Arkadaşlar teyzemin kızı var, evini su bastır, tamirat işleri falan da var vs. derken pandemi döneminde bayağı 1 haftadır bizde kalıyor. Burada gidecek başka kimsesi yok tanıdıklar hep memlekette. Zaten kuzenim de bu yıl iş nedeniyle gelmişti.
Ama bir şey sinirimi bozmaya başladı, kuzenim 20 yaşında genç ve güzel bir kız ve biraz patavatsız yani giyimi vs. sabah gelmiş kısacık gecelikle oturuyor. Evde kocam da var ve kuzenim geldiğinden beri kocam benimle ilgilenmiyor? Ayrıca bir kaç kez kuzenime baktığını yakaladım. Kocama kızsam kıskandı olacak bir yerleri kalkacak. Kuzenimi de kovamam yani. Ne yapmam lazım ya 😞?
Ama bir şey sinirimi bozmaya başladı, kuzenim 20 yaşında genç ve güzel bir kız ve biraz patavatsız yani giyimi vs. sabah gelmiş kısacık gecelikle oturuyor. Evde kocam da var ve kuzenim geldiğinden beri kocam benimle ilgilenmiyor? Ayrıca bir kaç kez kuzenime baktığını yakaladım. Kocama kızsam kıskandı olacak bir yerleri kalkacak. Kuzenimi de kovamam yani. Ne yapmam lazım ya 😞?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ayy valla çok zor işin. Keşke en başında kocam rahatsız olur diyip izin vermeseydin kalmasına. Sen bence ona pansiyon otel falan tut 1 haftaligina kibarca kovmus olursun
Önce kızla sonra eşinizle konuşun. Kızı da bir an evvel göndermeye bakın. Mesele kıskançlıktan öte edeb.
Omce kuzenini sonra kocani uyar. Kocan kacamak bakislar attiysa eger, geceleri gozun acik uyu bir gece kocan wc ye gidiyorum derken baska odaya dalabilir
en azından evde düzgün giyinmesi konusunda uyarabilirsin sonuçta senin evin senin kurallarına uyması lazım
Konu ile alakası yok biliyorum ama bi animasyon filmini arıyorum bulamıyorum eski biraz; Tilki renault gibi bir şeydi ismi kurt şovalye vardı bi tane dişi kurt uuuu gibi bir şeyler söylüyordu bilenler lütfen yazsın ismini...
eş seçimini tekrar değerlendir derim. kuzen baldız vs fantezileri olan adamla bir ömür geçmez.
Eğer kocan kuzenine bakıyorsa bu kuzeninin suçu değil. 20 yaşında kız sonuçta.
Kendisine çeki düzen vermesi için kuzenini uyar kurallar koyy
Kuzenini uyar hoş değil böyle yanımızda oturman de. Kocanın da gözlerini oysan haklısın.
Kuzeninle konuşmalısın
Geçmiş olsun Ya kuzenini kov ya da boşan.
Kuzenini de eşini de tekte uyar
Kuzenin hep böyle rahatmı? Kocan var yani
Çok tehlikeli hemen çözüm bulalım
kız kıza sohbet et ağzını yokla
Kuzeninle konuş giyimine dikkat etsin
Kuzenini uyar, açık giyinmesin
Yasak var sizde nasıl kalır
Kocan şanslıymış 😂
Rekabet kaliteyi arttırır
Otur kuzeninle konuş
Kibarca kov kuzenini gitsin
Açık açık söyle böyle açık giyinme diye