AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
205Cevap
Merhaba. Eğer evlenip çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız Doktorlar 40 yaşından önce anne olmayı öneriyor o yüzden bu konuda biraz sorun yaşama ihtimaliniz olabilir.
Zengin misin bilmiyorum ama. Kişiliği tam oturmuş bi yaş değil gibi geldi kimseyi bilemeyiz belki bu da bi ön yargı. Ön yargı ile yaklaşmak istemiyorum saygı duymak istiyorum. Ben 25 e giricem yaşıtım erkekler çocuk Gibi ve hayat şartlarından dolayı hayata tutunmaları da zor maddi açıdan. 23 yaş erkek gerçekten küçük hemde çok çocuk. Sizce neden sizinle birlikte lütfen bunu iyice düşünün. 🩷
Karakterler sağlamsa, aşk ve güven karşılıklı ise sorun olmaz.
O yaştaki erkekler güvenilir olmuyor kendinden büyük kadınları takılmalık, deneyim olarak görüyorlar zamanını boşa harcama derim ama aşığım ben diyorsan bi şey diyemem
Çok pardon ama şunu demek istiyorum, o yaşlarda güvenilir değilse ilerde de güvenilir olmaz zaten
Benden de 15 yas büyük evli adam bana ahlaksız teklifte bulundu sapıkça yaklaştı evli olduğu halde. Herif 40larında kart zampara. Yaşı büyük ama güven veriyor mu hayır. Bunun yaşla değil karakterle alakası var. Arkadasa da katılıyorum hamuru bozuk olan her yaşta maya tutmaz
@EnesBT oğlan henüz genç sen sanıyor musun ki bu kadına sadık kalacak, kart horozlar bile genç kadınla birlikte olma hayali kurarken bu yaşta bi oğlan sence genç kadınla birlikte olmak istemeyecek mi?
@Pembistann aynı yaştayız, 15 yaş büyük bekar bir adamla konuşuyorum, adam o kadar efendi ve nazik ki. Bunu olgunluğuna bağlıyorum, yaşıma yakın biri asla böyle davranmazdı mesela.
Kendinle çelişiyorsun. Kart horozlar dediğin gençliklerinde de farklı değillerdi. Senin şu an konuştuğun kişi de gençliğinde şuanki halinden çok da farklı değildir. Şuanda yaşının getirdiği bir olgunluk var sadece. Ama yaş ile sadakatin hiçbir bağı yok.
Enes arkadaşa yine katılıyorum. Erkekler büyük olur diye ölen ülkemiz kadınları bu kafa yapısıyla hep. büyükle evlendi noldu ülkede çoğu kadın mutsuz. Yaşla sadakatin alakası yokkkk
Ya @EnesBT ve Pembistann arkadaşlar iyi güzel konuşuyorsunuz da, bi kadın kendinden yaşça küçük erkekle yapamaz. Hep bi kompleks yaşar, acaba bu benden soğudu mu daha genç kadınları mı arzuluyor artık beni beğenmiyor mu diye kafasında kurar da kurar. Benden yaşça küçük olgun (!) erkektense benden yaşça büyük olgun erkeği tercih ederim. Benden yaşça büyük erkekle konuşurken bile kendimi daha kadınsı, daha itaatkar hissediyorum, gerçek hayatta bu adamla eminim ki bundan daha fazlasını hissederim. Diğeriyle anca kanka olabilirim, cinsel istek duyamam yani. Yine de isteyen istediğiyle olsun tabii, benim fikrim böyle.
Seni anlıyorum. Emin ol senden büyük olan o adam senin yasıtlarınla hatta senden bile kücükleriyle seni aldatabilir. Hamuru bozuk olan kadın büyükmüş kücükmüs bakmaz. Kendilerinde sınırsız yas kadınlara bakabilme hakkını görüyorlar. Kompleksler dediğin gibi sadece kompleks. Bir gerçekliği yok. Sadece ilüzyon.
Şu an yaşamadığın sorunu ilerde yaşamazsın çünkü ilerde böyle bir adam kalmayacak merak etme
Takılmak için sevgili oldun muhtemelen, bakmkeyfine işte
Abi ıçmışsınız, sıvayım mı diye daha soruyorsunuz. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Çocuk istese de başta ailesi istemez, empati kur 23 yaşındaki oğlun 36 yaşında bir kadınla evlensin ister miydin, o yaştaki adam olgun kadın seviyordur hevesini alınca bırakır, üzgünüm gerçekler can acıtır ama doğru bu, kendini kullandırma, ben de kendimden 7 yaş küçük biriyle oldum tecrübeyle sabit yani gidiyolar, şimdiki aklım olsa kullandırmazdım kendimi, o şimdi hayatına bakıyo.
7 yaş küçük. birisiyle olmuşsun gercekten sevmiş miydin takılmak zaman geçirmek için miydi
Evet yaşarsın bir kaç yıl sonra görebilirsin uyumsuzluklar meydana gelecektir
Senin tadına bakar, daha genç biriyle evlenir...
Benden söylemesi...
Kesin 1.80 üzeri ve aşırı yakışıklı değil mi?
Yo niye sorun olsun,20 yaşındaki 40 küsür yaştaki erkekle sevgili oluyor da sendemi sorun olacak
O da normal değil
Normal olmasada insanlar ilişki yaşamak için sorun etmiyor
Ne kadar sorun etmeselerde sorunlardan kaçamazlar maalesef
Orası öyle doğru ama amaç burada sadece ilişki beraberliyi zaten bu gibi yaş farkıyla evlilik mümkün değil
Yaşarsın da o yaştaki kişiler genelde çıkarlar menfaat oluyor
Böyleleri neden beni bulmuyor bende benden 17 yaş büyük bir kadınla sevgili olmuştum gerçekten muhteşem bir kadındı tek sıkıntımız seks yapamadık 😭😭😭
Neden yapamadınız çok ta gerekli bir şey değil aşk ve tutku daha önemli
Bende her şey vardı kadın da öpüşürken tutkuluydu öpüşüyorduk ama seks yapalım dediğimde çok günah ben o günahı ilşeyemem diyordu 😅😅
Bravo kadına doğru olanı yapmış
He he doğru yapmış Evliyken kızının sevgilisiyle sevgili oluyor öpüşüyor sevişiyor ama iş oraya gelince günah oluyor he 🤣🤣🤣
Vay rezil kadın 🤣😅
Yaaa 🤣🤣🤣
çok ilerlemeyeceği için bence dert etme , keyfini çıkart
Balım bende 40 yaşındayım 24 yaşında biri ile 1 yılın üzerinde flörtleştim iyi tarafları da var kötü taraflarıda yani ben evlilik baskısından bunaldığım için yeni bitirdim çok uzun süreli devam ettirme keyfini çıkar bol bol pompa 🧛🏻♂️
Ne diyon be ahlaksız rezil aklınız fikriniz orada her erkeği kendin gibi Abaza sanma
Bunun abazalık ile ne alakası var tavşanım pompa yani hayatın gerçeği sen atomu parçalamak için mi beraber olacaksın?
Zevzek zevzek konuşma
Neden bu kadar sinirlendin bu konuya anlamıyorum sanırım daha önce kazara bişeyler yaşadın ama buda sende tramva yarattı bu kadar takıntılı olma relax ol hayatı ve insanları sev gerçekleri kabullen artık
Hayır yaşamadım yaşamakta istemem aklı fikri onda olan erkeklerden nefret ediyorum
Biz erkekleri testosteron yönetiyor modern erkek bunu baskılayarak bu günlere geldi yani her erkeğin aklı fikri ordadan idare edilir baban dayın amcan vs değil ise kadın olarak siz dışardan rol yapanları görüyorsunuz acı gerçekler ile yüzleş matilda
İlerleyen zamanlarda o sizi beğenmeyebilir, sende o zamana kadar keyfini sürersin. 😊
Merak etme bir müddet sonra senden sıkılır ve kendisi gider
Sende dün dızlak kalırsın
Hayır neden yaşayasın ya yaş önemli değil insanlar sorun eder sadece
Evlilik olmaz yasayacagin tek sorun evlilik onun haricinde hiçbir sorun olmaz
Şu an yaşamazsın 40 yaşına kadar ama 40 tan sonra illa ki yaşarsın sen çöküşe geçince o daha gençliğinin baharında olacak
Zor bir ilişki fakat gercekten niyetler halisse olabilir ama tavsiye etmem
İnsanların ne dediğine aldanma bazı erkekler genç yaşta bile olgun olabiliyor bazılarının hala olamaması gibi
23 yaşındaki çocuklara nasıl bakıyorsunuz anlamıyorum
Hatice muhammed'e nasıl baktıysa
Onlarda o şekilde o bakıyo
13 yaş çokta abartı bir fark değil
? 13 yaş küçük erkek nereden baksan 30 yaş küçüktür akıl olarak da
Sıkıntı yok bzıları çıtır sever sosyete 25-30 yaş küçükle evleniyo sevgili konusuna hiç girmiyorum
Ben de bakıyom 32 yaşındayım kendimden 10 yaş küçük erkek seviyom
Yani üzmek istemem, moralinizi bozmak da istemem inşaallah da olmaz ama büyük ihtimalle sorunlar çıkabilir ister istemez...
Yaşarsın ben 22-26 iken 28-32 yaşında bir kadın ile 4 yıllık ilişki yaşadım sonra çocuk diye tutturdu ben hazır değilim diyince ayrıldık.
Bayağı bir sorun yaşarsın aile üyelerinede bağlı ama takmıyorsan bile ilerde çoçuk bakmaya benzeyecek erkekte bayağı bir dayanamayac hale gelecek hele çoçuk düşünürseniz çook yorulursunuz gibi ama ilişkinize bağlı
@Ayşeben08 varda kazakistanlıyım
@Ayşeben08 fakeini atsam başka biride varda hesapta
@Ayşeben08 attım bende
Tabiki sorun yaşarsın. Ne bekliyorsun seni sevmesini mi? Yoksa başka bir beklentin mi var ? boş ver.
İkiniz de 23 ya da ikinizde 36 olsanız ilerde sorun yasamiycaniz garanti miydi? Önemli olan yaşın büyüklugu ya da küçüklüğü değil islevidir. Böyük yaşlar cocuksu küçük yaşlarda olgunsu olabilir. Olmalidirda
Ne aradıgına baglı
Ama sizden bir aşk meşk döngüsü çıkmaz
Ciddi ve uzun süreli bir ilişkide tasvip etmem ama her ilişkinin kendi içinde bir dengesi ve hikayesi vardır.
Yani aranızda yaş sorunu var diyebilirim ablası yaşında oluyorsun neredeyse bence en az 30 yaşında olmalı ilişki yaşayacağını ciddi düşüneceğin biri
Erkek 36 kız 23 olsaydı erkek sübyancı olurdu di mi
Katılıyorum
Evlilik düşünüyorsan kesin sorun yaşarsın 👍
erkeğin mal uzun yıllar sağlam kalır bu senin için iyi bişey ama ilerde ilk göç eden sen olcan ondan dolayı çocuga yazık olur
Birine sarılıp uyumak saçlarımın okşanması sevilmek😞
İlerisinin olacağını düşünmüyorum maks 3 yıl sonra ayrılır o
Eğer şu an seni ailesinden çevresinden saklıyorsa ileride ilişkiden bir şey olmaz. Evlilik de düşünmez. Ama yaşı çok küçük bir 28 olsaydı belki.
Maşallah maşallah
Niyeti ciddi değilse kullanıp atar seni, istekli olursan ileride sorun olmaz.
İlerde? Allah aşkına ne ilerisi? Üç gün sürsün hevesini al ve bırak.
Yolun ilerleyişinde koyduğunuz hedefe bağlı.
Kimse müneccim değil sonuçta ama ilerde büyük sorunlara gebe olabilir.
oha yani abla yanlış anlamada 40 yaşına gelmişsin 23 lük birinden ne bekliyon
13 yaş farkı fazla tam tersi olsaydı olabilirdi erkekler geç olgunlaşıyor
Ohaa kız aynı yaşındakiler bile anlaşamıyor o kişinin bir menfaati olabilir bence senden
Büyük ihtimalle amaç bel altı ciddi ilişki degil onlarin ki
ya da maddiyat
O da olabilir peki sen nasıl. birisini isterdin hayatında diger erkeklerden nasıl farkı olması lazım gelecekteki adayın😀
Bencewenle gönüllüler eğlendiriyor Tr milf seven varsa sosyal medya saolsun
Yaşarsın. Şu an takılıp zevk almana bak ama ciddi ilişki olmaz olgun bir kadınla küçük bir çocuktan.
onunlayken kafandakı soru ısaretlerı artıyormu azalıyormu?
yanıtlamadın
İyi annelik hissini yesersin bebeyle emzirip altını değiştirip pışpışla
Cinsel olsrak kendine güveniyor ve onun iliğini kurutabiliyorsan koyver gitsin umrunda olmaz dünya.
karşındaki kişinin kişiliğine bağlı eğer takıntılı biri ise seni devamlı rahatsız edecektir canı istedikçe.
Yaşarsın çünkü erkek geç olgunlaşır ve ayrılınca anlarsın ne demek istediğimi herşeyi yapabilir dikkatli ol
Şahsen bende olgun kadinla evlenip bi hayatim olsun isterim eger seni seviyorsa gram takma kimseyi mutlu ve huzurlu olun gerisi boş laf
sürse dahi 10 sene sonra cinsellik sıkıntı olabilir. bi de hayattan istediğiniz seyler aynı mı
İleride derken, ne kadar ileride?
10 yıl harika yürür.. sonrasında bazı şeylere göz yumman gerekebilir.
Yasamazsin askim bisey olmaz canini sikmiyosa takil gec
Sorun olacağını sanmıyorum çocuk olgunsa sıkıntı olmaz
Hiç bir yorum tam gercegi yansıtmaz bak hayatına
Olabilir erkekler brias gaeip olabiliyor ama örnek olarak pınar ve yağmur harikalar bence yani
Çok mk ya 13 yaş nedir ablası yaşındasın sen asla uyusamazsiniz ki o bı zamandan sonra çıtır kızlara bakicaktir net. Çevremde oldu böyle bişey.