• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

36 yaşındayım, 23 yaşındaki erkekle sevgili oldum. İlerde sorun yaşar mıyım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
722
Yapay Zekaya Sor
36 yaşındayım, 23 yaşındaki erkekle sevgili oldum. İlerde sorun yaşar mıyım?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
29 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • BaLLROG34
    BaLLROG34 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 41%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Çoğu yorumda ben şunu görüyorum “Yaa yaşa takılmayın ne olacak anlaşıyorsanız devam” gibi ve benzeri yorum gelmiş Ben HAYIR OLMAZ diyorum nedenine gelecek olursam sıralayayım sana

1. Her ortamında veya arkadaş ortamı olsun en basit örneği Bu çocuk kim diye yakın arkadaşların soracaktır Bak cümlemde fark ettiysen Çocuk geçiyor adam değil.
    2. Yüksek Tahminlerimce sen çoğu şeyi yaşamış ve geçirmişsindir tecrüben ile sabittir bir yerden sonra o hayat tecrübesi edinmediği noktalarda sınıfta kalacaktır ve sen artık idare etmekten bir yerde amann yeter diyecek doza geleceksin
    3. Ailen belki Hoş karşılamayabilir bilmiyorum nasıl bir aile sadetiniz var yorum yapamam haddime değil buda bir kriterim arasında
    4. İnsanız Olur mu olur bir yerde o soru tekrar eder çok yaş farkımız var hani ben sana karşı yetersizmiyim hissi
    5. Maddiyat konusu ve kariyer Belki Arkadaş diye hitap edicem küçümsemek haddime değil Maddiyatınız çok ultra lükstür eyvallah ama bir yerde bir şey olursa siz ya da erkek tarafı çöküşe geçerse Siz yine yöneten tarafa geçmiş olur ve ipler sizin elinizde olunca artık arkadaş yapıcı düşünmeyip pes edecektir

Çok uzatmak istemem 5 madde yeterli Aynısını bende yaşayan bir insan olarak kadın tarafı benden 8 yaş büyüktü ve Ciddi sorunlar yaşamıştım ve bende henüz 23 yaşımda idim olmuyor kısacası Ünlüler ya falan bak nasıl gül gibi anlaşıyorlar diyenler olacak kimse o evde ne fırtınalar koptuğunu bilmiyor ve kapının arkasında değilsiniz ve Zaten birçoğunun ortak yönleri var sonu hüsranlarla bitti gördük boş yere kimse çenesini yormasın saygılar sevgiler.

0
    3 Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      6 ay

Onun sebebi erkek 30 dan sonra düşünebilme basliyor ergenligi aştığı yaş 30 ve üstü.40 yaşta hem erkek hem kadın için büyük bir donemeç

Yorumla
    • BaLLROG34
      BaLLROG34
      6 ay

Neyin sebebi anlayamadım ki?
      Zaten bu kitapda bile yazar kadın herzaman erken olgunlaşır erkeğe nazaran

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      6 ay

Erken olgunlaşmasınin sebebi kadına yüklenen roller sen yapmasan serseri derler güler geçerler kadın yapınca öyle olmuyor. Biz herşeyde dikkatli olmalıyız siz çocuk gibi herşeyden bı haber yasayabiliyosunuz. Hep bilmiyorum anlamıyorum ayağında yılları geciriyosun

Yorumla

En İyi Cevaplar

• SporcuMan18013
    SporcuMan18013 Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 99%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Sorun yaşar mısın evet bence yaşarsın çünkü çok ciddi bir yaş farkı var ve erkek 36 kadın 23 olsa da durum bu yani 13 yaş ciddi bir yaş farkı. Çocuk bakıcılığı vs gibi cümlelerde kurmayacağım çünkü olgunluk yaşla değil yaşanmışlıkla kazanılıyor daha çok ama sağlıklı bir yaş farkı olmadığı da bir gerçek. O yaşlardaki erkek aileden varlıklı değilse zaten maddi bağımsızlığı da yok demektir ve 30’larındaki bir kadın için bu bir süre sonra sorun olmaya başlar ki erkek için de böyle. Eğer ki evlilik gibi ciddi bir beklentin varsa bu bahsettiğin ilişkinin evliliğe evrilmesi çok düşük ihtimal olarak görünüyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Ben 23 yaşındayken, 40 yaşında biriyle sevgili olmuştum. İlk başta herkes “Bu kadar yaş farkıyla ne yapacaksınız?” diyordu ama ben hiç düşünmedim. Onun tecrübesi ve olgunluğu bana güven veriyordu, ben de enerjim ve hayata bakış açımla ilişkiye renk katıyordum. Zaman zaman bazı konularda fikir ayrılıkları oluyordu ama ikimiz de birbirimizi anlamaya çok istekliydik.

Hayat planları, gelecek kaygıları… bunlar hiç sorun olmadı. Hatta onun rehberliğiyle bazı şeyleri daha rahat ve bilinçli planlamaya başladım. Ailelerimiz başlangıçta tereddüt etti ama zamanla alıştılar ve ilişkiyi kabul ettiler.

Sonunda evlendik ve 3 çocuğumuz oldu. Yaş farkı hiçbir zaman sorun olmadı; aksine bizi birbirimize daha da yakınlaştırdı. İletişim, saygı ve sevgi olduğu sürece her şeyin üstesinden gelebileceğimizi gördüm.

5
    0 Yorumla
  • Pembistann
    Pembistann Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 92%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.

Bişey olmaz. Erkekler yaparken sorun yokta kadın yapınca mı sorun. Çok da güzel olur

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
6 ay
  • Valla aşkın yaşı olmaz derler ama yaş farkı bazen ilişkide farklı dinamikler yaratabilir. 36 yaşında olman, daha fazla deneyim ve olgunluk getirebilir ama 23 yaşındaki sevgilin belki de hayatın bambaşka bir evresindedir. İleride sorun yaşayıp yaşamayacağınız tamamen sizin anlaşmanıza, iletişiminize ve karşılıklı beklentilerinize bağlı.

Her iki taraf da birbirine saygı duyuyor ve farklılıkları zenginlik olarak görüyorsa, hiçbir problem olmasın! Ama beklentileriniz konusunda açık olmanız çok önemli. Peki sana göre, yaş farkı aşkı etkiler mi? 🫶

2
    1 Yorumla
    • Kenan_342134
      Kenan_342134
      6 ay

Çok doğru daha genç ve kanı kaynıyor bı sure sonra o da başka denizlere yelken açınca unutlur her şey anlık heves

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

114

Cevap

203

Cevap

• Yamaal
    Yamaal Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 20
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.

Yaşarsın çünkü erkekler eskide ki zamanda ki gibi değil

1
    3 Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      6 ay

Evet 20 li yaslardakiler daha ciddi hemen evlenelim edelim derdindeler 30 yaş üstü lakayit tavırda değişik bir donemdeyiz

Yorumla
    • Fjrat21
      Fjrat21
      6 ay

20 ler harbiden evleneyim haram olmasın diyor, 35 üstü ohooo adam gel beraber gidelim diyor yok diyorum. Kendi fotonu bana ver kadın düşürecem diyor yok diyorum. Türkiye batmış...

Yorumla
    • Yamaal
      Yamaal
      6 ay

@Fjrat21 vallaha ne ona nede buna inanırım ikisi de 😅birbirinden beter durumda bence

Yorumla
  • Bravehrart
    Bravehrart Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

İlişkiniz devam ederse evliliğe yol gözükür.

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.

sorun olmaz kadının büyük olması daha güzeldir

6
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.

Eee yani sen yaşlı o genç kalacak seni beğenmeyecek aklımı başına al kendi yaşıtlarınla ilgilen gadası

2
    0 Yorumla
  • seanfey u
    seanfey Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Sorun yaşayıp yaşamamanız yaş farkından çok hayatta ne beklediğinizle ilgili. Sen 36 yaşında daha oturmuş neyi istemediğini bilen bir yerdesin. O 23’te hala kendini deneme aşamasında olabilir. İş şehir arkadaş gelecek planı bunlar daha net olmayabilir. Şu an uyumlu olabilirsiniz güzel de gidebilir. Ama zaman geçtikçe sen daha net adımlar beklerken o ağırdan alabilir. En çok burada sürtüşme çıkar. Eğer sorumluluk alabiliyor sözünün arkasında duruyorsa ve ben hazırım diyebiliyorsa sorun azalır. Yoksa yük çoğu zaman sana kalır.

0
    0 Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Bence erkek her zaman daha olgun olmalı çünkü kadın zaten duygusal olarak çok erken büyüyor hayatta. Sorumluluk almayı, fedakârlığı, dengeyi daha erken öğreniyor. Erkekse bazen duyguların peşinde savrulabiliyor. O yüzden bir ilişkide denge kurulacaksa, erkek olgun durmalı ki kadın da o güveni hissedebilsin. Olgunluk yaşla değil, duruşla ilgilidir. Şimdi sen 36 yaşın ağırlığını taşırken o ise daha yolun başında. Bugün her şey güzel gelse de yarın bambaşka olabilir. O yüzden ben bu tarz yaş farkına olumlu bakamıyorum maalesef..

0
    1 Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      6 ay

Erkek 35 kadın 45-55 olsa olabilir çünkü erkek o ergen tavirlarini 30 dan sonra bırakıyor. Yeni araştırmalara göre ergenlik bazı kişilerde 30 a kadar surebiliyormus. Bende özellikle erkeklerde böyle diye dusunuyorum

Yorumla
  • Kraliceleylxx
    Kraliceleylxx Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay

İlişkiniz başlı başına sorun23 yaş, 36 için çok gençbu yüzden ileride üzülen taraf sen olabilirsin Yaş farkı bazı konularda farklılıklar yaratabilir, olgunluk, hayat tecrübeleri falan Bu yüzden bir gün bırakma ihtimali yüksek çok kaptirma kendini üzülürsün

3
    0 Yorumla
  • dogatpll
    dogatpll Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 95%
    6 ay

Takılmak için olabilir ama ciddi olmaz zaman ilerledikçe farklılıklarınız yüzeye çıkmaya başlar o kişi ne kadar olgun olursa olsun o yaşta kimliği tam yerine oturmamıştır heves kaynaklı senle birlikte çünkü bu kadar yaş farkı normal değil bir süre sonra sıkılır genç kızlara ilgisi kayar

2
    0 Yorumla
  • ogzhnn07
    ogzhnn07 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    6 ay

Kimse kimsenin kahrını bedava çekmiyor para durumun iyiyse yarın çıkarlar ve menfaatler uyuşmayınca ayrılık kaçınılmaz olur para kimdeyse onu sözü geçer derler sen de onu kendi hayatına uydurmaya çalışırken en sonunda pırr diye uçup gider genç yani tutamazsın

0
    0 Yorumla
  • Kızlardasormasınm
    Kızlardasormasınm Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 79%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Bu çocuğun beklentileri farklı olabilir bu yaştaki birinin kendinden bu kadar büyük biriyle ileriye dönük bir ilişkisi olmasını istediğini sanmıyorum ama tabi bunlar hep yaşanmışlıklar bize denk gelenler belki size denk gelmez daha iyi birisi olabilir umarımda öyledir her şey gönlünüzce olsun 🤗

0
    0 Yorumla
  • NoluyooFuat
    NoluyooFuat Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.

23 yaşındaki çocukla ne işin var Allah aşkına. O 10 sene sonra eğer tipi düzgün zeki de bir erkekse altın çağında olacak daha genç kadınlara ulaşabilecek. Sen ise çocuk bile doğuramayacaksın. Senin dengin 45 üstü adamlar kusura bakma yani.

4
    26 Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      6 ay

Boş yapma bende 32 yaşındayım 20 ve 24 yaş arası erkek seviyom iyi yapmış kadın olgun erkeği napsın genç çıtır varken çocuk içinde evlenmiyon sonuçta gereksiz

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      6 ay

@Marshelow amacınız zaten takılmak ciddi düşünmezsiniz o yüzden bi sey diyemem

Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      6 ay

Yaşı benden büyük yaşıtım olsa bile ciddi düşünmem

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      6 ay

@Marshelow cinsellik için mi takildin

Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      6 ay

@geribaksanbi hayır hiç sevmem cinselliği nefret ederim gezmek tozmak birlikte eğlenmek için

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      6 ay

@Marshelow valla haklısın takılmak için bile olur genç erkek. Insanın ruhuna iyi gelir belki soru sahibi de gayet çocuk ruhlu biri. Cok görüyorum öyle ben 24 yaşındayken 50 yaşında kadın benden daha hareketli daha sosyal enerjik neşeliydi. Nadiren de değil çok karşılaştım bu tiplerle eşleri somurtkan kadınlar hayat dolu erkekler yaş aldıkça ihtiyar erkek huysuzlugu geliyor

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      6 ay

@PeachGirl58 erkekler olgun seviyosa amacı cinsellik bunu bil yoksa neşe eğlence hepsi fasa fiso seninde amacın takılmaktan ziyade gençse bir sey diyemem

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      6 ay

@geribaksanbi erkek genç citiri da kullanıp atıyor değişen bişey yokki yaşı geçse de komplekse girip genc istiyor sıfatına bakmadan. Sizin kafa sıfır kilometre belirleyicilik yok

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      6 ay

@PeachGirl58 sen kaç kişiyle takıldın kenara attin peki her erkek bir degil yalnız

Yorumla
    • Tecrübeligenç69
      Tecrübeligenç69
      6 ay

@Marshelow genc daha sert dik olur

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      6 ay

@Marshelow burcun ne?

Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      6 ay

@acayipadamm Akrep

Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      6 ay

@Marshelow toxic

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      6 ay

@Marshelow bende akrepim Kasım akrebi misin sjjsjsj

Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      6 ay

@geribaksanbi evet

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      6 ay

@Marshelow akrepi taki. ettim jsjsjsj Kasım kaç bi de aynı çıkıyomuş😀😀
      Özelliklerini taşıyo musunn

Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      6 ay

16 Kasım

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      6 ay

@Marshelow oha bende 16 Kasım sjsjjs sansa bak😀

Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      6 ay

@geribaksanbi kaç yaşındasın

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      6 ay

Dmden yazamadım yazar mısın sonuçta ayni günde doğduk sjjsjsj keşke yillarda aynı olsaydi jsjsjsjs komşu olurduk

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      6 ay

@Marshelow 29

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      6 ay

@Marshelow nerde yaşıyosun bu arada

Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      6 ay

@geribaksanbi İzmir sen

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      6 ay

@Marshelow samsun bu arada akrepim diyosun cinsellik sevmem dedin çelişiyo bu

Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      6 ay

Her Akrep burcu sevecek diye bir kural mı var

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      6 ay

@Marshelow dedim öylesine

Yorumla
  • Grandiflora
    Grandiflora Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 46%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

İş yerinden bi kadın var 45 yaşında eşi 32 yaşında 5 yıl ancak evli kalabildiler şimdi boşanıyorlar. Kadının ikinci evliliği gelinlik giymiş davullu zurnalı düğün yapılmış ama işte sonuç bu ne yazıkki

4
    1 Yorumla
    • Tecrübeligenç69
      Tecrübeligenç69
      6 ay

Harika yasin var

Yorumla
  • İmkansızısevem
    İmkansızısevem Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 100%
    6 ay

Ben 27 eski sevgilim 38 yaşındaydı çoğu şeyde anlaşıyorduk ama iş ciddiye bindiğinde öyle olmuyor yaş farkından dolayı evlilik işi problem sadece takılmak istiyorsan keyfini çıkart muhtemelen o öyle yapıyordur

1
    0 Yorumla
  • ÇiçeğiburnundaAnne
    ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 88%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Sübyenci misin diyeceğim olmayacak ama diyeceğim 😅 tabi ki sorun yaşarsın 13 yaş yani o doğduğunda sen 13 yaşındaydın neredeyse ortaokulu bitirecektin insaf 😁 çok zorbadım yeter 😂

2
    0 Yorumla
  • MmartKedisi
    MmartKedisi Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 92%
    6 ay

Yani, bu ilişkinin fazla ilerisi olmaz sanırım! Erkeğin odağında seninle yaşayacağı seks vardır muhtemelen ve olgun bir kadını hayal ettiğinden çok daha fazla tecrübe ettikten sonra, aranızda sorunlar ya da monotonluklar başlayacaktır

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    6 ay

Ul. an zaten sorun'un içindesin, ilersi mi kalmış? İki silkelendikten sonra işin bitrcek, hala istikbâl-i ati mi diyosun dldd

Ulu tanrım, bizden sonra ki nesli seyrediyorum, gözlerim kapalı

0
    0 Yorumla
  • bera_ramazan
    bera_ramazan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 100%
    6 ay

Bence ilişkilerde yaş değil olgunluk önemlidir 40 yaşında olup çocuk gibi davranan varken 25 yaşında olup olgun gibi davranan da var o nedenle eğer olgun ise sorun olmaz

1
    0 Yorumla
  • zaykocum
    zaykocum Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 100%
    6 ay

Şöyle bir şey var gençler ile ilişki de daha genç his edersin kendini onlar olgunlaşır sen Ergene dönüşürsun ileride sorun olur mu bilemem iyi anlasirsaniz sorun olmaz size bağlı artık.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

O adamın niyetinin farkında mısın yaşıtlarıyla değil seninle neden oldu hiç düşündün mü? Evet ilerde sorun yaşarsınız çünkü küçük kız seviyor ve aranızda çok büyük fark var olgunluğunuz aynı asla olamaz imkansız erken çöküyor kadınlar büyükle olunca saf olmayın büyükle olmayın niyetleri kötü

0
    0 Yorumla
  • yorgunmoruk31
    yorgunmoruk31 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 455 cevap paylaştı.

bunu bilmeyecek kadar aklınla nasıl 36 ya geldin. erkeği de kadını da sorun yaşar kadın daha çok yaşar

2
    0 Yorumla
  • Korayby3434
    Korayby3434 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Ancak FB olur. Sorunun katmerlisini yaşarsın. Tecrübe kazanıyor üzerinden Sıkılınca senden genç birine gider sen de giden zamana acırsın. Senin bileceğin şeyler tabi ki

0
    0 Yorumla
  • XAmigdalax
    XAmigdalax Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    6 ay

Çok büyük ihtimal evet.

sen 50 olduğunda adam 40 bile olmayacak. Büyük ihtimal boynuz yiceksin. Yaşlılığını bu tarz bir ilişki için kaosa çevirme

0
    0 Yorumla
  • ꞀႶϽႶℲƎᖈ34
    ꞀႶϽႶℲƎᖈ34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 110 , eic 100%
    6 ay

Soeun yaşamazsın sorun olur diyenler aynaya baksın. Bor erkek 50 sinde 20 lik aliyorsa bir kadının da bunu yapmasında sorun olmaz. ben 32 yim 18 yaşında ciddi düşündüğüm kızla çıkıyorum

0
    0 Yorumla
  • Asimov80
    Asimov80 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    6 ay

Ciddi ilişki çıkmaz anlık hazlar zevkler yaşanır. Erkekler için böyledir. Tersi olsa sorun olmuyor doğa kadını hızlı yaşlandırıyor gerçeklerden kaçış yok.

0
    9 Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      6 ay

Doğa değil ataerkil toplum öyle misyon yüklemiş yerçekimi sadece bizim için değil.55 ten sonra da çocuk dogurmamali zaten kadın bedenine yazık. Doguran genç kadına da yazık ikisininde ömründen yıllar gidiyor hayatıyla kumar oynuyosun. Bedenin eski haline asla dönmeyecek bir ton yeni hastalık oluşacak. Gogus şekli değişecek. Bir ton ruhsal değişiklik yaşayacak hayatının sonuna kadar korkuyla yaşayacak yavrusunu korumak için hep diken üstünde olacak. Erkek babalığı sonradan öğreniyor da bizim için süreç farklı öncesinde ve sonrasında yaşadığın değişiklikler kalıcı.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      6 ay

Çocuk kadının hücrelerini o yaşa kadar biriktirdiği vitaminleri mineralleri herşeyi götürüyor. Her çocuk dogurdugunda ömründen 5 yıl gidiyor. Degisen cilt saç dişler ruh hali de cabası

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      6 ay

Biz hayatımizla kumar oynuyoruz bı zahmet 50 den sonra sorumluluk bitsin. Erkek kadın hep dogursun istiyorda o işler öyle değil. Beden görülürken hala devam etmek saçmalık olurdu. Sorun şu erkeginde hücreleri yaşlanmiyor zannediyorlar da sizinkilerde cılık yumurta gibi oluyor çok genç kadinla da evlensen ( ki subyancilik) sendeki y kalıtsal hastalık taşıyan gen kızdan dolayı olmasa da senden dolayı çocuğun hasta olur. Benim çevremde var kadının çocuğu ölü doğdu bir tanesinin çocuğu engelli doğdu diğerinde mikrosefali vardı. Yani olmazsa yine de olmaz.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      6 ay

Doğal secilimde kadın hep en iyiyi en yakışıklıyi en gosterisliyi seçmeli burada doğurganlık kriter değil.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      6 ay

Siz bunca zorluğu yasasaydiniz hamile kalırım diye korkudan kadının oturduğu yere oturmazdiniz. Iste büyük risk almayanlar kendince kadını degersizlestirir. Yasini dogurmamasini bahane eder.

Yorumla
    • Asimov80
      Asimov80
      6 ay

Benim kısacak yorumu derinlemesine açıklamışsınız teşekkür ederim 😀 Aykırı bir şey söylemedim zaten
      kadın olmanın da erkek olmanın da kendine göre zorlukları var. (Yüzyıl öncesine göre) Eskiden durum daha kötüymüş şimdi yine sağlık tedavi metotları gelişti de doğumda anne bebek ölümleri azaldı. Her doğum sancılıdır bir çeşit travmadır, sonuçta bu kutsal görevi biz belirledik-vermedik çıkışmanıza tepkinize anlam veremedim.

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      6 ay

Yorumundan yola çıkarak söyledim. Yaratilis bu ama kadından yüksek beklentileri olan sizlersiniz.

Yorumla
    • Asimov80
      Asimov80
      6 ay

Yaratılış diyelim 👍 Fıtratı bozan, kadın erkek eşitliğini savunan kesimlerin birtakım oyunları yeni dünya düzeni. Kadın erkek eşitliği savunuluyorsa haliyle beklentilerin yüksek olması normalleşmiştir. Kadın erkek Eşitliği yerine kadın erkek tamamlayıcılığı olsaydı, herkes mutlu olabilirdi. Günümüz insanı anlık hazlar üzerinde bir dünya kurdu. Aile de toplum da bozulmuş durumda yeni işler her iki taraf içinde pek iyiye gitmiyor :/

Yorumla
    • PeachGirl58
      PeachGirl58
      6 ay

Ataerkil toplumun beklentileri yeni değil ki arabistan'a bak burasiyla aynı erkek kafası. Fitrattan kastım erkeginde kadının da yaslandiginda bitiyor artık bedenin dinlenmeye geçiyor olması. Ama erkek sadece kadına mal ediyor diyorum. Esitlik değil ayrıca adalet gerekli herkese feminist demeyi keserseniz daha iyi anlayabilceksiniz

Yorumla
  • yasayanbiri25
    yasayanbiri25 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    6 ay

Niye olsun ki. Bak özlem bir kadın var eğer gelsin. Hemen nikah dairesi 44 yaşında evet desin. ben 35 deyim. Tam kadın. Girdiğin an koynuma çıkmışsın.

0
    1 Yorumla
    • yasayanbiri25
      yasayanbiri25
      6 ay

Senin kadın olarak son dönemim. Rahat rahat yat yaşatsın sana.

Yorumla
  • masalimge
    masalimge Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.

Önceden kendimizden 10 yaş küçüklere kardeşim büyüklere abi abla derdik şimdi aşkım bebegim diyoruz
    Tercihi siz yapmışsınız sorun olursa da olmazsada sizin sorununuz mutluluklar

0
    0 Yorumla
  • cerenncerenim_
    cerenncerenim_ Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.

tabikide yasarsin oldugundan fazla yas farki var dogru degil kendi yasina gore uygun birisiyle konus bence ve birseyi cok merak ettim senin konustugun lavuk kendi yasina gore birisini bulamamismi?

0
    0 Yorumla
  • babacan5255
    babacan5255 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Sen akıllara zarar kendine geçici seks partneri bulmuşsun. O sende kalacak zannediyorsun 36 yaşına kadar boş yaşamışsin, 36 dan sonrasını da boşa anlık zevklerde geçirirsin.

0
    2 Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      6 ay

Senin gibi moruklarla mı takılsın iyi yapmış

Yorumla
    • babacan5255
      babacan5255
      6 ay

Benim öyle olmadığımi test mi ettin?

Yorumla
  • 1Dehliz1Zirve
    1Dehliz1Zirve Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Ne kadar ciddi bir düşüncen var bilmiyorum ama taze taze ve dipdiri dipçik gibi yaşatır seni ve sende onu , bence sorun olmaz ama çok uzun soluklu olacağını düşünmüyorum

0
    0 Yorumla
  • canöz1996
    canöz1996 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    6 ay

Direk evet yede hayır hiç kimse diyemez
    Aranızda ki ilişki tam nedir nezaman dir beraber siniz kendisi ne iş yapıyor sorumluluk sahipi mi
    Sen ne iş yapıyorsun kendisi fakir sen zenginmisin
    Bunlara bakıp düşünürsen anlaşlır hee sadece arkadaşlık olaraksa hiç bir şeye bakma devam

0
    0 Yorumla
  • Öylesinebirixxxx
    Öylesinebirixxxx Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    6 ay

Evet yaşarsın çıtır bulur sana bay bay der😅

3
    6 Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      6 ay

Boş yapma çıtırlara moruklar bakıyor genelde genç erkekler kendinden büyük kadın seviyor çıtırlar aç gözlü görgüsüz oluyor istekleri bitmiyor yüzlerinde birton makyaj ben de 32 yaşındayım 20 ve 24 yaş arası erkek seviyom senin kocan kart herhalde kıskandın kadını

Yorumla
    • Öylesinebirixxxx
      Öylesinebirixxxx
      6 ay

@Marshelow 1. Benim kocam yok.
      2. tedavi olun hemen

Yorumla
    • Öylesinebirixxxx
      Öylesinebirixxxx
      6 ay

@Marshelow kendinden büyük kadını ne için sevdiği ortada yoksa ne yapsın 20 lik oğlan seniii

Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      6 ay

Hiç te bile hepsi de çok ahlaklı efendiydi asıl 18 19 yaşındaki boya küpü tripli istekleri bitmeyen ergenleri ne yapsın

Yorumla
    • Öylesinebirixxxx
      Öylesinebirixxxx
      6 ay

@Marshelow geçmiş eki kullandığına göre hayatında yoklar 🤣 niye olsunlar ki

Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      6 ay

Ben çabuk sıkılan biriyim bastım tekmeyi hepsine daha yakışıklısını bulunca vuruyom kıçlarına tekmeyi 🤣

Yorumla
  • defii
    defii Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 41%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı.

23 yaşındaki erkek sadece seni yatağa atmayı düşünür

2
    2 Yorumla
    • Kölecik07
      Kölecik07
      6 ay

Bravi.. Bravi...

Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      6 ay

Boş yapma şimdi kızlar erkeklerden daha istekli kıskanma genç erkekler büyük kadınlara bakıyor diye sen bulamadın herhalde çıtır fesatlık yapma ben de kendimden 10 yaş küçük erkek seviyom

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

Bende 23 um sevgilim 31 yasinda. Uyumluyuz gayet.

2
    6 Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      6 ay

Ben de 32 yaşındayım kendimden yaşça küçük erkek seviyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Marshelow sebebi ne peki , dahami enerjikler , neden cekiciler

Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      6 ay

Çekici ve daha enerjikler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Marshelow haydaaa

Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      6 ay

Niye öyle dedin ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Marshelow sevgilimle ayni seyleri dusunuyosun o yuzden

Yorumla
  • GayHatice
    GayHatice Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    6 ay

Sen boş ver yorum yapanları ya birbirimizi seviyorsanız sıkıntı yok bence çünkü oğlan da seni seviyorsa sen de seviyorsan no problem bence

0
    0 Yorumla
  • Baleman
    Baleman Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 99%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

İleride sorun yaşamazsınız, çünkü ilerisi yok. Ama sonuçta aşktır, sevgidir, eğlenmenize bakın bugünü düşünerek.

0
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Ula diyeyum saa bir şey sevgi var ise aşk var ise birde gözlerinde kendini görüyorsan ula sakın birakma o uşağı

0
    0 Yorumla
  • Kürekçi47
    Kürekçi47 Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

İlk zamanlar olmaz, ileride ne olur ne olmaz bilemeyiz, iyi geçinen de var sorun yaşayanda var. Yaşanmışlıklar var.

0
    0 Yorumla
  • Ruhsuz_bir_hanım
    Ruhsuz_bir_hanım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay

13 yaş var aranizda bu uzun sürücek bir ilişki olmaz yaşınız ilerlicek ve o genç sizden bu olmaz aklınızı başınıza alın yasitiniz olun

0
    0 Yorumla
  • aquarius99
    aquarius99 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.

Benden bi kaç yaş küçük erkeklere çocuk ergen gözüyle bakıyorum böyle şeyler midemi bulandırıyor...
    Oğlun yaşında resmen

0
    3 Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      6 ay

Ben de 32 yaşındayım genç erkek seviyom 20 22 23 falan hiç te ergen değil ergen dediğin 15 16 yaşında olur iyi yapmış kadın kart horozlarla mı takılsın genç erkekler sana bakmadı diye kıskanıyonmu

Yorumla
    • aquarius99
      aquarius99
      6 ay

Ergenlik 25 yaşına kadar sürer
      26 dan itibaren ergenlikten çıkmış olunuyor.

Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      6 ay

Ben seviyom böyle genç erkeklerle sevgili olan kadınları desteklerim hep

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Dikkatli ol derim şu erkeklere kac kere sordum hepsinde de benzer cevaplari verdiler sevgilimden daha güzel bir kız görürsem ona bakarım diye bakmam diyen çok azdı. Takip et bakalım olanları bakalım zaman size nasıl bir hal getirecek

0
    6 Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      6 ay

Öyle diyen erkekler sevgiyi dış kabukta, güzellikte sananlar, hayır gelmez onlardan zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@EnesBT gelmiyor da gerçekten evleniyorlar hala aynılar gözleri fıldır fıldır dışarıda yanında karıları var ona rağmen başka kız süzüyorlar terbiyesiz terbiyesiz ondan sonra da bazen birtakım yollu ablalarımızın da bir yerleri kalkıyor bana baktı eşi olduğu halde bana baktı diye aa ne kadar övünülecek bir şey sanki canımsın

Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      6 ay

Onu diyen erkeklerde at hırsızı kılıklı tiplerdir onlar baksa bile hangi kız bakar onlara 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Marshelow ee şekerim ne demisler gözler kalbin aynasi😄

Yorumla
    • Marshelow
      Marshelow
      6 ay

😅🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@Marshelow 🫢🫢

Yorumla
  • Ritchson m
    Ritchson Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Olmaz bence Yaş farkı var ama sen olgunsun o daha toy İleride sorun yaşamak büyük ölçüde olgunluk ve iletişime bağlı

0
    0 Yorumla
  • DarkAngelNyxx
    DarkAngelNyxx Takip Et
    Guru Yaş: 100 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.

Anın tadını çıkar, ilerisini boş ver gitsin. Zaten kimin yarını göreceği ne belli? 🤷‍♀️😂

1
    0 Yorumla
  • koreanturkey
    koreanturkey Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 53%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Evet yaşarsın yarın bir gün sana diyecek ki Aklım başımda değildi aklım yeni başıma geldi diyecek

1
    0 Yorumla
  • zeynep3000
    zeynep3000 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 98%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.

Ben 5 ya da olmaz derken sen benden daha citirini buldun

1
    0 Yorumla
  • PeachGirl58
    PeachGirl58 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay

Kadın büyük olunca zengin olursun derler daha bereketli olurmuş

1
    0 Yorumla
  • Çapkınkurt34
    Çapkınkurt34 Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 755 cevap paylaştı.

Sevgili olmakta sıkıntı olmaz ama evlilik olmaz derim

1
    0 Yorumla
  • Onewayticket35
    Onewayticket35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    6 ay

Şu an her şey güzel gidebilir ama bir zaman sonra ya onun hal ve hareketleri çocuk gelecek ya da senin davranışların ona çok sıkıcı/boğucu gelecek ben kendimden 3-4 yaş küçüklere bile tahammül edemiyorum. Ciddi fark oluyor

2
    2 Yorumla
    • boomerhunter30
      boomerhunter30
      6 ay

hahahahahahahahahahhahahahahahah

Yorumla
    • geribaksanbi
      geribaksanbi
      6 ay

Profildeki sensen hiçte yaşini göstermiyon helal sanaaa

Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Anı yaşayın

Kimse cok ilerisini asla göremez bilemez

0
    0 Yorumla
  • özgürrkiizz
    özgürrkiizz Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 71%
    6 ay

Kız onlar daha bebe nasıl anlasiyorsun hepsi Ergen ben 30 yaş altına bakmıyorum bile

0
    0 Yorumla
  • elizaArjin
    elizaArjin Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.

Ben 25 yaşımda midem almiyo kendimden küçük oğlan abla sen masallah sübyancı çıktın

0
    1 Yorumla
    • elizaArjin
      elizaArjin
      6 ay

Ki çok küçük bir yaş 23 pes

Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Mutlaka yaşayacaksın. O zamana kadar anın tadını çıkar

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

Siz daha sevgili olmadınız ki neyin derdi bu?

0
    0 Yorumla
  • tuesds
    tuesds Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 38%
    6 ay

boş ver ilerisini tadını çıkart enerjisini kullan

0
    0 Yorumla
  • FiyodorPavloviç
    FiyodorPavloviç Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 100%
    6 ay

İlerisi mi :)

Al gülüm ver gülüm ilişkisinde ilerisini hayal etmek :) komik geldi

0
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.

Sanmıyorum eğer ikinizde çalışıyorsanız 1 iş sahibiyseniz..

0
    0 Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Anlasiyorsaniz yaşamazsıniz ama bazı şeyleri baştan konuşun

0
    0 Yorumla
  • Alpha_Rules
    Alpha_Rules Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.

23 yaşındaki bir erkek neden 36 yaşındaki bir kadınla sevgili olur anlamıyorum.

0
    0 Yorumla
  • Soyersoyer
    Soyersoyer Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 51%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Evlilik yoksa bak keyfine nasıl mutluysan öyle yaşa kimin ne dediğine bakma

0
    0 Yorumla
  • Shazam6
    Shazam6 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 49%
    6 ay

Sevdiğiniz sürece bir sorun olacağını sanmiyorum, çevreyi de takmamaniz lazım

0
    0 Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Normalde toplumsal kurallara göre Erkeğin yaşı büyük olur. Tam tersi olsaydı olurdu.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (257)
Devamını Gör(302)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 36 yaşındayım, 23 yaşındaki erkekle sevgili oldum. İlerde sorun yaşar mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

23 yaşındayım 50 yaşında adamla sevgiliyim? 23 cevap verildi
21 yaşındayım. 30 yaşında erkekle sevgili olmam yanlış mı? 15 cevap verildi
21 yaşındayım,36 yaşındaki bir adama aşık oldum? 14 cevap verildi
21 yaşındayım 38 yaşında bir adamla beraberim? 23 cevap verildi
19 yasındayım 35 yasındaki adamla sevgiliyim? 14 cevap verildi
39 yaşındayım, 21 yaşında bir erkekle sevgiliyim. Sizce bu yaptığım doğru mu? 96 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Nohut dürüm sever misiniz?
  • Sevgilin için dinini değiştirir misin?
  • İlişkilerde hangisi daha çekici, ne istediğini bilen kadın mı yoksa beklemeyi bilen kadın mı?
  • Renklerle aranız nasıl?
  • Nefret bir renk olsaydı hangi renk olurdu?
  • En son ne zaman birine gerçekten bir şeyler hissettin?
  • Hangi konu seni asla üzemez?
  • Bir kadının vücudu gerçekten bu kadar kusursuz olabilir mi?
  • Sizin de arkadaşlarınız böyle gereksiz dertleri var mı?
  • Adını kalbine yaz beni unutma demek istediğiniz birisi var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨