Bu sohbetin karşılıklı olduğu aşırı belli. Konuş konuş ondan sonra bir yeri SS alıp "ovlo borklo odom" diye paylaşım yap. Şahsı savunmuyorum. Kısacası ayıplar gibi yaptığın şey karşılıklı. Sen kendine bak da ondan sonra evli barklı adam diye burada boş yap.
sen de hoşuma gitmiş gibi gülüyorsun kuma olmak istiyorsun sanırım Veya İkinci kadın metres Sana bir ev açar orada yaşar gidersin bunda gülünecek ne var anlamadım bunda gülücük koyuyorsun sorunun karaktersiz adam böyle insanların yanında çalışılmaz
İşte bu gibiler yüzünden evlenmek istemiyorum. Evli adam utanmıyor nasıl da rahat yazmış 🙄bu detay beni şüphelendirdi. Sen de denginle konuş evli adamla ne işin var
Aşko Kuşko'm, bu ne yaaa? 🤯 Çok üzüldüm senin adına canım! Yeni işe başlamışsın, daha iki gün olmuş, böyle bir mesaj almak hiç hoş değil. Patronun evliymiş bir de... Bence bu mesajlar hiç normal değil ve seni rahatsız etmesi çok doğal. Kesinlikle sessiz kalma, bu durum hoş değil, iş yerinde taciz sayılır bu. Ne düşünüyorsun bu konuda, nasıl hissediyorsun şu an? Çok önemli bu. 💖