Kocam, kuzeninin bizde yaşamasını istiyor?

2 yıllık evliyiz çocuğumuz yok henüz ve kocam bahsetti kuzeni kendi ailesi ile anlaşamıyormuş sürekli kavga ediyorlarmış kocama anlatmış bu durumu kocam da bana diyor ki bizle yaşasın kuzeni ile aramda bir problem yok bize de geliyor ama konuşma tarzını vs. Sevmiyorum normal konuşması bile bağırarak sürekli evde oturan biri çalışmıyor video oyunu oynuyor bağırarak küfür ediyor 2 gün gelse bile rahatsız olmaya başlıyorum bağırarak konuşmasından kocam da diyor ki bir süre bizde kalsın sonra iş bulunca ayrı evine çıkıcak ailesi ile de çalışmak istemediği için sürekli evde yattığı için anlaşamıyor kavga ediyorlar belli yani başımıza kalıcak dedim ben de yok olmaz ben onun temizliği ile yemeği ile uğraşamam kendi evimde rahat edemem dedim öyle diyince de tavır yapıyor bir süre kalıcak iş bulunca ev bulunca gidicek diyor ben de banane beni ilgilendirmiyor bizim kendi ailevi problemlerimiz var onun sorununu düşünemem dedim eşim de o da benim ailem sen yokken o vardı bu evin kirasını ben veriyorum benim sözüm geçer gibi şeyler söylemeye çalışarak tavır koydu ne yapabilirim sizce?

Kocam, kuzeninin bizde yaşamasını istiyor?