlaSonunu göremiyorsan çoluk çocuk olmadan ayrılmak en doğrusu
00 Yorumla
+1 yılBoşan diyemem ama mutsuzsun ve ileride ne yapacağı belli olmaz. Kendi ailenle konuşup karar ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir şey olmaz neden olsun yeter ki sağlığın yerinde olsun
00 Yorumla
+1 yılGidecek bir yerim varsa ailen destekçinse boşanabilrsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlendin? Evlenmeden bilmiyor muydun böyle olduğunu
02 Yorumla- +1 yıl
Olamaz kimse karakterini o kadar iyi gizleyemez illaki sinyal vermistir
Aşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı. Şu anki duruma bakılırsa ilerde daha kötü olabilir yol yakınken ayrıl
00 YorumlaAllah yardımcın olsun. Psikolojik destek al. Hatta gittiğin uzmanla istişare et bu konuyu..
00 Yorumla
+1 yılÖnce ailenle görüş sonra boşan böyle öküzlerle hayat geçmez iki gün sonra şiddete de başlar
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun var mı geçmiş olsun eşine söyle kendine çeki düzen versin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. eşin sanırım baskılardan kurtulmak için evlenmiş öylesiine bir evlilik onun için
00 Yorumla- Devamını Gör (129)
Devamını Gör(174)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem