2 yıllık sevgilim beni terk edip her yerden engelledi, bu saatten sonra ne yapmalıyım?

2 yıllık sevgilim benden ayrıldı, gündüzünde moralim çok bozulmuştu, işi bitsin de konuşalım diye bekliyordum, işi bitti bana nasılsın bile demeden arkadaşlarının yanına gitti, ben de aradım derdimi söyledim, o da dedi ki her arkadaşlarımla çıkmamda bir şey oluyor dedi, sıkıyorsun, bunaltıyorsun dedi. Ama sıkan bir insan olsam gece 3-4'te eve gelmesine nasıl göz yumabilirim, neyse arkadaşlarıylayken onu aradım canım dedi, sonra sen kime canım diyorsun derdin ne dedim. Aradın Allah'ın cezası dedi, telefonu yüzüme kapattı, her yerden engelledi. Sonra annesini aradım konuştuk ettik bir baktım hesabını benim telefonumdan çıkarmış, engellemiş, profili kaldırmış ama tarihi ve fotoğrafımızı kaldırmamış. Sonra annesini yeniden aradım, annesini aramış sevgilim de kız, kafamı ağrıyor, sıktı, bunalttı demiş, annesi de uzatmadan ayrılın dedi. Ben de dedim ki yüzüstü bıraktı, şimdi bir şey bulun dedim, çok üsteliyorsun git yat yarın ara dedi, aramadım. Sizce ne yapmalıyım ve ben onun aldatma hatasını bile kabul ettim.

2 yıllık sevgilim beni terk edip her yerden engelledi, bu saatten sonra ne yapmalıyım?