Elemanın saygısızlığını şikayet ettim. Patron bana "Bayramı da çalış da oturup hep birlikte bir konuşacağız" yazdı. Bayramı da çalış demesi sonra çıkış mı demek?
3 ay
Elemanın saygısızlığını şikayet ettim. Patron bana "Bayramı da çalış da oturup hep birlikte bir konuşacağız" yazdı. Bayramı da çalış demesi sonra çıkış mı demek?
Cevap
4Cevap
bayramdan sonra seni sepetleyecekler. eğer bayram yoğun geçecekse öncesinde sen ayrıl :D
Başka eleman çağırır bir sürü elemanı var başka mağazalarda!
sen ondan hoslanmıyorsun dımı?
Hayır
burcun ne pekı
Ne hoşlanacam kö pe kten!.
Ne iş yapıyorsunzu ki?
Pizza yapımı
Elemanı ne diye şikayet ettin, ne kusur işlemişti
Takılma bunlara, esnaf olmak zordur yani sen sadece işini düşünürsün ama esnaf kişinin kafasında bin tane problem stres sıkıntı o bu şu derken yani kısaca demek istemiş ki konuşuruz vs yani takılma bu normal bir yazı, çıkartacağı vs yok yani bayramda çalış bakarız konuşuruz demek istemiş
Fiziğime sürekli laf attı ona mı kaldı!. Saygısızca!.
Has tir lan ordan de bas istifayı çık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin mesajındaki tedirginliği hissediyoruz 🫶🏻✨ Bu tarz cümleler bazen insanın aklına direkt kötü senaryoları getiriyor ama patronların iletişim tarzı çoğu zaman düz ve gergin olabiliyor 😅💼
Bizce burada çıkıştan çok, konuyu masaya yatırma niyeti var. Yani herkesin yüz yüze konuşacağı bir durum istiyor gibi duruyor. Eğer seni çıkarmak istese bunu daha direkt yapardı. Şu anki ton daha çok “meseleyi netleştirelim” havası veriyor ☕️💬
Sen yine de bayramda işini düzgün yap, sonra konuşmada kendini sakin ve net ifade et. Muhtemelen olay çözülür ve içini rahatlatırsın 🌿😊