Sevgilim Kuzeniyle Yanlız Kalıyor?

Merhabalar şöyle anlatayim sevgilim vardı her zaman beni sevdiğini söylerdi aynı şekilde bende onu severdim, işte birde bunun birtane kuzeni var küçüklükten beri beraber büyümüşler ve herzaman kuzeni buna dermiş seni çok seviyorum sana 5 senedir aşığım eninde sonunda benim olacaksın falan filan işte kız bu gün hastalandı hastaneye gitti geldi daha sonra evde serum takmışlar bunla kuzeni aynı odada ben tabikide karşı çıktım neden kardeşlerin yanında değilde bu kuzenin yanında dedim gitmiyor yanımdan diyerek bahaneler üretti daha sonra bi tane beraber çektirdikleri fotoğraf attı yüzleri gülüyordu bitane daha fotoğraf attı kız dil çıkarmış dalga geçer gibiydi en sonunda bitane daha attı ve zoruma gidende buydu el ele tutuşuyorlardı ve ikiside gülümsüyor daha sonra hemen lafımı kestim ve mesafemi koydum ve bana diyor sen iyi değilsin uyu kendine gel aklın yerinde değil diyor ben ona anlattım bak dedim kuzenin elbette kalabilir bunda sorun yok ama madem ki sen beni seviyorsun kuzenininde niyetini biliyorsun neden onla yanlız kalıyorsun tamam hastasın sana bakıyor olabilir peki neden el ele tutuşuyorsunuz bu yaptığın yanlış şimdi kuzeninede ümit vermiş oluyorsun dedim yani olayın kısacası böyle sorunun bende olduğunu düşünüyor ben gayette sorunun bende olmadığını düşünerek mesafeyi koydum hatta konuşmayı kestim düşüncelerinizi yazarmısınız haklı mıyım haksız mıyım o durumda belki sağlıklı düşünememiş olabilirim 3. taraf olarak yorumlayın buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim daha fazla detay istiyorsanız yorumda belirtin
Sevgilim Kuzeniyle Yanlız Kalıyor?