Bir erkek arkadas evini bana veriyor? Normal mi bu? Kabul etmeli miyim?

Ben öğrenciyim 1+1 bir evde kalıyordum ama ev sahibi ilk basta fiyat yukseltti. Pek ses etmedim simdi nereden ev bulacagim diye. Sonra da çıkmamı istedi. Bende ev bakiyorum. Arkadaslara da eger bakabilirlerse, gozlerine carparsa ev bakmalarini rica ettim.

Arkadas grubumdan bir erkek arkadaş (kendisi doktor) bana 2+1 evi olduğunu soyledi. Bir aile oturuyormus, polislermis, gorev sureleri dolmus baska sehre gideceklermis.

Gel sen otur. Istersen kira bile verme dedi. Olmaz öyle dedim. Peki eger kabul edersen kirayi konusuruz. Gonlunden ne geciyorsa o miktarda da kira verebilirsin, kirayi sıkıntı yapmam.

Bende öğrenci oldum, benim zamanimda boyle kriz, pahalilik yoktu ama yine de zor gecindim. Bilirim yani bu durumlari ve simdi daha da zor okumak ve gecinmek. 2 yilin kaldi zaten okulu bitirmene. 2 yilda kira almasam fakir kalmam, senin işin görülsün. bir düşün bunu, simdi ev bulmanda daha da zor olur, yeni universite öğrencileri de gelecekler dedi.

Sizce kabul edeyim mi? Yani kira vermeden icim rahat etmez, onu konuşuruz ama onda da evin degerinde bir kira istemiyor. Evinin kira degeri 8 bin ise bile benden o kadar almak istemiyor. Daha ucuza kiralayacak. Yari fiyatina bile verebilir yani. Evini, bu durumu kabul etmeli miyim sizce? Iyi niyetli bir teklif mi sizce? Yani tanidigim, guvendigim biri olsa da bilemedim.

Bir erkek arkadas evini bana veriyor? Normal mi bu? Kabul etmeli miyim?