• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri
1 ay

Hoşlandığım adama aynı evde yaşama teklifini nasıl açabilirim, nasıl söylesem? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1112
Yapay Zekaya Sor
Hoşlandığım adama aynı evde yaşama teklifini nasıl açabilirim, nasıl söylesem?
Fal Soruları İş Soruları Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
23 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

67

Cevap

88

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • user272728288
    user272728288 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    29 gü

senş her zaman görmek istiyorum aynı evdr yaşadak nasık okurdu falan de

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    29 gü

Zinadan hamile kalmak mı nasıl bi zamandayız bakire kız kalmadı artık cidden

1
    56 Yorumla
    • M3rovha3lss
      M3rovha3lss
      29 gü

Bakir erkek kaldı mı? Neden bizim açımızdan da söylemiyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      29 gü

Ben bakirim kaldı yani kıza baksana yazdıklarına insan korkuyor artık

Yorumla
    • M3rovha3lss
      M3rovha3lss
      29 gü

Soru trol soru dhgjdhfh

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      29 gü

Bilmiyorum ki valla ayırt edemiyorum

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      29 gü

Kimseye bakirelik borcumuz yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Biz de patlak kızlarla işimiz yok alipta çocuğumun annesi yapamam onun bunun altına yatıp da kusura bakmasın kimse ben bakirsem karşımdaki kızda bakire olacak

Yorumla
    • M3rovha3lss
      M3rovha3lss
      28 gü

Patlak ne? Bunu kullanacak kadar alçak mısın, ben de bakir erkek isterim ama senin gibi bakir olup üslubu bozuğu almam.

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

Senin ne nal olduğun ve ne istediğin zerre umrumda değil. İstediğimiz gibi yaşarız size soracak değiliz çocuğu doğuran da biziz yani anne olup olmamaya biz karar veririz sizin söz hakkınız yok.

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

Kimse sana vermemiş kimse seni beğenmemiş bunu da fırsata çevirmeye çalışıyorsun yemezler. Sen zaten patlaksın beynin patlak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Kes sesini öncelikle tipim düzgün kariyer sahibi insanım senin gibi önüne gelenle yatmam ben yatmadım da tamam mı beynim de patlak değil benim senin gibi onun bunun altına yatanı da almam yani o çocuk da tek başına olmuyor tamam mı istediğini git yaşa ne tamam ye ama burada bu haltini övünüp durma o seks dediğin önüne gelenle yapılmaz ruhun çöpten farksız bu kadar mı değersiz bedenin ve git uzakta oyna colukla çocukla uğraşacak halim de yok @dbdbhddh

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

üslubumu bozduruyor gelip canım canım konuşuyor baksana dediklerine sen kızdırıyor

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

5 para etmezsin tip kariyer yetmiyor gerçekten tipin kariyerin olsaydı bunu bilirdin ama sen sadece hayallerde yaşayan yıkık ezigin tekisin bu yüzden de böyle komplekslisin. Yıkıklığını ne kadar inkar etsen de bu değişmiyor sen bir incelsin bu çok belli ve fırsatın olsa herkesle yatacak bir abazasin, kolay lokmasın bu yüzden de herkese veren kadınları kıskanıp kuduruyorsun

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

Seninle kimse de evlenmez evlense de diktirir geçer seni kekler tıpkı hekettigin gibi

Yorumla
    • M3rovha3lss
      M3rovha3lss
      28 gü

Ben bakireyim ben de bir şey yaşamamış bakir bir erkekle evlenmek istiyorum ki zaten öyle yapacağım, fakat üslubumuza biraz daha mı dikkat etsek? Ne de olsa yatan insanlarla bizde yatmış olmuyoruz herkesin kendi hayatı kimse kimseyi ilgilendirmez, öyle patlak gibi laflar daha çok çekemeyen biri gibi gösteriyor sizi incel ve kadın düşmanı gibi gösteriyor ki zaten öyle onların kullandığı laflar bu çünkü, patlak demek zar yok demekse anneniz de patlak oluyor ve sizde patlak bir yerden çıkmış oluyorsunuz bir şeyi söylemeden önce iyi düşünün mantıklı konuşun belki zinan yok ama üslubundan dolayı kaybediyorsun hem din anlamında hem de duruş anlamında.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Haklısın bak onda Yok senlik bi sıkıntım ama gelmiş neler diyor insanın sabrini sınıyor bi okursan ovunuyor resmen burada yaptığı halti bakar mısın cidden nereden biliyor benim tipsiz kariyersiz olduğumu vs kızdırıyor ne halt yersen ye ama burada gelip benim yorumun altına gelip yazamazsın insanı deli ediyor bakirim 29 yaşındayım tamam mı kendi istediğimle de bakır kaldım temiz kalmak istedim bunlada gurur duyuyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Ahlaki çöküş işte ne diyim ki ben cidden bu kıza bir şey diyemem ben çünkü anlamayacak kendisi bildiği gibi devam etsin ve daha da benle polemiğe girmesin

Yorumla
    • M3rovha3lss
      M3rovha3lss
      28 gü

Herkesle yatıp skor peşinde koşup gurur duyan erkeklerden değilsin en azından... Doğru yoldasın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Evet değilim hiç bi zaman da olmaya da niyetim olmadı benim bu karşı cins gibi olmadım bence bunun cinsiyetle alakası yok gibi yanlız erkeklerde yapmıyor gördüğüm kadarıyla kızlarda yapıyor baksana ne diyim Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın herkesi

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

Iy tam incel ya şuna bak bir de bayıl. Bakir bakire olmak bir marifet değil ki hem. Sen benim nasıl biri olduğumu beden benim hakkımda atıp tutarken iyiydi de ben seninle ilgili çıkarım yapınca mı etik aklına geldi.
      Kanka ne bu kibarlık ya bunlara böyle kibar olmayın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Kanka hadi git işine sne bi cidden gelip burada yaptıklarına övünüp insanı sinirlendirip sonra da üste çıkma lütfen tamam mı herkesin görüşü kendine ben yazmışım gelip neden salça oluyorsun kimseye borcumuz yok diye git işine sanane benden benim cinsel hayatımdan vs görmedin beni tanımıyorsun etmiyorsun da hadi git yorum yapıp durma

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

Kankaaaaaaaa elinde olsa skorun alasını yapar yapamıyor kankaaaaaaa kendine gel. Incel bu elinden gelmiyor kompleksli yetersiz ezigin teki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Ya bak küfür edeceğim artık cidden haddini bil beni tanımıyor etmiyorsun öncelikle defol git şuradan konuşup durma aşk hayatımı bilmiyorsun etmiyorsun sosyal çevremi bilmiyorsun etmiyorsun hadi git işine daha fazla delirtme adamı

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

Asil kadınların cinsel hayatından sanane. Sen öyle yorum yazarsan tabiki de tepki alırsın.

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

Noldu alındın mı dokundu mu demekki doğru yere taş atmışım hedefi 12den vurmuşum hadi eyvallah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Sanane benim yorumumdan salça oluyorsun sen milletin şeyi benim görüşüm bu yazmışım etmişim sanane öncelikle hadi işine git ergen kardeşim daha 18 yaşındasın hadi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

canım kariyer sahibi tipim yerinde biriyim cinsellik yaşamak istesem 5 tane sevgilim oldu her birini yatağa atardım istesem esc bile giderdim ama sen gibi önüme gelenle yatmadım ben ruhum kirlenmesin dedim cinsellik yaşamamak eziklik mi sen yaşayınca basın göğe mi erdi sayın ergen arkadaşım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Şimdi uza git yorumumdan hadi daha fazla konuşup durma burada

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

Yorumuna dikkat et o zaman salça olmayalım. Her istediğini söyle mal mal konuş ama kimse itiraz etmesin kimse sesini çıkarmasın yok ya. Kadın hakları kırmızı cizgimizdir. Sana gelen yorumlara sanane diyorsan seni ilgilendirmeyen konulara banane demeyi bileceksin. Yorumlarına dikkat et. Kadinlara patlak diyemezsin.

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

5 tsne sevgilisi olmuş iyk ortalık malı koca diye alınmaz bu namusu kirlenmiş ağır hasarlidir da bu şimdi. Ruhun zaten kirli senin ruhun Patlak ahaha. Kariyer sahibiyim tipim yerinde diye diye yana yakıla kendini ispatlamaya çalışıyor bir de ya yazık. Bu kadar mı önemli senin için benim senin anlattıklarına inanmam.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Ben yazmışım yorumu üsteki kadınla konuşmuşum bitmiş olay kapanmış sen gelip salça olamazsın polemik çıkaramazsın burada tamam mı öncelikle kendine bak ağır hasar kaydı olan sensin ben değilim tamam mı daha fazla uzatma polemiği yoluna git güzelce

Yorumla
    • M3rovha3lss
      M3rovha3lss
      28 gü

@dbdbdhddh En azından zina yapmış yapmış kadını aşağılayan biri değil, yani her boku yiyip kadinlara laf atanlardan değil sadece üslubu bozuk onu da zaten düzeltti üstüne gitmek yerine yanlışlarını söylemek daha iyi, çünkü kendine bunu hak gören kadınları ise aynı şeyden aşağılayan biri değil şu ozan gibi, bak ozan gibi patlak patlak diyip durmuyor insanca konuşuyor aradaki fark çok.

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

Olurum senin başkasıysa konusman beni ilgilendirmez. 50 kişi 100 kişi bile olur yani gerek gören herkes olur sen karışamazsın.. 5 sevgilisi olan ve bunu gururla anlatan ağır hasarlı ben değilim. Iy midem bulandı ya. Hepsine aşkım demiş hepsiyle başarısız olup ayrılmış başarısız bdceriksiz yorgun bitkin. Seninle evlenen duygusal enkaz devralir ölü yatırım resmen. Sevgili olmadan seks yapan kadınla evlenen öyle mi peki kafa rahat. Performansına güvenen için hiçbir sıkıntı olmaz

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

Kadınları asagiliyor mu aşağılıyor önemli olan bu. Gitsin Bakir olmayan erkekleri aşağılasin sanki bana bakir beni ilgilendirmiyor. Kadınları cinsel yaşamlarında dolayı aşağılayan herkes aynıdır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Görüyorsun demi hala övünüyor yaptığı ile ben övünmedim sen gibi baksana yaptığın seni övünüyorsun yaptığın seksi vs gururla anlatıp savunuyorsun ben beş kişiyle çıktıysam 29’yasima kadar medeni bi şekilde ayrılmışım olmadı demek kimsenin namusuna vs göz dikmemişim asla başarısızlık ayrı bi şeydir hanfendi herkesin sevgilisi oldu çıktığı olduğu o zaman sen de aynısın bana diyorsun ya iyyy aşkım demiş evlenmem diye ben de aynısını diyorum o zaman evlenmem iyyy diye senle önce konuştuğunu bi tart

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Ben her boku yiyip asagilamadim arkadaşım dediği gibi üslubumu düzelttim daha da insanın üstüne gelip delirtme adamı çok düzgun gibi yaptıklarını baan lanse etme lütfen burada en azından övünmedim burada çıktım ettim sevdim birilerini sevgilim yaptım konuştuk anlaşmadık ayrıldık oldu bitti insanların aşk hayatını bilmeden yorum yapma sen gibi onla bunal yaptığım şeyi anlatmadım övünme yapmadım resmen ağır hasarlı vs değilim sen de herkese aşkım demişsin ona bakikirsa arada cidden farklar var ben kimsenin şerefine namusuna göz dikmedim kısaca sevdim
      Korudum kolladım sevdiğim kızı anlaşamadık ayrıldık bitti gitti herkes yoluna gitti mutlu olsunlar yollari açık olsun cidden ve artık susmayı bilmelisin insanın üstüne gitmeyi kesmelisin

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

Sus konuşma ağır hasarlı bi de bana laf ediyor. Parasını yemisler yemisler atmışlar kenara kim seni napsin 5 kişi ne ya. Hepsiyle ayrı ayrı yaşantılar anılar duygular yaralar ayrılıklar üzüntüler. Sen bunları ne yüzle anlatacaksın acaba. Hem ağır hasarlı hem de sap ve bakir ve bununla avunuyor yazık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Yani artık rica ediyorum yoluna git daha fazla polemiği uzatma lütfen kendi düşüncelerini sakla ben de benimkini burada daha fazla yazıp
      Durma insanı sinir etme uzatma tartışmayı görüşlerimiz farklı tamam her halt yiyen ve bakire miz arayan bir erkek de değilim kendim gibi arıyorum konu kapandı burada ve kendine bak lütfen onla bunla yatıp da beni demlendirme artık tamam mı yediyse yediler helali hoş olsun para benim param ne yaşadıysam
      Ne anı biriktiyse bende sen kendine bak öncelikle kendi yasadığın anılara değeri olmayan silinip giden tamam mı bakır olmak kötü bir şey mi de arkadaş bakire gördüğün gibi kötü mi ediyor en basiti valla sana diyecek bir şey bulamıyorum artık biri şu kadını alsın şuradan

Yorumla
    • M3rovha3lss
      M3rovha3lss
      28 gü

Kız cidden adamın üstüne gitme hatasını anladı düzgün konuştu bir daha da bu tarz bir şey demez sanmıyorum zaten, o kadar üstüne gittin hâlâ uzun uzun yazıp kendini anlatıyor ozan iti o*ospusu gibi değil evet saygısızlık üslupsuzluk yaptı incellik yaptı ama hatasını anladı ve düzgün konuştu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Şimdi hadi yoluna git hayatta başarılar umarım kendin gibi bi erkek bulursun aynı düşünce de zihniyette mutlu olursun daha fazla yazıp durma

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

Swn benim özel hayatıma laf edeceğine kendine bak. 5 kişiyle duygusal ilişki yaşamışsın resmen gelecekteki karına duygusal olarak ihanet etmişsin. Hsketmiyorsun evlenmeyi çünkü senin kalbin follofos olmuş. Duyguların yalama olmuş. Hissedemezsin. Bir kadin cinsel ilişki yaşasa da eşini sever ama sen sevemezsin.

Yorumla
    • M3rovha3lss
      M3rovha3lss
      28 gü

Bakir diye eziklemen de çok kötü benim gibi kızlar bakirle evlenecek çünkü her şeyi yapmış kadınlara o*ospu diyen erkek bizim layigimiz değil her şeyi yaptıktan sonra bakire iateyemezler yani bakirler olmalı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Lan ben sen gibi önüme gelenle yatmadım etmedim duygu olmadan etmeden yeter cildirma beni artık gece vallahi sen ihanet etmedin onal bunla yatarak ha söyler misin benim kalbim vs öyle olmadi sen kendi bedenine ruhuna bak önce tamam mı ben dört dörtlük sever yaşatırım da eşimi ben merak etme sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Hala geliyor adamın üstüne görüyorsun kaşınıyor resmen laflarına bakar mısın cidden ya kalbin follos diyor resmen dellendiriyoe adamı

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

Sen de beni begenmiyordun fos çıktın kız. Benden özür dilesin bi daha kadınlara hiçbir sekilde patlak demiyorum desin ama demiyor hala aynı kafada. Benim cok aktif olduğunu düşündüğü cinsel hayatıma laf ediyor farkındaysan.

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

Sen her haltı yiyemezsin zaten. Yiyip yememende seni ilgilendirir başkasının özel hayatı seni ilgilendirmez

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

Kimsenin cinsel hayatı kimseyi ilgilendirmez.

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

Ben zevkime baktım oh canıma değsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Sen kimsin de senden özür dileyeceğim ben ve sen beni bakır olduğum icin asagilamazsin tamam mı öncelikle beni ezikleyemezsin asla tamam mı öncelikle burada benim geçmiş ilişkilerimi vs asagilayip benimle alay geçemezsin yaşadıysan yaşadın o senin sorunun hayatın banane ben bakirim bakire kız istiyorum konu kapandı burada iyi bak zevkine istediğin kadar devam et bakmayada tamam mı o seni ilgilendirir daha fazla da benle polemiğe girme tamam mı daha fazla şimdi uza git artık şuradan gece gece seninle daha fazla muhatap olamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Hadi canım kardeşim yolun açık olsun hayatta başarılar daha fazla da yorum yazıp durma burada yeter cidden iyi geceler sana

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

Sana mi sorucam be incel sen kadınlara patlak dersen ben de seni hakettiğin sekilde aşağılarım sonuçta once sen başlattın nasılmış gör. Kariyerinin iyi olduğu da çok belli düzgün ve sıralı mantıklı yazı yazmayı bile becerememenden.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Acaba sen ne iş yapıyorsun? Boş beleş insan olduğun belli kariyerim gayet yerinde hiç merak etme sen tamam mı ben sıralı mantıklı da yazarım demek sen onu hakedecek birisi değilsin ki ondan dolayı yazmıyorum ve önce sen yorumumun altına yazıp borçlumuyim diyerek başlattın olayı salça olan sensin yoruma tartışmayı çıkaran ve devam Ettiren ben sana hakaret vs etmedim sen ettin gene ben ses etmedim artık zorluyorsun inan beni ağzımdan kötü söz çıkacak artık ona gore uyarıyım
      Seni ben daha fazla uzatma tamam mı git yoluna hadi iyi geceler dilerim yolun açık olsun hayatta başarılar dilerim sana ben lütfen daha fazla zorlama beni gece gece rahatsız etme daha fazla yazarak.

Yorumla
    • M3rovha3lss
      M3rovha3lss
      28 gü

Gizli, bir daha o tarz bir şey diyecek misin? Ve sence bunu kullanmak doğru mu?

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

Kes ya ne anlatiyon öf mal midir nedir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Öncelikle ben bu kadından özür dilemem asla beni aşağılayandan özür dilemem ve ben senle yukarda dedim demo evet haklısın dedim sinirlendirdi beni yanlış kelime cikti ağzımdan diye ve üzerime gelmeye devam eden de oydu gördüğün gibi de hala geliyor görüyorsun uzatıyor ben daha fazla onu muhatap almıyorum onu. @m3rovha3lss.

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

Dilemyorsan o laflari yedin diye ağlamayacaksın o zaman.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Benim ağladığım vs yok zoruna gittiyse bazı şeyler senin bilemem senin anladığın dilden konuşurdum da ben gerek yok o seviyeye inmeye cidden anlamazsın çünkü sen neyse artık boş boş yazıp durma daha fazla bildirim gelip duruyor hadi yoluna git ne yaparsan ne halin varsa gör uza git şuradan

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    28 gü

Adama ne derece güveniyorsun o önemli. Bebiş varsa haber et

0
    0 Yorumla
  • asmiu
    asmiu Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    28 gü

Bak tatlım bebeği aldır varsa inşallah yoktur kimseye güvenme benim 6 yıldır sevgilim var ve maks yaptığımız sey öpüşmekti bu kadar ne evine gittim ne bişey çünkü hayat çok acımasız cinayetleri hatırlasana her gün kadın oluyor sen onalrdan olma tatlım tek yaşamaktan sıkılıyorsan ev arkadası kız olsun eglenirsiniz sen normal devam et o sana gelsin🤗🥺hakkında hayırlısı dilerim.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      28 gü

Bak tatlım yazılan yaşın doğru mu bilmiyorum ama ben senden büyüğüm. Kaç yaşında kadınım. Sen şu an bazı şeyleri yaşamadığın için korkuyor olabilirsin ama ben senin yaşındayken 20 yaşımda yani o zaman bile sevgilimle aynı evde yaşıyordum. Çokta güzeldi yani.
      İnsan kiminle yatıp kalktığını bilecek yani evli bekar nişanlı sevgili hiç önemli değil. Evli olup öldürülen kadın. Ona bakarsan kafanı fazla takarsan hiç evlenme o zaman. Gerçi ne yaparsan yap benim umrumda değil sonuçta senin hayatın.
      Yani uzun lafın kısası boş yapmışsın yok bebeği aldır yok kimseye güvenme yok maks yaptığımız şey öpüşmekti. Ben bu soruyu gereksiz vr boş yorumlar yapılsın diye değil aslında erkeklerin başka bir erkeğe bu konuyu nasıl açabilirim yönündeki sorumdu.
      Ben hamile kalmak istiyorken senin neyine benim bebeğimden? :)
      Ev arkadaşın kız olsun ne ya:) Bir erkeğin tadına bakmadığın buradan belli oluyor. Ben çocuk değilim kızlarla takılayım karşında senelerin o. rıspusu var :)
      Erkek istemem dersiniz ama her gece her gece parmaklarsınız kendizini.
      Bu kafayla da kadınlığınızı yaşayamayacaksınız. Bırakın da yaşayanlar mutlu olsun :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    30 gü

Bu konuyu sen açarsan değerin düşer bence ama sen bilirsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 ay

Aynı evde yaşama seni xiker bak demeye gelmiştim ki kızımı çoktan tokatlatmış kendini

0
    0 Yorumla
  • dbdbdhddh
    dbdbdhddh Takip Et
    Xper 3 Yaş: 18
    1 ay

Yemeğini tazeliğini yaparım ne demek. Hizmetçi misin sen. Ac bakalım bir süre yanında kalabilir miyim de

0
    19 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      29 gü

Ya arkadaşlar bazıları olayı yanlış anlamış ya da ben yanlış ifade etmişim kendimi.
      Benim derdim ev değil. Kira falan değil.
      Adamla aramızdaki ten uyumu harika. Kafa olarak da uyumluyuz ve çok hoşlanıyorum ondan.
      Yalnız yaşıyor ve ben de yalnız yaşayacağım. Ben de diyorum ki hani yalnız yaşamak yerine adamla yaşarsam harika olurdu.
      Sanki herkes her gün her gün gezmelerde kimse rutin ev temizliğini yapmıyor kimse yemek yapmıyor hep dışarıda.
      Bu gün yine buluştuk açtım konuyu şöyle dedim
      Gönlümce bir ev buldum mu hemen taşınacağım ev bakıyorum sürekli dedim adam da bana dedi ki "acele etme biraz bekle"

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      29 gü

Ben uzun zaman yalnız yaşadım ve çok sıkıldım. Artık hayatımdaki kişiyle aynı evde yaşamak istiyorum. Sürekli istediğimiz zaman sevişelim istiyorum. Olay bu yani

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      29 gü

Adamın temizliğini ve yemeğini yapmak misyonunu niye ustleniyorsun ki? Hani aranızda bir ilişki var sonuçta o seni hayrına mı evine alacak ki almamış da zaten demekki umrunda bile değilsin zaten de niye olasın adam sadece seni kullanmaya bakıyor seni bedava seks işçisi olarak görüyor başka bir şey değil. Bence sen de sadece zevkine bak ki zaten bakıyorsun ama o kadar. Çocuğu da aldır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      29 gü

Offf kaç yaşındasın sen ya? Ne bu prenses havaları?
      Çocuğu ne diye aldırayım? Hayırdır senden mi hamile kaldım haberim yok 😁
      Boş yapma.

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      29 gü

Bir sor sormuşsun ben de dusuncemi yazıyorum. Evinde kalman karşılığı ONUN yemeğini temizliğini yapıyorsan sen kendini onun hizmetçisi olmaya layık görüyorsundur. Bu kadar mi kendine saygın yok. Adamın umrunda değilsin. İş aldır ister saldırma ama bu adamdan hayır mayir bekleme benden söylemesi. Kendi başıma büyütürüm yeter ki çocuğum olsun diyorsan öyle doğur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      29 gü

Ya öyle bir söylüyorsun ki sanırsın annen evde hiç iş yapmadı hep temizlikçi tuttunuz. Ya da sen hiç bi temizlik evin rutinini yapmıyorsun da evi b. Ok götürüyor.
      Evin rutin işlerini yapmak yemek hazırlamak ne zamandan beri hizmetçilik olmuş? Başkasının evinde yaparsan hadi neyse yaşayacağım evde tabiki yemek temizlik yaparım.
      Adamı sanki tanıyorsun da hamile olduğumu söylersem ne tepki vereceğini biliyorsun.
      Benim sorduğum soru evinde kalmak istediğimi ne şekilde söyleye bilrim yoksa kalkıpta ay kalma başkasının evinde ay çocuk doğurma aldır gibi saçma sapan şeyler değil.

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      29 gü

Ya sen adamın yemeğini temizliğini yapmayı kendine görev edileceğini söylemişsin. Hatta acik açık adamın yemeğini temizligini demişsin sanki adamın uşağı gibi. burada senin adama hizmet etmeyi GÖREV edinmen ve zorunda hissetmen. İster yapar ister yapmazsın zorunda hissetmemelisin. İnşallah anlatabilmisimdir demek istediğimi ama cok yanlış düşünüyorsun. Ben soruna cevap veriyorum ve sana iti niyetle yardımcı olmaya çalışıyorum bana teşekkür etmen gerekirken tersliyorsun. Git o hamile kaldığın lavugu tersle sen asıl. Gururlu ol.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      29 gü

Ayyy burada gurur yapacak bir şey yok. Yarın evlenirsen hizmetçi tutarsın.
      Adam zaten yalnız yaşamasına rağmen evi her zaman ter temiz. Lafın gelişi öyle dedim. Hatta belki de bi çok kadından daha temiz. Kendi evini kendi yaşadığı yeri temizlemeyen pisliklerle dolu dünya.
      Yemek konusuna gelince zaten mutfakta zaman geçirmeyi farklı tarifler hazırlamayı seven biriyim. Adam işten yorgun argın eve gelecek bi yemek yapıcam çok mu? Afiyet olsun aşkıma. Yesin yesin enerji gelsin gece de sabaha kadar 💋💋💋💋💋💋💋💋

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      29 gü

Tamam işte yapsın kendi evinin temizliğini sen niye görev ediniyorsun ki maaşlı hizmetçi gibi. Sırf evine kabul edecek diye hani sanki lutfetmis. Allah razi olsun da de tam olsun. Senin görevin değil bunu bil ve ön gore davran. Ha dersen ki yok bu benim görevim illa canlı başla hizmet edecem bilmem ne, o da senin alçaklık kompleksin.

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      29 gü

Ay aşkım doyor ya ne aşkı ne aşkı adamın sizinde bile değilsin bırak o sana yapsın kendi evinde yemeği. Of delirttin beni ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      29 gü

Yaşın kaç bilmiyorum ama daha göreceğin şeyler çok. Yaşadığım evde yemekler benden sorulur bi başkası yapsın istemem bu kadar basit.
      Adamın sikinde olmak neye diyorsun sen? Senin takıldığın adamlar naptı sana? Veya napacaklar? Sen evlilği ne zannediyorsun ki? Senin nazınla mı oynayacak? İlk sene s. krcek sonra bıkacak. Senin evleneceğin adam yatakta bile memnun etmeye çalılırsa şükret.
      Ortalık zaten ve. ren kadınlarla kaynıyor. Adamların çokta umurunda sanki senin bakire oluşun. Bakire bile olsan bi iki s. İkip hevesi geçecek. Gerçeklere alışsan iyi olur
      Yok ben halimden memnunum diyorsan geceleri yalnız yatağında kendini ellemeye devam et.
      Seks hayatımı saçma sapan düşüncelerden dolayı bitirecek değilim..
      Turşunu kurmak isteyene diyecek lafım yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      29 gü

Kızım ben adama aşkım da derim sevgilim dr derim kocam da derim sana ne be? 😁
      Sen neden rahatsız oldun ki? Hayırdır senin sevgilin falan mı ya da kocan falan mı da haberim yok?
      İki bekar olgun insanız. İstediğimiz kelimeyi söyleriz bir birimize :).
      Bu kadar kasma kendini sonra yalnız kalırsın benden söylemesi

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      29 gü

Sen erkeksin dimi ya anlaşıldı şimdi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      28 gü

Bu kadar cevaplardan sonra erkek cinsi olduğumu düşünüyorsun ya pes yani. Verecek cevabın yok erkeksin diyorsun.
      Başkalarının hayatına bu kadar kafa yorma üzülürsün.

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

Erkek ağzından çıkma laflar bunlar, özellikle de son yorumlardaki tarz ve genel düşünce. O yüzden de erkek olduğunu düşünüyorum. Kendini ele verdin yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      28 gü

Ne istersen onu da düşün 👍🏻

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

Ha şöyleee

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      28 gü

Boş yorum yapma bildirim geliyor.

Yorumla
    • dbdbdhddh
      dbdbdhddh
      28 gü

o zaman sus erko

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Muhafazakafar ailelerde yaşayıp büyüyen insanların da bu hayatları normalleştirme çabaları iyi eğlendiriyor bizi. Tamam ablacım sen kira falan vermeden falan yaşa hem sen kadınsın dimi ayrıcalığın var :D

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Muhafazakar aile ne alaka? Kaç yaşına gelmiş özgür bireyim.
      İster gider ev tutar yaşarım yalnız
      İstersem de sevgilimle yaşarım. Muhafazakar aile ne alaka?

Bu işin kadını erkeği yok. Evli olup karısının evinde içgğvrsi yaşayanlar da az değil.
      Ben adamın evinde yaşasam nolcak. Daha fazla sevişeceğiz o kadar.
      Hem galiba hamileyim dr :)

Yorumla
  • _Milagros_
    _Milagros_ Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 95%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Ben adamın yerinde olsam kabul etmem.

3
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Adamın yerinde olamazsın ki
      S. kin mi var sabaha kadar altında coşturduğun kadının seninle yaşayıp yaşamayacağına karar vereceksin

Yorumla
    • _Milagros_
      _Milagros_
      1 ay

Seninle cidden tartışmayacağım üslubun seviyemi düşürür

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Bi başka erkeğin yerinde olmayı hayal eden sensin

Yorumla
    • _Milagros_
      _Milagros_
      1 ay

Bir erkekten faydalanmak için kendini kullandıran da sensin. Üstelik sen hayal etmedin fırsat olsa gerçekleştireceksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Kendini kullandırmak ne ya? Yaşınız kaç?
      Turşusunu mu kuracağım?
      Aynı evde sabahlara kadar sevişmek varken hoşlandığım adamla beğendiğim adamla.
      Hayatın en normal şeyi olan cinselği kullanmak olarak gören kadınlar olunca acıyorum.
      Her geve gece her gece elinizle yapacağınıza bi tane düzgün partner bulun

Yorumla
    • Eren_güclü
      Eren_güclü
      29 gü

Bu arkadaş laf konuştuğunu zannediyor. Evlenmeden kendini hadi ordan onunla bir de övünüyor.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    30 gü

Yaşınız kaç öğrenebilir miyim

1
    4 Yorumla
    • erkan7600
      erkan7600
      30 gü

sence yaşanır mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      29 gü

Yirmisekiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Diğer yorumlarınızı da okudum ve size saygı duyuyorum artık evlilik yaşınızda gelmiş ortalama 28-35 yaşları uygun bu tür durumlar için.. ben de 23 yaşındayım ve açıkçası evlenmeyeceğim her şey zamanında güzeldir.. karşınızdaki kişi de sadakat ve saygı olsun kafadengi bir insan olsun onunla her gün farklı şeyler yapın gerisi gelir.. elaleme de s*cıyım herkes kendi hayatına bakmaz ahl*k bekçiliği yaparlar... Özet olarak demem o ki ne istiyorsanız onu yapın ben de kendimi tam anlamıyla hazır hissettiğimde güvendiğim erkekle birlikte olacağım hayrlısı olsun her şey için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      26 gü

Yorumunuz için teşekkür ederim 🫶🏻

Yorumla
  • ayşenazlı34
    ayşenazlı34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    1 ay

Ühh yüksek hızlı trenden daha da hızlısın bacım 😯

2
    0 Yorumla
  • Melekben_yeniyim
    Melekben_yeniyim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    27 gü

Yaaaa hamile misin hayırlı olsunnn ve geçmiş olsun

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      26 gü

Henüz kesin değil. Hamileysem de neden geçmiş olsun ki zaten gebe kalmak istiyordum. Daha iyi.
      🤗💋

Yorumla
    • Melekben_yeniyim
      Melekben_yeniyim
      26 gü

Aşkım evlenmeden olduğu için sorun yaşama ihtimalin var onun için demiştim istiyorsan ne güzel

Yorumla
  • Mervemerce
    Mervemerce Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    30 gü

Sakın böyle bir şey yapma birincisi onun teklif etmesi gerekir ikincisi Sen hizmetçi misin anne rolüne kesinlikle bürünme

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    29 gü

Hiç normal değilsin annen baban yok mu senin bır ailen.. travmalarin mi var niye bir adama bu derece muhtacsin bu kadar mı degersizsin onuru olmalı bir insanın ya bunları yapması için sonra bin pişman yaşarsın hayatın boyunca çok safça hareketlerin 🤦🏻‍♀️yapma olan sana olur o adama bir şey olmaz merak etme biri gelir biri gider onun için

1
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      28 gü

Ya annem babanın bu olaya ne gibi etkisi var? Hangi dünyada yaşıyorsunuz siz ya? Anne babası olanlar sanki çok mutlu çok düzenli çok imanlı çok temiz hayat yaşıyor da.
      O kadar kişi tanıyorum ana babası olduğu halde ne haltlar yiyorlar. evlendiği adamı boynuzladı, başka adamla evlendi ondan da boşandı. İki saçma evlilik ve iki de çocukla ortada kaldı. Eeee anne babası ne işe yaradı?
      Anne babası olduğu halde sevgilisinin evinde yaşayan bir sürü kadın var.
      Anne babası olduğu halde evliyim diyip çocukları da olduğu halde nikahı olmayan resmi evlilik yapmayan insanlar var. Gel sor digecekler ki ben evliyim ama resmi olarak bekar!
      Ben çocuk değilim yetişkin bir kadınım. Senelerdir yalnız da yaşadım sevgilimle de yaşadım.
      Amacım yalnız yaşamak yerine hem cinsel hem duygusal ilişki yaşadığım adamla o da benim gibi bekar ve özgür bir birey olduğu için aynı evde yaşama fikri.
      Bu kadar basit.
      Sorduğum soru aslında erkeklere yönelikti hani bi erkeğe bu konu nasıl açılırdı ama bakıyorum ki kadınlar gereksiz tepki göstermiş.
      Keşke başka olaylarda da bu tepkilerinizi gösterseydiniz de kadım dayanışması yerine bir birini kıskanan kuyusunu kazmaya çalışan olmasaydınız.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Ne halt yersen ye ya banane olan kadına oluyor sen konuyu anlamamissin sonunda terkedilecek peçete gibi sumkurulup atılacak olanda sensin niye değerini dusunuyorsun ki sen basitsin o zaman kendi değerini bilmeyen zavallı birisin zina belaya götürür haberlerde görüyoruz öyle olmasını şahsen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Senin hergun altına yattigin adam için kadın kayanismasi falan yapmamı mi bekliyorsun hem evli degilsin adamın tek bı sözüne muhtaç gibisin den farkindaysan burada ne demek istedi diyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      28 gü

Ne b@k yiyorsan ye kimse seni almaz bacım yanlış anlama da adam seni alsa evine çoktan alırdı ne basit biri oldugunun farkında erkekler böyle dusunur senle yatar gider başkasıyla evlenir bu böyle azıcık o olmayan aklıni kullan eğer kadın dayanışması istiyorsan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      26 gü

Yav sen daha yazılanları okumuyorsun ki adamla tanışalı 2 ay olmuş daha son 1 aydırsa görüşüyoruz. Ona olan hislerim daha yeni. Bu zamana kadar yanına alırdı ne demek? 1-2 ay diyorum 1-2 yıldır tanışıyoruz demedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      26 gü

Ayyy evli değilsin derken boş yapma. Zaten bu devirde evli olmak asıl ahmaklık.
      Evlenen kadınları da görüyoruz kocaları çocuk yapıp hevesini alıp sonra zırnık dahi koklatmadan ana babasının evine postalıyor.
      Ya da çok sevdiği kocam da kocam dedikleri adam tarafından öldürüyorlar.
      Yani uzun lafın kısası sen şu evlilik olaylarına da çok kanma. Üzülürsün umduğunu bulamayınca

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      26 gü

Canim zerre umrumda değilsin ama bı beş sene sonra ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın emin ol son pişmanlık fayda vermez bu arada bu kadar basit olamaz bir bayan bence. muhakkak erkeksin bir kadın kendini bu kadar dusuremez aşağıya çekemez emin ol o adamın gözünde kapı onundeki paspastan farkın yok hep dışarıda kalırsın kullanilip

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      23 gü

Offff senin gibiler anca böyle klavye arkasından akıl hocası olur. Kim bilir gerçek hayatta nasıl birisin gelmiş burada boş boş konuşuyorsun.
      Bence asıl sen erkeksin. Bu denli kıskandığına göre

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      22 gü

Basbaya trolsun artı erkeksin

Yorumla
  • MassiveStroke00
    MassiveStroke00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Böyle bir teklife hayır demez rahatça söyle 😃

1
    0 Yorumla
  • Tılsımım_Koru_Beni
    Tılsımım_Koru_Beni Takip Et
    Xper 6 Yaş: 110 , eic 100%
    1 ay

Ev aradığını söyle. Niyeti varsa davet eder.

1
    0 Yorumla
  • Gizlikızzzzzz1
    Gizlikızzzzzz1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    30 gü

Şey de Ya ben Ev tutmak istiyorum falan diye konuya gir

0
    0 Yorumla
  • blobbalik
    blobbalik Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    30 gü

Oou bebekte varsa de artik aileyiz diye yani git evine

0
    0 Yorumla
  • Xjaguar
    Xjaguar Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Adam kiralık ev baktığını bilmiyor mu?

1
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Biliyor

Yorumla
    • Xjaguar
      Xjaguar
      1 ay

Sana herhangi bir teklifte bulunmadı mi gerçi o da cekinmis olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Bulunmadı henüz

Yorumla
    • Xjaguar
      Xjaguar
      1 ay

Hadi bakalım umarim bunu kabullenir yoksa senin için durum daha zora girecek

Yorumla
    • Xjaguar
      Xjaguar
      1 ay

Bu arada hangi ülkede siniz ki?

Yorumla
    • Xjaguar
      Xjaguar
      29 gü

Açıkça beni bekle demiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      29 gü

Gerçekten mi? Ayyyy ☺️

Yorumla
    • Xjaguar
      Xjaguar
      29 gü

Tabiki bundan başka bir anlam çıkmaz diğer konuyu açmadım mi henüz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      29 gü

Yok diğer konuyu açmadım çünkü henüz kesin değil. Ne zaman kesinleşir ve büyürse kalp atışları duyulursa o zaman

Yorumla
    • Xjaguar
      Xjaguar
      29 gü

O zaman kabul etmese de sen doğurmaya kararlisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      29 gü

Kararlıyım. Ama henüz kesin değil. E adam da korunmadığına göre biliyor neler olabileceğini

Yorumla
    • Xjaguar
      Xjaguar
      29 gü

Evet olabilir belki de göze aldı dediğin gibi hangi ulkedesin demiştim ama cebap alamadim

Yorumla
  • beyt_16
    beyt_16 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 83%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Yine bir erkek kadın hesabı açmış 🤣🤣

2
    6 Yorumla
    • lotussbeach
      lotussbeach
      1 ay

😂

Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      1 ay

Vay hakkı abi hoş geldin 🤗

Yorumla
    • lotussbeach
      lotussbeach
      1 ay

Yorumun doğru ona güldüm Hakkı abi derken?

Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      1 ay

Ben seni de erkek sandım ya 😅

Yorumla
    • lotussbeach
      lotussbeach
      1 ay

Ne alaka

Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      1 ay

Ya hu espri 🙄

Yorumla
  • Kenzo16
    Kenzo16 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 100%
    30 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.

Söyleme yollu sanar

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      29 gü

Söylemedim ama ev baktığımı ve gönlümce bi ev bulduğumda hemen tutacağımı söyledim. O da bana "acele etme biraz bekle" dedi

Yorumla
    • Kenzo16
      Kenzo16
      29 gü

Aynı evde yaşamak risk resmiyet yoksa sonra ayrılırsın adın çıkar gerek yok tek başına ayakda dur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      29 gü

Adı çıkmak ne ya? Köyde mi yaşıyorsun 😁😁😁

Yorumla
    • Kenzo16
      Kenzo16
      29 gü

Keşke köy olsa Üç beş kişi duyar

Yorumla
  • aysin7575
    aysin7575 Takip Et
    Yoda Yaş: 125 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Evlenmeden aynı evde yaşamanı tavsiye etmem..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Yoo yaşadım daha önce de gayet güzel.

Yorumla
  • maviiivosvos
    maviiivosvos Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 ay

canım olma aynı evde yaşama

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Yoo istiyorum. Bişey yok bunda

Yorumla
  • Doktorrcıvanıım
    Doktorrcıvanıım Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.

Adam cinsellik ister ama

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

E zaten yaşıyoruz

Yorumla
    • Doktorrcıvanıım
      Doktorrcıvanıım
      1 ay

Ben olsam direk evime alırım o zaman

Yorumla
  • göklerdengelenşey
    göklerdengelenşey Takip Et
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.

Güm diye söyle gitsin :D

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ayıp ama

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 ay

Direkt uygun bir zaman yarat ve konuş

1
    1 Yorumla
    • aşkocuxyessew
      aşkocuxyessew
      30 gü

Bide kapalısın tavsiyeni skim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 ay

Çocuğunuz olursada TROLNUR koyun adini taam mı

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ya asıl bunu yazanlar trol. Hiç mi çevrenizde insanlar yok?
      Nerede yaşıyorsunuz siz.
      O kadar çok kişi var ki aynı evi paylaşan.
      Hatta biri vardı. Kocam kocam diyordu 2 çocuğu da vardı. Ben de harbi kocası sanıyordum evliler. Ulan meğerse evli bile değillermiş resmi olarak.

Bu soruda troll olacak ne var Allah aşkına?
      İki bekar insanız ve sevişiyoruz.
      O yalnız yaşıyor ben de düşündüm ki ben de yalnız olacağıma birlikte yaşamak süper olurdu

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Allah aşkına sen gerçek misin? Konuştukça batıyorsun

• Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Batan sensin. Biraz evden dışarı çık hava iyi gelir. Etrafına bak şöyle bir.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Belli canım. Senjn görmediğin yerleri gördüm skinti yok.

• atmc123
    atmc123 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    29 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı.

Kendini düşürmüş olursun bence girme o topa..

0
    0 Yorumla
  • GGƏĆƏ
    GGƏĆƏ Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 99%
    30 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Faturaları kim ödeyecek?

0
    0 Yorumla
  • Pilot_Vecihi
    Pilot_Vecihi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    1 ay

Bu nasıl bir troll

0
    0 Yorumla
  • Aslan1806
    Aslan1806 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

İki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun

0
    0 Yorumla
  • NefsiMüdaafa
    NefsiMüdaafa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 ay

terk edilirsen haber et

0
    0 Yorumla
  • very_cim
    very_cim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay

Başka bişey de kiraya vermis olursun o adama 😂😂

0
    0 Yorumla
  • goruncekadamlar3
    goruncekadamlar3 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    1 ay

Sadece cinsellik amaçlı mı görüşüyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.

Öyle kolay bir şey mi sence de

0
    0 Yorumla
  • babacan5255
    babacan5255 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Bedavaya altına yatarım isteği geleceğini bok eder

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    29 gü

Bu adamdan mı hamilesin. Adam biliyo mu bebeği

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      29 gü

Evet bu adamdan. Zaten onunla tanıştığımdan beri kimseyle konuşmuyorum, buluşmuyorum.
      Adama bişey demedim çünkü kesin değil. Ne zaman kesinleşir ultrasonda kalp atışları duyulur biraz büyür o zaman söylerim

Yorumla
    • Eren_güclü
      Eren_güclü
      29 gü

İyi halt etmiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      29 gü

Adamla ilişkinix fb gibi bişey mi şu an yoksa sevgililik var mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      29 gü

Hayır fb gibi değil.
      Başta o peşimden koştu ama ben yüz vermedim sonra sonra hoşlanmaya başladım.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 ay

Bulamadik sen gibi

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Bulursun. Ben de geç buldum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Hayırlısı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      29 gü

Vay mk

Yorumla
  • tugiletta
    tugiletta Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 100%
    28 gü

Direk söyle

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    30 gü

Hayda o bebekten vatan millete fayda gelir mi ki

1
    5 Yorumla
    • M3rovha3lss
      M3rovha3lss
      29 gü

Ne alaka lan sanki nikahsız olması bebeği etkiliyor gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      29 gü

ALLAH'ın hukukuna göre zina ile döllenmiş bir yumurtadan meydana gelen birey etkiliyor.

Yorumla
    • M3rovha3lss
      M3rovha3lss
      29 gü

Bebeğin suçu nedir? Bir yerlerinizden din uydurmayın!!!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      29 gü

Senin boş bilgilerle entel görünmeye çalışırken dantel olduğun şu dünyada çok şükür, bu sitedekilerin toplamından daha fazla dinime hâkim ve bilgi sahibiyim.
      Senin gibi boş biriyle münakaşa etmeyecek kadar hakimim. Çünkü Resulullah'ın emri bu yönde.
      Şimdi sen kendi kit bilginle inandıklarını yaşa, bilmediğin konuda ahkam kesme.

Yorumla
    • M3rovha3lss
      M3rovha3lss
      29 gü

Aynen kanka suçsuz bebek bundan etkilenecek demek ki Allah o derece merhametsiz anne babanın yaptığını çocuktan çıkaracak kadar.. yazık size.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    29 gü

Evlilik teklifi edersin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    30 gü

Aç hemen, Allah diyecektir🤣

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      30 gü

Bu arada bebek için seninle evlenmeye razı olsa bile bu evlilik zorunluluk için olacağı için yürümesi zor haberin olsun. Ki normal şartlarda bile yürümüyor artık kimsenin

Yorumla
  • Mature42
    Mature42 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.

Biraz yakınlaşma var mi

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Çok var. Hatta hamile kalmış bile olabilirim

Yorumla
    • Mature42
      Mature42
      1 ay

O hiç teklif etmedi ise sen et

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ama nasıl desem ki? Ne desem

Yorumla
    • Mature42
      Mature42
      1 ay

Onun evinde kaldın mı hiç bir bahaneyle ertesi günde kal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Kaldım bir gece.
      Yine haftasonu kalacağım

Yorumla
    • Mature42
      Mature42
      1 ay

Onu coştur alt tarafa çalış

Yorumla
  • Eren_güclü
    Eren_güclü Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    29 gü

Evlemeden hamile mi kaldın?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      29 gü

Kesin değil henüz. Ama korunmuyoruz sonuçta her an hamile kalmış olabilirim.
      Sadece kasık ağrısı belirtim var. Normalde olan bi ağrı değil. O yüzden hamilelikten şüpheleniyorum

Yorumla
    • Eren_güclü
      Eren_güclü
      27 gü

Yani ne diyim bilemedim

Yorumla
  • Hrududid
    Hrududid Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    1 ay

Hamilemisin gercekten

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      29 gü

Henüz kesin değil ama korunmuyoruz sonuçta her an hamile olabilirim. Bugün yine buluştuk.
      Bu gidişle hamile kalacağım.
      Zaten şu an bişey diyemem emin olmadan. Ne zaman kalp atışları ultrasonda duyulur o zaman açarım konusunu yavaş yavaş

Yorumla
  • sorucan0640
    sorucan0640 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    1 ay

Önceden birlikte oluyor muydunuz

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Tabiki.
      Hatta galiba hamileyim

Yorumla
    • sorucan0640
      sorucan0640
      1 ay

Ooo çok iyi

Yorumla
  • Emrhttr
    Emrhttr Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Direk soyle

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ayıp ama direkt söylememem

Yorumla
    • Emrhttr
      Emrhttr
      1 ay

Söyle gitsij hiç bişey olmaz

Yorumla
  • aiygiwgwy_aiydiwdwy
    aiygiwgwy_aiydiwdwy Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    30 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.

direkt sor gitsin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Söyle işte

1
    0 Yorumla
  • BAYKLAS0635
    BAYKLAS0635 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    27 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.

Direk söyle

0
    0 Yorumla
  • Uzaydan1i
    Uzaydan1i Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    27 gü

Senle ben aynı evde? De

0
    0 Yorumla
  • Sema3444
    Sema3444 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 38
    27 gü

AP açık söylemelisin

0
    0 Yorumla
  • ahgen4119
    ahgen4119 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 50
    27 gü

Sorun değil kalırım ben söylemiş oldun

0
    0 Yorumla
  • muratkayar
    muratkayar Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    28 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.

Soyle bence kabul ederya

0
    0 Yorumla
  • Kerem0507
    Kerem0507 Takip Et
    28 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Tm aradığım kadın

0
    0 Yorumla
  • Sabirsizprenses
    Sabirsizprenses Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    29 gü

Nerde çalışıyorsun

0
    0 Yorumla
  • usermio
    usermio Takip Et
    Xper 2 Yaş: 19
    29 gü

Hiç mantıklı değil ya kendine gel

0
    0 Yorumla
  • Aslıhanak
    Aslıhanak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 97%
    30 gü

Direkt çık

0
    0 Yorumla
  • Velqor
    Velqor Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    30 gü

Direk benimle aynı evde yaşar misin diyerek

0
    0 Yorumla
  • thismyname
    thismyname Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    30 gü

benimle aynı eve çıkar mısın?

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hoşlandığım adama aynı evde yaşama teklifini nasıl açabilirim, nasıl söylesem?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hoşlandığım erkeği evime nasıl davet edebilirim? 37 cevap verildi
Sevgilim beraber yaşamayı teklif ediyor ne yapmalıyım? 48 cevap verildi
Sevdiğim adam aile evinde yaşamak istiyor? 9 cevap verildi
Erkek arkadaşım evine davet ediyor, kibarca nası reddederim? 20 cevap verildi
Bir erkek arkadas evini bana veriyor? Normal mi bu? Kabul etmeli miyim? 7 cevap verildi
Evlenecegim erkekten bana ev almasini nasil isterim? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden hep haksızlık edenler ya da haksızlığa uğrayanlar söz konusu oluyor düşündünüz mü, normal insanlar görünmez mi?
  • Senin öfken ne kadar sürer?
  • Şansa inanır mısın?
  • Cahil biriyle sevgili olunur mu?
  • Sen ilişkide eğlenceli biri misin?
  • Bir insanın karakterini ip uçlarını ele verir mi?
  • Amazondan saç bakım ürünleri alır mısınız?
  • Böyle bir odanız olsun ister miydiniz?
  • Sarışın erkekleri yakışıklı buluyor musunuz?
  • Evinizde kaç tane fincan takımı var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨