Sevdiğim adam aile evinde yaşamak istiyor?

Biz daha nişanlanmadık sözlenmedik ancak yakın zamanda olacak şeyler bunlar, ailem karşı tarafı ilk başta istemiyordu sorun çıkardılar en sonunda karşı taraf bir ad konmazsa vazgeçicez dedi, bende ailemi söz kesmeye ikna ettim, biz konuştuğumuz zamanlarda sevdiğim adam bana evim var orada otururuz demişti, ancak şimdi kardeşide evleniyor ve karşı taraf kızları için ev istiyor sevgilimin ailesinin durumuda yok, sevgilimde suanlik ailesinin yanında çalışıyor bir iş bulana kadar, ailesi evi kardeşine vermesini istiyor, eşimde kabul etmiş, altınlarıda ailesine verecekmis, eğer bu şartları kabul etmezsem olmayacak bu iş ancak herkes ilişkimizi biliyor yani onlar herkese yaydı bir ilişkimiz olduğunu akrabalar komşular arkadaşlarım herkes, ailemle çocuğun ailesi akraba ailemi muhtemelen adımın çıkması ile tehtit edecekler, çocukta vazgeçmeye dünden meraklı gibi duruyor, ya da benden vazgeçtiler ben bu işi bitireyim diye uğraşıyorlar, altınları muhtemelen eltime verecekler evde eltime gidecek ailem bana değer veremediğini karşı tarafa çok gösterdi şimdi onlarda böyle davranıyor.
Sevdiğim adam aile evinde yaşamak istiyor?