Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aynı soruyu sen 21 sevdiğin adam 39 şeklinde sorsaydın sorun yok diyecek insanlar şimdi sana yaptığın yanlış diyecekler. Yani insanların ne dediğiyle ilgilenme sevgi ile ilgili bu işler yaşla ya da başka bir şeyle değil.
02 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. yani kısmettir bu işler ama cok yüksek oranda o cocukla bi geleceğin olmayacak. ama sen birlikte gecirdiğimiz günler kar diyip takılabilirsin kendi acından. kafa uyuyorsa egleniyorsan. ne istediğine baglı acıkcası. bence sorun yok. ben ozgur düşünceliyim ama toplum benim kadar esnek değildir:D neticede sen yetişkin o yetişkin. 60 yasında 20lik adamla da olabilirsin yani. sıkıntı yok. alan memnun satan memnunsa sorun yok.
00 Yorumla
+1 yılŞu an 32 yaşındayım. 28 yaşındayken 40 yaşında sevgilim vardı. 1 yıl sürdü inanılmaz mutlu zamanlar geçirdik tatile gittk birlikte yaşadık. Beraber olduk. Eğlencenin dibine vurduk. Yaş sadece sayıdan ibarettir. Mutluysan sorun yok tatlım. 21 yaşındaki cocukla şu an babasının eline bakıyordur o ayrı. Ona bişi diyemem
00 Yorumla
+1 yıl
Bu hayat senin hayatın tercih senin tercihin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğru evet neden olmasın.. kadının büyük olması daha güzeldir her zaman
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan sence doğru mu? Kendi doğruların kendi yanlışların başkalarına göre zıt olabilir. Geçmişte benden 11 yaş büyük birisi ile ilişkim oldu ve hatta en uzun süren ilişkimdi. Aranızda ki samimi duygular ve hisler mutluluğun kapılarını aralamaya başlar. 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayat senin, tadını çıkar ve istediğin gibi yaşa. Ben burada erkeğin 18 yaş büyük olduğu bir ilişkiyi, "kadın yetişkin, size ne?" diye yargılamazken seni eleştirmem sana haksızlık olur. İkiniz de mutluysanız devam.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi takma boş ver hayat senin hayat mutluluk senkn mutluluk. icinden geldigi gibi yaşa
10 Yorumla
+1 yılZamanında evlenseydiniz 20-21 yaşınızda çoçuğunuz oldu. Bu yol doğru değil. O sizi ciddi istemez zevk işi
21 Yorumla- +1 yıl
Ama mutluyum gecici de olsa
Abla evlensen o yaşta çocuğun olurmuş. O daha çok küçük, akıllı başlı düşünemiyor. Muhtemelen olgun kadın hevesi var, hevesini alıp gidecek.
Vakit kaybı sadece, kendini kaptırma.
41 Yorumla- +1 yıl
Kaptirdim bile
+1 yılÇok büyük farkmış bee ne kadar minyon olursan ol annesi yaşındasın üzgünüm 🤷♀️
25 Yorumla- +1 yıl
Neden oyle dedin yaa 🫤
- +1 yıl
Sen onun hayatında sadece tecrübe kazanmak için varsın çünkü. etrafımda kendinden büyük kadınlarla ilişki yaşayan kimi duyduysam sonunda bakire kızlar bulup onlarla evlendiler anlatabiliyormuyum. Yani sonunda üzüleceğini bile bile devam etme derim bu tabiki benim fikrim hayat senin hayatın sonuçta.
- +1 yıl
Bende amacı evlenmek demedim. Sevgiliyiz diyo annesi yaşındasın dedim. İlgisini çeken kendi yaşına uygun bi kız bulana kadar iyi olcaklar sonra oğlan bakacak yoluna illaki, üzülen soru sahibi olacak.
+1 yılKendi yaşlarında bir adam ruhuna daha hitap eder diye düşünüyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Cok fazla kullanildigim icin artik ruhum pek de normal degil
- +1 yıl
Bunu yapma artık kendine..
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yıl21 yaşındaki bir genç erkek en az 2 sene boyunca senle olur genc kızlar varken orta yaştaki bir kadını napsın ki
06 Yorumla- +1 yıl
Kullaniyor canim
- +1 yıl
Erkeklerin çoğu olgun kadın hastası 🤣
- +1 yıl
Dedi 22 yaşında ki çıtır
- +1 yıl
Amacı seni ne için kullandığı belli konuşturma şimdi beni
- +1 yıl
@melisaaa81 erkekler için nefes alsın yeterli ama abaza erkekler için geçerli yoksa onlar için fark etmez
- +1 yıl
Doğru ldl
+1 yılHanımefendi aşkın yaşı yoktur, aklınızı değil duygularınızı dinleyin. Mühim olan ruhunuzu ve bedeninizi doyurması (her manada). Ayrıca yaşıtlarınızın partnerleri kepengi indirdiği zamanda bile, sizin partneriniz ışıl ışıl hizmet vermeye devam edecektir
00 Yorumla
+1 yılKreş aç daha iyi olur🤭🤭
Birşeyler yasarsaniz onu herkese de anlatır dillere destan olursunuz16 Yorumla- +1 yıl
Yasadik bir cok kez
- +1 yıl
İyi artık arkadaşlarına anlatacağı güzel bir anısı var. Ve artık dilden dile yayılır. Yakında onun akranlarindan birilerini sana yazarken yürürken görünce anlarsın bu dediğimi de
- +1 yıl
Bu durumu cok umursamiyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin
Herkes tercihlerinin bedelini öder 😂 - +1 yıl
Benim icin bedel degil odul
- +1 yıl
Onu zaman gösterecek 😉 umarım pişman olmazsın keyfine bak
+1 yılHayir hic dogru degil annesi sanarlar seni ve igrenc durur dışarıdan bakinca ablacim koca mi yok sana çocuğun yasindakilerle oluyosun 😅
10 Yorumla
+1 yılTabi buldun taze kanı bırakamazsın sonra sapıklık ama bu gerçekten oğlunla yatmak nasıl bir his ablacım
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevgili ayağına tokmakçı bulduğunu herkes biliyor şimdi sevgili demene gerek yok o kadar yaş farkına:)
10 Yorumla
+1 yılAyy cıtır erkekten devam askim doğru yoldasın kadının büyük olduğu iliski evliliğe gider
15 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler canim Şu an mutluyuz
- +1 yıl
Mutluluklar💞
- +1 yıl
Evveett
- +1 yıl
@piperhanim Yedekte olmam lazım pancar motoru gibiyim tatatata diye pompalarım hahaha
- +1 yıl
Sonuna evliliği de eklemeden duramamışsın 😀
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayat senin hayatin hic kimseyi umursama kafana göre takil bende öyle yapiyorum gayat mükemmel kimseyi takmam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Evlenmek istiyorsan dogrumu bilemem ama cok eglenecegin kesin.
Onunla evlenirkende yasini gecirip, birgün yanlizda kalabilirsin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme zaten pek mümkün olmaz da buluşup hoş vakit geçirirsin, cinsellik yaşarsın, vakti geçirirken keyif alırsın, sen memnunsan sıkıntı yok.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili adı altında cinsel birlikteliğin ağırlıklı olduğu bir ilişkiden öteye geçmez. Uzun vadeli olmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yani sen mutluysan ne diyelim ki ilişki sadece seks üzerine olur zatwn onunla konuşacak birşeyin pek olmaz
00 Yorumla
+1 yılHay o çocuğun aklına ben bile bakmıyorum 40 yaşında ki kadına
02 Yorumla- +1 yıl
Amaci evlenmek degil zaten farkindayim
- +1 yıl
Evlenmek için demedim bende senin için iyi onun için kötü
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKusmalık durum yine. 😃 Meyveler boğazımda kaldı. Sübyancılık derim sadece. Onsekiz yaşında evlilik olsa çocuğun yaşında olacak neredeyse. 😅
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıllistesini dusunuyormusun yoksa bi sure gorusmek için mi
02 Yorumla- +1 yıl
Liste?
- +1 yıl
ciddi mi yok sa bi sure gorusmek mi
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılEee sonucda iki tarafta ilişkinin tek nedeninin cinsellik olduğunu biliyor
01 Yorumla- +1 yıl
🫤
- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılBence yaş farkı çok ablam ya ne desem bilemedim ama mutluysanız ne diyelim biz çıkalım kerevetine
00 Yorumla Yani mutluysaniz ne diyim ama o yaşta bir erkeğe pek güven olacağını sanmıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılCanın ne istiyorsa onu yap. Gelmişsin 39 yaşına, bunu da bize sormazsın herhalde.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşkta mantık olmaz, aranızda 18 yaş farkı var bu mantıklı değil kendi tercihin, daha çok gençsin zamanla fikirlerin, karşı cinste aradığın kriterler değişecektir, nasıl mutluysan öyle yaşa...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bence cirkinsin ve kendini yalniz hissettigin icin sana ilgi duyan bir o çocuk olduğu için onunla berabersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılFazla uzun ömürlü olacağını sanmam. Doğrusu yanlışı size kalmış. Sizin hayatınız.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kesin öyledir 😂😁 sanal alem yalan alem biraz daha inandırıcılik ekle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani ikinizde yetişkin insanlarsınız saygı duymak lazım. Merak ettiğim tek şey hamile kalırsan senle evlenir mi acaba yoksa terk mi eder?
02 Yorumla- +1 yıl
Ona dikkat ediyoruz canim
Cevap sahibi+1 yılİyi bakalım
- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yıldoğru yanlış yorumu bize düşmez ama hani arada bağ ve anlayış varsa ilerisi olur
00 Yorumla ne istedigine baglı amacın evlilikse dogru degil beklentin nedir öncelikle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuğun yaşında. Sayende cinselliği öğreniyor. Aferin sana. İyi öğretmen olmuşsun
46 Yorumla- +1 yıl
Kinaye yaptığınız düşünmekteyim?
- +1 yıl
😂
Cevap sahibi+1 yıl@HuysuzzDoktorr yok gerçek öğretmenlik 😂
- +1 yıl
😅 fantezi mi bu? Siz böyle bir öğretmen olmak ister miydiniz?
Cevap sahibi+1 yıl@HuysuzzDoktorr Allah korusun deli misiniz? Ne fantezisi ya kadını ayıplıyorum. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Ayrıca ben gerçekten öğretmenim ve öğrencilerim benim kendi çocuğumdan farksızdır
- +1 yıl
Ben ikinci kinayeyi anlamadım. Özür dilerim. Öğretmen olduğunuzu bilsem daha hassas konuşurdum
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki tarafında rızası varsa sorun yok bence mutluluklar dilerim keşke bende kendimden büyük sevgili bulabilsem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 32 yaşında yim 38 yaşında kadınla beraber oldum çok zevkliydi 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSikilip atılacak sin daha neyin kafasını yasiyosun ak
02 Yorumla- +1 yıl
Sanane duzgun konus
Cevap sahibi+1 yılBeni ne ilgilendirir ak naparsan yap durumu ozertliyorum sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte tam aradığım ilişki şekli seni mutlu ediyorsa devam et onun diriliği sana heyecan verecektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, sen onun ablası yaşındasın bu dogru degildir.
04 Yorumla- +1 yıl
Annesi yaşında:D sghsbbs
- +1 yıl
@Sebine2003 Hic annesi gibi davranmiyor kucagindayken 🫤
- +1 yıl
@piperhanim Estağfurullah hanım efendi yapdığınız doğru değil yinede Allah ıslah etsin ne diyelim.
Cevap sahibi+1 yılNeden annesi gibi davransın ki sen, dışarıdaki bir insansın ayrıca , dogru degil, sebebi senin oglun yaşında onu demek istedi olayı başka yere çekmeyin, şöyle düşün ileride bu çocugun başına bir şey gelsin senden bilirler genç sonuçta
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyimisin o cocuk sana ne verebilir cocuk daha ayril bnce cok sey birisin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnı yaşayın tadını çıkarın. Bence hiç bir mahsuru yok. Olgun kadınlar candır.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılS. kkktttret kim ne derse desin. Sağlam s... kyorsa yasin hiçbir önemi yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal. Zevk senin. Sorun varsa sorabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl21 yaşında çocukla flörtleşilir mi yahu :D bence 50+ yaşındakiler senin için daha mantıklı. daha çok mutlu ederler diye düşünüyorum. ayrıca o yaştaki bir çocuk 18-19 yaşında bir kız bulursa seni bırakır. genç kız varken onunla flörtleşir.
011 Yorumla- +1 yıl
Sksjjss
Cevap sahibi+1 yıl@kırılganagresif yalan mı doğanın kanunu bu :D
- +1 yıl
Yani 20 yaşındaki bi erkeğin o kadınla ciddi düşünmesi imkansız gibi
- +1 yıl
@kırılganagresif altina alip tatmin oluyor. Taman mi mutlu musunuz?
- +1 yıl
Yaşıtları ona bakmıyo demek ki abla
Cevap sahibi+1 yılyaş ilerlemesinin getirmiş olduğu bunalımla böyle bir tercih yapmış olabilirsiniz. ama karşınızdaki kişi daha ergen sayılır. hormonlar tavan anlayacağınız. belki arkadaşında dediği gibi yaşıtları yüz vermiyordur. son çare olarak bu ilişkiyi seçmiş olabilir.
- +1 yıl
Ya 20 yaş erkek dimi napsın ki annesi yaşında kadın7
Cevap sahibi+1 yıl@kırılganagresif çocuk boşta kalmaktansa iyidir diye düşünüyor olabilir. ama saçma bence. bizde ergenlik yaşadık hiç işimiz olmazdı böyle şeylerle. işimize gücümüze eğitimimize bakardık :D
Cevap sahibi+1 yılerkeğin kadından küçük olduğu ilişkiler bana itici geliyor bilmiyorum. her zaman erkek kadından büyük olmalı. hatta en az 10 yaş olmalı arada.
- +1 yıl
20 ve 40 hiç normal değil
Cevap sahibi+1 yıl@kırılganagresif evet bencede değil. kız 20 erkek 40 olsa yine saçma bence fark biraz fazla ama yinede doğanın kanunu der geçeriz. çok anormal karşılanmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende 40 yaşında biriyle birlikteydim bir ay öncesine kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılbence tadını cıkar erkekler yapıyorda kadınlar nıye yapmasın sende bıraz cıtırla gonlunu eglendır hakkındır
00 Yorumla
+1 yılCinsellik çok yapiyonuzmu ikinizde ne iş yapıyorsunuz
12 Yorumla- +1 yıl
Evet her bulusmamizda yapiyoruz haftada 2-3 defa. Benim Çeyiz dukkanim var o da spor salonunda calisiyor
- +1 yıl
Hım İlk ilişki yapcaz zormu
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Doğruluğu boş ver de sen mutlu oluyor musun onun yanındayken?
00 Yorumla
+1 yılBunu danışmak istemen senin de emin olmadığını işaret eder. Sen bile emin değilsin yani iyi düşün derim.
00 Yorumlabu kadar mı aynı olur 21 yasındayım 35 yasınfa sevgilim var özelden sor istersen konusulcak biseyler var gibi
00 Yorumla
+1 yılBen de bu tür ilişkileri çok yaşadım yani benden büyük bayanlarla genelde cinsellikte bitiyor
00 Yorumla
+1 yılbu senin tercihin ama görüş açısından sıkıntı yaşayabilirsin, ama ciddi niyet yoksa sıkıntı olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşin yaşında utan
20 Yorumla
+1 yılAbla biraz şeyini çıkartmışsın gibi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOndan sana fayda gelmez ancak eğlencesi olursun
03 Yorumla- +1 yıl
Oyleyim zaten
- +1 yıl
Seninle eğlenmesini mi seviyorsun
- +1 yıl
🫤
+1 yılAranızda cinsellik yaşandı mı hiç?
011 Yorumla- +1 yıl
Cevap vermiyorsunki
- +1 yıl
Evet cok defa
- +1 yıl
Sen duysal şeyler hissediyor musun? Sanki o biraz daha cinsellik merkezli düşünüyor
- +1 yıl
Yatak ilişkisi iyi mi tatmin edici mi
- +1 yıl
1.58 45 kiloyum kendisi 1.89 85 kilo
- +1 yıl
Hemen hemen aynıyız eziyordur seni yatakta🙈
- +1 yıl
🫤
- +1 yıl
Sen ilişkinin geleceğini nasıl görüyorsun fb ilişkisi mi?
- +1 yıl
Hahaha seni biz değil başkası hırpalamış
- +1 yıl
Yazzaammiyommm seen yaazz
- +1 yıl
Kapalı dm
+1 yılKendinğ genç hissettiriyordur
06 Yorumla- +1 yıl
Biraz aci dolu hissettiriyo 😅
- +1 yıl
Çok mu hırpalıyor
- +1 yıl
1.58 45 kiloyum o 1.98 85 kilo?
- +1 yıl
Altında eziliyorsun desene
- +1 yıl
Sabahina halim kalmiyor
- +1 yıl
Kaç defa oluyor gecede
Gizli Üye(25-29)+1 yılyanlış yapıyorsun. pedofilisin farkında mısın
22 Yorumla- +1 yıl
21 yasinda
Cevap sahibi+1 yılannesi yaşındasın. nasıl ki 80 yaşında bir dede 20 lik kadınlara iştah duyuyor sen de aynı durumdasın. yaşıtlarınla ilgilensen daha iyi olur
Yapcagini yapmissin zaten bize ne bundan xjjdjd
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne