Sabah olucak hala uyumuyor ve benide uyutmuyor en sonunda agzinin üstüne vurucam iki tane nasil uyur bir cocuk evden kacicam bunun yüzünden yardım edin 

Kafa tutmayi ve inatlasmayi seven birine benziyor, kendini
senle bir görüyor olabilir. Sen uyumazsan
o da uyumaz. Hepiniz yataga girip isiklari kapatin. 😀
Şu an yanyana uzanıyoruz hala konusuyor agzina vurcam simdi
Elinden telefonu birak. Hicbir sekilde dikkatini cekecek bir sey yapma. Konusma. Uyumus taklidi yap.
Gözüme parmağını sokuyor uyumuş gibi yapinca uyuya kaldim uyandirdi beni 🤣
Suratinin üstüne yorgani cek 😀 Uslu durmazsan alirim o formayi geri de
şu an onu uyumasi icin ikna etmeye çalışıyorum oda Şu an parka cikmak istiyor arabayla gezdir beni diyor ne kadar ilginç bir cocuk 😂
Anasinin karninda 9 ay nasil durmus bu 😀 Anasi ile babasi rahat nefes almislardir bu gece cocugu size yikarak
Hicmi esnemez bir cocuk ya 🤣
Hiçbirşey yapma hic uyuyacak göz yok😂😂😂
Oyun oynayin beraber yorulur uyur
Ona arsenal maçının penaltı atışlarını izlet kadıköy de kupa kaldırdığımız maçı izlet fenerbahçe düşmanlığını aşıla boşver uyumasın yeğen gibi yeğen..
Eyvallah biraderim fener dusmani zaten
Çok tatlı yaw.. fenerbahçenin galatasaraya attığı golleri izlet sinirlenir uyur fnfjfj
Cevap
3Cevap
Lambaları kapat onun tehlike saçacağı şeylerude ortadan kaldır olmadı odanın kapısını kitle sende onun oldugu odaya yat uyu bor zaman sonra iyur
el kadar çocuğa niye vuruyorsun be aferim galatasaraylıymış bide tuttum bu çocuğu
Ben aldim formayi tabi yakiscak
Ooo adammm demek gsli vurma bende sana vurrum bak kurban olduğuma bak hele formada giymiş 😍😘❤💛
Ahhahhahahaha😂 sabah sabah iyi güldüm ya manyak mısın evden kaçılır mı hiç😂😂
Ben kaçarım 😎😎
Hala uyumadi biliyormusun
Dovcem simdi 🤣🤣
Beraber sarılıp yatın bir şeyler anlat uyusun
Şu an beraber uzaniyoruz ve hala. biseyler anlatmaya çalışıyor aticam yatak tan şimdi 😂😂
Sırt üstü yatsın salsın kendini. Hadi bakalım şimdi tıp oynayalım de. Uyur belki 😀
Ya bu öyle bir cocuk değil tam bir arsiz agliycam ya sinirden
Olur öyle şeyler çocuğun olunca napacaksın. Benim oğlum da bağırıyor bir de uykusu var fazlasıyla ama ne yapsam uyumuyor bazen. Olmadı ayağında sallayıver. Elbet uyuyacak. Sen uyursan belki uyur.
Geceden beri yapmadigim sey kalmadi battaniyeye sarip kardesimle salladık ben ninni söyledim yine uyumadi uyumus taklidi yaptım geldi beni uyandirdi 🤣
😂😂 Aslında çok komik bir durum. Nerden geliyor bu enerji çocuklara çok merak ediyorum. Bizim mi içimiz çürük be.
Bence bizim içimiz kan ağlıyor çürük ne kelime 😎
Evet olabilir. Neyse nispet yapmak gibi olmasın ama ben de yatayım bari 😂😂 sen de akşama uyursun herhalde
Şu an gerçekten seni cok kıskanıyorum 🤣 iyi uykular
Maşallah çok tatlı Allah bağışlasın
Sağol istiyosan sana verebilirim
😂😂😂 gör anaların değerini bil
Annemi olayım 🤣🤣
Çok ayıp o bir misafir
Koçum benim gs li demek. 😍😘
Kimya deposundan eter al bir dahaki sefere
Ayağında sallayıp , ninni söylersen uyur
Evde rakı varsa, içir biraz. ;)
eterle bayılt shfjfjfjj
Yorumları okudum Allah affetsin çok guldum😁
Ahaha amin affetsin
Oyun oynatıp yormalıydım
Kıyamam ona
O beni hala uyutmadı ama
Gerçek mi hiç uyumadim tv acsan uzanıp izlese belki uyur kesin uyur bence...
Bana geceden beri neler yasatti bilemezssin böyle bir cocuk olamaz ya... yaşlanırdı beni
Haha 😂 ozaman birdaki sefere kabul etmesin sizde uyumasina
Benden uzak allaha yakin olsun bu velet basima gelmeyen kalmadi bide beni uyutmuyor konusmayi daha tam sokmedi konusmaya çalışıyor bazen vurasim geliyo ama kiyamiyorum serefsize :ddd
Ay sende zaten sabah oldu götür annesine söyle eve gelmek istedi. .. sende biraktikdan sonra eve git yatağa gir oglene kadar uyu
Malesef annesi yarin aksam gelicek
Ve ben bu cocukla yarin aksama. kadar deliririm
Ay Kıyamam sana yok mu evde başka bakacak senin yerinde olmaz istemezdim ama gerçekten çizgi film acsan bakarken uyur... bırakma uzanarak baksin
Bahsettiğimiz çocuk cocuk değil degisik bisey bu
Çocuk sayesinde kızlarla baya muhabbet ettin😂.. valla ne diyim başka biri varsa evde başında at çocuğu. .. hade kardeşim uykum geldi kaçtım sanada iyi nöbetler. .. Allah yardimcin olsun sabır versin...
Keske böyle bir cocuk olmasaydida bende uyusaydim sanada iyi uykular kardesim benim yerimede uyu 31 yasindasin yaslanmissin uyu uyu 🤣🤣🤣
Yaşım doğru değil tşkler iltifatin için hem ben trde yasamiyorum saat farki var... neyse mışıl mışıl uyuyim 😪
Kabuslar gör 😂😂
Evden kaç evet 😄
Kacicam zaten 🤣🤣
Ya bu cok tatlii
Bela oldu
Zlskslsks
Forması güzel ❤
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar