- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 ayEğer gerçekten onunla bir gelecek düşünüyorsan aynı eve taşınma evlenmeden birlikte yaşarsan evlilik olmadan bir erkeğe sanki evliymiş gibi davranırsan hani bütün bakım vs cinsel hayat her şeyi o adama verirsen adam der ki ben zaten bununla evli gibiyim demek ki kağıt kürek olmadan da evli olunabiliyormuş adama asla bunu düşünmesi için fırsat verme gerekirse bir ev yerine sadece bir odaya çık ama gene de evlenmeden aynı evde yaşama
61 Yorumla
Soran1 ayYa bak canım yazılan yaşın doğru mu bilmiyorum ama doğruysa eğer benden senden büyüğüm.
Yalnız yaşadığım zamanlar da oldu sevgilimle yaşadığım zamanlar da.
Yalnız yaşamaktan sıkıldım artık. Bir erkekle aynı evi paylaşmak istediğin zaman sevişmek istediğin zaman gezmek tozmak tatil yapmak daha zevkli.
Sende durumlar nedir bilmiyorum ama ileride yaşarsan eğer bu duyguları hak vereceksin. Gerçi amacım burada birilerinin bana hak vermesi değil. Sorduğum soru erkeklere yönelik bir soruydu. Başka bir erkeğe aynı evde kalma konusunu nasıl açarsam daha iyi olurdu gibi bi soruydu ama bakıyorum da kızlar bayağı rahatsız olmuş bu durumdan.
Kendince bana akıl vermeye kalkmalar falan. :)
Şu evliliği de gözünüzde fazla büyütmeyin. En geç bi sene sonra canım cicim ayları bitince evlilik diye bişey kalmıyor zaten.
Çok fazla bişey beklemeyin yani üzülürsünüz.
her şey vaktinde güzeldir. Gençken yiyşn için gezin sevişin hayatınızı yaşayın.
Turşusunu kurmaya hiç niyetim yok bu saatten sonra :)
Benim geceleri kendi yatağımda kendimi parmaklıyacak zamanlarım çoktan geçti.
Sabaha kadar sevişmek dururken
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 ayHer zaman onurumla gururumla başımın çaresine baktım günü geldi kollarımda derman kalmadı yine de kendi işimi kendim hallettim demem o ki hoş değil sağlıklı bir insansınız ve muhtaç değilsiniz herkes kendi evinde yaşasın
124 Yorumla
Soran1 ayBen de çok durdum ayaklarımın üzerinde.
Yalnız yaşamaktan sıkıldım.
Hoşlandığım adamla aynı evde yaşamak istediğimiz zaman sevişmek varken- 1 ay
Amin, teşekkür ederim, sevgili soran siz bilirsiniz yine de önerimi dikkate alın pişman olmazsınız
- 1 ay
abla evlen direkt o zaman
1 ayBen artık daha düzenli skqşmek istiyorum de
65 Yorumla- 1 ay
Ya sonuçta ihtiyaç ne dersen de hani Ben yıllardır hasretim yani o hasreti çekeceğini Yaşasın en azından
- 1 ay
Ne boktan bir ismin var. Sana çekim besleyecek olsam şu ismini gördükten sonra direk soğurum
- 1 ay
@Alpha_Rules Ya sen nasıl istiyorsan öyle devam et işte Ben öyle aklıma koydum ismini ya ismimi düzgün olsun hocam olmasan olacak değerimiz var ki ha ben burada hani arkama geçtiğini sormak için ve hareket alacaksın tepkileri ona göre ölçmek için geliyorum burada bana bir kız verecek mi ya da bir erkekle tanışacak mıyım yok ismin ne anlamı var ki
- 1 ay
Yani sen bana demişsin ki işte şu şöyle ya ben yaşamak daha tat alamıyorum insanlara gelirsin istemeden bahsediyorsun anlıyor musun Yani artık ben hayatta mı tat almıyorum Dünya sizin olsun gibi geliyor bana
1 ayBuradaki yorumlarda saçma çok fazla var bence, cinayetler hakkında vs
25 Yorumla
Soran1 ayKafayı bozmuşlar hayatı kaçıranlar onlar
- 1 ay
Bunu yazanlar seni kıskanıyorlar, onlar da karşı cinsle beraber yaşamak, sevişmek istiyorlar ama onların hayatlarında sadece yalnızlık, boşluk, soluk ışık ve buradaki şaçma sapan sorular
Soran1 ayO kadar haklısınız ki 👍🏻
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.- 1 ay
Ben teşekkür edeu
- 1 ay
* ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, kalbinden geçenleri ve bu tatlı heyecanını çok iyi anladım! 😍 Kiralık ev işi malum, bir de gönlündeki yakışıklı olunca insan böyle hayallere dalıyor, dimi? Bence ona bu konuyu açarken, önce ona olan güçlü hislerini ve onunla daha çok zaman geçirme isteğini vurgula. Belki "Seninle birlikte aynı çatı altında yaşamak, her güne seninle uyanmak harika olurdu!" gibi romantik bir cümleyle başlayabilirsin. O bu fikre ne der sence, hiç konuştunuz mu? ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
1 aySoru bana bilmiyorum gerçekçi gelmiyor ya. Ama yorumları da gördüm hani gereksiz yere aşağılayan çok kişi var, öven de. Şimdi böyle bir platforma böyle bir soru sorduysan ben de fikrimi söylemek istiyorum. Ben şayet evlilikçi bir insanım, evlenmeden cinsellik bana boş geliyor çünkü bu özel bişi ve tek bir kişiyle yapılmalı ama şimdi senin durumundan hamilelik şüphen varmış. Açıkcası sana şunu söyleyebilirim ki adam seni kapının önüne koyar gibime geliyor. Çünkü bazı erkeklerde maalesef sorumluluk alma yok, takılmalık düşünüyorlar. Hani senin açından bi de evlilik olmadan hamile dahi kalman hukuksal açıdan sorun doğurabilir. Evli olsanız adam seni kapının önüne koysa dahi bir şekil hakkını savunursun, ortalıkta kalmazsın ama evlenmeden hamile kalma durumu olunca bu dediklerimin olmaması yani çok düşük ihtimal. Tabi her zaman böyle olacak diye bir şey yok bu arada bazı istisnalar olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayşu an gençsin güzelsin. Bir erkeğe ayni evde evli gibi yasama imkani verirsen asla seninle evlenmez. Bir bakmişsin zaman hızla akıp geçmiş. Güzelliğin gençliğin gitmis adam sana nikah yapmamiş. Ufak bir tartişmada seni kolundan tutup kapiya koyar. Başka kadinı getirir. Hatta onla düğün yapip evlenir. Napacaksın?
Herşeyini vererek hiçbirsey kazanamazsın. Akıllı ol. Nikah denilen şey kadını koruyan bir sözleşmedir. Senin yaptiğin sey 1 milyon dolarlik bir gelinliği 5 liraya kiralamaktır. Onu kiralayan içine sıçıpkirletip mahvedip geri getirecek. Artık onun değeri kalmiycak. Neden 1 milyona satmak yerine 5 liraya kiraliyorsun?
20 Yorumlaİyice güveniyorsunan imada bulun mesela aynı evde yaşasak nasıl olurdu acaba diye bir yokla, yorumlardski kadınları ciddiye alma onlara kalsa turşusunu kuracaklsr ya da kendi akıllarınca sürüdürüp boş boş evlilik diye onca borca sokuo hayatı hem adama hem kendisine zehir etme derdinlere, bu dünyanın çoğu ülkesinde normal bir durum ama coğrafya kader bizim burada anormal bir şeymiş gibi gösteriliyor
12 Yorumla
Soran1 ayÇok teşekkür ederim. Evet haklısınız.
🤗
- Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
1 ayKira vermemek için onun temizlik ve yemeğini yapacaksan yazık yani kiralık hizmetliden farklı olmuyorsun, kendi evini kurup hakkıyla parasını ödemek daha mantıklı, aynı evde yaşamak sana değil ona konfor sağlar. Bebek olayını da bir an önce açıklamalısın daha fazla gizlemek iyi değil.
29 Yorumla- 1 ay
@öylesinebirseyistee kızların çoğu cirkin. Gideri olmadigi için böyle şeylere katlanmalari gerek
- 1 ay
Genelleme yapacak konumda değilsin, işine bak.
- 1 ay
O zaman ne yapıyoruz gördüğümüz her yazıya karşı cinsi genelleyecek aşağılayacak şeyler yazmıyoruz, diğer türlü karşılığını alınca da kudurmuyoruz.
- 1 ay
Bak bakalım en başta genellemeyi yapan kimmiş
- 1 ay
Seni seviyende kendi halinde bırakıyorum daha fazlasını yazsam anlayacağını sanmıyorum.
Bebek girişiminizi tebrik ederim iyi bir adamla birliktesin bence utanma söyle anlayışla karşılayacaktır
11 Yorumla
Soran1 ayTeşekkürler :)
1 ayNasıl güveniyorsunuz haberler dolu kadın cinayeti, tut ki bir akşam kavga ettiniz adam iyi ama o an cinnet geçirdi sana zarar verdi yani gerek yok boş ver
52 Yorumla
Soran1 ayYa çocuk değilim 28 yaşında kadınım.
Bu ilk değil. Başka zaman da birlikte yaşadığım sevgilim oldu.
Güvene bakacak olursak kendi öz kızını taciz eden var, kendi eşini ve çocuklarını öldüren insanlar var şimdi böyleleri var diye de bi b. Ok yapmayalım o zaman.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 ayBunu onunla açık bir şekilde konuş bence cekinmene hiç gerek yok ve o da bunu kabul eder
12 Yorumla
Soran1 ayAma ya kabul etmezse.
- 1 ay
Bu kesinlikle onun hoşuna gidecektir
Gizli Üye(25-29)1 ayYani bence bu erkeğin hoşuna gider direkt söyleyebilirsin hem onun evinde daha çılgın fantezlere girebilirsiniz.
12 Yorumla
Soran1 ayBence de ☺️👍🏻
Cevap sahibi1 ayHarika olurdu walla.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s 1 ayHoşlanıyorum dediğine göre daha sevgili dahi değilsiniz. Hadi her şeyi geçtim huyunu suyunu bilmediğin adamla aynı evde nasıl yaşayacaksın? Ayrıca yok temizliğini yaparım bilmem ne ne garip düşünce tarzınız var
20 Yorumla Kendinde değilsin sanırım. Bu işler bu kadar basit mi? Evlenirken yapılması gerekenleri bekarken haram yoldan yapma hevesindesiniz cidden çok üzücü bir durum.
32 Yorumla
1 ayKesinlikle tavsiye etmem tanımadığın sadece hoşlantı duyduğun bir erkekle aynı evde yaşamak doğru değil bence ona el açacağına çalış aylık kiramı da öde veya ev arkadaşı ilanlarına bak oradan biriyle tanış güven ayrı ev için çıkabilirsin bir bayan ile
12 Yorumla
Soran1 ayYa canım benim o zamanlarım geçti artık. Kaç yaşında kadınım. Senelerce yalnız da yaşadım sevgilimle de yaşadım.
Şimdi yine yalnız yaşamak istemiyorum.
Hazır ten uyumunu yakaladığım işinde gücünde beğendiğim erkek varken o da benden hoşlanıyorken sabaha kadar delice sevişiyorken napayım başka kadınla evde.
Hiç benlik değil.
Ayrıca buradaki konuyu bazıları sadece kira falan maddi anlamış ama konu bu değil.
Konu aynı evde yaşamak ve istediğimiz an sevişmek- 1 ay
Aşkım o zaman öyle bir tavır sergile ki ona ona karşı duygularını fazla anlamasın çünkü bazı erkekler duygularımızı kullanmayı sever bir de konuyu hafiften aç ben ayrı eve çıkmayı düşünüyorum falan de yani direkt söyleme beraber yaşayalım mı diye zaten eğer yanımda yaşayabilirsin derse anla ki bu iş oldu😁😘
Gizli Üye(18-24)1 ayBir kadının kendini bu kadar basitleştirmesine o kadar üzülüyorum ki evlenmeden birlikte olman yetmezmiş gibi bir de aynı eve çıkmak istiyorsun insanın azıcık kendisine saygısı olur Allah islah etsin ne diyim ki
40 YorumlaBen dahil erkeklerin çoğu odundur, ima yapma direk söyle.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 aySoru soran kadının bebek tuzağı yaparak sinsice hamile kalma ihtimali hakkındaki düşüncelerim, lütfen kafamdan çıkabilir misiniz? 😔🤔😮
51 Yorumla
Soran1 ayKorunmuyoruz ve adam da korunmuyor.. Ben neden sinsi oluyorum ki?
Çok istiyordusa takardı prezervatif sağlama alırdı
1 ayAdam yalnız yaşamayı seviyor kafasına göre hür özgürlüğü hissederek niyeti olsaydı sana teklif ederdi benim gibi yani bende aynıyım hiç bı kadinada teklif edip yanlız yaşamaktan vaz geçmem bence soyleme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayEe senden sıkılınca, başka kızlar nasıl atacak eve. Ciddi mi düşünüyor ki sanki evini paylaşsın 😃 az ye de kira ödeyecek paran olsun aq hem fakir hem orsspu.
31 Yorumla
Soran1 ayFakirlikle ne alakası var. Aynı evde adamla yaşamak istediğimiz zaman sevişmek varken konu sence para mı?
Az yiyemem canım doymuyorum
Bol bol yiyorum :)
Gizli Üye(25-29)1 ayHoşlandığım kişi diyorsunuz ve aranızda cinsellik var, yani benim anladığım kadarıyla adamın sevgilisi değilsiniz bir nevi f*ck sisiniz. Bu tip ilişkilerde ne kadar sürer belli olmaz belki adam 2 ay sonra sıkılacak ya da sevgilisi olmadığınız için belki eve başka kadınlar da atıyor onun bu özgürlüğünü kısıtlamış olacaksınız
Ben açıkçası adamın kabul edeceğini sanmıyorum yaşı da küçül değil toy olsa belki kanardı da.36 Yorumla
Cevap sahibi1 ayEvet karşıyım
Soran1 ayHoşlandığım kişi sevgili takıldığım ne fark eder. Sonuçta deli gibi sevişiyoruz sık sık.
2 ay sonra nolacağını kimse bilemez. Millet evleniyor 2 ay 2 seneye boşanıyor.
Yani o nedenle asla kendi hayatımı başkalarının hayatıyla karıştırmam.
Neyse zaten açacağım ilk konu ev değil direkt bebek olacak. Galiba hamileyim- 1 ay
@Akrep2cm2 Merhaba. Moralinizi bozmayın Hocam, birçok kadının hatalı düşüncelerini düzeltip FB ilişkileri hakkında olumlu düşüneceklerini tahmin ediyorum.
Cevap sahibi1 ayMerak ettim hamilemisin değil misin
Soran1 ayHenüz belli değil. Ama belirti o yönde. Zaten bu kadar korunmasız cinsel ilişkinin sonu belli.
Kira ödememek için onla yaşamaya başlarsan onun gözünde değerin kalmayacak potansiyel hizmetçi olacaksın şu bebek olayına evlenmeden girsen iyiymiş dua et de arazi olmasın bebeği duyunca
10 Yorumla
1 aydaha sevgili degilsin ama hamilesin 2 aydır tanışıyorsunuz 1ay adam akıllı görüşmemişsin bi aydır sevişiyoruz dedin yani çok garip geldi bana bu şeylerden sonra adam zaten senle ciddi ilgilense en azından sevgilim ol derdi hiçbirşeyim olmadan anne olabilecek mısın veya o ne kadar baba olacak bunların hepsi farklı sorumluluklar bilemedim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. Çok iyi bir düşünce ya vala benimde öyle bir hayalim var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bence direkt bunu söyleyebilirsin ya ama başta ufak ufak test et mesela instagramda ekliysen aynı evde yaşamak üzerine içerik görürsen at fikrini falan almaya çalış vs
00 YorumlaAynı evde yaşamak neden istiyorsun ki aynı evde evli gibi yaşarken çok beklersin daha seninle evlenmesini
02 Yorumla
Soran1 ayYav konu evlenmek mi dedim ben? Siz evliliği neden bu kadar yüceltiyorsunuz anlamıyorum. O kadar boşanan insanlar var ki evlilikten soğudum resmen ya.
Ben yetişkin bi kadınım. Senelerce yalnız da yaşadığım oldu, sevgilimle yaşadığım da oldu.
Aynı evde yaşamak illa evlilik olacak demek değil ya da evlenmek demek ömür boyunca aynı evde yaşayacaksınız ve her şey süper olacak ölene dek berabersiniz demek de değil.
Hayat bu. Kimin başına yarın ne geleceği belli olmaz.
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Vaybe ne şanslı insanlar var gerçi kendi düzeni var sen ona yerleş bence nasıl teklif edersen et ne desen de sıcak bakacaktır diye düşünüyorum
01 Yorumla
Soran1 ayBugün yine buluştuk konusunu açtım ev bakıyorum gönlümce bir ev buldum mu anında taşınacağım yazdım "bekle biraz acele etme" dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 ayBilemedim daha yeni tanistiysan hoş karsilamayabilir. İlişkiniz sadece senin onun temizliğini yapmandan ve yataktan ibaret olabilir mevzuyu erken açarsan..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 ayHerkes elestirmiste kendileri sanki seks yapmiyorlar
Orf adet din olarak uygun değil tabi
Soru zaten trol hamile vs hikaye24 Yorumla- 1 ay
Özellikle erkekler neler demiş ilk fırsatta zina yapacak herifler 🤣
- 1 ay
Eşek köpek damacana s2en herifler burada namus bekcisi oldular
Her erkege giden degil tek erkege giden kadin yollu degildir nikah vs sanki her şeyi dine göre yasiyorlar bir nikaha gelince imaminki - 1 ay
Kendileri çağıran her kadına giderler hayır demezler yeter ki kadın olsun ama sevgilisiyle bir şeyler yaşamış kıza o*ospu derler sonra dinden bahsederler çok tuhaf hastalıklı zihinler
- 1 ay
Aynen öyle o namuscuya yaz özeline mesela naber nasilsin diye bak bakalim bir tanesi cevap vermeden durabilecek mi
Hepimiz günahkariz zaten 35 yasinda kadin bakir mi gezecek tursu mu kuracak mesela yapacak tabii ki 18.20 yasindaki kiz yapmaz eyvallah o da evlenirde yapmaz evlenmezse o da duramicak
1 ayAçıkça söyle bence lafı dolandırmaya gerek yok, eğer çok çekiniyorsan başta esprisine söyle
11 Yorumla
Soran1 ayBu gün yine buluştuk ev konusunu açtım kiralık ev bulunca hemen taşınacağım dedim bekle acele etme dedi
1 ayYaaaa hamile misin hayırlı olsunnn ve geçmiş olsun
02 Yorumla
Soran1 ayHenüz kesin değil. Hamileysem de neden geçmiş olsun ki zaten gebe kalmak istiyordum. Daha iyi.
🤗💋- 1 ay
Aşkım evlenmeden olduğu için sorun yaşama ihtimalin var onun için demiştim istiyorsan ne güzel
Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. Yarın öbürgün bozuştuğunuzda ne olacak?
Hep sevgili pozisyonunda mı kalacaksın
Muhtaç olduğunu düşünecektir.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Bebeği aldır. Herkes kendi evinde yaşamaya devam etsin. Evlilik isteği karşılıklı olmalı
08 Yorumla
Soran1 ayOldu sen aldır dedin ben de öyle yapacağım. Anası babası dururken sana noluyor
Soran1 ayAdam farketseydi korunurdu. Prezervatif denilen bişey var
Soran1 ayHer buluştuğumuzda içeri boşalıyor.
Soran1 ayDedim demesine de hadi diyelim ben korunmuyorum e o da niye içeri boşalıyor prezervatif takmıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ona deki brazers filmlerindeki çamaşır makinesi, sehpa sahnelerini seninle yapmak istiyorum de. Direk bir evde beraber yaşamaya başlarsınız.
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı.
1 aySeni gervekten beğense istese kendi açar ztn belli ki ailen yk kimsesiz sahipsiz ortalık malısın imam nikah yapar biraz takılır sonra kovar semi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 ayYani kusura bakma da adam seni skcek evlenmeyecek ee dost hayati yaşayacaksın olmaz öyle yarın da gider başkasından hoşlanır ml gibi kalırsın ortada ya direkt söyle sevgili ol Nisan evlen ya da bulasma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayİstemez. Başka kızlarla olan takılmalarına engel de olucaksın çünkü. Ayrıca aynı evde yaşamak eziyet olabilir erkek için. İstese eğer durumunu da biliyorsa kendisi teklif edebilirdi zaten.
02 Yorumla
Soran1 ayErkek misin? Eziyet olurdu bilmem ne demişsin.
Eziyet olurdu doğru sabaha kadar doydurmak durumunda kalacak :D
Yorulacak adam yatakta
Cevap sahibi1 ayAynı evde yaşamak farklı takılmak farklı birbirinize tahammül bile edemezsiniz bir süre sonra
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. kira vermiyim diye evlenecek sanırım 🤣🤣🤣 sonsuza kadar bedava yaşarsın işte
018 Yorumla
Soran1 ayKonunun kirayla alakası yok ki :)
Ben yalnız yaşamaktan sıkıldım.
Geceleri bol bol sevişmek varken ne diye yalnız durayım.
Soran1 ayKorunmuyoruz 🤗
Soran1 ayBulursun bulursun.
Soran1 ayYa saçma sapan konuşma
Ayrıca biz yurtdışındayız
Soran1 ayTavan tabii hep öyleydi
Soran1 ayAma bu adamla daha da zirve.
Soran1 ayTabiki birlikte olduk.
Soran1 ayEvet o da ben de
1 ayHaberler de valize konulup çöpe atılmış bir kadın cesedi bulundu
05 Yorumla
Soran1 aySaçmalama :)
Öldürecek olan kişi her türlü ve her önüne geleni öldürür.
Ayrıca sen ne beni tanıyorsun ne de adamı :)- 1 ay
Hep güvenilen kişiler kesip atıyor zaten
Soran1 aySizinkileri çok kesmişler galiba.
İnsan kiminle yatıp kalktığını bilecek.- 1 ay
Kızım insan bilse zaten gidip onla sevgili olmaz ahmak ahmak konuşma
Soran1 ayİster kadın olsun ister erkek kimin ne yapacağını bilemeyiz. Kendi öz eşini vr çocuklarını öldüren insanlar var. Şimdi böyle kişiler var diye hiç bi b. Ok yapmayalım
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu kadar genişlik peribacalarındaki camlarda yok.
34 Yorumla
Soran1 ayHahahhaha genişlik değil de hayattan keyif almak doyasıya diyelim. Sevişmeyen ten uyumu ndir bilmeyene genişlik gelir
- 1 ay
merhaba sıze bu benzer konu hakkında neolur soru sorabılır mıyım ben dmden yazamıyorum pr yetmıyor sız yazabılır mısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayÜlkede böyle cahiller oldukça durumun kötü olmasına şaşmamalı😃
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 ayUfak sebepler ile sizi kapı dışarı etmeyecek ise olabilirde
10 Yorumla
1 aysaçmalama sevgili bile olmadığın adamla aynı evde yaşanır mı sıkılırsınız birbirinizden hem belki başka ilişkileriniz olacak, deli gibi aşık olanlar bile evlenince aynı evde yapamıyor bence sakın yapma büyük hata
11 Yorumla
Soran1 ayYa benim o zamanlarım geçti artık. Kaç yaşında kadınım. Senelerce yalnız da yaşadım sevgilimle de yaşadım.
Şimdi yine yalnız yaşamak istemiyorum.
Hazır ten uyumunu yakaladığım işinde gücünde beğendiğim erkek varken o da benden hoşlanıyorken sabaha kadar delice sevişiyorken napayım yalnız evde.
Hiç benlik değil.
aynı evde yaşamak ve istediğimiz an sevişmrnin tadı başka oluyor. 😍
Gizli Üye(30-35)1 ayMide bulandırıcı bir olay bu umarım troldür. Resmen bedava yaşamak için kölelik talebi bu
27 Yorumla
Soran1 ayYooo ne alaka?
Bedava derken ne alaka? Alan memnun veren memnun. Ayrı olunca daha fazla masrafa giriyor zaten.
Aynı evde daha rahat ederiz..
Bu şekilde doymuyoruz zaten bir birimize
Cevap sahibi1 ayBen onursuzluk olarak görüyorum. Çünkü kendin kira derdim de olmaz oh diyorsun. Böyle karşı cinsi sağmalık inek gören tiplerden tiksiniyorum.
Soran1 ayYav sen git nasıl istersen yaşa.
Belli milli bile değilsin :)
Yaşın küçük sen anlamazsın daha erkekliği
Cevap sahibi1 ayKira ödemek için yatağa atılmak isteyen kız edep dersi veriyor :) Sen bin farklı milli takımda kalecilik yapmışsın belli. Hadi iyi günler.
Soran1 ayKaç kez dedim konu kira değil.
Sen yazılanı dahi anlamıyorsun boşuna yorum yapma.
Sanırsın başka kadınla aynı evde yaşamışta bana akıl veriyor
Cevap sahibi1 ayYanlış anladıysam özür dilerim tamam. Millilik konusu üzerinden şahsi saldırı yapmanız kaba değil mi sizce de? Velev ki seks tecrübem olmasın. Bunu eksiklik gibi algılamanız problemli. Ayrıca benim 4 senedir bir sahibem var. Cinsel hayatım dâhil her şeyimi o belirliyor. Onunla yaşamıyorum ama onda kaldığım oluyor. Bakalım siz beklediğiniz saygıyı bana gösterecek misiniz şimdi.
Cevap sahibi1 ayHâlâ yorum yapmadınız
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayDirekt, net bir ifadeyle.
24 Yorumla
Soran1 ayAyıp ama diyemem
- 1 ay
Eylem ayıp değil, söylem mi ayıp?
Soran1 ayYani o teklif etmeli. Ben dersem yüzsüz gibi olmaz
- 1 ay
Olmaz
Gizli Üye(18-24)1 ayRiskli aranızdaki ilişki akışına göre iyi düşün yani kötü gözle bakmaz diyorsan söyle
214 Yorumla
Cevap sahibi1 ayBide aynı evde olursanız cinsellik isteyebilir bu bak ona göre yani
Soran1 ayAramızda zaten cinsellik var. Hatta hamile kalmış bile olabilirim
Cevap sahibi1 ayOha nerden tanıştınız siz kaç yaşında o sen kaç yaşındasın
Soran1 ayİnternette tanıştık. 2 ay oldu tanışalı. Beni evime bıraktı yağmurlu bir günde ama sonra buluşmak istedi hep. Yaşadığım yere geldi bekledi belki buluşurum diye buluşmadım.
1 ay böyle geçti. Sonra buluştum ve her buluşmada aslında herşeyin güzel ilerilediğini gördüm.
Yani son bir aydır deli gibi sevişiyoruz. Ama sadece 1 gece kaldım evinde. Bu haftasonu yine kalacağım belki
Ben 28 o 38
Cevap sahibi1 ayBurdan mi tanıştınız yoksa başka yerden mi nerde yaşıyorsunuz ve kel mi bu adamb
Soran1 ayYooo kel ne alaka :)
Buradan değil başka siteden
Cevap sahibi1 ayO yaştaki erkekler genelde kel oluyor ondan aklıma geldi hangi şehirdesiniz
Soran1 ayYurtdışındayız
Cevap sahibi1 ayOkey o Türk dimi
Soran1 ayBoşverin siteyi. Bi tanışma sitesi işte
- 1 ay
Bu kız çok geniş
- 1 ay
Ne diyeceğimi bilemedim. Kız çok geniş
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aşırı ozgurlugune düşkün bir adamsa kabul etmez çok çantada keklik gorebilir seni.
00 Yorumla
1 aySahte konu. Bunu bize mi soruyorsun ona sormadın mı? Biraz troll konu gibi geldi
01 Yorumla- 1 ay
Ben de tek yaşıyorum. Beğendiğim bir kız hem evimde kalsa düzenli skişse hem de temizliğimi yemeğimi yapsa süper olurdu
Nikah yok sözleşme yok seni gecenin bir yarısı kapıya koyarsa kime ne diyeceksin?
00 Yorumla
1 ayÇalışana bebek gelir sıfır km deki bir adama bebek gelmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayAcıkça soyle ama bebegıde kabul edecegını düşünmüyorum. Senı terk edecek
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı.
1 ayEvlen benimle de..
Hem tum istediklerin de gercek olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 aysadece yemek ve temizlikle kurtulacağını sanmıyorsun umarım
04 Yorumla
Soran1 ayYa onlar zaten hiç.
Asıl muhabet yatakta :).
Zaten doymuyoruz bir birimize- 1 ay
o zaman hiç şikayetçi olacağını sanmıyorum :) neden hayır desinki
Soran1 ayDün yine buluştuk. Ev konusunu açtım. Kiralık ev bakıyorum gönlümce bir yer bulduğum an tutacağım evi dedim. O da bana "acele etme biraz bekle" dedi
- 1 ay
Hayırdır evmi açacaksın bana deseydin 🤣
1 ayHiç öyle bir şey yapma çok basit görünürsün adamın gözünde
03 Yorumla
Soran1 ayAyyy ne alaka basitlik ya.
Sabaha kadar deli gibi sevişiyoruz zaten.
Aynı evde yaşayınca daha süper olur- 1 ay
O zaman almaktan sıkılınca kapı dışarı bırakılırsın :)
Soran1 ayNeyi almaktan? Ne saçmalıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 ayBu teklif ondan gelmeli ama bu sefer eve başka hatun atamaz 🤔
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sadece yemeğini ve temizliğini mi yapacaksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sevgili olmazsanız onun başka birisi ile ilişki yaşaması sizi rahatsız eder mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayAferin sana evlenmeden adamin koynuna giriyorsun ustelik bide hamile bıraktı seni cok guzel devam et dogru yoldasın
10 Yorumla
1 ayhoşlandında cocuk ne ara ortaya cikti abla sendeki hızda 🤣
20 Yorumlaiyice o kişiyi tanı.
emin olmadan birtakım zevkler için yanlış bir şey yaparsan hayatta dönüşü olmayan bir kerde bulursun kendini ve dönüşü olmayan bir yerde çürür hayatın heba olur...
bu iş bu kadar ciddi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
1 ayAçmayaydın iyiydi. Yanına taşınmak için ayak yaptığını düşünecek
00 Yorumla Hayal dünyasında yaşama, en baştan yanlış ile gidiyorsun. Adam seni yarı yolda bırakırsa ne yapacaksın. Bırakmasa bile yanlış. Sana gaz verenleride ciddiye alma, senin gibi yüzlerce aynı hatayı yapmış insan var
02 Yorumla
Soran1 ayYa yaşın kaç senin?
Gizli Üye(25-29)1 ayYa kusura bakmada adam sana ilgili değil gibi
03 Yorumla
Soran1 ayBunu nasıl anladın? Bizimle beraber misin?
Cevap sahibi1 ayHayır gecistirmis sadece
Soran1 ayBiz tanışalı daha 2 ay oldu. Tanıştık buluştuk ama ben istemedim adamı.
1 ay boyunca yazmadım sormadım kendisi hep yazdı aradı.
Buluşmak için 2 defa geldi bekledi inmedim aşağıya.
Sonra dedim bi şans vereyim zaten hayatımda kimse yok.
Bi baktım adam çok fena çıktı. Tam istediğim gibi. İşte o zaman düşüncelerim değişti.
Gizli Üye(30-35)1 aySeninki aşk falan değil bedava yaşamak. Hatta kapak atmak için kendini hamile bile bıraktırmışsın shdkfjfk
00 Yorumla- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat