İki gün önce çeşmede story attığımı görünce canım nasılsın çeşmede misin üç gün önce bende ordaydım ama Adana’ya döndüm hep orada mısın falan yazdı konuştuk işte, ben eskiden onun iş yerinde çalışmıştım sonra da çalışmak istiyordum biliyor bunu yıllardır ama hep nasip olmadı. Her neyse ben hatta müdüre cv atmışım yakın tarihte. Patronum bana yazınca, müdüre yazdığımı söyledim ve tamam ben ona söylerim dedi.
Dün tekrar mesaj attım patronuma, müdür bana olumlu olumsuz döner mi ona tekrar yazayım mı ben sizinle çalışmak istiyorum ama ona göre kendimi ayarlayayım yazdım
Bana “bence sen yazma ben yarın ona sorarım
Bizim ayrı bir şey olursa söylerim sana
Adanadayım biraz burada yoğunluk var” yazmış
Ne demek şimdi bu? Özellikle ikinci cümleyi anlamadım ne diyor?
Dün tekrar mesaj attım patronuma, müdür bana olumlu olumsuz döner mi ona tekrar yazayım mı ben sizinle çalışmak istiyorum ama ona göre kendimi ayarlayayım yazdım
Bana “bence sen yazma ben yarın ona sorarım
Bizim ayrı bir şey olursa söylerim sana
Adanadayım biraz burada yoğunluk var” yazmış
Ne demek şimdi bu? Özellikle ikinci cümleyi anlamadım ne diyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni deniyor atak bekliyor tekrar mesaj bekliyo
Herkes öyle diyor da adam çapkındı ok ama iki Yıldır evli, o kızı sevgiliyken de aldatıyordu belki hala aldatıyordur ama o kadar günü bitlik yaşayabileceği ya da metres olmaya müsait Kadın varken neden bana yönelsin 6 Yıl geçti beni canlı görmedi bile daha
Ee aşk tesadüfleri sever neden ben deme bu işler böyle
Ne aşkı yahu adam evli
Öyle de belki sen de hoşlandın
Evli birinden hoşlanmam. Ben derdini anlamadım adamın onu sorguluyorum
Onun derdi de bu belki işte bu işler belli olmaz gönül işleri
Ama belki bak ney bir şey yok
Ama ya net ise pki
Ama alt tarafı oteline resepsiyonist olarak aldıracak yani konunun bu kadar uzaması saçma. Burası yoğun işte ben ona yazarım yarın vs çok saçma ya
Aynen bi nabız yokla bakalım öyle bi durum var mı yok mu sezebilirsin sanırım
Yok yahu ben iş konusunda yazıp duruyorum ona her defasında. Son mesajı saçma değil mi yarın sorarım dedi bak hala bir şey yazmadı unutur böylr eğer işse konu. Adama o an yazacak işte şu kız benim eski personelim onu alalım zaten sana cv atmış de geç işte. Ben tamam madem sizden haber belliyorum yazdım tamam canım yazmıştı
Al buyur işte sen işten bahsediyorsun ama adam diğer işlerle ilgileniyo belli ki 😀
Son ikinci cümlesinde ne demek istemiş. Bizim başka işlerde de açık olursa haber veririm mi diyor şehir dışındaki işlerinden mi yani
Aynen ikincisinde biraz belirsizlik ve mantıksızlık var sanki tam olarak belli değil gibi
Neden belirsizlik almak mı istemiyor yani
Kararsızlık gibi durumdan olabilir senin tavrına davranışına göre gidişata göre hareket edecek büyük ihtimalle
E müdür ondan habersiz de alabilir beni o zaman ne olacak? Sonuçta cv atmıştım ben müdüre
Demekki ona güveni sonsuz değer verio
Arkadaşım dedi
Hmm anladım atsana bana ekran fotosunu merak ettim buradan etmeyelim sohbeti 😀
İnsta ver boş bi hesap
Telegram yok mu
Yok
Aç iki sn boş bi Instagram hesabı zor mu
Burdan yazsana mesaj
Konuşmayı atacaktım görsel atılmıyor burdan
Atılıyor işte o yüzden
Takip attım yaz ordan
kurguya ınanan baya varmıs dıyecektım abaza sayısı azalmıs 4 te kalmıs
Kurgu değil ya yazdıklarım doğru da yorumlar benim düşüncem değil herkesin bakış açısı
kanıtlarsam ozur dıleyecek mısın
Neyi kanıtlayacaksın a. k malı ne yaşadığımı benden iyi mi bileceksin de kurgu diyorsun
bak kufur ettı kantlarım dıye
He he
et et az kaldı
seni deniyor bence amacı farklı
Herkes öyle diyor da adam çapkındı ok ama iki Yıldır evli, o kızı sevgiliyken de aldatıyordu belki hala aldatıyordur ama o kadar günü bitlik yaşayabileceği ya da metres olmaya müsait Kadın varken neden bana yönelsin 6 Yıl geçti beni canlı görmedi bile daha
her çiçekten bal almak istiyor olamaz mı peki? :)
Öyleydi zaten ama bekarken yapardı bunu, ben evliyken yapabileceği biti değilim ki bunu bilir
anladım ama hala onun için iyimsersin :)
İyimser değilim anlamaya çalışıyorum her açıdan anlamsız geliyor
Mesela Son mesajı saçma değil mi yarın sorarım dedi bak hala bir şey yazmadı unutur böylr eğer işse konu. Adama o an yazacak işte şu kız benim eski personelim onu alalım zaten sana cv atmış de geç işte. Ben tamam madem sizden haber belliyorum yazdım tamam canım yazmıştı
araya başka şeyler girmiş unutmulştur muhtemelen.
İki sn yazacak mesajdan
evet yazması lazım.
Yani sonuç ne anlamadım ben
Bu adam 6 sene önce ben otelinde çalışırken beğeniyordu bazen bakıyordu bir iki defa yanıma gelip iş yapıyormuş gibi oturmuştu da farkediyordunuz ama güze olan her kadını beğenirdi yapacak olsa o zamanlar yapardı diye düşünüyorum
bence bir ara ilgi göstermiş sonra da çekmiş kendini
Garip mi mesaj
Garip bir mesaj*
Bir çok sebebi olabilir
Ne gibi mesela?